Cena €4.38 €8.75

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Augstas kvalitātes vanādija tērauda kalumi, super griezes momentu.

*180 grādu maināma leņķa dizains, viegli darboties.

*Eļļa krāsns rūdīšana piedurknēm sēdeklis, nostiprināt attieksmi.

*Aprīkots ar anti off pavasarī, aizsargāt drošību.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: F Stienis Uzgriežņu atslēgas

Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda

Krāsa: Sudraba

Virsmas Apstrāde: Hromēšana

Uzgriežņu atslēgas Galvas Izmērs: 12.7 mm (1/2 collas)

Pēc izvēles Izmērs: 10Inch, 15Inch, 18Inch

Piemērots: Remonts

Daudzums: 1gab.

Paketē Iekļauts:

1 × F Stienis Uzgriežņu Atslēgas

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: kbxlife
  • Funkcijas: Izjaucamas, Daudzfunkcionāla, Sprādziendrošas, Non-Slip
  • Modeļa Numurs: 10" 15" 18" Spēcīgu Spēka Sviru Stūres Rokturi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Atslēdznieks Piederumi Instrumenti Nerūsējošā Tērauda Tērauda Stiepļu Bumba, Automašīnas Durvju slēdzenes Nazis Instruments, Auto Pull Virve 60 CM/100 CM
€6.11 €3.42

(uzstādīt: piemērots visām transportlīdzekļu motīvs: viegli lietojams: tas aizņem tikai dažas minūtes, lai pabeigtu remontu. avārijas rīks: piemērots visvairāk ārkārtas situācijās, piemēram, pārgājieniem, tūrismam, ceļojumiem, vai jebkurā laikā. būtisku instrumentu komplekts: tas ir efektīvi 1 gabals komplekts.tas ir ļoti efektīvi un droši izmantot.tas nebojā)

Izskatās arī
Koka Rasp Rokas Instrumentu Piederumi, Kokapstrādes Failu, Darba Piederumu
€11.12 €6.67

(apraksts: lielisks metāla: šo failu rīks ir izgatavots no lieliska materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. mazs un viegls: šī slīpēšanas rīks ir izstrādāts, vienkāršu un vieglu struktūru, ērti izmantot. plaša izmantošana: slīpēšana failu bauda plašu izmantošanu, kas piemērotas dažādām kokapstrāde. laba meistarība: šī slīpēšanas instruments ir laba meistarība,)

Izskatās arī
Profesionālās asknaibles 5 6 8Inch Vadu Noņemšanas Rīks, Sānu Kuteru Kabeļu Asumiem Nipper Elektriķi DIY Remonts, Rokas Instrumenti,
€20.61 €10.30

(profesionālās asknaibles 5 6 8inch vadu noņemšanas rīks, sānu kuteru kabeļu asumiem nipper elektriķi diy remonts, rokas instrumenti, funkcijas : 1. rūpniecības kvalitātes, virsmas apdare un instrumentu nodaļas vadītājs rūsas profilakses, terapijas. 2. līderi ir grinded daudzas reizes, lai nodrošinātu griešanas malas ir asas un nav viegli roll. 3. pavisam jaunu 55 # tērauda kalti)

Izskatās arī
Krievijas Finka NKVD AU.LAI Cīnītos ar Nazi Self Defense Taktiskās 440C Kabatas nazis Āra Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis EDC
€42.30 €21.15

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
Spriegošanas Knaibles, Vadu Griezējs Daudzfunkcionāls Durvju Apdare Klips, Noņemšana, Remonts Piederumi Auto Interjera Demontāža, Rokas Instrumenti,
€9.56 €4.11

(amats: polipropilēna rokturi, knaibles ķermeņa liešanu un apstrādi, izturīgs spēcīgs, ātri reset pavasara lietotāja spēkā, ergonomisks rokturis, ērti rokturi karājas caurumi un citas viegls dizains, viegli pārnēsājams, uzglabāšanas un uzglabāšanas -viegli noņemt durvju klipus, apdari un bez apdares nebojā tos -ātri noņem no visvairāk ārvalstu un iekšzemes)

Izskatās arī
6.5 mm, Kāta uzmavas Gadījumā 12 Caurumi Nodiluma izturīgs Ērti Organizēt
€1.22 €0.74

(437 skrūvgriezi 6/12 caurumu kāta bitu turētājs plastmasas galvas uzglabāšanas gadījumā, ja līdzeklis mīksta, izturīga klasifikācijas sadzīves preci ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ar skrūvgriezi, urbi galvas ievietota plastmasas maisiņi viegli. tas var būt ievietota 6/12 gabalu 6,5 mm standarta skrūvgriežu daļas. īpašu)

Izskatās arī
Portatīvo Papildu Long Reach Rokas Instrumentu 11" Duckbill Knaibles 90 /45/25 Grāds Taisnu Adatu Mājas Uzlabošana Aparatūras Dropship
€4.50

(11 par extra long reach deguna knaibles duckbill 90 /45/25 grāds taisnu adatu o-tipa multitool rokas instrumentu pretş rūsas aparatūras ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: projektēšana, roktura konstrukcija, ārējās gumijas pārklāšanas process, ērti justies, ilgtermiņa lietošanai, lai mazinātu nogurumu. pagarināšanu var tikt galā ar)

Izskatās arī
Q1QC Elektronikas Labošanas Rīks - 47Pcs 1 Skrūvgriežu Komplekts
€15.31 €7.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 47 1 skrūvgriežu komplekts ir augstas veiktspējas līdzeklis visiem jūsu elektroniskā remonta vajadzībām.ar 47 svarīgi rīki, ieskaitot magnētisko vadītāja , šis komplekts ir ideāls, lai diyers, stiprinājumi, un amatieriem, gan. ar augstas kvalitātes sakausējuma tērauda 47 1 skrūvgriežu komplekts ir būvēts, lai pēdējā)

Izskatās arī
Barošanas Urbi Vadītājiem, Stieple, Griešanas Instruments, ar Hex Rīkoties, lai Uzlabotu Efektivitāti un Nodrošinātu Vadu Savienojumi, Krāsa Sarkana
€1.75 €0.97

(funkcijas : *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā. *vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji *piemērots vairumam vadu segtu universālā)

Izskatās arī
1PC S1122BF 225MM BI-Metāla Iekšdedzes Zāģa Asmeni Elastīga Metāla un Koka Griešanas Asmens Frēzēšanas Sawtooth BI-Metāla Kobalta Zāģi
€1.00 €0.55

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: *225mm bi-metāla turp un šķēlēja asmeņus, liels wood & metal cutting *manometrisko + īpaši materiāli, frēzēšanas sawtooth, griešanai koka un metāla *īpaši ātrai griešanai *augsta cietība, izturīgs, lai izmantotu *ilgāk bi-metāla asmeņi no lokšņu metāla, re-bar, un caurules *izturīgs rūdīts)

Izskatās arī
U50 Ūdens Cauruļu Noņemšanas Rīku, Degvielas, Dzesēšanas Šķidruma Šļūtene, Caurule, Klipus, Sabiezēt Rokturi Un Joslas Gredzenu, Skavu Knaibles Jaunas Šļūtenes Skavu Knaibles
€7.32 €3.66

(apraksts: veids: šļūtenes skavu knaibles materiāls: oglekļa tērauds izmērs: 11cm x 18 cm x 1,5 cm/2.20 x 3.15 x 2 (apm.) auto ūdens caurules vai gaisa kondicionēšanas cauruļu knaibles. viegli lietot, izmanto, lai noņemtu un uzliktu skavas. super izturīgs, super darba taupīšanu. specifikācijas: 【šļūtenes skavu knaibles] aicina auto ūdens caurules)

Izskatās arī
SK5 Tērauda Elastīgas Roku Kokapstrādes Griešanas Vienu Griezīgs Japāņu
€8.50 €6.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šī vienpusējs griezējs ir jābūt par jebkuru diy entuziasti vai galdnieks. ar savu sk5 tērauda griešanai un trīs sided slīpēšanas zobi, tas kuteris ir izturīgs un viegli izmantot. ērti un bez slīdēšanas gumijas rokturi ir ideāli piemērots sievietēm, kuras vēlas strādāt pie saviem projektiem ar vieglumu. piemērots)

Izskatās arī
10PCS Mini Skrūvgriežu Komplekts Precision Power Skrūvgriežu Komplektu Par Rotu Remonts, Pulksteņu Remonts. Ar 6 Dažāda Izmēra
€42.48 €21.23

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! [sešus size]šis mini skrūvgriezi komplektā ietilpst 2gab phillips izmēri (#0, #1); 4gab flathead izmēri (1.4 mm, 2,0 mm, 2.4)

Izskatās arī
Manuāla Griešana Trapecveida Asmens Asmens Biezums 0,6 mm 2.36×0.7 Collu 60# Oglekļa Tērauda Melnā un Sudraba Viegls
€8.37 €4.44

