Cena €46.73 €97.34

Pilns apraksts

Specifikācija :

RM Quad Spuras Set 4 Spuras

Krāsa : Skaidrs, Red & Black

Izmērs : RM

Bāze : Double II Cilnes

Materiāls : Fiberglass

Iepakojumā : 4 Gabali Komplekts

Piezīme : Spuras Plug Nav Includ !

Veiktspējas Stikls, spuras ir mašīna, kas izgriezts no slāņiem cieto stiklašķiedras.Šīs spuras ir stīvs, un tiek plaši izmantoti pro līmeņa sērfotājiem, jo integritāti flex tiek uzturēta ar milzīgu spēku, un visvairāk ekstremālos apstākļos un situācijās.

Tas daļēji-ķīļa + stabilizators piedāvā plūsmu tradicionāla dvīņu zivis ar kontroles darbības quad uzstādīšana.

Izceļas ar lielāka apjoma hibrīda vējdēlis modeļiem.

Specifikācijas

  • Izmērs: RM
  • Veids: Sērfinga
  • sērfa spurām: Vējdēlis Spuras
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Modeļa Numurs: Dubultā Cilnes 2
  • gabals: Quad Fin Komplekts
  • Zīmola Nosaukums: UPSURF FCS
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Quad Spuras Komplekts: Sērfošanu Stabilizators
  • Krāsa: Skaidrs, Red & Black

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 New Augstas Kvalitātes Trubiņa Caurules Salokāms Roll Up Silikona Trubiņa, Zemūdens Elpošanas Ar Kompakta Uzglabāšanai, Ja
€17.31 €10.39

(apraksts: izgatavota no premium mīksta silikona materiāla, ērti lietot, un bez kaitējuma cilvēku veselībai. aprīkots ar silikona turētāju, viegli pievienot, lai lielākā daļa no standarta elpošanas caurules. liela diametra caurule un ergonomisks iemuti ļaus jums viegli elpu. ar portatīvo mazu lodziņu, viegli pārvadāt un uzglabāt. specifikācija: materiāls: silikona krāsa:)

Izskatās arī
Gaisa Ventilācijas Resti Segtu Kontaktligzdas Vāciņu Buru Laivu, Jahtu Aksesuāri Autobusu
€4.15 €2.45

(apraksts: [materiāls]: gaisa vent ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, nodrošina izturību. [funkcijas]: virsma ir spogulis pulēta, anti rust. [gaisa ventilācijas žalūzijas]: apaļa plakana segumu, lai saglabātu iekštelpu un āra gaisa cirkulāciju. [izturīgs]: viegli uzstādīt un lietot. [iespējams]: vents ir piemērots vents kuģiem, jahtām, rvs, utt. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Plastmasas Izturīgs Un pretkorozijas Elektriskā Velcēšanas Motora Ilgu kalpošanas Mehānisko Slēdzi
€14.78 €8.87

(apraksts: elektriskā piekarināmie velcēšanas motora apgriezienu kontroles maiņa - spēcīgs un izturīgs un neplīstošas tas ir piecu ātrumu pārslēgšana ir 5 turpmākā darba ātrumiem un 2 atpakaļgaitas ātrumiem viegla montāža un darbojas, var palīdzēt jums kontrolēt savu ātrumu efektīvi lielas strāvas, augstas temperatūras pretestību un sāļš ūdens izturīgs savietojams)

Izskatās arī
2gab Universālais Neilona Kanoe Rokturis Rokturis
€1.80 €1.13

(apraksts: 2 gabali kajaks pull rokturis pārnēsāšanai ar vadu pievienot savu kajaku piemērots lielākajai daļai modeļu priekšā vai aizmugurē, montāža, viegli uzstādīt vai noņemt lielu piederumi un rezerves daļu jūras kajaku, kanoe, laivu, dinghy utt. specifikācija: materiāls: neilons krāsa: melna garums: apm. 4 collu/10 cm komplektā)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Materiāls Praktiski Jauns Nojumi Siksnas Jahtu Bimini Top Vainagu Siksna 28in-60in Izturība
€13.18 €7.91

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes neilona auduma pārāka par spēku un izturību, nerūsējošā tērauda sprādzes un pavasara āķis tiek pastiprināti, ne viegli valkāt un asaru, kas piemērots jūras vides * regulējams garums no 28 collas 60 collas, der jebkura izmēra, nodrošina mājīgs fit * universāls: to var izmantot, lai noturētu laivu)

Izskatās arī
2X Silikona Vāks Vētrasputnu Perdix Ai Un Perdix Sa Niršanas Datoru Skatīties niršana, Daivings, Silikona Vāciņš,Melns
€20.13

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes. rafinēta ar augstas kvalitātes silikona, viengabala molding, labu elastību, mīksts, anti-vibrācijas, un anti-novecošanās. var būt cieši piestiprināta pie datora skatīties, efektīvi novērstu smilšu un putekļu piesārņojuma, izturīgs. krāsa ir acu nozvejojot. viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā. izmērs: 83x74x39mm materiāls:silikagels krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
Noņemams Universālā Vējdēlis Spuras Bradāt valdes Spuras kā SUP Fin Nomaiņa Kanoe Piederumi Longboard Vējdēlis
€12.65 €8.85

(noņemams universālā vējdēlis spuras bradāt valdes spuras kā sup fin nomaiņa kanoe piederumi longboard vējdēlis, piepūšamās bradāt valdes, putas, vējdēlis specifikācija līdzsvarota stabilitāti un ūdens lūzuma autonoma vējdēļus un kanoe, nodrošina augstu veiktspēju.palielināt vadlīnijas, ūdens sadalīšana, stabilitāti, anti-uv izturību pret koroziju, nav viegli, lai izjauktu.plastmasas)

Izskatās arī
Oglekļa Šķiedras Šūnveida UPSURF NĀKOTNĒ Vējdēlis Spuras Tri Sērfošanu Spuras M/L Izmērs Vienā Cilnes Īss Valdes Spuras Surf Piederumi
€78.49 €39.24

(detaļas viena cilnes fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. izgatavota stiklplasta kompozītmateriālu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls dažādiem nosacījumiem)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
13 "x 3.3" Comfort Polsterēta Neoprēna Diver Niršana, Daivings Slap
€3.55 €1.88

(red: apraksts: der lielākajai daļai niršanas maskas viegli pielāgot, lai labāko fit. novērš matu sapīšanās mīksts un ūdensnecaurlaidīgs neoprēna materiāli paredzēta galīgā ērti un baudu kopējais izmērs: 33 x 8,5 cm/ 13 x 3.3 cm (garums x platums) komplektā ietilpst: 1 gab., niršanas maska siksna melnā krāsā: apraksts: der)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
15 Gabali, Sešstūra, Vējdēlis Spilventiņi Klāja Spilventiņi Premium Sērfošanu Polsterējums Waxless Klāja Saķere Skimboards Shortboards Longboard
€21.97 €11.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi. 【vējdēlis pad set] aicina: komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus. 【viegli lietojams])

Izskatās arī
Vīrieši Wetsuit Bikses ar Kabatas Zemūdens peldēšanas Šorti Snorkeling Zemūdens
€44.38

(apraksts: veiktspēja: neoprēna wetsuit šorti ar kabatām regulējams vidukļa jostas peldēšana, snorkeling bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību. materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts. dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks. iezīmes:)

Izskatās arī
Elastīga Bungee Šoks Vadu Stieples Gala Āķi Stiept Stīgu Virvi Kempings Telpās
€6.85 €4.59

(apraksts: 【, ko jūs saņemsiet] aicina: ir 1 elastīgās virves, 10 bungee šoks vadu āķi, 10 stieples gala āķi, 10 bungee bumbas. 【stiept šoks vadu] aicina: bungee virves absorbē triecienu, kas palīdz transporta un turiet vienumu, un tas ir pārnēsājams, viegls un viegli veikt. 【stabils, izturīgs] aicina: elastīgās virves komplekts var nodrošināt savu ierīču jūsu kajaks laivu, utt.liels)

Izskatās arī
Trubiņa Spuras Vīriešu Peldēšanas Apmācība, Spuras Un Peldēt Pleznas Snorkeling Freestyle Kāju Valdes Varde Kurpes, Īsas Mācības, Spurām
€10.69 €6.42

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Portatīvo Ūdensizturīgs Maiss Stuff Maisā Saliktas Pludmales Pārgājieni Kanoe
€5.07 €2.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ūdensizturīgs maiss izgatavots no poliestera, izturīgs un viegls, uz ilgu laiku.ūdensizturīgs maiss ir gluda virsma, un to ir viegli noslaucīt tīru. 【viegli lietojams] aicina ūdensizturīgs maiss ir super viegli un ātri lietot.put jūsu vienumus maisā, un roll lejup no 3 līdz 5 reizes, pēc tam iespraudiet sprādzes, lai pabeigtu zīmogs. 【multi mērķis])

Izskatās arī
10pcs Vējdēlis Astes Spura Skrūves 304 Nerūsējošā Tērauda 8x5x5mm 7.g Galvas Stiprinājuma Daļa Bradāt Valdes Zivju Fin M5 Montāžas Skrūves
€1.32 €0.66

(motīvs: 304 nerūsējošā tērauda skrūves, kas izturīgs pret koroziju nav rūsas spēcīga un izturīga 10pcs/set fin grub skrūves daļas vējdēlis sērfošanas dēlis veikbords skrūves spuras specifikācija: produkta nosaukums: skrūves materiāls: 304 nerūsējošā tērauda produkta krāsa: sudraba izmērs: aptuveni 8x5x5mm neto svars: aptuveni)

Izskatās arī
Kompakts, Snorkelēšana, Daivings Dive Peldēšanas Pleznas Rīku Iekārtas
€22.11 €11.72

(apraksts: openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem viegls un viegli pārnēsājams; viegli uzvilkt un novilkt. zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību. modes unikālo piesaista acis piemērots peldēt apmācība,)

Izskatās arī
Peldēšana U Formas Māceklis Kickboard Peldošās Plāksnes EVA Bodyboards Bērniem, Pieaugušajiem Drošu Baseins Mācību Atbalsta Peldēt Valdes Putas
€3.65 €2.56

(funkcijas: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī. ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību. ar iebūvētu rokturi viegli grip. piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem. viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu. apraksts: lūzums izturīgs deisgn. izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga. krāsa)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī