Cena €5.04 €6.38

Pilns apraksts

FS99 Dāma Krokodils PU Ādas Maks kredītkaršu Turētājs Ūdensizturīgs Maciņš, Naudas, Naudas Kartes Monētas FS99

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

Krokodils PU Ādas Dizains: Šī sieviešu īsās wallet funkcijas, krokodils PU āda, kas ir mīksta un izturīga.Spilgti dzeltenā krāsā maku padara jūs izceļas ballītēs.

Gadījumos: Piemērots dažādu reizes, ieskaitot dzimšanas dienas ballītes, proms, ikdienas darbu, studiju, iepazīšanās, iepirkšanās, utt.

Liela Ietilpība: maks ir liels jaudu un ļauj jums sekot jūsu kārtis, nauda, monētas, biļetes, un citu mazu priekšmetu grauzdēšanai labi organizēta.

Lieliska Dāvana: Par dzimšanas dienas, Valentīna Diena, Mātes Diena, Pateicības, Ziemassvētku un citos gadījumos, jūs varat dot maku, lai sieviete draugiem un ģimenes locekļiem.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu: Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums atrisināt to, cik drīz vien iespējams.

Specifikācijas:

Materiāls: PU

Izmērs: 11*8*3cm

Piezīmes:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ietekmi, gaismas, ekrāns, nedaudz hromatiskās aberācijas ir pieņemams.

Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 * Seifs

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam ar vai bez express shipping, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ja jums ir kādi jautājumi par pasūtījumiem, un, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs sniegsim jums apmierinātu atbildi.Jo jūsu atbalsts ir mūsu virzītājspēks.

Specifikācijas

  • Galvenais Materiāls: Genuine Āda
  • Oderes Materiāls: Poliestera
  • Materiāla Sastāvs: PU
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sieviešu Maki Īss Pušķis Kulons Maka Monētu Somiņas Sajūgs Naudas Maiss Gudrs Sieviešu Maku Rokā, id Karšu Īpašniekiem, Sajūgs
€4.80 €3.36

(sieviešu maki īss pušķis kulons maka monētu somiņas sajūgs naudas maiss gudrs sieviešu maku rokā, id karšu īpašniekiem, sajūgs iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.materiāls: pu.produkta veids: seifs krāsa: kā bildes parādīt.izmērs:11.5*9*2.5 cm saturu:1gab. uzmanību: 1. tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu, jo datora monitora iestatījumus. 2. ar to atšķirību,)

Izskatās arī
Naudas Maiss PU Āda Jaunu Rokassomu Teksturētu Maki Sieviešu Maku Maki Vīriešu Maku, Kabatas Kartes Turētāju Vēstuli korejas Monēta Maku
€6.61 €3.17

(materiāls: pu āda krāsa: melna, kafijas dzimums: vīrietis, sieviete stils: fashion style izmērs: 11*9.6*1cm iepakojums: tikai 1gb naudas maku piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs ir mērot manuāli, tur ir neliela kļūda, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Karikatūra Rīsu Bumbu Monēta Maku Somā Šarmu Soma Kulons Mazas vienības Uzglabāšanas Soma Rāvējslēdzēja Mazo Maku Plīša Maku ar Siksniņa Sievietēm
€3.36

(postenis veids:rīsu bumbu monēta maku modelis: rīsi bumba sods vai modi: modes materiāls:plīša izmērs:13*12cm/5.12*4,72 in sakarā: puse dienas iepakojumā:1 gab rīsu bumbu monēta maku piemērota: sievietēm ,meitenēm,vīrieši,zēni piezīme: ar to atšķirību, mērījumu metodi, lūdzu, 0.5-1cm izmēru novirze.paldies par sapratni!)

Izskatās arī
1/5/10pcs PVC Caurspīdīgs, Matēts Kartes Turētājs Skolēnu Autobusu ID Kartes, kas Aizsargā Segtu Uzņēmuma Bankas kredītkaršu Trauka Turētājs
€1.95 €1.27

(5gab pvc caurspīdīgs kartes turētājs seifs modes autobusu uzņēmējdarbības bankas kredītkartes turētājs, nesedz id kartes turētājs, ja kabata, soma specifikācijas jaunu un augstas kvalitātes preci tips: atmiņas kartes vāciņa materiāls: pvc izmērs:9*6cm piezīme :t šeit var 1cm parastā mērīšanas kļūdas .tāpēc, ka gaismas un leņķi shot, krāsas produktu ir maz atšķiras no galvenā)

Izskatās arī
Austrālija Smiggle Karstā Pārdod Oriģinālo Bērniem Seifs Zēni Krāsainu Futbola Jubilejas Izdevums Augstas Kvalitātes Maka Monētu Pack
€34.65 €10.99

(faktūru materiāls: audekls plīša specifikācijas: 13*10*3cm(5inch) neto svars: 110g iepakošanas metode: viena kartona)

Izskatās arī
Tīrtoņa Krāsu Lichee Modelis Rāvējslēdzēju Monēta Maku Modes Dizaina Monēta Maku Maku korejiešu Stilā, PU Vīriešiem
€3.32 €2.19

(produkta nosaukums:lichee modelis rāvējslēdzēju monēta maku krāsa: kā picture rādīt materiāls: pu izmērs:12.5*8cm/4.92*3.15 gadā dzimums:sievietes/vīrieši sakarā :āra,ceļojumu,cēloniskās iepakojumā:1 gab no lichee modelis rāvējslēdzēju monēta maku silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus)

Izskatās arī
Pixar Cars, Zibens McQueen Monēta Maku Zēni Meitenes Uzglabāšanas Soma Sieviete Iepirkšanās Portatīvo Monētas Soma, Maks, ID, Kredītkartes Soma Dāvana
€9.00 €5.41

(zēni meitene īsā seifu, mini daudzfunkciju kartes turētāju naudas maiss bērniem seifs dāvanu materiāls:poliesteris izmērs:11*13.5 cm svars:25g iepakojums:3 gab mēs laipni vairumtirdzniecība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums par vairumtirdzniecības cenu.)

Izskatās arī
Laiks var touch screen mobilais tālrunis, soma sieviešu studentu versiju gudrs tīkla red crossbody mobilo tālruni somā vertikālās izmaiņas
€7.60 €3.35

(laiks var touch screen mobilais tālrunis, soma sieviešu studentu versiju gudrs tīkla red crossbody mobilo tālruni somā vertikālās izmaiņas produkta nosaukums:beanbag produkta svars/izmērs:80 ° gadījumā pūļa:unisex uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī
Karstā 3D Drukas Lalafanfan Pīļu Maku Sievietēm Pusaugu Meitenes Monēta Maku Anime Harajuku Naudas Maku Modes Naudas Maisi Sajūgs Somas
€140.47 €70.24

(sekot, lai saņemtu dāvanas mums ir jauns veikals , dažādas jaunas drēbes būs pārdošanā pastāvīgi, sekojiet mūsu veikalā, tāpēc, ka jūs saņemsiet 1 dāvanu , viens id var saņemt 1 dāvanu.lūdzu, atcerieties, lai atstāt ziņojumu man sekot laižot secībā, tāpēc dāvanu var tikt nosūtīts uz jums. slēgšanas tips: viena rāvējslēdzēju stils: ikdienas, un modi. izmērs)

Izskatās arī
X4FF Kompakts Vīriešu Monēta Maku Īss Maciņš PU Pretbloķēšanas Kartes Turētāju Rāvējslēdzēju Bifold
€16.74 €8.20

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palikt stilīgs un drošs ar šo vintage stila vīriešu maks izgatavots no pu materiāla. ideāls, lai uzturētu jūsu kredītkartes, naudu, monētas, un citu mazu priekšmetu grauzdēšanai glīti sakārtotas. tās bloķēšanas funkcija funkcija nodrošina jūsu kartes ir aizsargāta no elektronisko zādzību. vai jūs esat)

Izskatās arī
2023 Jaunu korejiešu Versija Modes Vienkārša Trīs Reizes Sieviešu Īsās Seifs Studentu Klipu Multi-funkcionālo Gudrs Kaķis Somā
€16.38 €11.46

(laipni lūgti mūsu veikalā, un mēs ceram, ka jūs varat iegādāties produktus, kas jums patīk ja veiksit pasūtījumu, mēs kuģis to jums, cik ātri vien iespējams ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat konsultēties ar mums,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja uz bildes lūdzu,)

Izskatās arī
Īstas Ādas Keychain Sievietes Vīrieši Atslēgu Turētājs EDC Gadījumā Organizators Maisiņš Auto Atslēgu, Maku Mājsaimnieces Taustiņu Gadījumā Daudzi Stili Karte, Soma
€7.93 €4.37

(funkcijas: 100% pavisam jaunu. materiāls:īsta āda svars:0.08 kg kartes izmērs:11cm x 6cm(garums*platums) rāvējslēdzējs slēgšana 1 atslēgu saišķi kabatā(6 galvenie āķis) iepakojums saraksts:1* govs ādas atslēgu turētājs, seifs)

Izskatās arī
Gudrs Brilles Kaķis Audekls Monēta Maku Shell Seifs Modes Žirafe Dzīvniekiem Atslēgu Kabata, Soma radošo Mini Mainīt, Somas, Maki
€4.14 €2.90

(1.izmērs:11cm*9cm 2.materiāls:audekls 3.mazs un viegls,viegli pārvadāt,un skaisti 4.laba kvalitāte un laba cena,kas pārdod tieši no rūpnīcas 5.tas ir piemērots arī dāvanas nosūtīts uz radiniekiem,draugiem,kolēģiem. uzmanību: 1: tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu, jo datora monitora iestatījumus. 2: ar to atšķirību, mērījumu metodi, lūdzu, 0.5-1cm)

Izskatās arī
Sudraba Krāsas Sieviešu Īsās Maki Sieviešu Modes PU Ādas Hasp Mazās Somiņas Naudu, Monētas Soma Mini Sajūgs Kartes Turētāju Meitenēm
€4.44

(sudraba krāsas sieviešu īsās maki sieviešu modes pu ādas hasp mazās somiņas naudu, monētas soma mini sajūgs kartes turētāju meitenēm daudzums iekļauts: 1 gab piezīmes: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. 1 inch=2.54 cm; 1 cm=0.39 collas.pateicoties)

Izskatās arī