Cena €13.77 €18.37

Pilns apraksts

All-in-one daudzfunkcionāls instruments, kas apvieno funkcijas piedurknēm, skrūvgriezi, smilšpapīrs failu, diegi atvēršanas leņķis, ātri demontāža, gultņu un tā tālāk.

Tas ir piemērots dažādiem mērķiem, no uzstādīšanas skrūves un skrūves, skrituļdēļiem, lai bedsteads.Tā ir kompakta izmēra, viegls svars un viegli veikt.

To var viegli ievietot visvairāk somas, lai jūs varētu ņemt to ar jums, un lietot to jebkur, kad jums tas ir nepieciešams.

Tas ir ļoti racionāls un ērti skrūvējamu rokturi uz priekšu un atpakaļ sprūds.

Jūs saņemsiet daudzfunkcionāls sprūdrata uzgriežņu atslēgu komplektu, kas var atbilst jūsu ikdienas vajadzībām.

aprakstīt:

Nosaukums: daudzfunkcionāla sprūdrata uzgriežņu atslēgu komplekts

Specifikācija piedurknes: 1/2, 9/16 un 3/8.

Materiāls: metāls+plastmasa

krāsa: dzeltena

Iepakojuma Saturs:

1 x Daudzfunkcionāls sprūdrata uzgriežņu atslēgu komplekts(1 x T modelis instrumentu, 1 x Paturot noņemšanas, 1 x Hex atslēga, 1 x uzgriežņu atslēga)

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.Ievedmuitas nodokļiem: Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.Pasūtījuma summa 100 ASV dolāru vairāk, nekā tajā pašā laikā , mums varat bezmaksas piegāde DHL,EMS, UPS, kļūs par mūsu VIP klientiem, izbaudīt papildu priekšrocības, lai visu dzīvi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Xzante
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
1pc Atzarošanas Zāģis Failus Rokas Zāģu Asināšanas Un Iztaisnošana Rombveida Failus, Galdniecība, Kokapstrāde Rokas Instrumentu
€0.66 €0.30

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes . * ideāli piemērots metālā, veidojot un asināšanas rokas zāģi. *asināšanas soda zobu rīku, slīpēšanas instruments,padarīt sawtooth asāka. *rokturis ir izgatavots no mīkstas gumijas, lai nodrošinātu ērtu rokturi,samazina nodilumu uz palmu jūsu puses, tās lietojot. specifikācijas: materiāls: tērauds+gumijas pēc)

Izskatās arī
Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
M5 M6 M8 30PC Vītnes Remonta Rīku Komplekts Skrūvju Piedurknēm Pieskarieties Atjaunotājs Pieskarieties un Mirst, Uzstādīts Metriskās
€20.20 €10.09

(m5 m6 m8 30pc vītnes remonta rīku komplekts skrūvju piedurknēm pieskarieties atjaunotājs svars: 65g)

Izskatās arī
Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
Hex Kāta Leņķa Skrūvgriezis Bitu Turētājs /4 collu Urbi Adapteris Mājas DIY
€3.17 €1.58

(apraksts: pieteikums: 105 grādu 1/4 inch taisnā leņķī, urbšanas, adapteri perfect fit par pievelciet bultskrūves, skrūves un instaling skrūvgriežu daļas.plaši izmanto , darbnīca,galdniecība, auto daļas, kas specializējas mašīnu remontu un tā tālāk. skrūvgriezis leņķveida bitu turētājs: viegli izveidot savienojumu ar jebkuru standarta bitu.rokasgrāmatas vai elektriskie urbji vai uzgriežņu)

Izskatās arī
7.82" Kabatas Nazis Izdzīvošanas Taktiskais Saliekamais Nazis Augstas Cietības Āra Kempings VG10 Pārgājienu Medību Naži Pašaizsardzības Rīks
€31.61 €13.91

(pilns garums: 200mm asmens garums: 90mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 140g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls:tērauds + vg10 roktura cietība: 58hrc 7.82 kabatas nazis izdzīvošanas taktiskais saliekamais nazis augstas cietības āra kempings vg10 pārgājienu medību naži pašaizsardzības rīks)

Izskatās arī
Brand New Ailē Uzgriežņu atslēgas Cilindriskas Caurules Bārs Socket uzgriežņu Atslēgu 6pcs/set 8-17 mm Dubultā, kas Noslēdzās Augsti Pulēta Profesionālās
€2.70 €1.78

(funkcijas: *profesionāls instrumentu komplekts automobiļu remonts, santehnikas, labiekārtošanas darbi, utt. *ideāla, lai piekļūtu rieksti un bultskrūves grūti pieejamās vietās. *izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda stiprību un izturību un ir cinka pārklājumu, par rūsas un korozijas izturība. *dubultā noslēdzās dizains. *augsti pulēta apdare. *profesionālā)

Izskatās arī
Portatīvo Papildu Long Reach Rokas Instrumentu 11" Duckbill Knaibles 90 /45/25 Grāds Taisnu Adatu Mājas Uzlabošana Aparatūras Dropship
€4.50

(11 par extra long reach deguna knaibles duckbill 90 /45/25 grāds taisnu adatu o-tipa multitool rokas instrumentu pretş rūsas aparatūras ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: projektēšana, roktura konstrukcija, ārējās gumijas pārklāšanas process, ērti justies, ilgtermiņa lietošanai, lai mazinātu nogurumu. pagarināšanu var tikt galā ar)

Izskatās arī
7 Gabalus RC Modeli, Skrūvgriežu Komplekts, labošanas Rīks, Hex Skrūvgriezi (no 1,5 līdz 2,5 mm 3 mm 4mm 5.5 mm)
€22.35 €11.84

(apraksts: 7 veidi, apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām piemērots dažāda veida rc helikopteri , automašīnas, laivas, utt. izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, stipra, izturīga, izsmalcinātu izskatu; anti-slip rokturi, viegli turēt un darboties un augstas kvalitātes specifikācija: materiāls: tērauds krāsa: melna garums: apm.108mm/4.25)

Izskatās arī
Sakausējuma Tweezer nemagnētiskiem Fine Tip Tweezer Apkopes Instrumentu
€14.62 €10.23

(funkcijas: ootdty pincetes tiek izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga sakausējuma tērauda, antimagnetic; sakausējuma pincetes ir 0,15 mm augstu tālrunis mātesplati lēkt līnijas remonta rīku; viņi izmanto lodēšanai remonts, vadu lodēšanu remonts mobilais mātesplati, pirkstu nospiedumu lēkt līnijas remontu mobilephone pcb metināšanai; laba izturība un cietība,drošs,ērts,izturīgs)

Izskatās arī
Kompakts un Uzticams Elastīgu Ligzdu Paplašināšana, Bārs, Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Piemērots Dažādām Darba Prasības
€25.31 €12.65

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *divvirzienu tinumiem meistarība padara to spēcīgu vērpe.atmiņas kartes slota un bumbu atsperu konstrukcija ļauj, lai pasargātu to no nokrišanas. *maināma leņķa funkcija padara to piemērotu šauru leņķi un telpām.dažādas specifikācijas, ir iespējams izdarīt, lai apmierinātu dažādas)

Izskatās arī
2gab 93301 Melns Anti-Statisku Plastikas Pincetes ar Slīpumu Plakanu Galu Laboratorijas Darbu Elektronikas Remonts Amatniecības DIY Rokas Instrumenti
€3.27 €2.62

(2gab 93301 melns anti-statisku plastikas pincetes ar slīpumu plakanu galu laboratorijas darbu elektronikas remonts amatniecības diy rokas instrumenti ❤ pincetes modelis: 93301; pincetes garums: 117 mm ❤ izgatavots no pc & oglekļa šķiedras materiāla, labas cietības un elastības. ❤ anti-static esd pincetes, piemērota jutīgu elektronisko sastāvdaļu. ❤ plaši izmanto laboratorijas)

Izskatās arī
Elektriķis Remonta Rīku Komplekts 380V Maināms Izolēti Skrūvgrieži Uzstādīts Magnētisko Iešķeltu Bits Labošanas Rīku, Elektriķi, Instrumenti,
€10.60 €7.95

(apraksts: - plug-pull padoms dizains, viegli uzstādīt un nomainīt biti, laika taupīšanas un efektīvas, ir magnētiskā padomus, ērti pievelk skrūves. - izgatavots no hroma vanādija tērauds, rūdīts maksimālu nodilumu, ergonomisku rokturi, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un izcilu griezes momentu. - nāk ar lietu, ērts glabāšanai un portatīvo lietošanai. - izolēti dizaina atbalstu izturēt spriegumu līdz)

Izskatās arī
Praktiski Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Skrūvgriezi Sintētiskās Plastmasas Torx Skrūvēm Skrūvgriezis Bitu 25 1 Skrūvgriežu Komplekts
€0.91 €0.61

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Barošanas Urbi Vadītājiem, Stieple, Griešanas Instruments, ar Hex Rīkoties, lai Uzlabotu Efektivitāti un Nodrošinātu Vadu Savienojumi, Krāsa Sarkana
€1.75 €0.97

(funkcijas : *brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *ir trīs krāsas, lai jūs varētu izvēlēties:zilā,melnā un sarkanā krāsā. *vadu savienotāja vadītāja ar 1 / 4 čaks ir piemērota lielākajai daļai disku kontaktligzdas vai treniņi, lai paātrinātu iekārtas, vadu savienotāji *piemērots vairumam vadu segtu universālā)

Izskatās arī
3/5Pcs Adatu Degunu Knaibles Uzstādīt Oglekļa Tērauda Long Reach Taisnas Knaibles 25°/45°/90° Izliekts Deguns Plakanknaibles O-Veida Loku Atslēdznieks
€84.46 €22.82

(detaļu saraksts: 3pcs: 1 x adatu degunu knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles vai 5pcs: 1 x 25° lieces knaibles 1 x 45° lieces knaibles 1 x 90° lieces knaibles 1 x taisnas knaibles, 1 x o-formas aplis knaibles izcelt apraksts: [adatu degunu knaibles set] 3pcs knaibles komplektā ietilpst 1 x adatu degunu knaibles, 1 x 45° lieces knaibles, 1 x 90° lieces knaibles.)

Izskatās arī
Karbīda Rotācijas Burr Komplekts 4GAB poļu Rokas Instrumentus, Metāla Gravēšana Meklējumos, Griešanas, Dimanta Urbji Koka, Akmens Apstrāde
€26.81 €16.62

(a-4gab komplekts satur: a0616m06, a0820m06, a1020m06, a1225m06; ax-4gab komplekts satur: ax0616m06, ax0820m06, ax1020m06, ax1225m06; c-4gab komplekts satur: c0616m06, c0820m06, c1020m06, c1225m06; cx-4gab komplekts satur: cx0616m06, cx0820m06, cx1020m06, cx1225m06; d-4gab komplekts satur: d0605m06, d0807m06, d1009m06, d1210m06; dx -4gab komplekts satur: dx0605m06, dx0807m06, dx1009m06, dx1210m06; f)

Izskatās arī
Rīks Torx Skrūvgriežu Daļas Hex Iešķeltu Krusta Vadītājs 16 Gab Leģēta Tērauda, Urbt Pneimatiskie Instrumenti Magnētisko Augstas Kvalitātes
€21.68 €10.85

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda; virsma, tērauda materiāls, krāsa. *spēcīgs magnētiskais, var sūkāt skrūves viegli, kad, izmantojot. *var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, pneimatiskie instrumenti, utt. *izsmalcinātu meistarība, katras malas var precīzi bloķēšanas skrūvi,)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Demagnetizer Magnetizer Elektronisko Komponentu Magnētisms Rīku Nutdrivers Skrūvi Biti Darbnīcu Aprīkojums
€0.81 €0.40

(funkcijas: *ātri magnetizēt vai demagnetize skrūvgriezi padomus vai skrūvi biti. *bez baterijām vai elektrības nepieciešams, viegli izmantot. *nav svarīgi, cik labi jūsu skrūvgriezi ir, tas būs demagnetized pēc lietošanas laika. *magnētiskā demagnetizer var izmantot jebkuru instrumentu, kas nepieciešams, lai ir magnetizētas, piemēram, skrūvgrieži, skrūvgrieži, uzgriežņu atslēgas,)

Izskatās arī
Atslēdznieks Kvadrātveida Kopa,2Inch,3Inch,4Inch & 5Inch Kvadrātu Atslēdznieks Laukumā mehānikas Inženieris Kvadrātveida,Lielas Kvadrātveida pamata Rīks
€32.69 €25.17

(atslēdznieks kvadrātveida kopa,2inch,3inch,4inch & 5inch kvadrātu atslēdznieks laukumā mehānikas inženieris kvadrātveida,lielas kvadrātveida pamata rīks jauku meistarība: mūsu atslēdznieks laukums ir spilgti virsmas krāsu un vienmērīgu bāzes virsmu, kā arī ar kvalitatīviem materiāliem; bez pēdām, tas ļaus jums jauku un ērtu lietošanas pieredzi piemērots lielums:šie atslēdznieks kvadrātu)

Izskatās arī