Cena €1 903.38

Pilns apraksts

VIVIDSTORM PRO PA Slimline nolaižamo ekrānu UHD/4K PET Kristāla ALR HD ALR mājas kino Skaņas Akustiski caurlaidīgu

Tas ir VIVIDSTORM CLR PRO PSlimline, motorizētie nolaižamo ekrānu UST Projektors Apkārtējās Gaismas Noraidot 4K projektoru griestu ekrāns

Tas ir piemērots lāzera UST projektors.Jums var likt jūsu runātājs aiz ekrāna

projektoram ir novietota uz Galda, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

Mēs jums parādīs, citu saiti, lai jums.

Lūdzu, konsultējieties ar klientu apkalpošanas dienestu, lai noskaidrotu, vai tā ir saderīga ar jūsu projektora modeli pirms pirkšanas.

Ražotāja garantija

1.VIVIDSTORM produktiem ir 2 gadu garantija.Garantijas laikā, ja ir kādas problēmas, ko izraisa paša ražojuma vai ražojuma defektiem, ko izraisījusi dizaina, Lūdzu, sazinieties ar pēcpārdošanas pakalpojumu, lai informētu par situāciju.

Garantijas laikā, ja produkts nespēj normāli strādāt, jo lietotāja nolaidības dēļ (nevis produkta materiāla vai konstrukcijas bojājumi, u.c.), nevar saņemt garantijas, attiecībā uz nopietnu kaitējumu, lai produkts būtu atbildīgs, ka maksa saskaņā ar produkta bojājumus.

Pēc garantijas perioda beigām, visi remonts vai nomaiņa ir maksas maksu, un lietotāji saņems quote remonts maksa.Tikai pēc tam, kad lietotājs piekrīt un apstiprina, to uzturēšanas izmaksas var uzturēšanas pakalpojums tiks uzsākta.

2.Vienas nedēļas laikā pēc tam, kad lietotājs saņem produktu, ja ir skaidrs, nopietniem defektiem, lietotājs nodrošina, video vai foto pierādījumu, un nodrošina atbilstošu sertifikātu un garantijas karte ar mūsu pēc-pārdošanas servisa darbiniekiem.Pēc apstiprinājuma, lietotājs var atgriezt produktu un reship jaunu produktu.Lietotāju vajadzībām, lai nodrošinātu, ka atgriezies produkts ir labā stāvoklī tur savā sākotnējā statusa., nekādi miesas bojājumi un ka iepakojums ir pabeigta.Mēs veiks atpakaļ vai apmainīt produktu 7 dienu laikā (izņemot svētku dienas).

3.Motori ar visiem produktiem, ko pārdod mūsu uzņēmums baudīt piecu gadu garantija.Tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu, ka motors ir pabeigta, un nav zagti.

4.Uzņēmums sniedz attiecīgo pēc-pārdošanas tehnisko atbalstu, pakalpojumiem, produktiem, ko pārdod, un garantē klientu apkalpošanas atbildi 24 stundu laikā. (izņemot svētku dienas)

5.Vienas nedēļas laikā pēc tam, kad klients saņem produktu, pateicoties īpašajai iepakojuma izmērs produktu, tas ir ieteicams, lai saglabātu kartona kaste, lai atrisinātu iepakojuma problēma atgriešanās un nomaiņa.

6.Jāatzīmē, ka produkta bojājumus, ko izraisa šādi faktori, kas nav radušies sabiedrībai, kaitējumu, ko izraisa cita cilvēka faktori un dabas katastrofas, netiek iekļauta garantijas darbības joma kompānijas:

Prece ir bojāta dēļ nepareizas uzstādīšanas produkts;

(1) Produktu sprieguma plaisu;

(2) lietotājs nav darbojas saskaņā ar produkta rokasgrāmatu, kas radies nepareizas lietošanas un produkta bojājumu;

(3) Labot vai mainīt produktu bez atļaujas uzņēmumā;

(4) Nespēja nodrošināt atbilstošu darba vidi;

(5) Produkta bojājumus, ko izraisījusi lietotāja vidusskolas transports;

(6) Šis izstrādājums ir bojāts dabas katastrofām un nelaimes gadījumiem.Dabas katastrofas un nelaimes gadījumu ietver plūdu, ugunsgrēka un cilvēka faktoriem.Iepriekš minētās garantijas ir tāds pats juridisks spēks katram lietotājam.Sakarā ar izmaiņām valsts vai reģiona, citas tiesības var piemērot tikai ar konkrētiem klientiem.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: SPILGTS VĒTRA KOPŠ 2004. GADA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: VBMSLUST120HPA
  • Materiāls: PVC
  • Formāts: 1
  • Ekrāna tips: Ekrāns Sienas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunu Tuya WiFi/ZigBee 2 Banda Bezvadu 6 Skatuves Slēdzi nospiedis Pogu Kontrolieris Akumulatora Barošanu Automatizācijas Scenārijs Tuya Ierīces
€19.46 €13.62

(jaunu tuya wifi/zigbee 2 banda bezvadu 6 skatuves slēdzi nospiedis pogu kontrolieris akumulatora barošanu automatizācijas scenārijs tuya ierīces apraksts: nosaukums: infrasarkanais sensors tips: gudrās mājas vadības sistēma krāsa: balta uzraudzības leņķis: 120 grādi specifikācijas: 1. viegls un ērts bezvadu kontroles ierīces. 2. šī inovatīvā slēdzis)

Izskatās arī
Led Co2 Krio Jet Mašīna, Dj, Nakts Klubs Koncertzāli Gadījumā Gaisa Stabs Jet Mašīna
€428.53 €407.10

(mani draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu sazinieties ar mani uz whatsapp+86 19717308321 vai e-pastu [email protected] un es nosūtīs jums preci saiti, lai nopirkt!modeļa nr.eyht05l jauda: 250w spriegums: ac110-240v/ 50-60 hz led avots: 12*3w rgb led gaismas augstspiediena caurule: 6m spray augstums: 8-10 metru kontrole: dmx512/ barošanas kontrole dmx kanālu: 6ch produkta izmērs:)

Izskatās arī
Jaunas Oriģinālas Par Schneider PLC Modulis TSXAEZ414
€221.27 €216.85

(nr.1: par apmaksas informācija mēs pieņemam hostinga pakalpojumus. nr.2: par tarifiem un maksas: mums nav maksas apstrādes maksu par visu klienta rīkojumu, pat 1 daļa. mums nav atbildīgs par jebkādiem nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi, ja daļa, kas ir jāmaksā, ja tas ierodas pie vietējā muitas iestādē. nr.3: abount nosūtīšanas informācija: mēs piegādāsim preces)

Izskatās arī
Xiaomi K10 Max Dūkoņa Profesionālās Aerial Photography Gaisa kuģa 8K Trīs-Kameru HD Vienu Taustiņu, Atgriezties Šķēršļu Izvairīšanās GPS Dron Rotaļlietas
€63.45 €38.07

(apraksts: spiediena sensors: augstuma iestatījums positioner:optisko pozicionēšanas plūsmas motors:brushless motors 1503 elektriskā regulēšana :4000/kv attēla pārraides saņemšanas veids:2.4 wifi objektīvs:automātiskā, stabilizēts elektronisko anti shake objektīvs tālvadības pults baterija:aaa * 1 var iegādāties atsevišķi jauda smart litija akumulators:3,7)

Izskatās arī
HDTV Antenas Pastiprinātājs 4K Zems Trokšņa līmenis, Augsta Peļņa TV Signāla Pastiprinātājs UHD Televizori Aksesuāri
€4.47 €2.90

(bezmaksas kanālus, jūs varat ietaupīt naudu, un saņemt visus bezmaksas kanālus hdtv antena.tā piedāvā augstas pieaugums un zemas bitu kļūdu intensitāte digitālās tv uztveršanas, un jūs varat izbaudīt visas ziņas, sitcoms, bērnu un sporta par brīvu. maksimālā uztveršanas: spiediena paaugstināšanas var palielināt signāla novājināta ar šķēršļiem starp tv antenu un vietējās apraides tornis,)

Izskatās arī
1~10PCS Lādējamu Elektronisko Anti Odi Rokas Joslā Ultraskaņas Bugs Atvairīt Aproce Āra Anti Bugs Aproce Kārta
€31.94 €15.97

(1~10pcs lādējamu elektronisko anti odi rokas joslā ultraskaņas bugs atvairīt aproce āra anti bugs aproce kārta apraksts: produkta atribūti produktu kategoriju; anti-moskītu uzlīmes/anti-moskītu aproces veidā; aproce modelis; q9 krāsa; melna ar sudraba malu, melns ar violetu malu, balta ar sudraba malu, balta ar violetu malu toksisks; netoksisks specifikācijas: ✅)

Izskatās arī
STM32F103RCT6 Minimālās Sistēmas Attīstības padomes Core Mikro kontrolieris Eksperimentālās Valdes STM32
€8.21 €6.16

(ievads ievads core valdes resursi galvenais 72mhz frekvence 256kb flash iekšpusē mikroshēmā sram 48kx8 2 neatkarīgi lietotāja pogām 1 programmējamu led, 1 ieslēgšanas / izslēgšanas indikators vadīt ddd programmēšanas portu, izmantojot pin header noskaidrot 51 100 darba vides temperatūra -40~85 grādiem borta 2.8 collu lcd interfeiss,)

Izskatās arī
HDTV Antenas Pastiprinātājs 4K Zems Trokšņa līmenis, Augsta Peļņa TV Signāla Pastiprinātājs UHD Televizori Aksesuāri
€1.17 €0.76

(bezmaksas kanālus, jūs varat ietaupīt naudu, un saņemt visus bezmaksas kanālus hdtv antena.tā piedāvā augstas pieaugums un zemas bitu kļūdu intensitāte digitālās tv uztveršanas, un jūs varat izbaudīt visas ziņas, sitcoms, bērnu un sporta par brīvu. maksimālā uztveršanas: spiediena paaugstināšanas var palielināt signāla novājināta ar šķēršļiem starp tv antenu un vietējās apraides tornis,)

Izskatās arī
LINLAI 300B-T Vakuuma Cauruļu Audio Vārstu Uzlabot 300B Elektronisko Caurules Pastiprinātājam HIFI Audio Pastiprinātāju, Komplekts DIY Saskaņota Quad
€1 333.62 €253.39

(paldies, ka apmeklējāt jueqizhe vakuuma caurules eksporta zīmolu veikals jauns linlai 300b-t vakuuma cauruļu audio vārstu uzlabot 300b elektronisko caurules pastiprinātājam hifi audio pastiprinātāju, komplekts diy rūpnīcas precizitātes atbilstības quad 300bt iezīmes: augstas caurlaidības svinu, liela stikla korpusa dizains, kas ne tikai paātrina siltuma izkliedi ietekme, caurules, bet arī)

Izskatās arī
Tanix TX6S Android 10.0 TV Kastē 2G8G 4 GB/32 GB Allwinner H616 Čipu 2.4&5.8 G Dual WiFi, Bluetooth 8K HD Smart Set-top Box 4G64G
€53.61 €26.81

(augstas kvalitātes tanix tx6s android 10.0 tv kastē allwinner h616 čipu 2.4&5.8 g dual wifi, bluetooth 8k hd smart set-top box funkcijas: cpu allwinner h616 64-bitu quad core arm® cortex™ a53 cpu gpu g31™ mp2 gpu procesors atmiņa ddr: 2gb/4gb flash emmc:8g/32gb(variants: 16gb/64gb ) wifi ieee 802.11 a/b/g/n/ac ; 2.4 g / 5g bluetooth bt)

Izskatās arī
1 GAB. Dubultā Antenu Mastu Skava V Žokļa Bloķēt Nerūsējošā Tērauda TV Dubultā Antena Pole Turētāju Komplekts Silver
€31.21 €19.98

(1 gab. dubultā antenu mastu skava v žokļa bloķēt nerūsējošā tērauda tv dubultā antena pole turētāju komplekts silver premium kvalitātes: antenu mastu skava veidota ar augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, kas izturīgs pret koroziju, anti-rūsas, nav viegli saliekt vai salauzt.ideāli piemērots ilgtermiņa un āra antenas uzstādīšana. regulējams izmērs. der divu veidu)

Izskatās arī
1Set Augstas Digitālās HDTV Antena, USB Barošanas Saderīgu 720p 1080i Piliens Kuģniecība
€2.32 €1.65

(funkcijas: ootdty 1. posms setupguide: connectoneend iekļauto koaksiālo kabeli uz muguras ciparu pārveidotāju lodziņā un plugthe usv plug vērā usb ports digital converter box 2. solis: turiet antenu pa logu un novietot to vertikāli un horizontāli. 3. solis: uz 5s stb settingmenu no uzstādīt tunermodefrom gaisa solis 4: stb settingsmenu, iestatiet uz scan jebkurš kanāls.dažreiz)

Izskatās arī
YYHC Pasūtījuma OEM 19Inch Rūpniecības Šasijas Alumīnija Paneļa LCD Ekrāns Eatx 4u Rackmount Serveri Gadījumā
€565.94

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;padding-left:4px;font-weight:bold;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-3{font-size:24)

Izskatās arī
LM2596S DC-DC Buks Pārveidotājs 4-40V 1.25-37V Solis-Nosaka Regulators ar LED Voltmetrs Displejs
€2.61 €0.97

(funkcijas: 1. pieņemot lm2596s čipu un augstas jaudas dc-dc regulējams sprieguma regulators un solis uz leju modulis, sniegums ir stabils. 2. strāvas modulis ir aprīkots ar digitālo displeju un ieslēgšanas indikators.ar voltmetrs var izslēgt un to var viegli sasniegt, viegli pieskaroties kreiso pogu, kad tas nav nepieciešams. 3. ar voltmetrs displejs, kas izmanto modernu mikroprocesoru, tad voltmetrs)

Izskatās arī
Bada 4300W LB-5500 Atsauces Versija Audio Īpašas Pilnvaras Attīrīšanas Filtru Drudzis Hifi Plug Anti-pārslodzes
€336.92 €309.97

(bada 4300w lb-5500 atsauces versija audio īpašas pilnvaras attīrīšanas filtru drudzis hifi plug anti-pārslodzes nominālais spriegums: ~ 110v-240v nominālā frekvence: 50/60hz kopā slodzes jauda: 4300w izmērs: 345mm* 134mm* 104mm neto svars: aptuveni 3 kg aizsardzības funkcija: vairāk un vairāk slodzes aizsardzība, zibens aizsardzība slēdzis vadības režīms:)

Izskatās arī
Tirdzniecības Elektriskā 220V 1800W Apgriezieni Profesionālās ABS, Automātiskā Airblade Roku Žāvētāji Viesnīcām
€234.65

(sveiki draugs, laipni lūgti manā veikalā.ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat pievienot whatasapp+86 17775687140 #detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-1{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-2{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1/4gab SONOFF DR DIN Sliedes Renes Smart Home Automation Modulis Regulējams Uzstādīti Dzelzceļa Ja Turētājs BasicR2 Dual R2
€17.48 €8.74

(1/4gab sonoff dr din sliedes renes smart home automation modulis regulējams uzstādīti dzelzceļa ja turētājs basicr2 dual r2 apraksts: sonoff dr din sliedes renes ir sadales skapis, risinājums sonoff produktiem.tas ļauj jums instalēt sonoff produktus uz din sliedes uzstādīts sadales skapis. kā jūs zināt, lielākā daļa no sonoff produkti nav din sliedes montētas, kas padara to grūti likt sonoff produktus)

Izskatās arī
36V 17.4 ah Lielas Jaudas Professional Litija Akumulatora Dārza Šķēres
€567.20 €544.51

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-height:18px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-3{min-height:18px;padding:5px)

Izskatās arī
Woopker UGOOS X4Q Papildu TV Kastē Android 11 LPDDR4 4G 128GB Winevine L1 Amlogic S905X4 1000M BT5.0 4K AV1 Google Voice Smart TVbox
€226.91 €125.70

(funkcijas: procesors: amlogic s905x4 ar quad-core cortex-a55 12nm gpu:arm mali-g31mp2 open gl es 3.2 vulkan 1.0 operatīvā atmiņa:lpddr4 4 gb rom:emmc zibatmiņa 32gb,64gb android os 11.0 video izejas uhd 4k wifi :2.4 g+5g;bluetooth:bt 5.1 ar le tehnoloģijas paplašinātas atmiņas:tf kartes līdz 32gb (sd2.x,sd3.x,sd4.x, emmc ver5.0) barošanas bloks :dc)

Izskatās arī
KARSTI 3Pcs 52Mm-77Mm 52-77 Metāla pastiprināt Filtru Gredzens Adapteris Uz Kameras
€5.53 €3.65

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. metāla soli uz augšu gredzenu, ir jābūt nopietnam fotogrāfam izmērs: 52mm-77mm krāsa: melna svars: 51g ar 52-77 pastiprināt adaptera gredzens ir panākts ar vieglo svaru un izturīga alumīnija materiāla. tas ir augstas kvalitātes 52mm-77mm)

Izskatās arī
Baltās Ziepes, Iztikt Spray Puses Indukcijas Elektroniskās Ierīces Abs Saprātīga Alkohola Spray Centrālās Smart Home Roku Tīrīšanas Līdzekļi
€21.11 €16.04

(baltās ziepes, iztikt spray puses indukcijas elektroniskās ierīces abs saprātīga alkohola spray centrālās smart home roku tīrīšanas līdzekļi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 【infrasarkano staru sensoru] aicina 3-7cm tuvuma sensors, tuvā infrasarkanā pieteikumu tehnoloģiju ar viļņu garumu, kā galveno uztveres attālumu, ar jutīgu piegāde gaismas jūtīgiem materiāliem,)

Izskatās arī