Cena €3.96 €9.90

Pilns apraksts

Šis kaķis muca caurums kalendāra nes prieku ar savu jautrs dizains un vides aizsardzības materiālu.Organizēt savu grafiku ar tās ierakstāmo iecelšanu funkciju.Skaistums apvienojumā ar funkcionalitāti jūsu galda un padara par lielisku sarunu sākumu ar saviem kolēģiem.

Materiāls: papīrs

Produkta izmērs: tuvu 25*19cm(9*7inch), open 25*38cm(9*14inch)

Specifikācijas: 2024

Saraksts:

1*Kaķis Bumbu Calenda

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Priecīga Kaķis Muca Kalendārs: Dzert uzjautrinoši un rotaļīgu pusē kaķi ar mūsu 2024. gadam izdevums, kas atspoguļo jautrs rada un asprātīgu parakstu.Lielisks papildinājums jebkurai kaķu mīļotāju mājas tik nepieciešamo devu iegriba un prieku.

2.Lielisks Materiāls: Vitrīna saviem kaķu draugiem ar vieglumu par mūsu 2024. gadam kaķu kalendāra.Izgatavots no izturīga un videi draudzīga materiāla, negants nebūs problēma.Plus, tās top-iecirtums papīra kvalitāte nodrošina dinamiskas prezentācijas kaķu fotogrāfijas.

3.Tikšanās Pārvaldība Kalendārs: Ar mūsu 2024. gadam Kaķu Kalendāru, jūs varat viegli plānu un izsekot jūsu grafiku, datu uzdevumus un piezīmes.Ikmēneša izkārtojumu kārtība ir skaidrs priekšstats par jūsu plānus visa gada garumā, ar glītu kaķu fotogrāfijas.

4.Periods: Mūsu 2024. gadam kaķu kalendārs ir ideāls veids, kā saglabāt savu grafiku, organizēt un pievienot dažas jautrības, lai jūsu ikdienas rutīnas.Ar pilnu gadu vērts burvīga kaķu draugiem, katras lapas vitrīnas unikālu dizainu, kas atspoguļo personības kaķi.

5.Ideāla dāvana Kaķu Entuziasti: Svinēt katru mēnesi ar apburošs kaķu fotogrāfijas un jocīgs kaķis saistīto cenu piedāvājumiem un nieki.Šī 2024. gadam kaķu kalendārs ir lieliska dāvana jebkura kaķu mīļākais starp jūsu paziņām, kolēģiem vai tuviniekiem.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 2024 Kaķu Kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma pašlīmējošas 3d Nail Art Uzlīmes /deacal Nails Mākslas Apdare Pasūtījuma Nail Art Wraps Uzlīme
€1.53

(produktu apraksts produkta nosaukums pašlīmējošas 3d nail art uzlīmes /deacal nails mākslas apdare pasūtījuma nail art wraps uzlīmes izmērs 8*9.5*0.1 cm krāsas multicolor tipa modelis uzlīmes materiāls plastmasas modelis tipa reljefs līdzeklis 1. nekustamā polijas un augsta kvalitāte 2. ļoti viegli izmantot, un skaistums jūsu nagus 3. modes un burvīgs dizains 4. piemērots lietošanai uz augšu ,nagu laka, uv)

Izskatās arī
2024 Zaudēja Jūs Uz Visiem Laikiem Chang Xiang Kalendāra Tan Jianci Xiang Liu Cosplay Attēls Darbvirsmas Kalendāri Fani Kolekcija Git
€22.96 €16.08

(izmērs: 21*21 cm materiāls: papīra datums: janvāris 2024 - 2024. gada)

Izskatās arī
2024 Sienas Kalendāru Mājās Apdare Katru Gadu Jaunu Grāmatu Kopmītnes Istabiņā Tradicionālo Karājas Dekoratīvās Ķīnas Plānotājs
€9.13 €4.75

(apraksts tradicionālā ķīniešu kalendāru 2024. gadam. izgatavoti no papīra un detalizētu meistarība.klasiskās tradicionālo kalendāra, gredzena ārā veco gadu un gredzenu jaunajā gadā.sienas karājas kalendārs ir ar bagātīgu saturu.jūs varat pārbaudīt datums un saules termiņā .un tas ir jūsu labs palīgs jūsu ikdienas lietošanā. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:37.00x34.00x0.40cm/14.54x13.36x0.16)

Izskatās arī
Naudas Budžeta Finansējums Kases Sistēmas,12 Gab Naudu Aplokšņu Naudas Budžetā Plus 12 Izdevumu Uzskaite Budžeta Loksnes
€9.49 €6.64

