Cena €4.06 €6.66

Pilns apraksts

Funkcijas:

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Šīs augstās kvalitātes elektriķa knaibles ir ideāls liekās vadi.Izgatavots no vanādija tērauda, šīs knaibles iezīme izturīgas griešanas malu izturību.

Universāls dizains ļauj vadu pa daļām.Robotu rokturis nodrošina drošu turiet, kamēr stieples griešanas spējas rokturi dažādu vadu izmērus.

Piemērots elektriķiem, DIY entuziastiem, gan profesionāļiem.Nodrošina uzticamu risinājumu vadu sloksņošanas un griešanas uzdevumiem.

Ideāls elektrisko iekārtu, remontu un elektroinstalācijas projektus.Ergonomisks dizains nodrošina ērtu pārvietošanas intensīvas lietošanas.

Ērti cemme savienotāji ar uzcelta termināļa gofrētu funkciju.Termiski apstrādāts griešanas malas nodrošināt precīzus un ticamus rezultātus, nesabojājot spailes.Uzlabo rīks ar šo universāls knaibles.

Specifikācijas:

Materiāls: Hroma vanādija tērauda

Stils: Tērauda stieple, plakanknaibles, smailu degunu knaibles(nav obligāts)

Komplektā Ietilpst:

1PC Elektriskā Plier

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies.

Specifikācijas

  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5PC neslīdoša PH2 Magnētisko Partijas Galvu Krusta Skrūvgriezi Cietības Ietekme Urbis Anti neslīdoša Ūdensnecaurlaidīga Biti
€2.30 €1.54

(motīvs: 1. piemērots spēcīgu ietekmi un augstas stiprības skrūves-vadītāja darbības, piemērots skrūvgrieži/elektriskie skrūvgrieži/rokas urbji, jo īpaši attiecībā uz ietekmes skrūvgrieži 2. triecienizturība, mazliet cietība ir augsta kā 62hrc, un garums ir palielināts, lai absorbētu griezes momenta, lai samazinātu kaitējumu, un tas ir viegli iekļūt tērauda plāksnēm, koka, un kā ar)

Izskatās arī
2023 Nulles Tolerance 0562Ti Hinderer Nazis Saliekamais Nazis ar Titāna Sakausējuma Rīkoties Āra Kabatas Kempings Medību EDC Griešanas Instrumenti
€99.64 €49.81

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni.mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi apspriesties.visbeidzot,)

Izskatās arī
HSSE velmēšana Pieskarieties UNF 0-90 0-80 1-72 2-64 3-56 4-48 5-44 6-40 8-36 8-40 3/16 12-32 12-28 Mašīna Skrūvi Smalka Vītne ūdens Krāni
€15.09 €12.08

(hsse velmēšana pieskarieties unf 0-90 0-80 1-72 2-64 3-56 4-48 5-44 6-40 8-36 8-40 3/16 12-32 12-28 mašīna skrūvi smalka vītne ūdens krāni detalles del producto > > > tips: formēšanas tap / roll piesitiet gadījumā detaļu: piemērots zemu oglekļa tērauda, vidējo oglekļa tērauds ar augstu oglekļa tērauda, leģēta tērauda, nerūsējošā tērauda, vara vai vara sakausējuma lējumi,)

Izskatās arī
14PCS Auto Auto Transportlīdzekļa Oil Seal Skrūvgriežu Komplekts O-Ring Blīvējums airētājs pats par sevi Noņemšanas Izvēlēties Āķis Daudzfunkciju Auto Instrumenti 160-260mm
€56.17 €36.51

(funkcijas: *1. robusta un uzticama: stabilu virsmu un skaidras instrukcijas, uzticamiem nozares standartiem. *2. plašs pielietojums: paredzēti rūpniecības, autobūves, hobijs un amatniecības izmantot. *3. videi draudzīgs materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, augstas cietības un nav viegli valkāt. *4. drošu un izturīgu: var izmantot dažādus stiepšanās un marķējums)

Izskatās arī
5mm Apaļa Kāta Torx Galvas Skrūvgriezi Bitu Kopu T5-T25 Drošības Bitu Magnētiskais Skrūvgriezis, lai 801 Elektrisko Urbi
€14.03 €8.42

(specifikācija: nosaukums:801 torx elektriskais skrūvgriezis bitu materiāls: s2 sakausējuma tērauda magnētisms: magnētiskā kāta diametrs: 5mm vadītājs: t5/t6/t7/t8/t9/t10/t15/t20/t25 garums: 60mm funkcijas: 1. s2 leģēta tērauda materiāla, cietība līdz aptuveni hcr60, izturīgs. 2. skrūvgriezi galva ir apstrādāta ar spēcīgu magnētisko)

Izskatās arī
Uzgriežņu Atslēgas L Formas Laukumā Uzgriežņu Atslēgu, Pievelciet Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Set 4 Punktu Hroma Vanādija Tērauda Silver Square Atslēga
€1.17 €0.52

(motīvs: *par stingrāku laukumā skrūves. *lūdzu, nav spēkā stieņa vai spēkā spēkā vairāk nekā sešstūra stieni, citādi produkts izslīdēt no skrūves, skrūves būs sadalīti vai sešstūra stieņa tiks sadalīti, un lietotājs var sāp! ! ! specifikācijas: produkta nosaukums: l formas kvadrātveida galvu uzgriežņu atslēgas materiāls: hroma vanādija tērauda krāsa:)

Izskatās arī
2gab Dubultā Vadītājs Anti-static Suku PCB ESD Tīrīšanas Birste, Mobilo Telefonu Pamatplates plates Sūcēju Remonts Lodēšanu
€6.18 €4.02

(motīvs: *anti static,augsta temperatūra, nav matu noņemšanas. *roku darbs, mīksts sariem, nav viegli, lai saprastu. *mazo un izsmalcinātu, viegli pārvadāt. *pieejams 2 krāsās: zils, vai oranžs. *piemērots tīrīšanas nepilnības tastatūras uzņēmējas, mobilo telefonu, elektronisko shēmu plates un bārdas. specifikācijas: produkta nosaukums: tīrīšanas suka materiāls:)

Izskatās arī
Remonta Rīku Komplekts Precizitāti S2 Tērauda Magnētisko Skrūvgriežu daļas T4, T6/0.8 start/1.5/2.0 Skrūvgriezi Atvērt iPhone Kameru Skatīties
€4.31 €2.15

(motīvs : 1. spēcīgs magnētiskais,var sūkāt skrūves viegli, kad to izmanto. 2. rokturi aviācijas sakausējuma materiālu ražošana, viegls un izturīgs. 3. šīs partijas vadītājs, izmantojot s2 augstas kvalitātes tērauda, partijas vadītājs virsmas, tērauda materiāla krāsa objektu aprakstus: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. tips : skrūvgriežu daļas 3.)

Izskatās arī
Jēra gaļu Sagriež 30cm Ādas Trušu Rīku, Vilna, Astri fermeru Suns Pet Trimmeris Aitu Rokasgrāmata Asmens Kazas Kažokādas Šķērveida
€16.74 €7.54

(specifikācijas : stāvoklis : jauns materiāls : oglekļa tērauds krāsa : parādīts attēls pilns garums : apm.30cm funkcijas : šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda un precīzi apstrādā ar speciālu dzesēšanas tehnoloģiju, kas piemērota apgriešana, aitas, truši, zirgi, mājdzīvniekiem, u.c.lopkopības jomās.to var arī izmantot, lai apgriežot)

Izskatās arī
10pcs 1/4 Skrūvgriezis Bitu Komplekts Ar 10 Caurumiem Bitu Turētājs Magnētisko Ietekmi Krusta Torx Skrūvēm Ar Bitu Turētājs Sadzīves Rokas Instrumenti
€2.83 €1.62

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga *universālo 1/4 (6.35 mm)collas hex spraudeņos ietilptu dažādas ātri mainīt patronas un sešstūra instrumenti pneimatiskie skrūvgrieži, elektriskie skrūvgrieži, urbjmašīnas, skrūvgrieži. *ir 3 stilus, no kuriem izvēlēties krusta tips, plūmju ziedu, skrūvēm *piemērots rūpnīcas)

Izskatās arī
65mm Trīsstūrveida Skrūvgriezis Bitu 1.8-2.7 mm Hex Kāta Magnētisko Precīzu Skrūvgriezi Anti Slip Trīsstūris Skrūvi
€0.76 €0.38

(funkcijas: *izgatavots no tērauda materiāla, kopumā termiskās apstrādes, cietība hrc 60 ± 2, liels griezes moments, labu stingrību. *virsma ir zilgans, un tā ir izturīga pret rūsu. *jaudīga funkcija: spēcīgs magnētiskais,var sūkāt skrūves viegli, kad to izmanto. *plats, izmantojot pieteikums: var izmantot, lai manuāli elektriskais skrūvgriezis, skrūvgriezis, urbis, gaisa un citus)

Izskatās arī
Profesionālā Metāla Kārba Vadītāja Uzgriežņu Atslēgu, Skrūvgriezi Un Uzgriežņu Atslēgu Nutdriver Rokas Instrumentu
€6.10 €3.05

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty materiāls: par cr-v, plastmasas krāsa: kā parādīts pic specifikācija: izmērs: 3.5 mm arbor sacietēšanas procesā, rokturi ar piekārtiem caurumu viegli pakārt uz augšu ērti lietot daudzums: 1 gab. piezīme: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
3PCS T8 T9 T10 Precizitāti Magnētiskais Skrūvgriezis Xbox 360 Bezvadu Kontrolieris Herramientas De Mano Parafusadeira
€0.63 €0.40

(funkcijas : augsta materiālu kvalitāte, izturīgs un izturīgs. precizitātes skrūvgriežu komplekts xbox /360 kontrolieri. arī var izmantot, lai atvērtu ps3, cieto vadītāja vai mobilo telefonu. ietver t8, t9, t10 skrūvgrieži. atvēršanas savu konsoli viegli, bez bojājumiem. kompakts izmērs, lai jūsu ērtībai. specifikācija : roktura materiāls: pvc skrūvgriezis)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvie Mini Multitool 420 Nerūsējošā Tērauda Multitool Knaibles, Nazi, Skrūvgriezi, Āra Izdzīvošanas Kempings Medības
€47.77 €29.14

(1~10pcs portatīvie mini multitool 420 nerūsējošā tērauda multitool knaibles, nazi, skrūvgriezi, āra izdzīvošanas kempings medības apraksts: svars: 95g kopējais garums: 115 asmens leņķis: 60 darbības joma: āra, ceļot, portatīvo, mājas funkcijas: (13 ) 1. tong vadītājs (garš deguns plakanknaibles parastās plakanknaibles, vītņu griešanas knaibles); 2.)

Izskatās arī
10-32mm Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Norādīja Ligzda Regulējams Ligzdas Adapteris Rokas Instrumentu Norādīja Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Divējāda lietojuma Torx Atslēga G2AB
€22.94 €11.46

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes produkts nav termiski apstrādātu kopumā, ar augstu cietību, lielu griezes momentu, labu izturību un ilgu kalpošanas laiku. hroma-vanādija tērauda, rūsas izturīgs un skaists. cietība produkts nodrošina drošību šķeterējamās un nodrošina pietiekamu griezes momentu. piemērots automobiļu entuziastiem un speciālistiem,)

Izskatās arī
T50 Profesionālie Rokas Instrumenti, Ģeoloģijas Āmuru Raktuves Daudzfunkcionāls Izpētes Aptaujā Norādīja Padoms Multi-instruments, Celtniecības instrumenti
€44.38 €22.19

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ★daudzfunkcionālo āmuru, piemērots āra piedzīvojumu, ģeoloģiskās izpētes, būvniecības, mājas ikdienas lietošanai ★tpr vāciņu, gumijas rokturis, jūtas komfortabli, tās nedrīkst būt slidenas, augstas kvalitātes metāla, lai izveidotu viengabala āmuru ★sadalīta stils un vienotu stilu, jūs varat izvēlēties, atkarībā)

Izskatās arī
1GB 4-10inch Koka Rasp File Set Koka Griešanai Failus Tērauda Failu DIY Amatniecības Sīkrīku, Galdnieks, kokapstrāde, Kokapstrādes Instrumenti,
€8.11 €4.95

(funkcijas: *4 ~10 koka rasp failu kokapstrādes diy amatniecības sīkrīku galdnieks multi instrumenti *koka rasp fails ir izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, kas nodrošina to ilgmūžību un izturību *gumijas rokturis uz augšu, ir paredzēti, lai pasargātu jūsu rokas *liels galdniecības, kokapstrādes un koka griešanai *ideāls apstrāde, metālā, pulēšana un)

Izskatās arī
5gab/set Rotācijas Rasp HSS Slīpēšanai, Galvas elektroinstrumentus Kokapstrādes Kuteris Urbis
€1.27 €0.83

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes spēcīga hss tērauda materiālam, nodrošina maksimālu izturību un izturību ilgstoša izmantošana. ar titāna pārklājumu, lai samazinātu berzi un siltumu. piemērots izmantot, lai izgriezt caurumus dažādiem materiāliem, tai skaitā tērauda, misiņa, plastmasas, pvc, utt. 3 sided kāta konstrukcija, lai novērstu slīdēšanu,)

Izskatās arī
Damaska Saliekamais Nazis 440C Tērauda, Augstas Cietības Tērauda Nazis Self-defense Kempings Izdzīvošanas Taktiskais Nazis Āra EDC Rīki
€26.24 €13.12

(pilns garums: 220mm asmens garums: 95mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 170g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls: tērauds cietība: 58hrc damaska saliekamais nazis 440c tērauda, augstas cietības tērauda nazis self-defense kempings izdzīvošanas taktiskais nazis āra edc rīki)

Izskatās arī