Cena €0.74 €1.15

Pilns apraksts

Mazu, svaigu un skaistu zilonis daudzfunkcionālā mobilā tālruņa turētājs turētājs Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, smarža-bezmaksas vides izvietošanu tālruni.Jautri un ciets, atbrīvotu savas rokas, bet arī kā irbulīši turētājs, vizītkaršu turētājs, pildspalvu turētājs, karoti pakaramie Izmēri: Garums 7 cm; plašas 4.5 cm materiāls: plastmasa Svars: 30g Krāsa: Izlases Pakete ietver: 1 x Cell Phone Turētājs Piezīme: Random krāsa, nepieņemam norādīto krāsu.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

PD27W USB Auto Lādētāju C Tipa Strauji Maksas Tālrunis Adapteris Xiaomi PD Tālruņa Lādētāju, Automašīnas Adapteris, piepīpētāja Ligzda
€25.02 €15.01

(savietojams qc3.0+pd.auto lādētāja kontaktligzda cigarešu 100w ir iespējams ātri uzlādēt ierīces, kas savietojamas qc3.0+pd efektīvi.tikai ierīcēs, kas atbalsta qc3.0+pd var uzlādēt ar qc3.0+pd. 2 ierīces var uzlādēt vienlaicīgi (maksimālais 66w/maksimāli 20w) ar kopējo maksimālo jaudu 100w.auto lādētājs ātra uzlāde ir iespējams tikai ierīcēm, kas atbalsta piepīpētāja ātra uzlāde. tas)

Izskatās arī
Bezvadu Vadības Pogas, ar Bluetooth saderīgi Daudzfunkciju Auto Radio ar DVD GPS Andriod Spēlētājs Universālā 10 Taustiņiem, LED Apgaismojums
€30.49 €19.82

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. universāls auto radio ar dvd gps multimedia led apgaismojums dizains, viegli lietot naktī. bezvadu tālvadības pults, 10 veidu pogām var iestatīt kā funkciju taustiņus atbilstoši savām vajadzībām, tā, ka jums ir ļoti gudrs, vai tu uzklausi tālruni vai mūzikas klausīšanās, neietekmējot braukšanas, celt jums vairāk ērtības. uzlabot)

Izskatās arī
4 6 Pin Auto Radio Dual USB Dash Board Mount Panelis Pagarināšanu Savienotāja Kabeļa Adapteris Android Multimediju Navigācijas
€10.93 €9.84

(4 6 pin auto radio dual usb dash board mount panelis pagarināšanu savienotāja kabeļa adapteris android multimediju navigācijas lūdzu, apstipriniet, ka kabelis atbilst jūsu automašīnu pirms pirkšanas, paldies!!! svarīgi: šī ir aftermarket sīkrīku tikai, ne oriģināls!)

Izskatās arī
Shhworldsea 5 Pin MX34005SF1 Auto Logu Pacēlāji Sockets Apsardzes Signalizācijas Savienotājs, Iespraudiet Sieviete Vīrietis Honda VW
€1.31 €0.96

(shhworldsea 5 pin mx34005sf1 auto logu pacēlāji sockets apsardzes signalizācijas savienotājs, iespraudiet sieviete vīrietis honda vw)

Izskatās arī
worldgolden 1.5 mm sieviešu elektriskā 10pin auto korpuss plug 12177081 ūdensnecaurlaidīga plastmasas vadu kabeli izmantotu savienotājs 12065425
€7.64 €6.42

(1,5 mm sieviešu elektriskā 10pin auto korpuss plug 12177081 ūdensnecaurlaidīga plastmasas vadu kabeli izmantotu savienotājs 12065425)

Izskatās arī
2 Komplekti 6 Pin 6.3 Sērijas Sieviešu, Vīriešu Savienotājs Vadu Kārba Ar Tapām
€3.04

(modname=ckeditor 6 pin 6.3 sērijas sieviešu, vīriešu savienotājs vadu kārba ar tapām katrā komplektā ietilpst adatas. ja jums ir nepieciešams lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu.modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center)

Izskatās arī
FEELDO 10Pcs Konversijas Lukturu adaptera kontaktligzda, H13, lai H4 josta #FD-5465
€33.37 €26.36

(automašīnas marka:h13, lai h4 adapteris modelis:convertion lukturu adapteris modeļa numurs:lukturis h4, lai h13 adapteris tips:droseles pozīcijas sensors postenis svars:0.029 kg)

Izskatās arī
Labajā Drive Slēdzis Elektriskie Logu Regulators Slēdzis Honda Fit 35750-SZY-T01
€31.38 €14.43

