Tagi: Mini Lelles

Cena €0.20 €0.28

Pilns apraksts

71019 Leļļu Nams

Apraksts:

Produkta nosaukums: leļļu nams rotaļu balons

Bērnu izmērs (CM) :

Apaļu balonu garums 18, bumba ilgi diametrs 2.1, īsā diametrs 1.9; Liela bumba ilgi diametrs 2.3, īsā diametrs-2.1 cm

Sirds formas gaisa balona garums 18, sirds formas bumbu diametrs 2.5, īsā diametrs 2.2 cm

Materiāls: plastmasa

Paketes ietver: 1Set* balonu string

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: MYPANDA
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: balonu Augu Pasaku
  • Tēma: Dzīvnieki & Dabu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Brīdinājums: Sargāt No Uguns
  • Ieteikt Vecums: 14+y, 3-6y, 6-12y, 0-3 gadi

Komentāri

  1. / Anon - 2023-07-29

    Viena bumba ir mazinājusies, bet ne biedējoši. Salds!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1/4 1/3 mēroga BJD Kažokādas apkakle šalle SD atmiņas drēbes BJD lelles piederumi,kas Nav iekļauti lelle,kurpes,parūka un citi aksesuāri 18D1188
€10.34

(cienījamais pircējs, lūdzu, uzmanīgi izlasiet tālāk, ņemiet vērā, pirms jūs iegādāties! 1.šo preci tikai bjd piederumi un tur nebūs krāsu atšķirība ar attēlu. 2. nav iekļauti lelle;kurpes;parūka un citi aksesuāri. 3.šo preci no roku darbs, tāpēc nevaru garantēt, ideāls, ja jums rūpēties par to, lūdzu, nav to iegādāties.paldies!!! 4.šis postenis nebūs der kādu īpašu, izmērs bjd, ja jums ir kādi)

Izskatās arī
1PC Namiņš Miniatūras pārtikas 1/6 Lielveikalu Miniatūras Izlikties, Spēlēt Pārtikas Rotaļlietu 1:12 leļļu Namiņš Apdare Piederumi
€0.80 €0.56

(piezīme :tas ir roku darbs, tāpēc, lūdzu, saprast, ka tas nav 100% perfekti!!! izmērs: 3-5cm diapazonā materiāls: sveķu un plastmasas piemērots 1/12 leļļu nams, 1/6 lelle piezīme: sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdu 0-1 cm. ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. komplektā)

Izskatās arī
Elfs Uz Plaukta Apģērbs Elf Piederumi Ziemassvētku Apģērbs Cape Guļamtīkls Uzstādīt Svētku Rotājumu Meitene Labu Dāvanu
€16.13 €8.06

(funkcijas: ootdty šajā ziemassvētku plaukts elf cape komplekts apvieno grāmatplauktu un cape guļamtīkls inovatīvā veidā, kas piesaista uzmanību ar savu radošo karājas formā. ne tikai var šo produktu var izmantot kā grāmatu plaukta, bet tas arī darbojas kā cape un guļamtīkls, kas nodrošina vairākas glabāšanas un atskaņošanas iespējas. šis produkts ir ideāli piemērots)

Izskatās arī
6 Stilu Balta Kleita Mini Svārki / Puse, Tērpu Apģērbs, Modes Apģērbu Barbie Xinyi Kurhn FR Lelle, Rotaļlietas Bērniem Ziemassvētki
€2.75 €2.61

(apraksts krāsa: apskatīt attēlu stāvoklis: jauns (pats ar attēlu) daudzums: tikai kleita nav tostarp lelle lūdzu, ņemiet vērā: krāsas var nedaudz atšķirties sakarā ar krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora,jūs saņemsiet līdzīgs.un mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.lūdzu, saprotiet to. maksājuma 1,lūdzu, veikt maksājumu, kad jūs spēlēt)

Izskatās arī
Rotaļlieta Jaunu Virtuves Piederumi, Leļļu Namiņš Nazis Atpūtas Modeli Mini Nažu Komplekts Rotaļlietas Leļļu Namiņš Virtuves Piederumi Leļļu Māja
€4.10

(rotaļlieta jaunu virtuves piederumi, leļļu namiņš nazis atpūtas modeli mini nažu komplekts rotaļlietas leļļu namiņš virtuves piederumi leļļu māja 100% jauns, augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa izmērs: instrumentu kaste par 2.5x2.5x5cm kopējais augstums 7cm krāsa: kā attēlu komplektā ietilpst :1 set produkta svars: 24g paziņojums: 1.)

Izskatās arī
24Inch 60cm Atdzimis Baby Toddler Lelle Jaundzimušo mūna (lottie Princese Meitene Spilgti Soft Touch 3D Ādas Mākslas Lelle ar Roku Saknes Matiem
€229.65 €59.71

(apraksts: tas ir 100% roku darbs, lelle ,ļoti spilgti un mīļu. bērnu izmērs: 24 collu, aptuveni 60 cm. sakarā ar dažādām mērīšanas metodēm, pieļaujamā kļūda mati: roku sakņojas augstas kvalitātes mati, ļoti reālistisks, ļoti mīksts, viegli aprūpi. acis: augstas kvalitātes skaidrs, akrils acīs, acis nevar mirgot. (zilas acis/brūnas acis ir)

Izskatās arī
1pc Miniatūras Podos Tulip Flower Pot Laimi, Augļu Bonsai Modeli, Dārza Mājas Dekoru Rotaļlietu 1:6 1:12 leļļu Namiņš Piederumi
€6.20 €4.09

(apraksts: 100% jauns un augstas kvalitātes spilgti dizains un izcila meistarība lielisks aksesuārs namiņš apdare ideāls aksesuārs 1:6/1:12 mēroga namiņš(lūdzu, ņemiet vērā faktisko lielumu) izsmalcinātu leļļu kolekcija, lielisks papildinājums jebkurai tradicionālā leļļu nams materiāli:māls izmērs: augstums 3,5 cm/1.37; b apakšā garums 4.5 cm/1.77)

Izskatās arī
Jaunās 1 Gab 1:12 Leļļu Apģērbs Apģērbs Namiņš Lelle Svārki Uzvalks 6 Collu Lelle Multicolor Kleita Kokvilnas Leļļu Apģērbs
€3.29 €2.31

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes piemērots:1:12 leļļu namiņš/6 collu, 16-17cm lelle materiāls: audums krāsa: kā attēli, kas parāda, pakete ietver: 1 x mini leļļu apģērbs(kā rādīt attēlā))

Izskatās arī
Modes Off-plecu Pleds Mežģīņu Apģērbu Barbie Lelle 1/6 Flounced Top Krekls Tērpiem XinYi Momoko BJD Lelles Piederumu
€7.09 €4.96

(modes off-plecu pleds mežģīņu apģērbu barbie lelle 1/6 flounced top krekls tērpiem xinyi momoko bjd lelles piederumu piemērots : lellēm, par 11.5 (29cm ) augstums pakete ietver krekls, balts, īss un lelle nav iekļauta. aksesuāri tikai, lelles nav iekļauti.)

Izskatās arī
BJD Drukāt Zeķes, īsās Zeķes 1/4 Leļļu Aksesuāri SK31
€15.31

(laipni lūgti mūsu veikalā. visi priekšmeti ir roku darbs, uz bjd lelles nav reāla persona. lielākā daļa elementu, tiks izgatavots pēc pasūtījuma pēc jūsu pieprasījuma(par izmēru un krāsu). ^^^^ ^^^piezīme^^^^^^^^^ jo ir daudz dažādu izmēru 1/6 lelle, lūdzu, pastāstiet mums bērnu stila un detaļu izmēru, ja jūs pērkat, piemēram, augums,krūšu izmēru, vidukļa,)

Izskatās arī
Bērnu Rotaļlietu Skaistā Puse Apģērbu Modes Kleita Barbie Lelle Drēbes Mini Kleitas 1/6 BJD Lelles Piederumi Labākā Dāvana
€3.04 €2.28

(bērnu rotaļlietu skaistā puse apģērbu modes kleita barbie lelle drēbes mini kleitas 1/6 bjd lelles piederumi labākā dāvana piemērots : lellēm, par 11.5 (29cm ) augstums apģērbu tikai tad, lelles nav iekļauti. lūdzu, izmantojiet iepirkumu grozs lai veikals ja jūs vēlaties iegādāties dažādus produktus no mana veikala, tas palīdzēs jums ietaupīt daudz kuģniecības izmaksas.)

Izskatās arī
Modes Jauns 5*2.8 cm Lelle Apavi 14"Lelles un Mini Rotaļu Apavi 1/6 BJD 14" krievu Auduma Roku Lelle un Aksesuāri
€6.85 €4.11

(produkta stils: fashion jaunā 5*2.8 cm lelle apavi 14 lelles un mini rotaļu apavi 1/6 bjd 14 krievu auduma roku lelle un aksesuāri dāvana:meitene vienība:lelle, apavu der forfor 1/6 bjd lelles/r 14.5 collu lelle, lelle piederumi pāris high top audekla kurpes lellēm piederumu piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no)

Izskatās arī
Cepures Miniatūras Cepure, Cepure, Cepure Amatniecības DIY Rotaslietas, Aksesuāri Dzeltena
€6.46 €3.36

(apraksts cepures miniatūras cepure, cepure, cepure amatniecības diy rotaslietas, aksesuāri dzeltena funkcijas ideāls un jauks dāvanas jūsu draugiem un mini house mīļotājiem, kolekcionārs.|perfekts roku darbs amatniecības, rotaļlietas , mājas apdares un citas amatniecības projektiem.|jūs varat izmantot tos padarīt aizraujošu kuģiem , un vairāk.šīs salmu cepures iederēsies dažādas lelles.|viegli)

Izskatās arī
1/6 Mēroga Miniatūra leļļu Namiņš Bookrack Laikraksta Stāvēt Mēbeles Barbies,Blyth,BJD Namiņš Piederumi,B
€38.18 €25.58

(1:6 mēroga miniatūra leļļu namiņš bookrack piemērots 1/6 mēroga leļļu namiņš ietver 1gb bookrack (grāmatas un citus piederumus, netiek iekļauts) krāsa:koks krāsa materiāls:b:tumšs rieksts izmērs:18x25.2cm iepakojuma saturs: 1 * namiņš laikraksta stāvēt tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
1Set Leļļu Nams Mini Virtuve Cepšanas Piederumi, Mini Ritošā Pin Olu Putotājs Prop Modelis DIY Lelles Pārtikas Spēlēt Skatuves Dekori Piederumi
€4.48 €3.00

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 1. stils: leļļu nams miniatūras cepšanas rīki 2. materiāls: plastikāta/plastmasas 3. krāsa: kā parādīts attēlā 4. izmērs: kā parādīts attēlā 5. iepakojums: opp maisā 6. komplektā ietilpst: 1set** saskaņā ar attēlu, kas jums izvēlēties, paziņojums: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī