Cena €2.27 €3.29

Pilns apraksts

Jaunu un augstas kvalitātes!

Materiāls: 300g balto karti

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Izmērs: Atsauces attēlu

Komplektā ietilpst: 10PCS/20PCS

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm.

2. Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Memo Spilventiņi
  • Zīmola Nosaukums: SD&HI
  • Funkcijas: Apdare
  • Līmi Vai Ne: No
  • Magnētisms: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Kalendāro Mēnesi, lai Apskatītu Dienas Plānotājs, Kalendārs 2024 Mēneša Kalendārs Plānotājs Dropship
€5.07 €2.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ieplānot un uz augšu jūsu grafiku ar mūsu 2024. gadam ikmēneša plānotājs/ mēneša kalendārs. šī plānotāja funkcijas dvīņu stiepli, iesiešana, iekšējās kabatas un ikmēneša cilnes, lai viegli navigācija. paredzēta personām visās vecuma grupās, šis plānotājs ir ideāli piemērots studentiem, profesionāļiem)

Izskatās arī
10Pcs Adrese Organizators Kabatas Tālruņu Katalogā Mājas Kontaktu Grāmata Adrešu Grāmatu, Tālruņa Numurus,
€12.46 €5.86

(apraksts šo adrešu grāmatu, izgatavoti no izturīga materiāla, ir ļoti uzticama un pietiekami izturīgs, lai pēdējā ilgu laiku.šie portatīvie kontaktu grāmatas tiek plaši izmantoti, šis tālrunis grāmata var palīdzēt jums organizēt jūsu kontaktus ērti, pārliecinieties, ka jūs pierakstīt un saglabāt vārdus, tālruņu numurus, e-pasti un adreses no saviem paziņām. funkcijas -krāsa:random)

Izskatās arī
2024 A5 Programmu, Grāmatu, Portatīvā Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotāju, Piezīmju Grāmatiņas, Lai Do Saraksts, Ņemiet Vērā, Grāmata Angļu Valodā, Grafikus, Skolu, Biroja Piederumi
€17.61 €9.69

(nosaukums: a5 grāmatiņa vāka materiāls: pull-up ādas iekšējais kodols: 80 ° papīra datums: janvāris 2024 - 2024. gada grāmatiņa svars: 310g izmērs: 155x215mm(6.10x8.46in) krāsa: zaļa,zila,melna,bēša,oranža funkcijas: 1.uz plānotājs notepad ir ideāli piemērots studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem un skolotājiem. 2.piedāvājam labākās plānošanas notepad studentiem, ceļotājiem, biroja darbiniekiem,)

Izskatās arī
Vintage Roku Darbs Geniune Ādas Grāmatzīmi Creative Grāmatu Zīme Jaukas Svētku Dāvanas Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€7.66 €4.21

(paziņojums: ja jums ir nepieciešams, lai customerize, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas apspriesties.)

Izskatās arī
A5-A7 Pvc Materiāla Caurspīdīga Loose Leaf Saistvielu Grāmatiņa Kancelejas preces Plānotāja Vāciņu Iekšējais Kodols Piederumi Biroja Vēstnesis Grāmatu A3V6
€1.80 €1.08

(apraksts: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls:pvc + nerūsējošā tērauda izmērs: a5 (23.5*18.2 cm), a6 (18.5*12.5 cm), a7 (4*10.5 cm). krāsa: caurspīdīga. piezīme: ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana krāsu elementiem fotogrāfijas parādītas datora monitorā var būt nedaudz atšķirīga, jo displejs nav kalibrēts pats piezīme: 1.)

Izskatās arī
A5 Piezīmju Ūdensizturīgs Mākslīgās Ādas Vāks 112 Lapas Plānotājs Vēstnesis Piena Studentu Rakstot Grāmatu, Kancelejas Preces Dienasgrāmata Iknedēļas Plānotājs
€2.01 €0.98

(a5 piezīmju ūdensizturīgs mākslīgās ādas vāks 112 lappušu bieza tintes necaurlaidīgs papīrs nr. asiņot plānotājs vēstnesis piena studentu rakstot grāmatu, kancelejas preces luksusa mākslīgās ādas vāks: nodiluma izturīgs un ūdensizturīgs mākslīgās ādas vāciņš aizsargā iekšējās lapas. premium papīrs: augstas kvalitātes papīra bez tintes asiņošana, lai nodrošinātu vienmērīgu)

Izskatās arī
Žurnāla Draugs Pieaugušo Dzimšanas dienas Jubilejas Dāvanu, Biznesa Dāvanu
€39.65 €19.82

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes vintage dizainu.šī softcover ādas grāmatiņa pieņem lielākā daļa antīko meklējat dizainu, unikālu ziedu cirsts segtu, kas sniedz jums vecās pasaules sajūta, lai palīdzētu iedvesmot savu rakstiski.multi-purpose portatīvo notepad, viegls un viegli veikt.liels mājās, skolā, biznesa, ceļošanas, ņemiet vērā ņemot, un izsmalcinātu)

Izskatās arī
Aploksnes Ietaupījumu Izaicinājums PU Āda 100 Aploksnes Ietaupījumu Problēmas, Grāmatu, Portatīvā Naudas Taupīšanas Saistvielu A5 Ūdensizturīgs Parāda
€24.17 €12.09

(ieviešot finansējuma ietaupījumu izaicinājums, ideāls instruments, lai palīdzētu jums stick jūsu ģimenes budžetu!kas ar izturīga ripstop materiāla un sabiezējumu pu ādas saistviela, tas nāk ērts a5 un ir viegli veikt ar jums, kur jums iet. specifikācija: materiāls: aparatūra, pu ādas krāsa: balta, rožu sarkana, brūna, dzeltena izmērs: aptuveni 21x14.8x3cm/8.27x5.83x1.18 collu svars:)

Izskatās arī
A5 A6 nomaināmās PU Ādas Saistvielu Grāmatiņa Vēstnesis Dienasgrāmata Plānotājs, Organizētājs Office Biznesa Piezīmjdatoru Piederumi Skolas Kancelejas piederumi
€30.65 €23.29

(modname=ckeditor cienījamie klienti,pievērsiet uzmanību uz šādu paziņojumu, lūdzu: 1.piegādes veidus:sakarā ar starptautiskās iepirkšanās, tas ir labāk izvēlēties reģistrētu aviopastu,pack24.lv standarta piegādi vai epacket,utt. 2.piegādes maksa:neatkarīgi no tā, cik daudz produktus jūs pērkat, tas būs maksas 1 reizi piegādes maksa.ja kuģniecības maksa piebilst, lūdzu, sazinieties ar mums ,tad mēs pielāgot)

Izskatās arī
Daudzfunkciju Datoru Monitoru Memo Dēļus Pa Kreisi Un Pa Labi Akrila Ekrāna Ziņojums
€1.67 €0.92

(funkcijas: ootdty kvalitatīvs materiāls: pieņemot kvalitātes akrila materiāls, šo monitora piezīmes turētāji ir viegls, druable un uzticams, nav viegli nokrist vai salauzt. viegli lietojams: šo monitora sānu paneļi ir viegli, lai uz monitora, ar jauku saķeres uz muguras, un var noņemt, neatstājot nekādas lipīgs atliekas. mežģīnes clip: mežģīnes clip dizains nav lipīgs papīrs.vidū)

Izskatās arī
Journaling Plānošanas 2024. gadam PU Programma Aptver Grafiku Office 365 dienu Kalendārs Skolas Plānotājs Ideāls Ikdienas Biznesa Piezīmjdatoriem
€20.83 €9.38

(2024 piezīmju programma aptver pu uzņēmumu, biroju, skolu journaling kalendārs plānotājs ideālu grafiku plānošanu ikdienas 365 dienu materiāls:tekstūra pu iekšējais kodols:70g papīrs izmērs:21x14x2cm lapas:152 lapas=304 lappusēs plānotājs ir instruments, lai kārtotu ikdienas uzdevumi, tikšanās un saistības.tas palīdz cilvēkiem atvēlēt laiku, noteikt prioritātes un noteikt)

Izskatās arī
Grāmatu Dziesmām Ķīniešu meitenītes Vakarā Kontu Upes Skaista Ilustrācija Pilna krāsu Piezīmju grāmatiņu Rokā Stila Dienasgrāmata Seno
€25.85 €11.64

(konta pilna krāsu vakarā upes dziesmām grāmatu skaista ķīniešu seno grāmatiņa meitene roka stilā ilustrē dienasgrāmata)

Izskatās arī
90Pcs iepakojumā Memo lipīga Notepad Materiāls krāsains Papīrs Vēstnesis Bāzes pašlīmējošas Scrapbooking Plānotāja, 75*75MM
€2.66 €1.73

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=90 gab izmērs:50*50mm,65*65mm,75*75mm (3size) amats:kraušanas lapiņas krāsains augsta vērtība ins stila lapiņas studentu ziņu uzlīmes var ielīmēt piezīmju grāmatu 4 modeļus, lai izvēlēties ne tikai tā var tikt izmantota kā klasificēti amatu, bet to var izmantot arī kā grāmatzīmi, un var arī tikt iezīmēta plānā.cute karikatūra)

Izskatās arī
OFBK 2800/3600Pcs Indekss Cilnēm Lipīga Indekss Lapiņas Karogi, Uzlīmes Indekss
€16.51 €8.25

(funkcijas: ootdty multi krāsu indeksa etiķetes.iepakojums 2800 vai 3600 ūdensizturīgs indekss karogi.katrs pad nāk ar 20 loksnes indeksu uzlīmes, 140 vai 180 spilgtas krāsas, ērts, lai jūs varētu veikt pierakstus un piezīmes, lasot, rakstot, mācoties, strādājot, utt. ūdensizturīgs indekss karogi.ūdensizturīgs pet indeksu uzlīmes.jauku izvēli par mākslinieki, rakstnieki, dizaineri, žurnālisti,)

Izskatās arī
10Pcs Dobi Materiāli papīrs Rokasgrāmata Mežģīnes Bloknoti Materiāliem ažūra Skolas Albums Papīra Apdare 160*95MM
€4.03 €2.62

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 10 gab. izmēri:160*95mm amats: materiāli papīrs noslēpums rokasgrāmatu sēriju, liela izmēra vintage tumši vēja rokasgrāmata apdares 6 modeļi, modelis ir labi izstrādāts un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
1/2/3PCS Gabals Lytwtw Ziemassvētku Uzlīmju Lapiņas Gudrs Kawaii Karikatūra Līmi Notepad Memo Pad Biroja preču Skola
€6.91 €4.08

(1/2/3pcs gabals lytwtw ziemassvētku uzlīme norāda, gudrs kawaii karikatūra līmi notepad memo pad biroja preču skola apraksts: nosaukums: santa klauss kopā lapiņas vāku materiāls: papīra vāka attēls: candy cilvēks, ziemassvētku piegādi, laimīgs trusis, ziemassvētku lelle viena produkta svars: 6g lapu skaits iekšā: 60 veids: māksla un kultūras vērtību)

Izskatās arī
3D Stick Norāda, Ērtības, Uzlīmes, Papīrs Kartes Amatniecības Radošā DIY Pastu, Piezīmes Ar Gaismas
€40.49 €25.91

(labākā apdare-pēc tam, kad aizņemts darbā un studiju, mums ir nepieciešams pareizu relaksāciju un atpūtu.ja redzat šādu 3d art papīra paraugs uz darbvirsmas, jūs varat noteikti izmantot savu iztēli.šī nulles pad parādīs jums noslēpumu par burvju pasauli. īpašu dāvanu: šis mākslas memo pad ir pilnīgi roku darbs.tās funkcijas, kas gaida savu atklāšanu.ja dod to, lai jūsu ģimenei, draugiem vai)

Izskatās arī