(naudas budžeta finansējums kases sistēmas,12 gab naudu aplokšņu naudas budžetā plus 12 izdevumu uzskaite budžeta loksnes [12 naudu budžeta aploksnes]:paketi, ieskaitot 12pcs naudu aploksnē, 12pcs budžeta lapu, 24pcs rēķinu plānotājs uzlīmes.izmantojot mūsu aploksnē budžeta sistēma tērēt tikai to, kas jums ir, ietaupīt naudu, dziesmu savus tēriņus. [smalka un kompakta naudu organizētāja naudas]:budžeta)

Izskatās arī
Kaķis Galda Kalendārs Desk Ikmēneša Noņemams Dzīvnieku Kalendāra Gudrs Dekoratīvās Tabulas Kalendārs, Plānošanas Uzdevumu Saraksts Piezīmes Karikatūra
€1.43 €0.90

(ieplānot un pievienot dažas jautri ar savu darbu, ar jauno 2024 dzīvnieku galda kalendārs.raksturo burvīgs karikatūra dizaina, katru mēnesi ir viegli noņemams un nāk ar parocīgu memo sadaļā.designed ar neslīdošu pēdas, šo portatīvo kalendārs nebūs sabrukuma vai slaidu pie jūsu galda. specifikācija: nosaukums: cat galda kalendārs kalendāra izmērs: (apm.)12*17cm/4.72*6.69 collas iepakojuma)

Izskatās arī
Funny Dragon Gads Kalendāra Programma Gudrs Nedēļas Grafiku 2024 Galda Kalendārs Papīra Vienkāršība Ķīniešu Stila Kalendāra Jauno Gadu
€20.71 €10.36

(nosaukums:kalendārs krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:kā parādīts attēlā materiāls:papīrs iepakojumā:1 gab kalendārs apraksts: 1. tēma gads pūķis 2024. gadam: šis kalendārs ir izstrādāts saskaņā ar gada 2024. gadam, sniedz jums unikālu pieredzi ķīniešu kultūru.ķīnas kultūrā, pūķis simbolizē veiksmi, izturību un veiksmi, un 2024. gadam ir tieši gads pūķis,)

Izskatās arī
60pcs Pusdienas Kaste Pozitīva Kartes Bērniem Pusdienas Kaste Iedvesmojošu Kartes, Smieklīgi Spēles, Kārtis
€8.72 €4.19

(apraksts šie adorable pusdienas kaste piezīmes ir perfekts izmērs, lai jauniešu rokās.ar jautru dizainu un savu izvēli, veicinot ziņu, šie mini notecards ir ideāls veids, kā atdzīvināt kādu dienu.rakstīt personīgo ziņu par inside, vai izmantot tos kā veids, kā sniegt jūsu bērnam dažas pozitīvas atsauksmes vai pamudinājums to lunchbox. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:8.90x8.90x0.01cm/3.50x3.50x0.00in -liels)

Izskatās arī
5 Iepakojumi sausie Ziedi Apsveikuma Kartiņas ar Aploksni Ziedi Pastkarti Ziedu Kāzas, Ziemassvētku Dāvanas, Kartes, Aploksnes Mājas Dekoru
€5.60 €2.80

(materiāls: papīrs krāsa: kā picture rādīt izmērs: 9*16cm svars:20g iepakojuma saraksts :5 komplekti (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība.)

Izskatās arī
Pūķa Gadā Pārsteigums Žalūziju Kastes Kabatas Pūķis Modeļus Veiksmi jaungada Aploksne 2024. Gadam Labākajiem Vēlas Izdarīt Daudz Sarkanā Aploksnē
€3.23

(produkta veids: red aploksnes materiāls: papīrs krāsa: sarkana stils: ķīniešu pakete ietver: 1box sarkano aploksnes(12 kabatām) 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
6 Grāmatas Memo Spilventiņi Lipīga Memo Dokumentus Jauki Lipīga Cilnes Atmiņa piezīmju bloknoti pašlīmējošas Saraksti
€12.39 €4.84

(apraksts viena no galvenajām iezīmēm šajā grāmatas ir tās radošo un unikāls dizains.ar tā uzkrītošā un jautri dizains, tā piebilst pieskārienu personību un stilu, lai jūsu darba vieta.līmi, ņemiet vērā, dizains padara to viegli un ērti lietot, ļaujot jums ātri pierakstītu piezīmes un atgādinājumus, bez nepieciešamības meklēt pildspalvu un papīru. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
16 Gab. Šarms Hologrāfiskā Sūtītājiem Burbulis Polsterētas Aploksnes par Pasta sūtījumu Piegāde Iepakošanas
€19.12 €8.99

(apraksts šis burbulis mailer ir galvenokārt izgatavoti no pet, var efektīvi aizsargāt preces no mitruma, putekļiem, netīrumiem, bojājumiem.katra pastkarte nāk ar pašblīvējošu sloksnēm, lai uzlabotu iepakojuma efektivitāti.tas ir ideāls, lai veiktu mazs un viegls preces, piemēram, kosmētiku, instrumentus, mobilo telefonu gadījumos, vēstules, grāmatas un tā tālāk. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
6 X 9Inch Aizdare Aploksnes Ar Gumijots Zīmogs, Mazos Saliekamos Pasta Aploksnes Izgatavotas No 28Lb Kraftpapīrs, Beramkravu 120 Iepak Izturīgs
€40.40 €28.28

(vērtība: šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām uzticams aploksnes: pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde augsta kvalitāte: mūsu manila apvalks ir izgatavots no 28lb)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
48Pcs Valentīna Diena Dāvanu Kartes Bērniem Valentīna Klasē Apmaiņas Jautri Pack Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€21.44 €9.86

(svinēt valentīna dienu, īpašā veidā ar dāvanu kartēm visiem jūsu mīļajiem.pārliecinoties, ka jūsu sirds ziņas jāierodas stilā. mūsu valentīna kartes iepakojums izceļas ar īpašu dizainu par tiem, kuri mums rūp nāk prātā.' šis ziņojums, kas par fonu spīdīgu sarkanu siržu, kas ir pārliecināts, lai sasildītu jūsu mīļajiem sirdis. pārsteigums jūsu valentine ar sentimentāls sveicienu,)

Izskatās arī
6 X 9Inch Aizdare Aploksnes Ar Gumijots Zīmogs, Mazos Saliekamos Pasta Aploksnes Izgatavotas No 28Lb Kraftpapīrs, Beramkravu 120 Iepak Arī-Made
€37.72 €25.27

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. vērtība: šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām uzticams aploksnes: pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde augsta)

Izskatās arī
Pastāvīgā Kalendāra 2024 Savukārt Liela Pastāvīgo Ikmēneša Plānotājs Humbucker Konstrukciju Vertikālo Darbvirsmas Plānotājs Ar Double Sided Lapas
€17.35 €6.24

(meklē perfektu ziemassvētku dāvanu?apskatiet pastāvīgā kalendāra 2024. gadam! izsmalcinātu karstā sudraba meistarība padara to izturīgu ikdienas lietošanai. 1 pusē ir ierakstāms lapā, nodrošinot jums izsekot visam svarīgi.katru dienu ir pilna laimes, un ceru, ka ar šo apdullināšanu kalendārs! specifikācija: produkta izmērs: (apm.)21*14cm/8.27*5.51 collas produkta svars: aptuveni 300g produkta)

Izskatās arī
Ķīna, Ķīniešu Tradicionālā Mēness Kalendāra Gadā Mēness Sienas Pūķis Gadus Karājas Pie Sienas Kalendāru Sadzīves Kalendārs
€9.85 €4.92

(apraksts šī ir tradicionālā ķīniešu mēness kalendārs 2024. gadam. šis kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir labi un izturīgi.tas piedāvā jums displejs datums un divdesmit četras saules noteikumiem.labu dāvanu, lai jūsu ģimene un draugi pēc jaunā gada.klasiskās tradicionālo kalendāra vērtē jauno un atbrīvo vecs. funkcijas - krāsa: random krāsa -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
Dekoratīvie Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Noņemams Kalendāra Dekori Office
€23.62 €10.16

(apraksts šo preci ir kalendārs, ko izmanto par mēnesi un datumu displejs, ieskaitot mēnesi un dienu.tas var apmainīt saskaņā ar izmaiņām dienā.nav iespiešanas gads, tāpēc šis kalendārs ir atkārtoti un pastāvīgi.klasisks dāvanu gadu pēc gada, to var izmantot ilgu laiku.tas ir viegli izmantot.vienkārši pielāgojiet to, kad nepieciešams. funkcijas -krāsa:zaļa -materiāls:akrils -izmērs:18.00x13.50x3.00cm/7.07x5.31x1.18)

Izskatās arī
30 Gab./Komplekts Krāsa Pastnieks Tukšums Skatuves Pastkarte Foto Sienas Apdares Kartes Dāvanu Ziņu Kartes Kancelejas Preces
€5.46 €4.37

(izmērs: 143*93 mm materiāls: papīrs iepakojumā ietilpst: 30 gab./komplekts)

Izskatās arī
Sadzīves Galda Kalendārs Ikdienas Mēneša Pastāvīgā Dekoratīvās Biroja Galda Virsmā
€16.34 €5.72

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:21.00x17.50x8.00cm/8.25x6.88x3.14in - piemērots skolotājiem,)

Izskatās arī