Cena €6.97 €8.71

Pilns apraksts

Laipni lūdzam

Laipni lūgti mūsu veikalā , mums ir viena profesionāla ražotājs un distributer par visu veidu zvejas rīkus , laivu piederumi , āra sporta un citas iekārtas daļas ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi .Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegt vislabākos pakalpojumus, balstās uz lielisku produktu kvalitātes kontroli un gluda loģistikas pieredzi .

Mūsu interneta klientu servisa darbinieki ir pieejami jūsu jautājumiem.Novēlu jums laimīgu iepirkšanos !

Apraksts

-Enkura ratiņu komplekts sistēma, kas var saglabāt savu laivu vai kuģi, stabila un droša, ja pietauvošanās

-Novietojiet savu enkuru, drift tekni vai svērteņošanas pole no priekšgala līdz astei, lai pielāgotu pašreizējās vai vēja

-Virvju radžu iekļauti, lai saglabātu stabilu pozicionēšanas

-Ļoti viegli uzstādīt

-Liela aksesuāru kajaku kanoe enkura ratiņu sistēma

-Virve: apm. 9.1 skaitītājs / 30ft garums; diametrs 5mm

-Radžu: 87 * 44 * 23mm

-Gredzena iekšējais diametrs: 40mm

Iepakojuma Saturs:

1* 9.1 metrs virves

1* Radžu

1* nerūsējošā tērauda gredzens

2* Trīšu

2* snap āķis

2* kamieļu atpakaļ

6* skrūves un skrūvju gredzens

1* opp maisā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm

Piezīmes

Par Maksājumu

1.Mēs pieņemam Alipay,West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad lika,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz, Maksājums, ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

3.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Krava netiek ieskaitot apdrošināšanas un Importa/Eksporta nodokļi.

Par Sūtījumu

1.Parasti,bezmaksas piegāde preces tiks nosūtītas visā pasaulē ar reģistrēta gaisa mall vienkārši nepieciešams, 12-39 dienas panākt, lai pircējs.{, Bet dažās jomās(Krievija un Brazīlija) un attālinātās reģionā ir vairāk dienām 30-60 dienas(neskaitot sestdienas un svētdienas)}, Lūdzu, esiet pacietīgi,Jo dažādās vietās ir dažādi reach laiku!

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir sarakstījis pilns nosaukums,pilna adrese,pareizu pasta kodu un tālruņa numurs.

3.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu.

4.Ja jūs neesat saņēmis preču 45 dienu laikā pēc tam, kad paymenrt,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Atgriezties&Kompensācijas

1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.

2.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums kuģniecības izsekošanas numuru,konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu PO skaits

3.Pircēja iemesls atgriezties kravu, sedz pircējs, pārdevējs produktu kvalitātes iemesls atgriezties kravu, sedz pārdevējs.Jums jākonsultējas ar pārdevēju, pirms preču atdošanu atpakaļ.

Par Garantiju

1.12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces(izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā(un oriģinālajā iepakojumā,ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Par Atsauksmes

1.Lūdzu, ņemiet vērā, ka neliela kļūda starp faktisko lielumu produktu un datu apjoms ir normāla parādība

2.Lūdzu atļaut nedaudz krāsas atšķirību, kad jūs salīdzināt to ar jūsu dators vai mobilais ekrāns.

3.Attēls ir tikai atsauce,cena ir 1 Gabals

Par Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, dodiet mums visu piecu zvaigžņu atsauksmes.Jebkuru jautājumu pls sazinieties ar mums nekavējoties.Paldies!

Specifikācijas

  • Veids: Bollard, Jūras Aparatūras
  • application2: Jahtu
  • Materiāls: Citi
  • Izmantošana: Laivu Piederumi
  • Izmērs: 9.1m
  • Zīmola Nosaukums: ZEMENMECH
  • Pieteikums: kajaks
  • Pieteikumu1: Kanoe
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: Melns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Chrome Caravan Kemperu Campervan Dušas Maisītājs Tap Izvads 1/2" Ar 1500mm Push piemērots Astes
€14.39 €10.07

(chrome caravan kemperu campervan dušas maisītājs tap izvads 1/2 ar 1500mm push fit astes tap ir ne microswitched, lai var izmantot tikai sistēmu ar saspiestu pēc pieprasījuma sūkņa, piemēram, shurflo vai flojet chrome spēkā misiņa ķermeņa nerūsējošā tērauda astes 1500 mm augstums ar rokturi izslēgtā stāvoklī ir apm. 115mm min. montāžas caurumu izmērs 33 mm. 12)