(funkcijas: *izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda asmens, izturīgs, viegls, izturīgs, nav viegli, lai izjauktu. *asas un izturīgas: viegli griezt, un tam ir ilgs kalpošanas pakalpojumu. 10pcs gadījumā, ja uz ilgu laiku, izmantojot. *atdala no gaisa ar rūsas-novērst eļļas, kas novērš rūsas vai skarbs. *to var izmantot arī mājas dekorēšanai, biroja piederumi, mehāniskā griešana,papīra,)

Izskatās arī
10Pcs 5,5 mm-14mm Hex Ligzda Piedurknēm Sprauslas Uzgriezni Vadītāja Iestatītu Jaudas Treniņi pārvadītāji Jauda Skrūvgriežu Rokturi Instrumentiem
€19.82 €15.26

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes kopējais garums:aptuveni 80 mm(kļūda 3mm) krāsa:pelēka-melna materiāls:tērauds izmērs: kāta:1/4 collu (6.35 mm) iepakojuma saturs: 10 * ligzda wrenchs(5.5 mm, 6mm 7mm 8mm 9mm 10mm 11mm 12mm 13mm 14mm) tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji)

Izskatās arī
L Tipa Uzgriežņu Atslēgu Komplekts, Cauruļu Pamatni Elkoņa Uzgriežņu Atslēgas L Tips Leņķveida Socket Uzgriežņu Atslēgu 2023 Jaunas
€7.81

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8-20mm, dažādas specifikācijas, precizitātes dimensija, kas pilnībā atbilstu jūsu vajadzībām. pret nodilumu izturīgs un ilgmūžīgs saskarnes, augstas precizitātes lielums, standarta skrūvēm muti, tuvāk-kopā. ergonomisks dizains, spēcīgs un viegli izmantot, ērtāk, vairāk racionāls efektivitātes. crv tērauda ir vairāk)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Gaisa Slēdži Skrūvgriežu daļas Speciālu Skrūvgriezi Zaļā Speciālo Sarkano Krustu 110mm Dzeltena Sakausējuma Tērauda
€29.07 €9.88

(motīvs: *speciālās krusta skrūvgriezi mazliet par elektriķi ir izgatavota no leģēta tērauda ar cietību līdz hrc63 °. *fosfatēšana black attieksmi, vairāk rūsas pierādījums, vairāk saspringts, skrūves iesaistīšanās. *ar magnētismu, jūs varat strādāt daudz vieglāk. *krāsu atšķirības, viegli strādāt. *specifikācija: fph1,fpz1(4,5 mm), fph2,fpz2(5,5 mm), fph3,fpz3(7mm),)

Izskatās arī
Aksesuāri Kabeļu Noņēmējus Plier Koaksiālie Griezējs Rokas Instrumenti Multi-function Optisko.Rokas Pārnēsājamie Sloksņošanas
€18.81 €13.16

(funkcijas : 1. profesionālās un praktiskās dizains, kompakts izskats, viegli pārvadāt un izmantot. 2. knaibles ir apkures attieksme, kas ir augsta cietība un izturīgs. 3. ergonomiskie rokturi ir izgatavoti no plastmasas materiāla, ērti turēt. 4. super izdalīšanas spējas padara to ērtāk izmantot. 5. racionāls vadu destilācija, regulējams izmērs, izturīgs, lai izmantotu. specifikācija)

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
Objektīvs Sūcējs un uzgriežņu Atslēgu Komplekts, IC Pick-Up Vakuuma Uzsūkšanas Pildspalva ar 7 Maināmie piesūcekņus un Izliekti Padomi
€30.90 €19.16

(šis objektīvs piesūcekni, komplekts nāk ar sūkšanas pildspalvu un 7 maināmie piesūcekņus (12mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35 mm, 40mm), ideāls remonts un tīrīšana lēcas un pulksteņi, montāžas ic sastāvdaļām un gatavoja citas sīkas detaļas.piesūcekni ir izgatavota no mīksta anti-static esd vadītāj silikona, kas nav ieskrāpēt savu objektīvu vai sabojāt smalku daļas, un saglabāt to tīru no pirkstu nospiedumiem)

Izskatās arī
1GB Scribing Pildspalvu Volframa Karbīda Gals Karbīda Gravēšanas Pildspalva Volframa Karbīda Nib Stylus Pen Stikla Keramikas Metāla
€9.11 €4.92

(1gb scribing pildspalvu volframa karbīda gals karbīda gravēšanas pildspalva volframa karbīda nib stylus pen stikla keramikas metāla apraksts: produkta nosaukums: keramikas flīžu nesaskrāpē adatu stils: vienkārši produkta izmērs: 130mm produkta materiāls: alumīnija + adatu padoms sakausējuma gadījumā cilvēki pieaugušajiem: funkcijas: 1. stikls/flīžu)

Izskatās arī