(stabilas īpašības, augsta uzticamība. stingrus kvalitātes kontroles standartus, lai izveidotu un pārbaudītu. viegli instalēt,tieši nomaiņas,vienkārša darbība. specifikācijas: vienuma tips: logu vadības slēdzis uzstādīt:honda fit materiāls:plastmasa+metāls krāsa:melna iepakojuma saturs: 1 x master elektriski logu maiņa(par labās rokas)

Izskatās arī
Novatoriska Volkswagen, Audi Cayenne Transportlīdzeklis Signālu Antenas FM Radio Antena, Auto Aksesuāri Vīriešu Dual Pastiprinātāju Adapteri
€2.49 €1.69

(materiāls: citi iepakojums: 1pc izmērs: kā parādīts attēlā saderīgs ar: piemērots volkswagen touareg/cayenne/audi radio antena ar pastiprinātāju dubultā vadītājs kompakts, viegli pārvadāt un plašu pielietojamību. tā var pārvērst auto antenas interfeiss, kas ļauj jūsu transportlīdzekļa, lai uztvertu signālus no radio stacijām un baudīt patīkamu braukšanas laikā. papildus)

Izskatās arī
Auto Lādētāji, 2 Porti USB Digital Automašīnas Lādētājs Auto Cigarešu Šķiltavas Ar LED Displeju Automašīnas Lādētāja Adapteri, Lai Tālruni portatīvie datori
€3.91 €2.73

(auto lādētāji, 2 porti usb digital automašīnas lādētājs auto cigarešu šķiltavas ar led displeju automašīnas lādētāja adapteri, lai tālruni portatīvie datori specifikācija produkta krāsa: zelta, melnā, sarkanā un sudraba neto svars: 24g bruto svars:28g iepakojums: opp pakete materiāls: alumīnija sakausējuma + antipirēnu pc nominālā ieejas. 12v-24v nominālā)

Izskatās arī
Elektrisko Ratiņkrēslu Tālvadības Pults Bezvadu Elektrisko Ratiņkrēslu Piederumi Kontrolieris
€29.57 €21.58

(augstas kvalitātes produkti.viegli instalēt un ilgstošai lietošanai.lielisku kvalitāti un lielisku furnitūru.pareizi savienotājs nē sadalīšanas vai apvienošanas.dod asāku un vairāk sophisiticated izskatu jūsu automašīnas tips:elektriskā ratiņkrēsla kontrolieris montāžas tips:tiešie instalēt uzstādīt:uzstādīt elektrisko ratiņkrēslu krāsa:melna materiāls:abs iepakojuma saturs: 1 x elektrisko ratiņkrēslu)

Izskatās arī
Honda breeze (Brīze)/CRV/CR-V (RW/RT/RY) 2012-2021 Auto Elektriskie Lifts Tailgate Smart TRemote Kontroles Bagāžnieka Vāki Piederumi
€630.09 €359.15

(jaunākās smart electric tailgate lifts, honda cr-v 2012-2021 elektriskā asti vārtiem, lifts ir pasūtījuma izgatavotu par jūsu auto, jūs varat viegli darbināt šo komplektu, izmantojot savu oriģinālu automobiļu atslēgu(nav nepieciešama papildu tālvadības pults) atvērt vai bloķēt asti vārtiem, noteikt augstumu utt...tas ir diezgan viegli un ērti ar šo komplektu, pat jūsu bērns var netraucēti)

Izskatās arī
Auto Domuzīme kuģa Flush Mount USB Sieviešu un Vīriešu Ligzdu Paplašināšanu Paneļa Kabelis 1M
€6.30 €3.97

(apraksts: produkta nosaukums: usb pagarinājuma svina auto materiāls:pvc krāsa: melna produkta izmērs: aptuveni 1m svars: aptuveni 43g iepakojuma saturs 1 x usb pagarinājuma svina auto iezīme 1.šis produkts ir paredzēts automašīnu lietošanai.automašīnas paneļa flush mount usb 2.0 extension svina kabeļa 2.šī parocīgiem montējams usb)

Izskatās arī
12v USB Kontaktligzda USB Lādētāju QC 3.0 Daudzfunkcionāla Kontaktligzda Paneļa Strāvas Adapteris Dual Port Ātru Auto Lādētājs Sieviešu USB Uzlādes Strāvas Kontaktligzdas
€15.65

(aizzīmju punktiem: 1. dual dual usb ports: uz 12v usb kontaktligzdai ir divas ātrās uzlādes portus, kas ir ātrāk, nekā parastajiem lādētājiem.dual usb lādētājs var dot daudz ērtības, lai jūs. 2. putekļu necaurlaidīgs: abs korpuss 12 voltu usb kontaktligzdas ir efektīva, izturība pret skrāpējumiem, un šis produkts arī dizains ir putekļu necaurlaidīgs pavasara aizmugurējo vāciņu. 3.)

Izskatās arī
Auto Head up Displejs Vējstikla Ekrānu, Daudzfunkciju Nobraukumu Mērījumu Uzlabot Izturīgs Profesionālu Modeli, 3 Transportlīdzeklis
€51.54 €30.92

(apraksts: 【materiāls] aicina auto head up displejs ir izgatavots no kvalitatīvs pp materiāls, kas ir izturīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku. 【funkciju displejs] aicina auto hud projekcijas displeju, transportlīdzekļa ātrumu, atlikušo jaudas, braukšanas laika, braukšanas nobraukumu, pulkstenis, durvju indikators, augstu un zemu gaismas, pagrieziena signāla, pārnesumu pozīciju, drošības)

Izskatās arī
6 Gab. Vējstikla Hud Atstarojošo Plēvi Auto Ekrāns, Projektors Pet Galvas Displejs Aizsardzības
€16.36 €8.35

(apraksts šī head up displejs atstarojoša plēve ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.iezīmes pet materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu. funkcijas -materiāls: pet - tas atstarojoša plēve tiek izmantota ar head up displejs, tas neietekmēs jūsu redze. - nav nepieciešams, lai)

Izskatās arī
Dash Cam Kabeļa pagarinātāja Vads Paplašinājumu Kabeļu Līnijas Atpakaļskata 1 Gabals 10 Metri 4 Pin AV Kabeli, kas iekļauts Fotokameras Dash Cam
€8.48 €4.92

(funkcijas: *100% brand new, augstas kvalitātes *diktofons ir atbalstīt atpakaļskata spogulis vadītāja ieraksti ar priekšā un aizmugurē dubultā ierakstīšanas + atpakaļgaitas režīmā , un sākotnējā instalācijas specifikācijas ir 4-pin vadītājs, 2,5 mm, grade 4 austiņu galvas, un ir jābūt sarkanā un melnā krāsā uz stieples, lai izveidotu savienojumu ar atpakaļgaitas gaismas.pozitīvo un)

Izskatās arī
Digitālā Auto HUD Head Up Displejs Auto Universālā Ātrums, Ūdens Temperatūra, Augstas Izšķirtspējas Displejs HUD Digitālie Mērinstrumenti Visām Automašīnām
€40.38 €20.19

(apraksts: mūsu digitālo auto hud head up displejs ir automātiska un manuāla spilgtuma regulēšanas režīmi, kas ļauj jums vadīt bez spīduma.to var izmantot visu automašīnas, kravas automašīnas, velosipēdi un motocikli. specifikācija: produkta nosaukums: auto head up displejs ekrāna izmērs: 2inch produkta materiāls: abs+pc ieejas signāls: ekrāna tips: led produkta)

Izskatās arī
5X Elektrisko Automašīnu Uzlādes Savienotājs SAE J1772 Ierakstiet 1, Lai Tesla EVSE EV Lādētāja Adapteris Tesla Model X/Y/3/S
€224.18

(5x elektrisko automašīnu uzlādes savienotājs sae j1772 ierakstiet 1, lai tesla evse ev lādētāja adapteris tesla model x/y/3/s 1. par tesla lādētāja adapteris ir paredzēti, lai izveidotu savienojumu sae j1772(type1)lādētāji lai tesla transportlīdzekļiem, ar šo adapteri, lai tesla var izmantot j1772 uzlādes stacijas. 2. saderīgs ev uzlādes iespējas tesla automašīnu modeļi 3/y/s/x adapteris)

Izskatās arī
Auto 3,5 mm AUX Vads ar Mikrofonu Audio Ieejas Josta Peugeot 207 307
€12.19 €7.92

(apraksts: produkta izmērs: mikrofona kabeļa garums: 3.7 m/12.14 kājām, audio kabeļa garums: 1.5 m/4.92 kājām. uzstādīt: piemērots peugeot 207 307 308 408, par citroen c2, c3, c5, c6, c8, rd4 rd45. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un vara materiāli, izturīgs un uzticams. labu sniegumu, ilgam kalpošanas laiku. piemērots jebkuru audio ierīces ar 3,5 mm jack spraudni,)

Izskatās arī