Izskatās arī
12pcs Auto Sēdeklīti Atpakaļ, Āķis Auto Transportlīdzekļa Mini Mount Pakaramie Āķi Auto Piederumi
€7.31 €3.73

(apraksts šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā.ar un precīza projektēšana, tas ir lielisks palīgs, lai saglabātu ērta uzglabāšanas telpa, pārtikas preces, apģērbi, lietussargi, somas, ūdens pudeles, bērnu rotaļlietas, zīdaiņu preces, un daudz ko citu. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls: plastmasa. -izmērs: aptuveni 3.30x2.30x1.05cm/)

Izskatās arī
BMW 5 Sērijas G30 2018-2022 Spārnu Sānu Gaisa Ventilācijas Izvads Vāka Apdare Dekoratīvās Uzlīmes, Auto Piederumi, Matēts Melns
€18.94 €10.61

(šo preci ir izgatavotas no augstas kvalitātes abs plastmasas, viegls, colorfast un izturīgs.smalkas virsmas apstrāde rada spīdumu izskatu, piebilstot, grezns un elegants jēgas to.novērst spārnu ventilācijas, no skrāpējumiem, putekļiem, turot to skaidri un jaunu visu laiku.pašlīmējošās dizains, nekādu kaitējumu jūsu auto, viegli to piestiprināt pie automašīnas un nebūs peel off.augstas kvalitātes automašīnu)

Izskatās arī
r Starter Ilgi Starter Assy par Piekarināmu Motoru F50 F60 F70
€65.12 €41.03

(apraksts: tips: ilgtermiņa pin tipa primer starter. uzstādīt: piekarināmajiem motors 4 taktu motora f50 f60 f70. atsauces kodus: 69w-14380-10 69w-14380-20 62y-14380-10 62y-14380-20. materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes metāla un plastmasas materiāla, izturīga un izturīga. tiešā aizstāt: nomainot veco, vai salauzt, gruntējums, starteris, lūdzu pārbaudiet izmēru attēlu,)

Izskatās arī
6X Nerūsējošā Tērauda Kausa Dzērienu Turētājs Matēta Ar Drenāžas Jūras Laivu Rv Camper
€50.32

(nerūsējošā tērauda automātiskais drenāžas padziļinājumā kausa turētājs ;uzstādīt gandrīz jebkurā vietā; galda, skaitītājs, top, paneļa, seatback, utt. aizvieto plastmasas piliens-in glāžu turētāji ar vieglumu. produkta nosaukums: jahtu nerūsējošā tērauda ūdens kausa turētājs krāsa:sudraba materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:10.5x8.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
2gab Asiņot Komplekts Eļļas Uzpildes Komplekts Seastar Hidrauliskās Stūres Sistēmas Tilts Caurule, Šļūtene, Jūras Laivu, Jahtu Aksesuāri, Remonts, Instrumenti,
€14.16 €7.08

(specifikācija: materiāls: poliuretāns, nerūsējošais tērauds krāsa: zelta tonis, melns,skaidra tilts caurules iekšējais dia. :9mm/0.35 collas tilts caurules garums: 64cm/25.1 collas tilts caurules ārējais dia. : 10mm/0.39 collas uzpildes šļūteni vītnes izmērs: 1/4 npt uzpildes šļūteni hole dia. : 8mm/0.31 collas uzpildes šļūteni, kuras garums:)

Izskatās arī
10PCS 3Inch/8CM Alumīnija Karabīne Klipus Ar 6PCS Kanoe, Kajaku Vadu Atslēga, Stūres Vadības Neilona Self-Lock Virvi
€16.05 €7.38

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. 1 komplekts virvju skavas & 1 komplekts atslēgu riņķi uzvalki vadu ne vairāk kā 4mm, skrūves skrūves diametru 3mm lieliski piederumi nospriegošanas laivu jūras jahtu virves viegli pielāgot, lai gan buru, lai saglabātu perfektu bura forma krāsa:)

Izskatās arī
Tailgate Turētājs Neizšķirts Svaiga Gaisa Vent Bloķēšanas Pagarināšanu Āķis T5 Autobusu
€6.85 €3.77

(apraksts: piemērots t5, gulēt mierīgi caur ventilāciju.šis stends ir piemērots transportlīdzekļiem bez tailgate palīdzību. pārnēsājams un viegls, ļoti viegli veikt un nodot prom. ar šo statīvu, jūs varat aizvērt tailgate līdz ventilācijas un atloka, nevar atvērt no ārpuses šajā izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un izturīgas. viegli uzstādīt,)

Izskatās arī
Transpeed Atjaunotas 6t45e Auto Pārvades Sistēmas 6t45e Pārnesumkārba Pārnesumkārba Vārsta korpuss, Lai Buicks
€203.58 €193.41

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:trebuchet .magic-1{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:242.5 px}#detail_decorate_root .magic-5{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:192px}#detail_decorate_root .magic-8{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-9{min-augstums:28px;padding:5px)

Izskatās arī
2023 Mobilo Kafijas saldējuma Tirdzniecības Kioskos, DOT Koncesijas Fast Food Piekabes Restorānu Pārtikas Kravas automašīnu Ar Pilnu Virtuves Pārdošanai
€5 453.56 €5 180.88

(lūdzu, ņemiet vērā, jo produkts ir pasūtījuma preci, mēs quote jums galīgā cena, pēc tam, kad kļūst jūsu precīzo prasībām. cenas mājas lapā ir depozītu, nevis par pilnu cenu, un visus produktus, mūsu mājas lapā, nav brīvu transportu cenas.galīgā cena, transportēšanas vajadzētu būt ierobežota saskaņā ar faktiskajām izmaksām, lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu.mobilo)

Izskatās arī
2X Par Yamaha 9.9-15HP 63V-45945-10-EL 9-1/4 X 9 Alumīnija Sakausējuma Jūras Piekarināmie Dzenskrūves 8 Spline Zobs, 3 Asmeņi
€69.30

(2x par yamaha 9.9-15hp 63v-45945-10-el 9-1/4 x 9 alumīnija sakausējuma jūras piekarināmie dzenskrūves 8 spline zobs, 3 asmeņi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. izgatavots no alumīnija sakausējuma, ilgstošu apdare atrastās vents ātri hole shot uzlabo vadāmību un laivu lifts laba)

Izskatās arī
2.4 M Pašlīmējošas EVA Putu Laivu Jūras Grīdas, Mākslīgās Tīkkoka Grīda Lapa Svītrainām Jahtu Paklāja Ieklāšana Laivu EVA Putu Grīdas Paklājs
€41.69 €33.35

(iezīmes: self-adhesive ,spēcīgu līmi uz muguras.anti slip eva putu mākslīgā tīkkoka gulta lapa nodrošina nepārspējamu komfortu un lielisku saķeri, pat mitrās reizes!to kopējais biezums 5 mm, un tie ir izgatavoti no mīksta un izturīga putuplasta, ar vienkāršu un izturīgu sloksņošanas un ielīmējot pamatni.teak koka izskatu, masīvkoksnes nav nepieciešama uzstādīšana, izmaksas, vai tehniskās apkopes grūtības.to)

Izskatās arī
12ar Piekabes Āķis Pagarināšanu 5000lbs Vilkšanas Extender Tērauda Kvadrātveida Caurules Klases 3/4 2in Uztvērējs
€51.37 €39.55

(iezīme 1、liels vilkšanas ierīci var lietot piekabēm, pāļi un sukas, piekabes āķis paplašinājumu klase 3 vai 4 sakabes ierīce uztvērējs. 2、ideāls, lai pievienotu detaļas, lai āķis bike mount rack vai kravas carrierrs skaidrs rezerves riepa. 3、, kas izgatavoti no augstas kvalitātes tērauda, ir lieliskas drošību un izturību pret koroziju, putekļu un korozijas izturība. 4、āķis)

Izskatās arī
2GAB Pārredzamu 3Mm Bieza Spogulis, Akrila Kārta Disku, 70Mm & 60Mm
€2.66 €1.91

(2gab pārredzamu 3mm bieza spogulis, akrila kārta disku, 70mm & 60mm 2 gab akrila disks: 1 x 70mm akrila disku un 1 x 60mm akrila disku lāzera-slīpētas un pulētas gludām malām. akrils ir viegli izgriezt un darbu, ideāls daudzi izmanto. akrils ir triecienizturīgs, stiprāka un drošāka nekā stikla. optiski skaidrs, ka stikla un nav dis-krāsu saulē. 100% jaunu un augstas)

Izskatās arī
RV Ieejas Durvju Atslēga ar Bradāt Deadbolt Caurumu Izgriezums 2.67" x 3.6" par Camper, Kravas, Kravas automašīnu, Ceļojumu Piekabes ar Skrūvēm Izturīgs
€57.79 €39.30

(apraksts: 【plašu piemērošanu] aicina rv ieejas durvju slēdzenes, der lielākajai daļai rv durvis, caurumu izgriezums 2.67 x 3.6 , durvju biezums no 1.25 1,4 .par camper, kravas, kravas automobiļu, piekabes ceļojumu 【premium materiāliem] aicina rv durvju fiksators, kas izgatavoti no cinka sakausējuma, noturīgs pret nodilumu izturīgs, un to var izmantot ārpus telpām un uz ilgu laiku 【labu)

Izskatās arī
66M-85533-00 Spole, Apgaismojums Yamaha Laivu Dzinēju Detaļas F9.9 F13.5 F15 4T 66M-85533-00-00 66M-85533 Piederumi Aizstāj Daļas
€35.33 €30.03

(zīmols: sky mariner produktu ieviešanu 1.produkta nosaukums: spole 2.ražotāja daļas numurs: 66m-85533-00 3.jaunas detaļas par yamaha f9.9, yamaha f13.5, yamaha f15 par kuģošanas 1.mēs parasti piegādāt preces 1-3 dienu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu. 2. ja jums ir nepieciešams ātrāk express piegādi, piemēram, dhl,fedex,ups,tnt, lūdzu)

Izskatās arī
4pack daudz 4gab 12V DC 20A tumblerus Funkcionālās Auto tumblerus Uz Izmaksu efektīvu Kontroli RV
€17.21 €10.32

(apraksts: uzticama un droša: šie 4gab 12v dc 20a pārslēgšanas slēdži nodrošina uzticamu veiktspēju un nodrošinātu drošu un stabilu elektrisko savienojumu automašīnas vai rv funkcionāla un izturīga: būvēts, lai pēdējā, šīs pārslēgšanas slēdži ir ļoti funkcionāla, kas ļauj jums viegli kontrolēt ieslēgts-izslēgts funkcija, dažādu ierīču ar vienkāršu kinoizrāde saderīgs)

Izskatās arī
Balts 5gab Auto RV Fiksēta Sakabes ierīce Stiprinājuma Skavas, Apskavas Kemperu Traile Ceļojumu Bagāžas Durvīm
€7.81 €6.25

(durvju nozvejas turētāja fiksatoru par rv kemperu camper traile ceļojumu bagāžu funkcijas: augstas kvalitātes abs materiāla, lai palielinātu savu spēku un izturību, anti-ietekme, anti-uv. pavasara ielādes viru spēcīgas spīles, nav viegli nokrist. ar aizkritņa slēdzeni, kura ir labi integrēta, kas nodrošina, ka durvis var pareizi ciet. lieliski aizvieto sauli bojāts/broken)

Izskatās arī
1/2GAB Vilkšanas Āķis Vāka Ūdensizturīgs RV Piekabes Āķis Pieslēgvietas Vāciņš Melns Anti UV Auto Piederumi Sniega Putekļi, Lietus
€17.43 €10.46

(1/2gab vilkšanas āķis vāka ūdensizturīgs rv piekabes āķis pieslēgvietas vāciņš melns anti uv auto piederumi sniega putekļi, lietus preces nosaukums:pvc piekabes kontaktligzda aizsardzības vāciņu stils izmērs:87*62cm materiāls: pvc produkta informācija: plastmasas maisiņu iepakojums iepakojuma izmērs: 26*26*3cm produkta svars: 354g īpašības: ūdensdrošs,)

Izskatās arī
350-06091 Spararata Vainagu Rīku Gredzens ar Piekarināmu Motoru Tohatsu Seapro HDX 2 Taktu 15HP 18HP 3G2-06091-1; Dzīvsudraba 15HP
€8.74

(cienījamie visiem draugiem, mūsu rūpnīcā, kas atrodas shenzhen, un tā ir profesionāla ražotājs šajā jomā, piekarināmie motori ,un mēs esam veidu ar piekarināmu motoru un detaļas. 1.ja jums ir daži produkti, kas mums nav augšupielādēti,lūdzu, dariet mums zināt. 2.ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 3.ja jums)

Izskatās arī
Automašīnas Priekšējo Aizmugurējo Buferi Tauvas Āķi, Acu Sakabi Piekabei Vāks Vāciņš Plug 4518850122 C22A par Smart Fortwo 2007- 2013 2014 2015
€2.13 €1.54

(vienuma tips: bamperi īpašas pazīmes: bamperis tauvas āķi, acu sakabi piekabei vāks vāciņš modeļa nosaukums: 4518850122 c22a stāvoklis: 100% new diametrs: apm.3.2 cm(1.26 collu) uzstādīt: piemērots mercedes-benz, smart fortwo 451 2007-2015 piezīme:tas ir aftermarket rezerves objektu, bet ne īstas krāsa: melna materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 1 x tauvas āķi, acu aizsegs tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī