Cena €17.61 €35.23

Pilns apraksts

Produkta Apraksts

1,Ekonomikas Spandex Muguras Atbalsts ir paredzēts, lai atgādinātu darbiniekiem par pareizas celšanas tehnikas, vienlaikus arī uzlabojot organisma iekšējai-vēdera dobuma spiediena, pārvākšanās stresa attālumā no mugurkaula, muguras sāpes atvieglojums.Funkcijas gumijas dziesmu pinumi, lai palīdzētu saglabāt atbalstu nostāju.IZMĒRU izvēlēties savu izmēru, izmantot elastīgu mērīšanas lenti un atrast apkārtmērs ap savu ķermeni pie jūsu vēdera poga.Atbalsts būtu fit snugly ap gurniem ar priekšējo atbalsta divu pirkstu platumā zem nabas.Viegli-to-izmantot hook & loop slēgšanas saglabā jostas droši piestiprināti, bet izmantot, un to var valkāt virs vai zem apģērba.Pielāgot siksnas, bikšturi, lai ietilptu droši uz saviem pleciem, neradot spriedzi.Pagrieziet to uz muguras atbalsta josta, vienkārši atdalot plecu siksnas no jostas.

2, KĀ TAS DARBOJAS Atpakaļ Atbalsta sniegt muguras atbalstu un vēdera atbalstu, paceļot smago priekšmetu.Pievilkšanas muguras atbalsta josta uzlabo organisma iekšējai-vēdera dobuma spiediena un kustības stresa attālumā no mugurkaula.Kad muguras atbalstu ir pareizi, ka darba ņēmējam būs papildu atbalsts celšanas un, visticamāk, izmantot pareizu stāju.Ja ne celšanas, pārliecinieties, lai atbrīvotu jostu.Liels lidostu bagāžas apstrādes, noliktava/izplatīšanas darbiniekiem, materiālu pārkraušanas, būvniecības apkalpēm, apkope, montāža/ražošana, ainavu/pamatojums un darbiem, kas prasa smago celšanas.Mēs nevaram garantēt, ka valkā atpakaļ lencēm neļaus darba traumas vai var izārstēt muguras sāpes, bet, ja to izmanto pareizi šo atbalstu sniegs papildu jostasvietas atbalstu, veicināt pareizas celšanas tehnikas, un palīdzēt jums, izmantojot darba dienā liekšanas, griešanas un schlepping.Esi drošs, mēs esam ieguvuši jūsu atpakaļ

3,No Ražotāja

Pēc 25 gadus un vismaz 30 pozitīvu epidemioloģisko pētījumu, mēs varētu aizpildīt front-end loader ar pētījumu, kas pierāda, ka muguras atbalsta efektivitāti.Apakšējā līnija ir, smart uzņēmumiem, lieliem un maziem ir iemācījušies vērtību, bloķēšanas un slodzes muguras atbalstu.Jo, kad runa ir par izšķiroša nozīme, nodrošinot truncal atbalsta un tādējādi ierobežojot kustības, kas saistītas ar lielākā daļa muguras traumu, šie atpakaļ atbalstīt slikti zēni ir karaļa kalnā.Tagad, darbinieki var bezbailīgi uzņemt pakete, mīkstais un tempu.

Par šo preci

ĒRTI Profilētu high-cut priekšējā paneļa ērti fit

NE-VADOŠA Polipropilēna paliek par ilgtermiņa integritāti

BIKŠTURI Regulējami, noņemams zeķturi saglabāt jostas vietā

Gumijas dziesmu pinumi, kas novērš izjādes augšu

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Universal
  • Dizains: muguras lencēm vīriešiem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: vidukļa josta darbu, drošības josta muguras atbalstam
  • Vecums: Iepriekš 13
  • itam nosaukums: Darba pacelšanas siksnas
  • Amats: atpakaļ jostas lencēm atbalstu
  • Iezīme: muguras atbalsta josta ar sprādzes
  • Izmantošana: noliktavā muguras lencēm
  • Veids: atpakaļ lencēm vīriešiem būvniecība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

448C Izlaižot Virvi, Kazlēnu lecamaukla Bērnu Koka Rokturi Austie Kokvilnas lecamaukla
€13.94 €6.83

(funkcijas: ootdty kvalitātes: bērnu izlaižot virvi ir aprīkots ar nelielu koka rokturi, kas ir paredzēti lielumu bērnu rokās.kvalitātes koka un dizains padara šo apstrādāt vairāk izturīgas un nav viegli pārtraukumu, kas ir ļoti piemērots bērnu izmantot. lecamaukla: ergonomisks dizains, piemērots bērniem, rokturis, ērti un bez nobīdes.ideāli piemērots vairāk par 3 gadiem kā instrumentu)

Izskatās arī
3Pcs Roku Tvēriena Stipruma Treneris, Stress Atvieglojums Bumbu, Rokas Rehab Roktura Iekārtas Bumbu Pirkstu Pretestību Exerciser
€10.40 €6.44

(3pcs roku tvēriena stipruma treneris, stress atvieglojums bumbu, rokas rehab roktura iekārtas bumbu pirkstu pretestību exerciser padarīt izmantot vienkārši - šie krāsains stress atvieglojums, bumbas, trīs līmeņos progresēšanas (15kg - 25kg - 30 kg pretestības) var uzlabot ar pirkstu tvēriena stipruma sportistiem (klinšu kāpšanas entuziasti, fitness, teniss, beisbols, bokss, teniss, golfs un fotografēšana))

Izskatās arī
Īkšķis Šinas pa Labi & pa Kreisi, Rokas Īkšķa Lencēm, artrīta Un Atbalstu
€12.21 €6.35

(funkcijas: ootdty stabilu atbalstu īkšķi: regulējams īkšķa siksna nodrošina fit, viegls lencēm ļauj pilnībā izmantot atlikušos pirkstu, lai jūs varētu pabeigt ikdienas uzdevumiem ar vieglumu. relef: regulējama kompresijas īkšķi lencēm ļauj lietotājiem iegūt individuālu korekcijas, lai labāk atbalstītu, efektīvi samazina un pārvalda puses diskomfortu. materiāls: tā ir)

Izskatās arī
JAUNAIS Sporta Aproce Daudzfunkciju Rāvējslēdzējs Darbojas Soma Viegla Rokas Maciņš, Maisiņš Sporta zāle, Fitness Sports Riteņbraukšana Aproce Rokas Soma
€5.94 €2.14

(sporta aproce daudzfunkciju rāvējslēdzējs darbojas soma viegla rokas maciņš, maisiņš sporta zāli fitnesa sporta velosipēdu aproce rokas soma funkcijas: 1. ar atmiņas funkciju un rāvējslēdzēja aizdari, to var glabāt mazus priekšmetus, piemēram, atslēgas, monētas, utt. 2. vairs tveicīgs, kad valkāt uz ilgu laiku 3. sviedru absorbējošu, elastīgu specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Smart Bluetooth Mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa
€190.85 €95.43

(smart bluetooth mūzikas boksa mērķa boksa treneris mājās dekompresijas izmantot fitnesa boksa mērķa)

Izskatās arī
1 Pāris Universālā Futbola Shinguard Kājas Aizsargs Konkurences Futbola Shin Guard Spilventiņi Bērniem, Āra Sporta Slidošana Kāju Atbalsts
€4.64 €2.88

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viegli lietot, vienkārši segtu jūsu shin ar šo spilventiņu un uzvilkt zeķes. ar mīkstu pe odere, kas padara valkā daudz ērtāk. viens izmērs der visvairāk, un super viegls. specifikācijas: krāsa: melna, sarkana, dzeltena, zila ,zaļa materiāls: pvc izmērs: apm. 14*7*5cm komplektā)

Izskatās arī
Plastmasas Futbola Shin Turētājs Jaunu Elpojošs 5 Krāsas Kāju Aizsargs Futbola Shin Spilventiņi Segtu Bērni Bērniem
€3.69 €2.40

(tips: shin pad materiāls: plastmasa izmērs: kā bildes rādīt krāsa: melns,balts,zils,sarkans,dzeltens tērps: bērni, zēni funkcijas: 1.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. 2.ar mūsu augstas klases futbola apakšstilbu aizsargi izgatavoti, lai ietilptu bērniem,jauniešiem. pakete ietver: 1 pāris shin spilventiņi piezīmes: produkts)

Izskatās arī
1/2/4GAB sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība
€20.75 €13.49

(1/2/4gab sporta mutes aizsargs mutes aizsargs aizsardzības bokss basketbola aizsargs, gumijas aizsargs aizsardzība apraksts: easy-clip noņemama siksna ar integrētu drošības release daudzkrāsains suppliy viegli tīrīt uzticams materiāls, ne smakas forma ilkņi ir vairāk modes sniegt plastmasas kastes uzglabāšanai specifikācija: bruto svars:33g aina:piparmētru)

Izskatās arī
Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķi paplašināt krūšu/roku ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt
€9.62 €8.37

(pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces trīs mērķis izvērsiet krūtis/arm ierīci izmantot krūšu muskuļu equipmemt ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi. produkta displejs nosaukums: trīs izmantot pull ierīces funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
Kāpšanas Hangboard Klaviatūra Klinšu Kāpšanas Bouldering Mājas Durvīm
€29.69 €17.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: šajā kāpšanas hangboard turiet nospiestu taustiņu klaviatūra apmācības dēlis ir izgatavots no koksnes materiāla ar gludu virsmu un augstu stiprību un izturību. 【viegli] aicina: tā ir gluda, nav hurting rokās, un ir viegli saprast.tas ir ļoti piemērots pusaudžiem, bērniem un pieaugušajiem par izturību un fizisko sagatavotību. 【saprātīgu dizaina])

Izskatās arī
Regulējams Treniņu Aerobikas stepa Platformu un Veselības Klubs ar 4 Izmēra Regulējams Stāvvadi Iekļauts un Papildu Stāvvadi Iespējas
€155.59 €65.35

(ideāli piemērots visiem fitnesa līmeņiem: mūsu 42.5-collu anti-slīdēšanas soli virsma ar četriem noņemamiem 16 x 16 x 2 stāvvadi nodrošina drošu un ērtu treniņu pieredze, iesācējiem un profesionāļiem līdzīgi. pielāgot savu treniņu:: viegli regulēt platformas augstumu no 4 6 8 , izmantojot komplektā iekļauto ceļas agri, lai pastiprinātu savu treniņu un sadedzināt vairāk kaloriju. izturīga)

Izskatās arī
Glābšanas Sāpes Atbalsta Bikšturi Reimatisma Izturīgs Materiāls, Inovatīvu Dizaina Silikona Gēla Rokas Īkšķis Atbalsta Bikšturi Karpālā Tuneļa
€8.23 €4.94

(glābšanas sāpes atbalsta bikšturi reimatisma izturīgs materiāls, inovatīvu dizaina silikona gēla rokas īkšķis atbalsta bikšturi karpālā tuneļa)

Izskatās arī
Jogas Paklājiņš Izmantot Līdzsvara Spilventiņu Stiprums Apmācību Rehabilitācijas
€14.31 €7.73

(apraksts: 【perfekts polsterējums pad] aicina: šī līdzsvara spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes tpe materiāla, kas ir super ērtas, mīkstas, nonslip, izturīgs, ādai draudzīgi, viegls, un pārnēsājamo. 【līdzsvaru un izturību] aicina: joga spilventiņu var uzlabot vispārējo līdzsvaru un palielināt galveno spēku, un tas ir piemērots spēka vingrinājumi, joga, pilates, un balets. 【daudzfunkcionālu)

Izskatās arī
1pc Jogas Ceļa un Pad Spilvena Atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Līdzsvaru Pilates Ceļgala Rokas Rokā neslīdoša Aizsardzības Jogas Paklājiņš
€2.82 €1.64

(funkcijas. 1. viegls un viegli veikt.mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu. 2. komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas)

Izskatās arī
PXPF Fitnesa Puses Expander Gripper Stiprināt Exerciser Vilcienu-er Stress Atvieglojums Power-Grip ball Rīku Apakšdelma Exerciser
€5.28 €2.64

(1 gab palīdzības bumbu rezistence terapijas izmantot izspiest bumbas, roku, pirkstu, plaukstas muskuļu exerciser stiprināšana funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes svarīgi izmantot fitnesa aprīkojums. viegli pārvadāt, uzlabotu plaukstu spēks jebkurā laikā, jebkurā vietā. tā pieņem augsti elastīgs porainā materiāla, kas ir viegls un bez smaržas. tas var)

Izskatās arī
Bērns Pieaugušo Tukšs Boksa Smilšu Maiss Karājas Kick Sandbag Apmācību Boksa Cīņa, Karatē, Boksa Maisu lieljaudas ar Rokas Aizsargs
€46.94 €32.85

(produkta apraksts: materiāls:pu+audekls izmērs: 60cm/80cm/100cm/120cm/150cm lietošana: ikdienas boksa mācību/home tranining/sporta trainning krāsa:zila/sarkana/zaļa cilvēkiem:bērniem, pieaugušajiem, vīriešiem, sievietēm,bērniem, piederumi: ķēdes, āķi, cimdi piemērošanas jomas:,cīņas mākslas, taekwondo, bokss apmācību un citu cīņas mākslu var praktizēt.syle:dobi)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Dubultā Stienis Uzglabāšanas Plaukts Vertikāls Karājas Stienis Plaukts Pie Sienas Piestiprinātās Stienis Turētājs Mājas Komerciālo Garāžu Sporta Zāles
€62.01 €29.15

(dubultā stienis uzglabāšanas plaukts vertikāls karājas stienis plaukts pie sienas piestiprinātās stienis turētājs mājas komerciālo garāžu sporta zāles iezīmes: tas ir izgatavots no drošas un uzticamas kvalitātes materiāliem, spēcīga un stingra, un tam ir ilgs kalpošanas laiks. var novietot galvanizācijas hanteles, fiksēto hanteles, gumijas pārklājumu hanteles, krāsotas hanteles, utt. ar)

Izskatās arī
Mājas/Sporta Zāle Izmantot Cardio Fitness Koka Ūdens Pretestību, Airu Mašīna
€565.77

(mājas/sporta zāle izmantot cardio fitness koka ūdens pretestību, airu mašīna produkta apraksts tur galvenokārt ir 3 veidu airētājiem esošā.magnētiskā, gaiss un ūdens.gaisa pretestība ir noteikti labākā izvēle.kopējā problēma magnētisko un ūdens izturība airētājs ir tā, ka par pirmo pāris insultu, tas ir super grūti.tomēr ar gaisa pretestības, tur nav absolūti nekāda problēma,)

Izskatās arī
6PCS 60x60cm EVA Putu Flīzes Puzzle Exercise Mat Fitnesa Bloķēšanas Flīzes, Grīdas Aizsargājošu Spilvenu Treniņiem Spēlē Mat
€10.81 €7.57

(6pcs 60x60cm eva putu flīzes puzzle exercise mat fitnesa bloķēšanas flīzes, grīdas aizsargājošu spilvenu treniņiem spēlē mat apraksts: 1. vienkārša iepildīšana ļauj ātri montēt fitnesa paklāji un puzzle mats.tie ir ātri pievienots, viegli izjaukt un pārvietot, vienkārši un vienotas, un virsmas, kas ir konkrēti un neslīdoša. produkta priekšrocības: skaņas izolācija, triecienizturīgs,)

Izskatās arī
1Pair kaklasaites Vīriešiem/Sievietēm Anti Slip Triecienu Absorbējošu Riteņbraukšanas Cimdi Pusi Pirkstu Gēla Spilventiņu Velo Cimdi Elpojoši Cimdi
€10.42 €5.73

(komplektā ietilpst: 1pair * unisex velo cimdi produkta informācija: produkta nosaukums: velo cimdi vīrieši sievietes materiāls: silikona sūkli pad izmērs: s,m,l,xl krāsa: melna, pelēka,zaļa izmēri: s:palm apkārtmērs: 16-18 cm/6.3-7.0 m: plaukstas apkārtmērs: 18-20cm/7.0-7.8 gadā l: plaukstas apkārtmērs: 20-22 cm/7.8-8.6 gadā xl:)

Izskatās arī