Cena €16.83 €22.44

Pilns apraksts

Kabatas durvju slēdzenes ir ideāli piemēroti telpām, kas prasa privātumu, piemēram, guļamistabas un vannas istabas.Veikls un gluda durvju bloķēšanas līnijas, papildināt jūsu interjeru, durvis, meklē gan mūsdienu, gan klasiskās.

Izmantojiet iepriekš esošajām atverēm, kas paredzētas tieši uzstādīšanai, tikai izmantojiet skrūvgriezi.Kabatas durvju slēdzenes, nav galvenais.Ārkārtas gadījumā, izmantojiet vadības pogu bloķēšana no iekšpuses, un izmantojiet monētu vai plakana metāla loksnes atslēgt no ārpuses.

Cinka sakausējums, niķelēta matēta virsma ar niķeli, kas izturīgs pret koroziju.Specifikācija: piemērojams standarta durvju biezums 1 3/8 1 15/16 collas , un nav regulējams 2 3/8 collas backset.

Kabatas durvis privātās dzīves atslēga ir plaša un viegli turēt dizains, piemērots kreisās vai labās puses durvis.Double sided dizains.Privātuma funkcija ļauj aizslēgt durvis no iekšpuses.

Materiāls: Metāla

krāsa: Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x durvju slēdzene

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.Ievedmuitas nodokļiem: Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.Pasūtījuma summa 100 ASV dolāru vairāk, nekā tajā pašā laikā , mums varat bezmaksas piegāde DHL,EMS, UPS, kļūs par mūsu VIP klientiem, izbaudīt papildu priekšrocības, lai visu dzīvi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tuya Smart Bezvadu Vārteju Sieta Vārti bluetooth saderīgu Vārtejas Sistēma, Tuya/smart Dzīves APP Tālvadības pults
€117.49 €58.74

(tuya smart bezvadu vārteju sieta vārti bluetooth saderīgu vārtejas sistēma, tuya/smart dzīves app tālvadības pults apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! smart acs tilts ir zirnekļa tīmeklī, kas ir centrā visu acu smart produktiem.tas piedāvā iespēju izveidot savienojumu starp ierīcēm, šī smart tilts, izmantojot bluetooth saderīgu ar gudru dzīves app.mākonis funkcijas)

Izskatās arī
7 1. Avārijas Svilpe Lupa Lukturīti Tvertnes Termometru, Āra Kempings, Pārgājieni Izdzīvošanas Daudzfunkciju Instruments
€8.06 €4.84

(apraksts: funkcijas: daudzfunkcionāls izdzīvošanas instruments: tas 7-in-1 avārijas glābšanas svilpe kompass ir must-have āra entuziasti.tā apvieno svilpe, kompass, termometrs, lupa, lukturīti un uzglabāšanas tvertnes, kas nodrošina vairākas funkcijas vienā kompakts instruments. uzticama un daudzpusīga: vai jūs esat sporta tiesnesis, treneris, vai tūrists, pētot lielo ārā, šis sporta)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Skrūvgriežu Komplekts Pulksteņu Labošanas Rīks Pulksteņi DropShipping
€5.41 €4.44

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pulksteņi vadītāja, kas izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda 45, tas nav viegli, lai oksidētu, tā nav rūsa, tas ir stabils un ir ilgs kalpošanas laiks. metāla rokturis ar neslīdošu virsmu, uz skrūvgrieži ērti piegulētu rokas un neslīd. pulksteņi skrūvgriežu komplekts ar demagnetiser, vienkāršs un praktisks, krāsu)

Izskatās arī
Flush par Fiksatoru Laivu RV Tualetes Durvju Bloķēšanas Fiksatoru Jahtu Klāja Kabineta Durvīm
€9.28 €7.43

(funkcijas: ootdty neilona flush par lūkas lifts ar muguras plāksni un skrūves. bloķēšanas korekciju no 15 līdz 60mm. ietver skrūves. instalē flush par lūkas 2 uzstādīšanas cauruma. nodrošina maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sālsūdens vidē. specifikācijas: materiāls:alumīnija sakausējuma,abs garums:apm.6cm/2.36 gadā neto)

Izskatās arī
2gab 3/4 Collu Universālās Korpusa Šļūtenes Savienotājs Neilona Ūdens Izvada Jūras Kuģa Piederumi
€17.05

(nosaukums: jūras kontaktligzdas krāsa: melna materiāls: neilons specifikācijas: 3/4 collas daudzums: 2pcs iepakojuma saturs: 2 x neilona ūdens izvads tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts)

Izskatās arī
JOHN DEERE Elektronisko Sūkni Re505825 Re509530 Re569926 569927 Automobiļu Degvielas Sūknis
€54.89 €34.58

(iezīmes: jauna, augstas kvalitātes produktu.viegli uzstādīt un ilgstošu izmantošanu.laba kvalitāte un pielāgojamība.tiesības savienotājs, nē sadalīšanas vai apvienošanas nepieciešama.dod savu auto asākai un vairāk izsmalcinātu izskatu.specifikācija.tips: degvielas sūknis montāžas veids: ar tiešo mount materiāla tips:abs krāsa: melna daļa numurs: re505825 re509530 re569926 569927 piemērošanas joma.piemērots)

Izskatās arī
TM HS5157 Front Mount Hidraulisko Stūres Cilindra Blīvslēgu Komplekts Ar Tapu, Uzgriežņu atslēgas Laivu Piederumi Jūras Auto Daļas Ar Uzgriežņu atslēgu
€56.78 €28.39

(aprakstīt: 1. rezerves hidraulisko zīmogu komplekts /priekšējais uzstādīts hidrauliskais stūres cilindrs, piekarināmo motoru. 2. ir profesionālo instrumentu komplekts remonts noplūdes vai raudam, cilindra blīves ietaupīt vairāk laika, lai profesionāli remontētājiem. 3. precīzi izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla ar nekad nav rūsas un nodiluma izturība.augstas precizitātes nodrošinātu)

Izskatās arī
Laivu Jūras Uzņemšanu Raw Jūras Ūdens Filtra Sietiņš ar Plostu, Laivu Piederumi 148Mm Der Šļūtenes Aizsargāt Dzinēju
€41.68 €25.84

(100% brand new jūras ūdens filtrs/filtrs. multi-interfeisa dizains, ērta un ātra uzstādīšana. vāks ir viegli noņemt un pārredzamu top padara to viegli, lai apskatītu filtrs filtrs suspendētās vielas ūdenī, samazinātu baktēriju un aļģu cauruļvadu sistēmas, un aizsargāt dzinēju no kaitīgās daļiņas un netīrumus. izmērs:148mmx192mm materiāls:plastmasa krāsa:pelēka iepakojuma)

Izskatās arī
Pārrobežu Karstā Tirdzniecība Auto Durvīm, Kravas automašīnu Suv Durvju Viras, Blīvētājs Remonta Komplekts Piemērots Ford F150 F250
€5.79

(pārrobežu karstā pārdošanas priekšā auto durvis, kravas automašīnu suv durvju viras, blīvētājs remonta komplekts piemērots ford produkta svars: 0.21 kg iepakojuma specifikācija: 15*2*5cm produkta materiāls: dzelzs (krāsains virsmas pārklājumi) vara gadījumā, transportlīdzekļa modelis: piemērots ford, kravas automašīnas un suv automobiļu dažādu gadu un modeļu piemērotas)

Izskatās arī
2117300116 Durvju Pārbaudiet Siksnas Aizmugurē pa Kreisi=tieši MERCEDES-BENZ W211 S211 E-Klases 06-09
€22.65

(2117300116 durvju pārbaudiet siksnas aizmugurē pa kreisi=tieši mercedes-benz w211 s211 e-klases 06-09 atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. stāvoklis: jauns uzstādīšanas vieta: aizmugurē piedziņas tips: manuālais izmantot numurs: 2117300116 par mercedes-benz w211 s211 e-klasse benz)

Izskatās arī
Offroad Nerūsējošs Savienotāju Atslēga, Piekabes Bloķēšanas Caravan Savienotāju Atslēga, Piekabes Āķis Pin Sakabi RV Laivu Piekabes Transportlīdzekļu Piegādēm
€17.47 €8.21

(offroad nerūsējošs savienotāju atslēga, piekabes bloķēšanas caravan savienotāju atslēga, piekabes āķis pin sakabi rv laivu piekabes transportlīdzekļu piegādēm aizzīmju punktiem: 1.atjautīgi izgatavoti: novērstu zādzības un nesankcionētu piekļuvi jūsu piekabe ar mūsu lielisko piekabes bloķēšana.tā matētā melnā laka piebilst stilīgu un elegantu pieskārienu jūsu ietērps, saglabājot to drošu)

Izskatās arī
Ūdens Sūkņa Lāpstiņriteni Rezerves Komplekts Honda Piekarināmo Motoru Jūras Mehānisko 8 HP 06192-881-C00 18-3279
€22.26

(ūdens sūkņa lāpstiņriteni rezerves komplekts honda piekarināmo motoru jūras mehānisko 8 hp 06192-881-c00 18-3279 packa ge iekļauti: ūdens sūkņa lāpstiņriteni x 1 blīvi x 1 zīmogs x 1 specifikācija: stāvoklis:brand new aizstāj oem daļas #:06192-881-c00 aizstāj sierra #:18-3279 produkta apraksts: ārējais diametrs: 41.07 mm iekšējais diametrs: 13.19 mm dziļums/augstums/platums:)

Izskatās arī
Spēka pievadu, Releji Kontroles padomes Vadu Josta Kontrolieris 140-1130 Fit par Personisko Transportlīdzekļu Apkope Remonta Piederumi
€24.68 €22.21

(funkcijas: ootdty pieredze vienmērīgu darbību ar šo slide ārpus kontroles padome, kas ir paredzēti, lai viegli apkopi un nomaiņu. vienkāršot uzstādīšanu ar vieglu vadu josta kontrolieris, ietaupot laiku un pūles.papildu polsterējums, kas samazina vibrāciju un troksni, lai uzlabotu stabilitāti un komfortu. automobiļu speciālisti un diy entuziasti var paļauties uz šo vadības padomei)

Izskatās arī
2294290 5WK97400, NOX Sensora Slāpekļa Skābekļa Sensors Scania Motora Kravas automašīnu Aksesuāri
€112.53 €86.65

(2294290 5wk97400, nox sensora slāpekļa skābekļa sensors scania motora kravas automašīnu aksesuāru zīmola jauno nox sensors daļa numurs: 2294290, 2296800, 5wk97400, 5wk9 7400 uzstādīt: scania euro 6 kravas automobiļu, autobusu p-/g/r/t-sērija 4-/f/k-/n-series f-/k/n-series p-/g/r/t-sērija t131 scania l-/p/g/r/s-sērija l/p/g/r/s sērija krāsa:sudraba materiāls:metāla iepakojuma)

Izskatās arī
OEM Luksusa Ķirbju Royal Pelnrušķīte Zirgu Pārvadāšanu Āra Četriem Riteņiem, Ekskursijas Transportlīdzekļa 4-6 Persona, ASV
€4 059.12 €3 856.16

(lūdzu, ņemiet vērā, jo produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.produkta)

Izskatās arī
Apaļā Jūras Laivu Scupper Aizbāzni Bung Drenāžas Caurumi Plug Transom Drenāžas Spraudni
€16.90 €8.12

(apraksts: materiāls: plastmasa un izturīgs mount no iekšpuses transom plug: pilnībā regulējams, nav noplūdes vai burkā brīvs drenāžas spraudni ir 75 diametrs un der 3 diametrā drenāžas specifikācija: garums: apm. 5 collu / 130mm platums: apm. 5 collu / 130mm augstums: apm. 2 collu / 50mm komplektā ietilpst: 1 gab., laivu drenāžas)

Izskatās arī
676-45114-A0-00 Kopīga, Caurule D'arbre Par Yamaha ar Piekarināmu Motoru 676-45114 676-45114-00-00 676-45114-00 67645114 Laivu Motoru
€20.61 €16.49

(apraksts: 1.zīmols:seqsfq 2.preces nosaukums:gasket 3.modelis:676-45114 specifikācijas: jaunas, īstas daļa kopīgs, caurule d'arbre, yamaha, 676-45114-a0-00 ir piekarināmajiem: yamaha 40 piezīme 1. visi mūsu produkti tiek pārbaudīti pa vienam pirms izsūtīšanas. 2. pircējam ir jāpārbauda paketi, kad saņemat.ja tas ir bojāts laikā kravu,)

Izskatās arī
8inch lieljaudas Metināšanas Knaibles Augsta Oglekļa Tērauda Metināšanas Instruments Efektīvai Precīzu Dropship
€11.10 €5.43

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaunā multi funkcionāls, metināšanas knaibles izgatavotas no augsta oglekļa tērauda, nodrošinot tīru un precīzu samazinājumu.piemērots profesionālu metinātāju un diy entuziasti līdzīgi, šīs knaibles nodrošina efektīvus metināšanas spējas. izgatavots no augsta oglekļa tērauda, šie metināšanas knaibles funkciju precīza)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Karstā Pārdošanas Skrūvgriežu Rokturi Bitu Turētāji 6.35 mm Hex Hroma Vanādija Tērauda Hex Adapteris Magnētisko Oranža
€1.08 €0.72

(funkcijas: *virsma ir pulēta un hromēts, kas efektīvi novērš rūsas un korozijas. *gumijas neslīdošu rokturi, ērtu saķeri. *magnētiskā savienojuma stienis, saites bitu nav viegli nokrist. *1/4 adapteris virsraksta, lai apmierinātu dažādas darba vajadzībām. *piemērota mēbelēm un sadzīves tehnikas remonts, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: skrūvgriežu)

Izskatās arī
24 1 Precizitātes Skrūvgriežu Komplekts ar Magnētisko Torx Bitu Alumīnija Rokturi Niķeļa Pārklājumu * 4mm Mobilo Telefonu, DATORU Remonts Rokas Instrumentu
€1.11 €0.78

(funkcijas: * * * šī daudzfunkcionālā skrūvgriezi ir ar 24 veidu biti, kas ir piemērots gandrīz visām skrūvēm. *jūs varat izmantot reparing precizitātes elektrisko iekārtu, mobilo tālruni, skatīties, briļļu un citas programmas. *materiāls biti ir leģēta tērauda, tā ir metāla specialled paredzēti rokas instrumenti.tā izturētu ar augstu griezes momentu. *viegli pārvadāt,)

Izskatās arī
Cable Stripper Kuteris Vadu Attvaicētājs Decrustation Knaibles Multi instruments, ire Attvaicētājs Daudzfunkcionāls Vadu Remonta Rīku Knaibles
€5.93 €3.26

(multi funkcionāls, stieple, destilācija/7 collu diagonāli, asknaibles/stieples griešanas un stieples destilācija/elektriķa cable stripper funkcijas: 1. precīzu vadu liekās caurumu dizains.kad liekās, ka gabals no stieples ādas ir veikls, un galvenais, nedrīkst būt viegli bojāts. 2. tā ir izgatavota no augstas kvalitātes leģēta tērauda, ar kopējo siltuma ārstēšanu, augstas cietības,)

Izskatās arī
Damaska Saliekamais Nazis 440C Tērauda, Augstas Cietības Tērauda Nazis Self-defense Kempings Izdzīvošanas Taktiskais Nazis Āra EDC Rīki
€26.24 €13.12

(pilns garums: 220mm asmens garums: 95mm asmens platums: 25mm asmens biezums: 3.4 mm svars: 170g (ieskaitot iesaiņojumu) asmens materiāls: 440c roktura materiāls: tērauds cietība: 58hrc damaska saliekamais nazis 440c tērauda, augstas cietības tērauda nazis self-defense kempings izdzīvošanas taktiskais nazis āra edc rīki)

Izskatās arī