Cena €4.08 €8.51

Pilns apraksts

Apraksts

Vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas kajaks gaisa vāciņu?Vai jūs, meklējot izturīga, uzticama rīks uzreiz?Ja jā, izskatās ne tālāk!Mūsu profesionālā kajaks gaisa vāks ir jāatbilst jūsu vajadzībām.Tas ir viens no labākajiem izvēli jums.

Funkcijas

- Krāsa: Pelēks

- Materiāls: PVC

- Izmērs: Aptuveni 5.00X3.50X3.50cm/1.97X1.38X1.38in

- Izgatavoti ar piemaksu PVC materiāla, izturīga un nodrošina ilgu kalpošanas laiku.

- Šis postenis ir piemērots kajaks, dinghy, piepūšamās, vējdēlis, utt.

- Spēcīga, hermētiķi, anti-noplūdes, ļauj jums izmantot šo gaisa aptver vairāk viegli.

- Izturīgs un profesionālo, kas derīgas lietošanai laivu un kajaku izmantot perfekti.

- Šajā gaisa vāciņš ir ļoti viegli uzstādīt, ļaujot jums daudz ērtības.

4 x gaisa attiecas

Specifikācijas

  • feature2: Laivu Gaisa Vāciņu
  • feature1: Laivu Gaisa Klp
  • feature3: Laivu Adapteris Vāciņu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature4: Laivu Adapteris Klp
  • feature5: Laivu Gaisa Plug

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Salokāma Kajaks Vēja Bura 42 Collu Komplekts Kajaku Airi Valdes Piederumi Kajakus, Kanoe, Piepūšamās Laivas Airi
€25.79 €17.54

(aizzīmju punktiem: 1.[ ilgstošu materiāls ] kajaks vēja bura ir izgatavoti no labas kvalitātes neilona auduma materiāli, kas atspoguļo izturīgs, asaru izturīgs un uzticams, kas atbalsta cilvēkus, lai to izmantot ilgu laiku. 2.[ plaši piemērojams ] kajaks laivu vēja bura ir piemērots kajaki, kanoe, inflatables, kopā jahtu un laivu ekspedīcija, praktisks jahtu piederumu, kas uztur jūs droši, kad)

Izskatās arī
Wakesurf Virves platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Modināšanas Sērfot Virves Sērfošanu Bradāt Peldošās TPU Elastīgs Veikbords Virves Watersport Troses Modināšanas Sērfošanu
€13.25 €5.70

(apraksts: nosaukums: surf virvi materiāls: tpu svars: 190-280g specifikācija: φ7mm, garums platības ziņā ir atšķirīgas 6ft iepakojuma saraksts: surf virves x 1 piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast. 2.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.)

Izskatās arī
Daivings Spuras Turētājs Siksniņa Peldēšana Fin Turētājs Siksniņa Niršanas Pleznas Sprādzes niršanai ar Akvalangu Freediving Pieaugušo Rīku
€7.23 €4.56

(apraksts: [quick release] quick release aizslēgiem daivings spuras ir izstrādāta, lai ātri un viegli noņemt, ne vairāk cīnās, lai pacelšanās savu daivings spuras. [viegli pārvadāt] daivings spuras siksnu ir viegli lietot un ērti veikt ar jums, viegls, un pārnēsājamo. [saderīgs] šie sprādzes ir lielisks piederumi, piemērots visvairāk daivings spuras, pleznas, akvalangu pleznas, snorkeling)

Izskatās arī
LIOOBO Sūkņa Adapteri Standarta Gaisa Sūknis Runāja Plāksnes Pielikumu
€9.58 €4.60

(apraksts elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader montāžas pāris ar gaisa kompresoru vai velo/ riepu sūkni.ar aizvērtā stāvoklī, ievietojiet schrader montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu.noņemt vāciņu par montāžu, un pievienojiet standarta elektrisko sūkni. funkcijas sup elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta schrader ventili montāžas pāris ar gaisa kompresoru)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Materiāls Praktiski Jauns Nojumi Siksnas Jahtu Bimini Top Vainagu Siksna 28in-60in Izturība
€13.18 €7.91

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes neilona auduma pārāka par spēku un izturību, nerūsējošā tērauda sprādzes un pavasara āķis tiek pastiprināti, ne viegli valkāt un asaru, kas piemērots jūras vides * regulējams garums no 28 collas 60 collas, der jebkura izmēra, nodrošina mājīgs fit * universāls: to var izmantot, lai noturētu laivu)

Izskatās arī
Oglekļa Šķiedras Šūnveida UPSURF NĀKOTNĒ Vējdēlis Spuras Tri Sērfošanu Spuras M/L Izmērs Vienā Cilnes Īss Valdes Spuras Surf Piederumi
€78.49 €39.24

(detaļas viena cilnes fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. izgatavota stiklplasta kompozītmateriālu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls dažādiem nosacījumiem)

Izskatās arī
Pro Klases Zemūdens Zondes Niršanas Grabēt Stick Nerūsējošā Tērauda, Piemērots, lai Divers, peldot un Izpētīt
€16.86 €10.11

(funkcijas: *tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris. * norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs. *tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības. *kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus, tas var tikt izmantots, lai pieskarties augšu,)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Vīrieši Wetsuit Bikses ar Kabatas Zemūdens peldēšanas Šorti Snorkeling Zemūdens
€44.38

(apraksts: veiktspēja: neoprēna wetsuit šorti ar kabatām regulējams vidukļa jostas peldēšana, snorkeling bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību. materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts. dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks. iezīmes:)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
TELESKOPISKIE KOMPAKTS KAJAKU AIRIEM AIRI, DROŠĪBAS LAIVU PIEDERUMI
€28.34 €15.59

(apraksts: tas ir 21 collu sabruka, teleskopi no 42 collu ilgi bradāt ar ērtībām kompakta uzglabāšana. izgatavota no augstas izturības pvc materiāla un korozijas izturīga alumīnija, sabiezinātas, stiegrotas, nodilumizturīga, nav viegli, lai izjauktu. viegls dizains, viegli lietot. piemērota dažādiem ūdens izklaides, sporta aktivitātes un sacensības kanoe, smaiļošana, raftings un)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
1 Iestatiet Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Sūkņa Adapteri ABS Kajaks Gaisa Vārstu Savienotāju Piepūšamās Padomju Kuģi, Laivas, Kajaki Piederumi
€5.40 €2.75

(funkcijas: *saderīgs ar lielāko daļu piepūšamo dēļi.tas arī darbojas ar laivas un kajaki, ka arī izmantot halkey-roberts vārstu inflāciju.viegli sasniegt 20 psi ar kompresoru vai riepu sūkni.jābūt ļoti uzmanīgiem, lai vairāk palielinātu jūsu kuģa vai kuģiem un pārbaudiet jūsu kuģa spiediena bieži. *tas ir tikai adapteris.ātrums, kādā vējdēlis piepūsts ir atkarīgs no sūkņa izmantot. *riepu)

Izskatās arī
Sup Vējdēlis Kamera Mount Turētājs Doks Līmi Bradāt Valdes Sērfošanu Turētājs Āra Sporta Piederumi
€2.37 €1.42

(apraksts: nosaukums: action camera dock materiāls: pvc svars: 45g darbības joma: sp piepūšamās vējdēlis iepakojuma saraksts: 1 x kustības kameras bāzes piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms solīšanas. 2. jo atšķiras dažādu monitoru, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
Jaunas D Gredzenu Kajaks D Gredzenu Kajaks Kajaku Piederumi Cilpas Skrūves Laivu Klāja D Gredzenveida Skrūvēm, Universālais 12 D Gredzenu Universal
€12.49 €7.49

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. * 12 gabali premium neilona kajaks d gredzens * viegls, spēcīgs un izturīgs. * izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk. * viegli uzstādīt un ērti lietot. * liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk. specifikācijas: *materiāls:)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī