Cena €13.79 €27.58

Pilns apraksts

1294 Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavots fromhigh-kvalitātes materiāliem, tas nav viegli, lai wrap, izturīgs, izturīgs pret pievelk, un ir ilgs kalpošanas laiks.Widerange, labs efekts.pārraides analīze, adeptat skaņas kvalitātes uzlabošanai.

Aizstāt jūsu pazudusi vai bojāta austiņu kabeli ar šo speciāli izstrādāta nomaiņa.

Betterrange, spēcīgu un stabilu kvalitāti, labāk pagarināt augstas frekvences.

Parastā versija: built-inDAC dekodēšanas mikroshēmu finelywoven neilona stieple;

Kabeļu kontrolē mikrofons: iebūvēts-inDAC dekodēšanas mikroshēmu un mikrofonu, integrētās pieslēgvietas dizains, tas atbalsta priekšu un atpakaļ tapām.Saskarnes, kas apvieno digitālā dekodēšanas mikroshēmu, kas var efektīvi samazināt vājināšanās pārraides laikā.

Tikai austiņu kabeli, citi piederumi demonstrējumiem attēlu, kas nav iekļauts!

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons Aušana

Garums:aptuveni 120cm/47.24 gadā

Interfeisi:TypeC līdz 3.5 mm

Par: MDR1A 1000XM3 XM4 1AM2 Austiņas

Veidi: Parastā versija/ Kabeļa Kontrolē Mikrofons

Komplektā Ietilpst:

1PC Neilona-pīts Austiņu Kabeli

Piezīme:

Jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdu 0-1cm.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OPEN SMART, OPEN SMART
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Materiāls: Ādas
  • Modeļa Numurs: 587D4NB1106350
  • Iepakojums: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pirkstu nospiedumu izturīgs Radošo Gudrs Astronauts Turētājs Telefonu Gadījumā neslīdoša Tālrunis Aizsardzības pārklājums Anti-scratch
€6.93 €3.60

(pirkstu nospiedumu izturīgs radošo gudrs astronauts turētājs telefonu gadījumā neslīdoša tālrunis aizsardzības pārklājums anti-scratch specifikācijas: kalpo kā tālruņa turētājs, ar šo tālruni lietā ir daudzfunkcionāls un praktiskas. jūsu tālrunis var būt arī aizsargāti no kritiena, sasist un skrāpējumiem ar šo triecienizturīga un neslīdoša telefonu gadījumā. tas)

Izskatās arī
INS Maizi Brokastis Garšīgi Konditorejas izstrādājumi Gadījumā ar Zemeņu Grauzdiņš Kulons Keychain Apple AirPods 1 2 Pro 3 Austiņu Lodziņā Fundas
€7.46 €4.85

(saderīgs modelis: apple airpods 1 / 2 / pro / 3 2021 / pro 2 paziņojums: 1.dropshipping atbalstu!vairumtirdzniecības atlaide atbalstu! 2.krievijas draugi, lūdzu, atstājiet mums pilns nosaukums, jo russain politiku, paldies! 3.ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums.)

Izskatās arī
Aizsardzības un Izturīgs Nomaiņa Spilvenu Meta Meklējumi, 3 Austiņu J60A
€4.91 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jauninājums meta meklējumos 3 pieredze ar silikona sejas aptver sweatproof, ūdensizturīgs, un anti netīrās nomaiņa spilvenu. izgatavots no augstas kvalitātes silikona, šī seja segtu piedāvā mīksts un ērts klasiskas, nodrošinot stundas aizraujošas spēļu bez diskomforta. paredzētas meta meklējumos 3 lietotājiem, šīs)

Izskatās arī
Multi-purpose Mikrofonu, USB Datora Mikrofons Video Uzņemšanas standarts Plug and play (Atskaņot), lai reģistrētu PC Datorā, Dziedāšana, Tērzēšana
€10.70 €8.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izcilas kvalitātes lossless trokšņa samazināšana: spēcīgs trokšņa samazināšanas sistēma, anti-traucējumus un anti-gaudošana ierakstīšanas bez izkropļojumiem, pat trokšņainā vidē, var skaidri skaņu, kas ir jāprotokolē. augstas kvalitātes: skaidrs, skaņas kvalitātes, spēcīgs saderība, izvēlēties, ko jūs vēlaties. vairāk)

Izskatās arī
QRM Canceller Eliminator X-Posma 1.8-30Mhz Band HF RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Gatavo Eliminator Valdes Iebūvēts RĀCIJSAZIŅAS Kontroles Izturīgs
€17.97 €13.12

(1. divas antenas saņemt nevēlamu signālu, kā rezultātā dažādos posmos. 2. ar qrm eliminator ir ievietota no antenas fīdera bez papildus modifikācijām radio. 3. tās pamatā ir pilnīgi jauna koncepcija, ka nevar būt, salīdzinot ar parasto klusinātājs sniegumu. 4. ar qrm eliminator tagad ļauj regulēt fāzes leņķa un pastiprināšanu, lai novērstu nevēlamu signālu, pirms tie sasniedz)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi Auss Spilveni Razer BlackShark V2 Austiņas Iekļautās Bloka Trokšņa Earmuff, Uzlabot Skaņas Kvalitāti
€7.07 €5.02

(funkcijas: ootdty ootdty jauninājumus jūsu austiņu spilventiņi ar šo mīksta un elastīga aizvietotājus. šie spilveni nodrošina ērtu piemēroti un efektīvi izolēt ārējo troksni, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi. piemērots visiem lietotājiem, šie spilveni ir saderīgas blackshark v2 (2023 edition) austiņas. ideāls spēļu, mūzikas un filmu, šie spilventiņi)

Izskatās arī
Miris Kaķis Āra Pretvēja Mākslīgo Kažokādu Priekšējā Stikla Vairogs Mic Vāciņš Mikrofons Vēja Matu Uz Interviju Mikrofons Blue Humoru
€3.33

(šo mikrofonu vējstikla/priekšējā stikla kažokādas austiņas ir paredzēti, lai samazinātu vēja trokšņa ierakstot āra vai nelabvēlīgi vides apstākļi tas var filtrēt, troksni, lai iegūtu skaidru ierakstu -der mikrofons, piemēram, kapacitāte mikrofons, electret kondensatora mikrofons, utt. -tās mākslīgās kažokādas ir speciāli izstrādāta tā, lai samazinātu vēja troksni, saglabājot)

Izskatās arī
Smieklīgi Ir par Noteikumiem AirPods Gadījumā Gaisa Pod Pro2 3 2 1 Pro Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Sirds Segtu Būtiska
€6.78 €3.39

(piezīme: tur ir atlaides kupona $1 vairāk nekā $5 iegādāties mūsu veikalā, un ir papildu atlaides faniem, kuri seko mūsu veikalā. jo vairāk jūs pērkat, jo lielāka atlaide. apkopojot mūsu veikalā, mēs sniegsim jums par prioritāti, lai nodrošinātu preču)

Izskatās arī
30 GAB. 9.7 Mm X 7Mm 2 Pin MIKROFONA Kapsula Electret Kondensatora Miniphone
€5.76 €3.40

(produkta nosaukums : electret kondensatora miniphone;katru izmērs : 9.7 x 7 mm / 0.38 collu x 0.28 collas (d x h) kopējais garums : 15 mm/0.59 collas galvenā krāsa : sudraba tonis, melns, zaļš neto svars : 24g electret kondensatora miniphone, atpakaļ electret tipa, neliela izmēra, vispār izmantot. akustiskā-lai-elektrisko devēju vai sensoru, kas pārvērš skaņu vērā elektrisko)

Izskatās arī
Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
10PCS AD8330ARQ SSOP-16 AD8330ARQZ IC Chipset JAUNAS Oriģinālas
€36.60 €35.86

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Grūti EVA somiņa Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Bag Small Pack Bose QC15 QC25 QC2 AE2 AE2i QC3 Austiņas Austiņu Aksesuāri
€11.90 €9.40

(sekojiet mūsu veikalā, un jūs saņemsiet kuponu .grāmatzīmi un pievienot mūsu produktu grozā, jūs varat sekot līdzi produktu cenu svārstības.tajā pašā laikā, jūs varat palielināt aktivitāti jūsu pack24.lv kontā!darīsim to jau tagad!!!)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Uzlādējams DLP Saites 3D Brilles Aktīvā Aizslēga Brilles Xgimi Z3/Z4/Z6/H1/H2 Rieksti G1/P2 Benq, Acer & DLP Projektoru SAITI
€24.68

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! savietojama ierīce: nav sensora tips: dlp tips: binokļu skatīšanās pieredzi: bez iedziļināšanās kontrolieri: nē displeja skaits: nav 3d brilles tips: shutter fov: apmēram 150 grādu bāzes stacijas: nē porti: usb iestatīt tipu: tikai brilles 3d)

Izskatās arī
par Shure E3C E3G E4C Ietver Ausu Spilventiņi Bud Austiņas Earbuds Eartips Spilvena
€4.61 €2.31

(1333 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 4gab mīksta silikona austiņas austiņas austiņas spilventiņu attiecas. par shure e3c e3g e4c e5c. elastīgs, ērts un izturīgs. trokšņu izolācija. materiāls: mīksta silikona. specifikācijas: materiāls: silikona krāsa: balta , melna (nav obligāts) daudzums:2pair (s/l) komplektā)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī