Cena €81.68 €116.70

Pilns apraksts

Laipni lūgti Mūsu Veikalā

Paziņojums

1. Viens komplekts tērpi ietilpst Jaka, Bikses un Bowtie vai Kaklasaiti;

2.Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru, tikai, lūdzu, atsūtiet mums jūsu Augums, Svars, Krūšu izmēru un Vidukļa Izmēru.Pēc tam mēs iesakām labāko izmēru priekš jums.

3.Mēs varam piedāvāt Custom-made Pakalpojumu.Vienkārši pārbaudīt, "Kā uz Pasākumu" zem.Ja jums vietu pasūtījumu, vienkārši izvēlēties vienu izmēru pēc nejaušības principa, tad ņemiet vērā, visus mērījumus, tas būs LABI.

Produkta Displejs

Izmēri

To, kā Pasākums

Lūdzu pasākums: Apaļa kakla, plecu platums, piedurknes garums,

rokas apkārtmērs, rokas apkārtmērs, krūšu apkārtmērs,

vēdera apkārtmēru,vidukļa apkārtmēru, gurnu apkārtmērs, apģērba garums, bikses garums, kāju apkārtmērs, garums un svars.

Krāsu Diagrammas

Jūs varat izvēlēties savu mīļāko krāsu un sūtīt man, krāsu, numuru vai krāsu, attēlu.

Piezīme:

1. Mūsu produkti(uzvalks, veste, bikses, krekls utt.), kas nav ietverti aksesuāri, piemēram, ziedu, cepure, kruķis, utt. (ja šie piederumi rādīt attēlus).

2. Krāsas var atšķirties atkarībā no CRT un LCD ekrāni.Mēs nevaram garantēt, ka krāsas mūsu produkti ir tieši tas pats ar attēliem jūs redzēt.

3. Lūdzu, dodiet mums savu precīzo izmēru un krāsas, ja jums vietu pasūtījumu.Mēs vienmēr esam priecīgi process pretī, ja nepieciešams, lai pārliecinātos, ka uzvalks jums der labi.

4. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet visu sarakstu rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.

Specifikācijas

  • Kuģniecības laiks: 10-15days
  • Stils: Smart Casual, Elegants Oficiālu
  • Fit Tips: izdilis
  • Augstas Kvalitātes:
  • Godu: Kāzu Uzņēmējdarbības Gadījuma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • pasūtījuma izgatavotu:
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Vecums: Pieaugušie
  • CN: Dzjansu
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Zīmola Nosaukums: STEVDITG
  • Piemērojamo Skatuves: Kāzas
  • Izmērs: Standard Size/Custom Size
  • Express: FedEx DHL AliExpress
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Materiāls: KOKVILNAS, Veļa, microfiber, Poliestera
  • Krāsa: Visi/Custom
  • Attēls: 100% Reālu Modeli
  • Dzimums: Vīrieši
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīriešu Svītru Tērpi Komplekts Smart Casual Žakete Kāzu Uzņēmējdarbības Maksimālā Atloks Dubultā Krūtīm Pogas Uzvalkā traje de hombre elegante
€111.58 €72.53

(piezīmes: a. viena tērpi ietilpst jaka, veste, bikses un bowtie vai kaklasaiti. b. sakarā ar pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma cenu. paldies par sapratni ! krāsa mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc,)

Izskatās arī
Luksusa Samta Fāzēm, Vīriešu Uzvalki Līgavainis Kāzu Tuxedos 2 Gabali Komplekti Traje Hombre Slim Vīriešu Bleizeri Trajes Elegante Para Hombres
€163.86 €103.23

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
(Jakas+Bikses) Zīmola Apģērbi Vīriešu Biznesa Bleizeri/Vīriešu Slim Vertikālu Svītru Divi Uzvalki/Vīriešu Bezdelīgu astes Mētelis Kāzu Kleita
€132.15 €66.08

(prece ir āzijas izmērs,2-3 izmērs ir mazāks par euro/asv.lūdzu, pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi padomi kā izvēlēties izmēru: lūdzu, izmantojiet līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru diagramma 1. lūdzu, ļauj 1-3cm, lai lerance dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3. ja jūs neesat)

