Cena €74.39 €109.39

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā

Mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos .

Izmērs Pasākuma Veids

Produkta Parādīt

Lieluma Vienība: centimetri vai collas

1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ?

5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ?

9.hip= ? 10.jaka garums= ? 11.bikses garums= ?

12.augšstilba= ? 13.augstums = ? 14. svars= ?

KRĀSU DIAGRAMMAS

Lūdzu, pastāstiet mums savu krāsu, kad jūs, lai:

Padomi :

A. Uzvalks nesatur nekādus piederumus, piemēram, ziedu,cepure ,kruķis ,Kaklasaites ,Jostas u.c

B. Krāsu, var atšķirties starp dažādām CRT un LCD ekrāni.mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

C., Lūdzu, iedodiet man jūsu exactitude siz un krāsu, ja pasūtījuma, un es esmu ļoti laimīgs, lai process ienākumus, ja nepieciešams ,lai atbilstu ļoti piemērots ar jums !

D. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.

E. tāpēc, ka pircēja valsts muitas nodoklis nav skaidrs ,lai tas nav iekļaut jūsu pasūtījuma summa , lūdzu, ņemiet !

Kompensācija

Jūsu apmierinātība ir mūsu pirmā prioritāte.

Bojāti produkti tiks piedāvāti apmaiņu.Pircēji var atgriezties priekšmetus, oriģinālā iepakojumā 5 dienu laikā pēc tās saņemšanas, ja jūs neesat apmierināts ar to.Mēs atmaksāsim jums vai nosūtīt nomaiņa, lai jūs laikā 3-10working dienu laikā pēc tam, kad saņemtie objekti.

Sākotnējā Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.Pircēji, kas ir atbildīgas par kuģošanas un pierādījumu par nogādi uz visu atdevi.

Pēc pārbaudes par jebkādiem defektiem atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim jums aizvietotājus.

Atsauksmes

A. Mēs darīsim visu, lai jūsu tiešsaistes pirkumu kā patīkama, cik iespējams, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, jo mēs patiešām vēlaties, katrs klients ir apmierināts klients!

B. Tā būtu ļoti appreciated, ja jūs varētu mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kas būs liels iedrošinājums mums!!

Paldies & Laimīgu iepirkšanos!

Specifikācijas

  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Modeļa Numurs: A
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Materiāls: Acetāts, Poliestera, Viskozes
  • Zīmola Nosaukums: JVMNCUL
  • CN: Ķīna
  • Stils: Smart Casual
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Dzimums: Vīrieši
  • Kategorijas: 3 Gabali, Vilna, Tvīds Vīriešu Uzvalks
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Fit Tips: TAISNI
  • atloks: Robots Atloks
  • Piemērojamo Skatuves: diennakts
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

B8853 Slim T-Krekls Vīriešiem Vienkāršā Tee Standarta Tukšs T Krekls Melns Balts T-Veida, Top Jaunas
€27.17

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: jaukta kokvilnas krāsas: balta, melna ietver: 1 gabals auduma piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Oficiāli Pelēks Vīriešu Uzvalki Robots Atloks Vīriešu Balli Bleizeri 2 Gabali Komplekti Līgavainis Kāzu Tuxedos Slim Fit Biznesa Terno Masculino
€120.54 €74.73

(pasūtījuma pilnu informāciju sekot pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir importan. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Veļa, Vīriešu Uzvalki Beach Slim Fit Kāzu Uzvalku Groomsmen Žakete Robots Atloks 2 Gabals Modes Kostīms, Jaka ar Biksēm
€174.57 €137.91

(lina vasaras vīriešu uzvalki beach slim fit kāzu uzvalku groomsmen žakete robots atloks 2 gabals modes kostīms, jaka ar biksēm **lielums ir europen/us/uk izmērs. standarta izmēri (piezīme: 1 inch=2.54 cm; 1cm=0.394 collas) (mērvienība: cm) piezīme : 1. kad jūs novietot, lai, tikai, lūdzu, izvēlēties pareizo krāsu un piemērota izmēra. 2. mēs piedāvājam)

Izskatās arī
2 Gabali Street Wear Fuksijas Vīriešu Uzvalki Līgavainis Puse Kāzu Sasniedza Atloks Terno Masculino Tuxedos Kostīmu Homme Vīriešu Žakete Komplekti
€98.81 €69.16

(laipni lūgti mūsu veikalā pirms veicat pasūtījumu, mēs ceram, ka jūs varat lasīt šādus norādījumus: 1. mēs esam rūpnīcas piegādātājs, un mēs esam online 24 stundas.tātad, ja jums ir kādi jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, piegādes, u.c., lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi. 2. visi tērpi var pielāgotus, pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma)

Izskatās arī
Pavasarī un Rudenī vīriešu slim dobi atbilstu ikdienas valkāšanai pasūtījuma top modes skate, liela izmēra mētelis
€108.30 €99.64

(izmēru m, der 50-55kg, izmērs l der 58-63kg, izmērs xl, der 65-70kg, izmērs xxl atbilst 70-78kg, izmērs 3xl der 78-85kg. pasūtījuma kleitu! lūdzu, sniedziet datus par augstumu, svaru, plecu platums, krūšu apkārtmēru un vidukļa apkārtmēru.paldies ļoti daudz! krāsas, kuras var pielāgot: maksājuma veids kad jūs pievienojiet objektu)

Izskatās arī
Modes Vīriešu Uzvalku Melnā Vienu Krūtīm, Žakete Formālās Līgavainis Kāzu Uzvalku Tailore Veikti 2 Gabali Biznesa Balli Puse Drēbes 2023
€147.98 €118.38

(standarta suizt izmēri: ķermeņa izmēru, mums ir nepieciešams : 1. neck_cm vai collas 2. pilna chest_cm vai 3 collas. pilna plecu width_cm vai collas 4 .wrist_cm vai collas 5becip_cm vai 6 collas. roku length_or collas 7 .vēders/stomach_cm vai 8 collas .jaka length_cm vai 9 collas .waistband_cm vai collas 10 .hip/seat_cm vai collas, 11. thigh_cm vai 12 collas .bikšu ir outseam_cm vai)

Izskatās arī
6-Pogu 1gb Vīriešu Veste Skujiņas Uzvalks, Veste ar V-veida Kakla Lielajam Pielāgošana Kāzu Apģērbu Personu Valkāt Uzvalku, Vesti, kas Pielāgoti
€26.25 €21.00

(6-pogu 1gb vīriešu veste skujiņas uzvalks, veste ar v-veida kakla lielajam pielāgošana kāzu apģērbu personu valkāt uzvalku, vesti, kas pielāgoti piegāde 1).lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) ar piezīmi, ja jūs veicat maksājumu.apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.galvenokārt, apstrādes)

Izskatās arī
B9520 Mens Bāzes Slānis Krekls Merino Vilnas Wicking Elpojošs Ātri Sausas Anti-Smakas +Merino Vilnas Zeķes
€19.59

(zemāk krāsa ; burgundija (auduma svars ir 180gram ) faktiskie bildes etiķetes)

Izskatās arī
Jauns Dizains, Violeta Jaka, Bikses, Elsas, Vīriešu Uzvalki, Balles Tērps Vintage Groomsmen Kāzu Tuxedos Vīriešu Ikdienas Valkāšanai Kostīms(Jaka+Bikses)
€74.88 €52.42

(mēs esam rūpnīcas piegādātājs !w e, online 24 stundas .y ou varat sazināties ar mani jebkurā laikā, ja youneed.w ish jums laimīgs iepirkšanās . jūs varat izmērīt savu mērījumus un izvēlēties krāsu (noklusējuma attēlu ),un rakstīt tos uz pasūtījuma piezīmi vai jūs varat noklikšķināt ziņu pārdevējam ,pēc tam sūtīt visus mērījumus un krāsu, lai man vai noklikšķiniet uz tiešsaistes)

Izskatās arī
Rūtotais Pleds Navy Uzņēmējdarbības Vīriešu Uzvalki Pasūtījuma Ekskluzīvs Klasiskās Kāzu Uzvalki Vīriešiem Pasūtījuma Šūtu Uzvalku Vilnas Tuxedos Vīriešiem
€218.77

(piezīme nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums.lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk. mūsu šuvēju būs piemērots, balstoties galvenokārt uz savu mērījumus, kostīmi, dizains un pieredzi, nelielu korekciju, kas tiks veikti attiecīgi. 1~2 cm novirze)

Izskatās arī
Spīdīga Zelta Vizuļi Žakete Vīriešu Jauno Slim Montāžas Līmēšana Vīriešu Uzvalku Nakts Klubs Puse DJ Skatuves Dziedātāja Deju Šovs Kleita Homme
€27.44 €19.21

(prece ir asiankorean izmērs,2-3 izmērs ir mazāks par euro/asv.pls pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par)

Izskatās arī
INCERUN Topi 2023 Amerikāņu Stila Vīriešu Modes, Sexy Viedokļa Acs Uzvalks Atpūtas Karstā Pārdošanas Vīrietis Ilgi Piedurknēm Žakete, S-5XL
€28.68 €17.21

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:acs modelis biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu acu modelis ar garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Debess Zila, Uzvalki Vīriešiem Terno Eleganta Žakete Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Oficiālu 3 Gabals Jaka, Bikses, Vestes Slim Fit Kāzu Audums
€129.58 €97.18

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī