Cena €4.38 €9.74

Pilns apraksts

PRODUKTI DISPLEJA --> PRODUKTU APRAKSTS -->

Funkcijas:

*Superior sakausējumu ražošanu, termiskās apstrādes, virsmu pret koroziju, efektīvu pagarināts kalpošanas laiks.

*Tas ir kompakts un viegli pārnēsājams, un to var likt kabatā un mugursoma.

*6-32mm lielums ir ļoti piemērots lietošanai šaurā telpā.

*Gadījumā: mājas uzturēšanu, elektriskās apkope, auto tehniskās apkopes, tehniskā apkope, non-mehānisko transportlīdzekļu apkope, ūdens cauruļvadu tehnisko apkopi.

Specifikācijas:

*Vārds, Uzvārds:Uzgriežņu Atslēgas Instruments

*Materiāls: hroma vanādija tērauda

*Uzgriežņu Atslēgas Krāsa: Sudraba

*Veidi: Metriskās

*Izmērs: 6-32mm(nav obligāts)

*Garums:kā rādīt attēlu

*Daudzums:1GAB.

Komplektā Ietilpst:

1*Uzgriežņu atslēgas

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.DETALIZĒTI PARĀDĪTU --> PIEGĀDE -->

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: doxa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Hroma-vanādija Tērauda
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla, Non-Slip
  • Modeļa Numurs: Uzgriežņu atslēgas
  • Veids: Sprūdrata Uzgriežņu Atslēgu Rokturis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Portatīvo Papildu Long Reach Rokas Instrumentu 11" Duckbill Knaibles 90 /45/25 Grāds Taisnu Adatu Mājas Uzlabošana Aparatūras Dropship
€4.50

(11 par extra long reach deguna knaibles duckbill 90 /45/25 grāds taisnu adatu o-tipa multitool rokas instrumentu pretş rūsas aparatūras ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: projektēšana, roktura konstrukcija, ārējās gumijas pārklāšanas process, ērti justies, ilgtermiņa lietošanai, lai mazinātu nogurumu. pagarināšanu var tikt galā ar)

Izskatās arī
Vīriešu Āra Portatīvo Salokāmo Nazi Augstas Cietības Izdzīvošanas Self-Defense Tērauda Militārās Taktikas Tūrisma, Medību, Zvejas Nazi
€28.62 €12.88

(loģistikas sekošanas informāciju var apskatīt šajā mājas lapā: www.17track.net kļūsti veikala sekotāji un baudīt 2% ekskluzīvas atlaides)

Izskatās arī
Mazliet Turētāji, Skrūvgriežu Rokturis, Sadzīves Tehnikas Remonts Līdzeklis Hroma Vanādija Tērauda Skrūvgriezis Bitu Turētājs Karstā Pārdošanas
€1.07 €0.69

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
Praktiski Augstas Kvalitātes Pavisam Jaunu Skrūvgriezi Sintētiskās Plastmasas Torx Skrūvēm Skrūvgriezis Bitu 25 1 Skrūvgriežu Komplekts
€0.91 €0.61

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Realmote Profesionālā Automātiskā Stieples Vaska Noņemšanas Knaibles Kabeļu Crimper Kuteris, Attvaicējot Gofrētu Rokas Instrumentu
€15.65 €8.45

(realmote profesionālā automātiskā stieples vaska noņemšanas knaibles kabeļu crimper kuteris, attvaicējot gofrētu rokas instrumentu multitool funkcijas: knaibles struktūra, kas izgatavoti no cinka sakausējuma materiāls žokļi indukcijas cietēšanas, attvaicējot fast lane pievienots regulējams summa mastu, lai nodrošinātu, ka katram lentes garums maksājuma 1) mēs)

Izskatās arī
Liels Daudzfunkcionāls Uzgriežņu Atslēgas, Ātri Ūdens Cauruļu Uzgriežņu Atslēgas, Regulējamu Uzgriežņu Atslēgu Komplekts
€41.03 €27.08

([augstas cietības] precizitāti kalumi, augstas frekvences sacietēšanas ārstēšana, augstas cietības. [self-pielāgojot atslēgu] savienojošo vārpstu ir izstrādāta, izmantojot automātisku pielāgošanu, kas ir ērts, lai ar vienu roku darbību, vienkāršs un praktisks. [saskaņojot dažādu riekstu] šis cauruļveida atslēgu tiek saskaņota ar prizmas, kvadrātu un dimanta uzgriežņiem. [norādīja)

Izskatās arī
Tvaiku Nosūcējs Noņemšanas Rīks 1/4", lai Riekstu airētājs pats par sevi Rīku DIY
€9.83 €5.99

(funkcijas: ootdty šī nosūcējs rīks ir regulējams, lai ietilptu kniedes, kas ir 1/4-collu 1/2-collas.(6mm līdz 13mm) viegli noņemt, ļaujot skavu uz leju, uz bojātas radzēm. bojāts nosūcējs 3/8 collu viegli noņemt ar vītni, norādot, rusted, atņēma 3 žokļu dizains, viegli darboties, ietaupīt savu laiku. specifikācijas: materiāls: nerūsējošais)

Izskatās arī
N0HB 3/8" Pārvērst 1/4" Bumbu Bloķēšanas Sprūds Ligzdas Adapteris Reduktoru Pārveidotājs Instruments
€0.63 €0.31

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts pic funkcijas: tas ir 3/8 pārvērst 1/4 ligzdas adapteris atbilstu jūsu kontaktligzdas ar jūsu instruments, ar šo ligzdas adapteris šis komplekts ļauj jums samaisa un saskaņot izmērus, jūsu kontaktligzdas, sprūdrats rokturi, pagarināšanas stieņi un citi aksesuāri. ligzda)

Izskatās arī
Virtuves, Tīrīšanas Birste, Vannas Istaba Pudeles Tīrīšanas Birste, Locīšana Rīkoties Ar Skruberi
€3.06 €2.14

(virtuves, tīrīšanas birste, vannas istaba pudeles tīrīšanas birste, stūra omārs kausa suku lieces rīkoties ar skruberi izliektas piederumi apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. kāda ir jūsu ikdienas mājokļiem. roku dizains, ērti un ērts lietošanā. suku galvenais elastīgs,spēcīgs detergency, rūpīgi nomazgājiet un izturīgs. roktura dizains ir piemērots)

Izskatās arī
L-formas Mini Double Vadītājs Socket Uzgriežņu atslēgu Piemērots Ikdienas Skrūvgriežu daļas Utilītu Rīks
€3.73 €2.95

(produkta apraksts krāsa: sudraba un melna materiāls: oglekļa tērauds izmērs:10.9 cm x 3.6 cm iepakojuma saturs: 1 x uzgriežņu atslēga 1.spēcīga oglekļa tērauds ar augstu cietību, ļoti izturīgs un izturīgs, lai izmantotu 2.1/4 tipa uzgriežņu atslēgas ir piemērots daudz mašīnu biti, var tikt izmantoti, lai vadīt daudz dažādu veidu skrūves. 3.anti-slip)

Izskatās arī
69HC Praktiski Skrūvgriezi rokas Skrūvgriezi par Stingrāku Demontāžas Darbu
€7.22 €3.60

(funkcijas: ootdty šis komplekts skrūvgrieži, ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots dažādu skrūvju pievilkšanas un demontāžu uzdevumus. ar kvalitātes materiāli un rūpīgi izstrādāts, šie skrūvgrieži, ir izturīgs pret deformāciju un nodrošinātu drošu izmantošanu. veidota ar ergonomisku rokturi ērts rokturis un viegli ar tām darboties, šie skrūvgrieži, ir piemērots lietotājiem,)

Izskatās arī
Griešanai Asu Kaltu Kokapstrādes Instrumentiem somiņa Rokasgrāmata Koka Griešanai Rokas Instrumentu Komplekts Galdnieki 1/5gab
€13.15 €0.66

(produkta nosaukums: koka kalti komplekts asmens materiāls: hroma-vanādija tērauda roktura materiāls: dižskābardis izmērs: 6mm,10mm,12mm,18mm,24mm daudzums: 1/5gab pieteikums: galdniecības darbi, tēlniecības, ierāmēšana, griešanai, utt. detaļu saraksts: 1 x 6mm 1 x 10mm 1 x 12mm 1 x 18mm 1 x 24mm 5gab=1 x 6 mm /1 x 10mm)

Izskatās arī
OAUEE 3/4pc Magnētisko Elektriķis Īpašu Iešķeltu Krusta PH2 Skrūvgriežu Komplekts 65/110/150mm Anti neslīdoša skrūvgriezi Rokā Instruments
€8.04 €3.86

(piezīme: ja ir kāds jautājums, pls pateikt mūsu klientu parādus apkalpojošās komercsabiedrības pirmkārt, mēs to atrisinātu, perfekti.neatstājiet sliktas atsauksmes vai atvērt strīdu, kas tieši. motīvs: 1. 【augstas kvalitātes] aicina-termiski apstrādāts, izturību, ir augsta cietība, nav viegli valkāt. lūdzu, pārliecinieties, ka jums izvēlēties pareizo urbi un kontroles tiesības)

Izskatās arī
Fixed Blade Nazis āra glābšanas augstas cietības Ķēdes kempings medību taktiku, self defense Mini sadzīves augļu nazi
€17.39 €10.78

(fixed blade nazis āra glābšanas augstas cietības ķēdes kempings medību taktiku, self defense mini sadzīves augļu nazi produkta parametri pilns garums: 8.6 cm asmens garums:4.5 cm roktura garums: 4.3 cm asmens platums: 2.6 cm asmens biezums: 2.7 mm asmens materiāls: 5cr13mov svars: 89 g (ieskaitot iepakošanas materiāli) grūti grāds: 58hrc roktura materiāls: tērauds dēļ krievijas post inovācijas visiem)

Izskatās arī
2gab Dubultā Vadītājs Anti-static Suku PCB ESD Tīrīšanas Birste, Mobilo Telefonu Pamatplates plates Sūcēju Remonts Lodēšanu
€6.18 €4.02

(motīvs: *anti static,augsta temperatūra, nav matu noņemšanas. *roku darbs, mīksts sariem, nav viegli, lai saprastu. *mazo un izsmalcinātu, viegli pārvadāt. *pieejams 2 krāsās: zils, vai oranžs. *piemērots tīrīšanas nepilnības tastatūras uzņēmējas, mobilo telefonu, elektronisko shēmu plates un bārdas. specifikācijas: produkta nosaukums: tīrīšanas suka materiāls:)

Izskatās arī
Saprātīga Testeri Pildspalvu bezkontakta Indukcijas Testa Zīmuli Voltmetrs Ieslēgšanas Detektoru Elektrisko Skrūvgriezi 94PD
€1.33 €1.09

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes multi-function jaudas mērīšanas pildspalvu, kompakts izmērs, daudzfunkcionāls, viegli pārvadāt. līnijas cauri, led čipu, ar magnētisko partijas vadītājs, sazinieties ar izrādes ir stabilāka. dizains ar vai bez pašreizējā mirklī. var atklāt un identificēt 0 uguns līnijas var arī būt gataviem remonts sadzīves)

Izskatās arī
BM 485 Ass Saliekamais Nazis Zīmes M390 Nerūsējošā Tērauda Asmens Misiņa Paplāksnēm G10 Roktura EDC Āra Taktiskās Izdzīvošanas Kabatas Naži
€36.72

(485: kopējais naža garums: 18.6 cm asmens garums: 8.1 cm asmens platums: 2cm asmens biezums: 2mm asmens materiāls: m390 roktura materiāls: g10 roktura garums: 10.2 cm roktura platums: 21mm roktura biezums: 11mm neto svars nazis: 90g kopējais svars, ieskaitot iepakojuma naža maksti: 160g lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu)

Izskatās arī
10pcs 1/4 Skrūvgriezis Bitu Komplekts Ar 10 Caurumiem Bitu Turētājs Magnētisko Ietekmi Krusta Torx Skrūvēm Ar Bitu Turētājs Sadzīves Rokas Instrumenti
€2.83 €1.62

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *universālo 1/4 (6.35 mm)collas hex spraudeņos ietilptu dažādas ātri mainīt patronas un sešstūra instrumenti pneimatiskie skrūvgrieži, elektriskie skrūvgrieži, urbjmašīnas, skrūvgrieži. *ir 3 stilus, no kuriem izvēlēties krusta tips, plūmju ziedu, skrūvēm *piemērots rūpnīcas)

Izskatās arī
30pcs Vītnes Remonta Rīku Komplekts, M5/M6/M8/M10/M12, lai Atjaunotu Bojāto Pavedieni Uzgriežņu Atslēgu Vītnes Remonta Bitu Komplekts
€11.55 €7.05

(vītnes remonta rīku komplekts, m5/m6/m8/m10/m12 remonts bojāta vītne uzgriežņu atslēgu vītnes remonta urbju komplekts aprakstīt: liels remonts bojātas pavedieni, piemērots motora remonts un citās automašīnās.piemērots tērauda, čuguna un alumīnija. var izmantot ikdienas apkope, auto apkope, urbšanas iekārtas, utt. specifikācija: tips: vītnes remonta komplekts materiāls:)

Izskatās arī
10-32mm Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Norādīja Ligzda Regulējams Ligzdas Adapteris Rokas Instrumentu Norādīja Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divējāda lietojuma Torx Atslēga G2AB
€22.94 €11.46

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkts nav termiski apstrādātu kopumā, ar augstu cietību, lielu griezes momentu, labu izturību un ilgu kalpošanas laiku. hroma-vanādija tērauda, rūsas izturīgs un skaists. cietība produkts nodrošina drošību šķeterējamās un nodrošina pietiekamu griezes momentu. piemērots automobiļu entuziastiem un speciālistiem,)

Izskatās arī