Izskatās arī
Elegants Vīriešu Bikses Business Slim Fit Vīriešu Devītā Bikses Taisni Modelis Vīriešu Bikses
€10.76 €6.45

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: 30, garums: 87cm/34.3 , viduklis: 78cm/30.7 , hip: 98cm/38.6 , kāju atvērums: 32cm/12.6 , augšstilba: 56cm/22 (apm.) izmērs: 31, garums: 88cm/34.6 , viduklis: 80.8 cm/31.8 , hip: 100cm/39.4 , kāju atvērums: 33cm/13 , augšstilbs: 57cm/22.4 (apm.) izmēri: 32, garums: 88.5 cm/34.8 , viduklis: 83cm/32.7 , hip:)

Izskatās arī
1 Iestatiet Vīriešu Uzvalku Komplekts Moderns Vienu Pogu Formālas Biznesa Līgavainis Uzvalku Pavasara, Rudens Vīriešu Žakete, Bikses
€16.81 €11.26

(svarīga informācija materiāls:poliesters iepakojuma lielums: izmērs: l, krūtis: 104cm/40.94 , top garums: 75cm/29.53 , piedurknes: 63cm/24.8 , pleci: 43cm/16.93 , viduklis: 76cm/29.92 , hip: 90cm/35.43 , biksēm garums: 98cm/38.58 (apm.) izmērs: xl, krūtis: 108cm/42.52 , top garums: 77cm/30.31 , piedurkne: 64cm/25.2 , pleca: 44cm/17.32 , viduklis: 80cm/31.5 , hip: 94cm/37.01 , bikses, garums: 100cm/39.37 (apm.) izmērs:)

Izskatās arī
Klasisks Britu Stila Vīriešu Slim Fit Divu Pogu tīrtoņa Krāsas Uzvalks Trīs Gabals, kas par Groomsmen un Kāzu svinības, Banketu
€119.18 €77.46

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! *1 visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs!!! 3-4 izmēri ir mazāki par mums/eur izmērs. / apvienotā karaliste / austrālija / es izmērs! (1cm=0.394 gadā) *2 , ja neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms iepirkšanās!mēs palīdzēsim jums izvēlēties pareizo izmēru! *3 , kā)

Izskatās arī
Zelta Satīna Vīriešu Uzvalki, Biznesa Slim Fit Balli Puses Posmā Līgavainis Kāzu Uzvalku Ternos Kostīmu Homme 3 Gabali (Žakete+Veste+Bikses)
€76.15 €63.97

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Tumši Zila Oficiālu Vīriešu Uzvalku Kāzām Līgavainis Uzvalku 3 Gabals Vīriešu Modes Komplekts Jaka Ar Elsas Veste Sasniedza Atloks Drēbes
€135.48 €73.16

(es esmu ļoti priecīgs, ka jums nāca uz manu veikalu un laipni lūdzam 1: mums ir rūpnīcas piegādātāja, mēs varam pielāgot, lai atbilstu jums un cena ir tāda pati.kad jūs pielāgot, jums ir nepieciešams, lai nosūtītu savu ķermeni detalizētu mērījumu rezultātus. 2: pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu, mums ir 3-7 dienu laikā no apdzīvotības laiku.dažreiz pārāk daudz pasūtījumu var pārsniegt)

Izskatās arī
Modes Krāsains Melns Atloks, Kāzu Vīriešu Uzvalks, Kostīms Homme Līgavainis Uzvalku Balli Puses 3 Gab., Slim Fit Vīriešu Žakete Terno Masculino
€137.03 €69.89

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes 1.mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2.mūsu suitswill tiks veikti vairāk nekā)

Izskatās arī
Pasūtījuma Līgavainis Kāzu Kleita, Žakete, Bikses Biznesa High-end Klasika Kleitu Bikses SA08-70599
€772.28

(kā tas darbojas informācija par perfektu fit jums tikai nepieciešams, lai jūsu pasūtījumu un izvēlieties pārdevēja piegādes metodi piegāde.mūsu klientu servisa darbinieki būs aktīvi ar jums sazināties, lai veiciet tālāk norādītās darbības. 1. izvēlēties piemērotāko audumu un stilu ziņas saņemt ekspertu konsultācijas par jūsu ķermeņa tips un jūsu auditoriju : ko jūs)

Izskatās arī