Cena €12.45 €16.37

Pilns apraksts

Veids:Rokas Instrumentu Detaļas

Lietošana:DIY Mājās

Noņemt tos no abām pusēm lapa

ideāls desburlar bloku malām, gandrīz visiem

Unikālo noapaļoti asmeņi var pagriezt un pārgājuši uz ilgu laiku

krāsa:Melna + zila

Materiāls:Metāls + plastmasa

Izmērs:Garums:ap 185mm

Regulējams šķēres jebkura biezuma no 1 līdz 12mm

Iepakojuma Saturs:

1* Metālu Asumu Noņemšanas Rīks

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Asmens Leņķis: >60°
  • Asu Asmeni:
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Asmens Garums: 1cm
  • Pilns Garums: 1cm
  • Atspere: no
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Roktura Garums: 1cm
  • Lock:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dubultā Galvu Uzgriežņu Atslēgas Self-Pievilkšanas Uzgriežņu Atslēga Un Torx Atslēgu Daudzfunkcionāls Remonts Griežamo 1/4 Collas Universālais Dubultā Vadītājs
€17.13 €8.57

(šī dubultā gala uzgriežņu atslēgu lepojas ar ilgu lietošanas mūžu un ir ērts demontāža un apsaimniekošana.ar mazo izmēru un izliektu rokturi, to ir viegli izmantot šaurās telpās.180 grādu grozāms galvas padara tas ir universāls līdzeklis jebkuru projektu. nosaukums: ieloces uzgriežņu atslēgas materiāls: tērauds produkta izmērs: aptuveni 9.8x2x1.8cm/3.86x0.79x0.71 collas svars:)

Izskatās arī
Jaunas Auto Eļļas Filtra Uzgriežņu atslēgu Klp Ligzda 36mm 3/8" par X5
€3.45 €2.34

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:metāla krāsa: melna krāsa: melna specifikācija: izmērs: 36mm,6-punktu funkcijas vanādija tērauda un 3/8 square . šo automobiļu rīka top par piemaksu līniju zemu metriskās eļļas filtra vāciņš kontaktligzda ar izmēru 36mm. iesniegšanai ; daudzums: 1gab. piezīme: jo atšķirība)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Oglekļa Tērauda Cilindra Atslēgu Universāls Atvēršanas 200L Barelu Naftas Barelu Nazis Dropship
€5.34 €2.62

(funkcijas: ootdty maksimālais atvērums: 90mm. garums: apporx 31cm/12inches. sarkanā galvas daļa un melna rokturi, skaisto izskatu. izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda & plastmasas, izturīgs & izturīga. cilindra atslēgu atvēršanai 200l galonu naftas cilindra vāku. specifikācijas: materiāls: oglekļa tērauds garums: apporx 31cm/12ar komplektā)

Izskatās arī
1~10PCS Portatīvo Vannas Pieskarieties Savukārt, Sākot Uzstādīšana remonts Rīks Samaisa Ūdens Vārstu Izliektu Pēdu Līmenī Dušas Jaucējkrāns
€15.44 €9.27

(1~10pcs portatīvo vannas pieskarieties savukārt, sākot uzstādīšana remonts rīks samaisa ūdens vārstu izliektu pēdu līmenī dušas jaucējkrāns apraksts: materiāls: plastmasa tips: jaucējkrāns uzstādīšanas piederumi izmanto: personas ģimenes veltīta ūdens un elektrības master veltīta izmērs: 180 mm, 237mm specifikācijas: 1. krāns montāžas piederumi 2.)

Izskatās arī
Daudzfunkcionālā Ūdens Sūkņa Knaibles, Quick-release Groove Kopīgu Knaibles Regulējamu Uzgriežņu atslēgu Rokas Instrumenti Santehniķu Automašīnu Remonta Instrumenti
€14.51 €6.38

(daudzfunkcionālā ūdens sūkņa knaibles, quick-release groove kopīgu knaibles regulējamu uzgriežņu atslēgu rokas instrumenti santehniķu automašīnu remonta instrumenti apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izgatavots no niķeļa-dzelzs sakausējuma, zobaino salātu dizains,termiski apstrādātas, augstas cietības un izturīgs ergonomisks rokturis ar double-layer plastmasas)

Izskatās arī
14PCS Torx Skrūvgriežu daļas 1/4 Collas Hex Kāta Elektrisko skrūvgriezi Zvaigžņu Bitu Kopa Ar Caurumu Magnētisko Komplekts 25mm T20 T5 -T40
€2.86 €1.42

(funkcijas: *izmantojot progresīvas leģēta tērauda, kopumā indukcijas cietēšanas, nav viegli valkāt. *tas ir noderīgi, lai darbotos elektroniskās ierīces, ideāls elektriķis, mehāniķis un remonta darbi. *standarta kāta diametrs, 6.35 mm pretējā pusē sešstūra kātu, 1/4 standarta kāta diametru, piemērots visu veidu pneimatiskie skrūvgrieži, elektriskie skrūvgrieži, un uzlādējams)

Izskatās arī
X37E Praktiski Looping Veido Plier Mini Oglekļa Tērauda 1 Komplekts DIY Rotaslietas Instrumentu, 5 Collu Pusgadā Apaļo Degunu Knaibles, Ieliekta Plier
€2.79 €1.95

(funkcijas: ootdty daļēji padziļinājumā un daļēji-apaļš deguns dizains ir piemērots likvidāciju, ritošā, dari pats roku darbs rotaslietas. labi, rokturi, viegli un vienkārši par darbības izbeigšanu, ja jūs neslīdoši rokturi, ērtu un praktisku rokturi. ikviens vēlēsies, lai šī amatniecības un rotaslietu izgatavošana plier to liels papildus iesācējiem, gan pieredzējušiem)

Izskatās arī
1Pc 100mm Hex Ligzda H8-H19 360 Grādu Grozāms Vadītājs 100mm Hex Kāta Elektrisko Ietekmes Vadītāja Urbšanas Jauda Uzgriežņu atslēgas Instrumentu Detaļas
€12.01 €6.48

(funkcijas: *izgatavots no hroma vanādija steelmaterial, ar augstu cietību un izturību. *vairāku specifikācijas, lai apmierinātu dažādas vajadzības. *vienotu kvadrātveida caurumu savienotājs, piemērots maiņstrāvas elektriskā uzgriežņu atslēgas, litija uzgriežņu atslēgas, pneimatiskie gaisa instrumentu un pārējās mašīnas. specifikācijas: *tips: trieciena uzgriežņu)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Atslēdznieks Piederumi Instrumenti Nerūsējošā Tērauda Tērauda Stiepļu Bumba, Automašīnas Durvju slēdzenes Nazis Instruments, Auto Pull Virve 60 CM/100 CM
€6.11 €3.42

(uzstādīt: piemērots visām transportlīdzekļu motīvs: viegli lietojams: tas aizņem tikai dažas minūtes, lai pabeigtu remontu. avārijas rīks: piemērots visvairāk ārkārtas situācijās, piemēram, pārgājieniem, tūrismam, ceļojumiem, vai jebkurā laikā. būtisku instrumentu komplekts: tas ir efektīvi 1 gabals komplekts.tas ir ļoti efektīvi un droši izmantot.tas nebojā)

Izskatās arī
Koka Rasp Rokas Instrumentu Piederumi, Kokapstrādes Failu, Darba Piederumu
€11.12 €6.67

(apraksts: lielisks metāla: šo failu rīks ir izgatavots no lieliska materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa lietošanai. mazs un viegls: šī slīpēšanas rīks ir izstrādāts, vienkāršu un vieglu struktūru, ērti izmantot. plaša izmantošana: slīpēšana failu bauda plašu izmantošanu, kas piemērotas dažādām kokapstrāde. laba meistarība: šī slīpēšanas instruments ir laba meistarība,)

Izskatās arī
Labās Puses Vītne Mirst M1 M2 M3 M5 M6 M7 M8 M10 M13 M14 M16 Metāla Pavedienu Rīku, Metriska Vītne Die
€4.36 €2.61

(labās puses vītne mirst m1 m2 m3 m5 m6 m7 m8 m10 m13 m14 m16 metāla pavedienu rīku, metriska vītne die apraksts: mirst forma: apaļa materiāls: sakausējuma tērauda izmēri: m3 nominālais diametrs: 1 augstums: 1 vītnes tips: 55 ° konusveida cauruļu vītnes darbības joma: manuāla modelis: m3 sistēma: metriskās precizitāte: m3)

Izskatās arī
Profesionālās Akmens Griešanai Kalti par Engravers Koksnes Cementa Betona
€6.72 €3.36

(funkcijas: ootdty cietība izstrādāts ar hroma vanādija sakausējuma tērauda, tas nodrošina lielisku cietību, nodrošinot soda griešanas izrādes, strādājot ar cietu materiālu. griezuma malām, tas ļauj vienmērīgi un bez piepūles griešana, mazināt nogurumu un ļauj precīzi gravēšanas un griešanai rezultātus. paredzēti profesionālai akmens grebšanas un engravers, tas ir must)

Izskatās arī
Šķēres Apvalks Drošības Āda Šķēres Vāka Aizsargs Šūšanas Šķērveida Prezervatīvi(6 Gab Krāsains)
€7.47 €5.08

(piemērots šķēres no 3,5 un 5 collas taustes un grūts, kas var efektīvi novērst norādīja šķēres no nesaskrāpē vai neradot jebkādu sāp lieliska dāvana: šie šķērveida ādas apvalki ir ideāls dāvanas šūšanas mīļotājiem, par laimi, ir pietiekams daudzums, kas ļauj nosūtīt vienu vai vairākiem draugiem vai kaimiņiem, parādot savu laipnību, lai tos plaša mērķiem: ādas vāki)

Izskatās arī
Maza Izmēra, Kompakts Dizains Skrūvgriezi neslīdoša Biti 25mm 50mm Leģēta Tērauda Pārrobežu Ietekme PH2 Elektriskie Rokas Urbi
€0.36 €0.25

(funkcijas: *svītrainu vadītājs ir anti slīdēšanas funkciju.tas var novērst visu kopējo izmēru bojāts vai lobīta skrūves. *skrūvgriezi biti ir magnētisms, to var noķert skrūvi viegli un ātri, un noteikt to, lai novērstu urbis slīdēšanu un uzlabotu darba efektivitāti. *šie skrūvgriežu daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, pieņemt papildu leģēta tērauda, indukcijas)

Izskatās arī
1gb Metāla Kārba Skrūvgriezis 1/4 Laukumā Interfeiss E-formas Plūmju Ziedu čaula Sprūdrata Uzgriežņu atslēgas Pastu Izliekts Stienis, Rokas Instrumenti,
€3.24 €2.01

(funkcijas: *jaunas un neapgūtas *e10 / e12 / e14/ e16/ e18/ e20 / e22/ e24 var izvēlēties *1/2 laukumā saskarne par 12,5 mm *pret koroziju, augsta cietība, spēcīgs un izturīgs *lietot ar sprūdrata uzgriežņu atslēgas pastu, izliekts stienis specifikācijas: produkta nosaukums: socket skrūvgriezi materiāls: metāla krāsa: kā parādīts attēlā modelis:)

Izskatās arī
6.5 mm, Kāta uzmavas Gadījumā 12 Caurumi Nodiluma izturīgs Ērti Organizēt
€1.22 €0.74

(437 skrūvgriezi 6/12 caurumu kāta bitu turētājs plastmasas galvas uzglabāšanas gadījumā, ja līdzeklis mīksta, izturīga klasifikācijas sadzīves preci ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: ar skrūvgriezi, urbi galvas ievietota plastmasas maisiņi viegli. tas var būt ievietota 6/12 gabalu 6,5 mm standarta skrūvgriežu daļas. īpašu)

Izskatās arī
BM 15700 / 15600OR Raghorn Fiksētu Asmeni Medību Nazis 4" D2 rasas Punkts Asmens Āra Kempings Izdzīvošanas Kabatas Instrumentiem, Ar Apvalku
€62.55 €31.27

(pievērsiet uzmanību: lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas produktu attēlus, var tikt nedaudz koriģēta, lai izpildītu platformas politikas, piemēram, modelis vai izmērs.par nekustamā attēlus, jūs varat konsultēties ar pārdevēju vai veikt reālo objektu, kā kritērijs.paldies par jūsu sapratni. mēs būsim tik priecīgi atbildēt uz jebkuru citu informāciju, ko jūs vēlaties zināt.lūdzu, jūtieties brīvi)

Izskatās arī
1pc Karstā Pārdošanas daudzfunkcionāls Diagonāli Plier Auto Melns, Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks
€6.27 €4.20

(parametri: 1. klipu plier vadītājs materiāls: hroma-molibdēna sakausējumu tērauda 2. roktura materiāls: plastmasas rokturi 3. izmērs: (apm.) 1. griešanas diametrs: 0.1-0.2 mm 2. klipu plier roktura garums: 115 mm/ 4.53 gadā 3. klipu plier galvas garums: 60 mm/ 2.36 jo iepakojumu sarakstu:1*stiprinājums plier piezīme: 1).jūs apmierinošu ir mūsu vienīgā)

Izskatās arī
13 GAB Karburatora Regulēšanas Carb Pielāgojot Instrumentu Komplekts, 2-Ciklu Mazo Motoru Poulan Husqvarna, STIHL Echo Trimmeris
€30.45 €21.00

(13 dažādās karburatora regulēšanas instruments, saglabājot jūsu 2 dzinējus, kas darbojas tajā labu sniegumu un izmanto visbiežāk 2 cikla karburatora dzinēju.obligāti par to, kas ir, saglabājot personisko aprīkojumu, plus stuff par draugiem un ģimeni ergonomiski izstrādāta carb regulēšana komplekts rokturis nodrošina ērtības un komfortu, kas strādā.uzcelta kvadrātā ar rokturi, kas padara to viegli)

Izskatās arī
Karbīda Rotācijas Burr Komplekts 4GAB poļu Rokas Instrumentus, Metāla Gravēšana Meklējumos, Griešanas, Dimanta Urbji Koka, Akmens Apstrāde
€26.81 €16.62

(a-4gab komplekts satur: a0616m06, a0820m06, a1020m06, a1225m06; ax-4gab komplekts satur: ax0616m06, ax0820m06, ax1020m06, ax1225m06; c-4gab komplekts satur: c0616m06, c0820m06, c1020m06, c1225m06; cx-4gab komplekts satur: cx0616m06, cx0820m06, cx1020m06, cx1225m06; d-4gab komplekts satur: d0605m06, d0807m06, d1009m06, d1210m06; dx -4gab komplekts satur: dx0605m06, dx0807m06, dx1009m06, dx1210m06; f)

Izskatās arī