Cena €0.40 €0.67

Pilns apraksts

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Kompozīta tērauda bumbiņas iekšpusē, mūzikas skaņa ar kustību jūsu puses.

Noderīga vilciena savu gaitu.

Lieliska lieta, lai attīstītu un uzlabotu jūsu smart mūziku.

Piemērots katram mūzikas fanātiķis.

Pulēta stūres ir gluda un mīksta, regulējams auto siksna.

Specifikācijas:

Materiāls:Plastmasa

Krāsa: Zila/Rozā/Melna/Balta/Brūna/Zaļa/Rose/Sarkana

Garums: 4cm/1.57"(aptuveni)

Diametrs: 2,5 cm/0.98"(aptuveni)

Daudzums: 1gab.

Komplektā ietilpst:

1pc havajiešu ģitāra Smilšu Kratītājs

Ņemiet vērā,:

Lūdzu, skatiet mērījumu.Tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā.

Tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori, lūdzu, skatiet fiziskā objektu.

Specifikācijas

  • Veids: Citi
  • Kontaktdakšas tips: NAV
  • Modeļa Numurs: 1pc havajiešu ģitāra Smilšu Kratītājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 x Metāla Vijole Klusi Prakses Mute---Zelta
€6.12 €3.68

(metāla prakses izslēgt vijolei materiāls: metāla krāsa: zelta izmērs: apm. 1.97 x 0.94 collu / 5 x 2.4 cm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!paketē iekļauts:1 x vijole mute piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Komplekts 6 Gab Guitar Tuning Naglas Atslēgas Mašīnu Vadītāji Tuneri skaņas Tautas Klasiskā Ģitāra Ar Melnu Mazas Ovālas Pogu (YDK-J
€7.53 €6.02

(materiāls :plastmasa un metāls krāsa: sudraba(hromēts) atrašanās vieta:3l/3r & 6r & 6l, lai izvēlēties pārnesumu attiecība:1:15 paketē iekļauts: 6x guitar tuning naglas 6x gredzenu 12 x skrūves paziņojums par iepirkumu piederumi elektriskās ģitāras jo tur ir tik daudz dažādu veidu elektronisko ģitāru piederumi ar izsmalcinātu izmēru un piegādātāju šīm precēm atšķiras, lūdzu, jautājiet)

Izskatās arī
NAOMI 3/4 4/4 Izmēra vācu Stila Double Bass Priekšgalā Brazilwood Loku Studentu Loku Iesācējs Izmantot Ar Venge Varde
€32.81 €28.87

(funkcijas: brazilwood ir viens no visvairāk piemērots mežā par lokus, un šaujamlokus, kas ar to var būt stipra pret plaisāšanu handcrafted ar mongolijas zirgs mati, brazilwood un aitādas rokturi, sudraba stieples tinumu, venge varde ar tīru acu ielikni. savērtas ar dabas mongolija astru, tā radot skaistu un siltu overtone loks ir pilnīgi izveidoti, izmantojot tradicionālo handcraft)

Izskatās arī
Vijole Plecu Atpūtas Spilventiņu Atbalsta FRP Vijole Atbalsta Balstās uz 3/4 4/4 Vijoles Mūzikas Instrumentu Detaļas, Piederumi
€9.65 €4.44

(apraksts: produktu kategorijas: vijole plecu balsts modelis: vr-180 krāsa: melna materiāls :frp piemērots instrumentiem :4/4, 3/4 vijoli iepakojuma saraksts: 1 * plecu balsts piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Saksofonu Tīrīšanas Aprūpes Suku Rīki, Instrumentu, Mūzikas Instrumenti, Piederumi Alto Drool par
€11.10 €5.66

(apraksts paredzēts saksofonu, tas saksofonu tīrīšanas suku var sasniegt dziļi saksofonu interjera, neradot zaudējumus, nekavēs vadītājs .izgatavoti no izturīga materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.tā ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktisku izmantošanu, kas dod jums labu, izmantojot gūto pieredzi.arī var būt laba dāvana izvēle jūsu draugi, tie būs tas patīk. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
6 Gab. Balalica String Izturīga Mūzikas Vadu Balalaika Piederumi Ģitāru Piederumu Daļas
€16.24 €7.63

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un pieejamu balalaika stīgas, pēc tam savu pētījumu, ir vairāk nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produktus var apmierināt savu vajadzību.augstu izturību, nav viegli, lai izjauktu.viņi būs laba izvēle jums.var izmantot kā dāvanas draugiem. funkcijas -krāsa: balta. -materiāls: neilons. -izmērs: aptuveni 112.00x0.10x0.10cm/ 44.02x0.04x0.04inch. -tas)

Izskatās arī
5 Komplekti Alise AU041 havajiešu ģitāra Virknes, Skaidrs, Neilona AECG
€14.21

(5 komplekti alise au041 havajiešu ģitāra virknes, skaidrs, neilons katrā komplektā ietilpst 4 stīgas: 1. a / 2nd e / 3 c / 4 g pavisam jaunu un augstas kvalitātes. skaidrs, neilons. derīgs havajiešu ģitāra. 4 stīgas uz vienu komplektu. daudzums: 5 komplekti. vairāk specifikācija: stīgas diametrs (collas) diametrs (mm) a)

Izskatās arī
4/4 Vijole Komplekts Pilna Izmēra Vijole Piederumi Rožkoka Vijole Peg Tailpiece Zoda Balsts Gala Tapu (4/4)
€20.79 €13.31

(1set 4/4 vijole komplekts rožkoka pilna izmēra vijole piederumi.dabas rožkoka izgatavoti ar metāla modelis kastīšu koksnē.augstas kvalitātes vijole komplekts izmantot dabas rožkoka veikti, spēcīgu un augstu kvalitāti .visas detaļas ir ļoti labi. krāsa: brūna materiāls: palisandrs pakete ietver: 1 * vijole chinrest 1 * vijole pull string 1 * vijole asti nagu 4)

Izskatās arī
4/4 Vijole Daļas, Piederumi Četru Gabals, Kas No Tailpiece Tailpiece Zoda Balsts Tailnail Stīgu Instrumentu Piederumi
€23.52 €18.59

(šie piederumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes rotas.dabas materiāla ir skaidrs, tekstūras un ir dekorēts ar inlejas, kas padara to vairāk elegants.tas ir smalki, kas izgatavoti un ir pārāka justies.tas ir vidēja-augsta kvalitāte vijoles.lielisks aksesuārs vijole mīļotājiem. izsmalcinātu modeļiem un klasisko dizainu, elegants un skaists. tikai roku darbs, ar lielisku apstrādi un labu tekstūru. lielisks)

Izskatās arī
Ģitāras Pastiprinātājs Potenciometra Vadības Rokturi Bass Piederumi Apjoma Efektu Pedālis Plastmasas Instrumentu Piederumi
€8.94 €4.47

(apraksts regulēšana pagrieziet pogu, potenciometrs ir manuāli ar manuālo kontroli.var kontrolēt ietekme dažādas funkcijas, piemēram, līmeņa, ātruma, balss, utt.var izmantot sintezatorus, elektrisko ģitāru, utt. funkcijas - krāsa: melna. - materiāls: plastmasa. - izmērs: aptuveni 1.50x1.20x1..20cm/0.59x0.47x0.47inch. - pieņemšana par piemaksu materiāla, šis produkts)

Izskatās arī
4X Maska Airsoft Aizsardzības Masku, Peldpleznas Black Jaunas
€27.87 €17.28

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes labu caurlaidību. acis ir super klases aizsargātas ar perforētu metāla saskaras. laba aizsardzība un ļoti forši izskatās ideāli piemērots airsoft, kara spēle, peintbola, medību un vajadzībām. krāsa: melna materiāls: cietais plastmasas uzskaites siksnas ir regulējams iepakojuma saturs: 4 x maska tikai)

Izskatās arī
12 Stīgu, Elektriskās Ģitāras Fiksēto Tiltu, Ģitāra Hardtail Tilts, Skaņas, Zirgu Seglu Ģitāras Tiltiņš Ģitāras Rezerves Daļas
€10.94 €5.80

(apraksts: 【uzvalku] aicina: 12 stīgu seglu tiltu, izmantojot augstas klases materiāliem ar labu kvalitāti, palīdzēs radīt skaistas melodijas, standarta elektrisko ģitāru tilta izmērs ir piemērots 12 stīgu, elektriskās ģitāras. 【anti rust] aicina: šo tiltu pievienot elegance uz jūsu instruments, un arī jauka ģitāru cienītājiem. 【delikāts meistarība] aicina: elektriskā ģitāra,)

Izskatās arī
Irin Abs Ieraksti Soprāns Klarnete Ilgi Flauta Baroka Ieraksti Aptaustīšana Mūzikas Instrumentu Piederumi Iesācējs (Melns)
€15.39 €9.70

(klarneti iemuti ir smalki pulēta,kas ir droša un higiēniska. garša ir augstas kvalitātes un ērtas, un spēles ir darbietilpīga. noņemams, viegli tīrāms, tīru, sanitāros, ērti ārpus rakstot jostas. klarneti tiek izrunāts atvērt, malas ir līdzenas, izruna ir skaļi, un spēlē flautu ir melodisks. flauta caurumi tiek rūpīgi izmērīts, lai nodrošinātu fonēmu ir rūpīgi pulētas,)

Izskatās arī
Profesionālā Ģitāra Pikaps Pjezo Plastmasas, Kas Ir Ģitāra, Bandžo, Vijole Portatīvo Uztvērēju Havajiešu Ģitāra Daļas, Piederumi
€3.70 €2.59

(funkcijas: 1. portatīvo viegls, kompakts un vienkārši. 2. tā attiecas uz tautas, klasiskās ģitāras un ukuleles. 3. iesūtīts ar dažādām uztveršanas ietekmi dažādās instruments. apraksts: izmantot double sided pieskarieties, lai pieliktu devēju netālu no skaņas avota. specifikācijas: krāsa: melna+sarkana materiāls: plastmasa paketē iekļauts: 1)

Izskatās arī
Tele Elektriskā Ģitāra, Sarkankoks Ķermeņa, Kļavu Klaviatūra, Vintage Sunburst Krāsā, 6 Stīgas Guitarra, violão, гитара, 기타
€185.56

(tele elektriskā ģitāra, sarkankoks ķermeņa, kļavu klaviatūra, vintage sunburst krāsā, 6 stīgas guitarra, violão, гитара, 기타)

Izskatās arī
Taures Rezultātu Klipu Instrumentu Skava Rezultātu Saistvielu Mapi Trompetei Mūziķis
€10.69 €5.34

(apraksts taures rezultātu klipu instrumentu skava rezultātu saistvielu mapi trompetei mūziķis funkcijas nošu mapes ir piemērojami taures.|lieliska dāvana jūsu bērniem vai draugiem, kuri mācās taures vai citu mūzikas instrumentu.|izgatavoti no labas kvalitātes dzelzs materiāli, kas nodrošina izturību un praktiskumu.|lai gan tas ir vienkāršas formas, ļoti praktiski izmantot.|mūzikas klipam)

Izskatās arī
Klavieru Skaņošanas Instrumentu Soma Portatīvo Tūninga Komplekta Uzglabāšanas Soma Instrumentu Piederumi
€14.98 €7.49

(apraksts izgatavots no izturīga oxford auduma materiāls, glabāšanas soma ir piemērota lielākajai daļai klavieru skaņošanas rīks.klavieru skaņošanas instrumentu soma var palīdzēt saglabāt klavieru skaņošanas rīki un saglabāt tos organizē un novērstu zaudēja.naudas sodu meistarība dos jums ērtu izmantojot pieredzi, vienkārši un ērti. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls:oxford)

Izskatās arī
4 Stīgas, Bass Viegls Onepiece Segmentēti Skaidrs, Rezerves Stīgām, Air-Nova Tautas Hawaii havajiešu ģitāra Skolu Sākumskolas Bērniem Bērniem
€34.93 €20.26

(apraksts: skaidrs, air-nova: havajiešu ģitāra funkcijas pilnīgi caurspīdīgs izskatu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes gaisu-nova, iznāca delikāts meistarība. viegli spēlēt: augstas kvalitātes virknes funkcijas, vidēja stipruma, tradicionālā stilā havajiešu ģitāra ir piemērotas gan bērniem, gan pieaugušajiem, iesācējiem un pieredzējušiem. maigu izskatu: havajiešu ģitāra ir)

Izskatās arī
Bass Bungas Pedāli Āmuru Viegls Putu Galvas Bass Bungas Smalcinātājs Kick Drum Pedāli Smalcinātājs Sitamie Daļas, Cilindrs, Daļas,
€13.88 €9.72

(funkcijas: ootdty pieņemot īpašu materiālu un konstrukcijas, efektīvi samazina soļu troksni, tādējādi ļaujot lietotājiem baudīt nomierinošu vidi prakses laikā un izrādes. speciāli izstrādātas elektroniskās bungas, ko lieto saistībā ar elektroniskās bungas, lai nodrošinātu precīzu un drošu iedarbināšanu ietekmi un nodrošinātu tā normālu darbību elektroniskās bungas pati. piemērots)

Izskatās arī
Klusums Elektrisko Vijoli, Akustisko ar Piederumiem masīvkoka Bērniem Pieaugušajiem
€88.67 €53.21

(apraksts: 【, ko jūs saņemsiet] aicina 1 elektroniskās vijoles, 1 priekšgala, 1 cietais maciņš, 1 kolofonija, 1 savienojuma kabelis un austiņas, akumulators. 【izturīgs materiāls] aicina elektriskā vijole ir izgatavoti no cietas koksnes materiāla, virsma ir nokrāsota un gluda, skaņas, būs vairāk svaigs, stabils, spilgti, izturīgs, piemērots ilgtermiņa prakses. 【kluss prakse] aicina)

Izskatās arī