Cena €58.92 €90.65

Pilns apraksts

Apraksts

Paziņojums!Šī ir Āzijas izmērs , izmērs būs mazāks nekā ASV lieluma un Eiropas izmēram, tas ir ieteicams ņemt divus izmērus uz augšu!

Specifikācijas:

Jo tīrtoņa krāsas, ar garām piedurknēm, turndown apkakles un vienas krūtīm, dizainam, tas ir ērti uzstādīt ir ļoti vienkārši, stilīgi un oficiālas, un tas ir ļoti piemērots, lai formālu gadījumos.

Ja jūs valkā šo garām piedurknēm turndown apkakles masts uzstādīts, jums būs vairāk temperaments un skaists.

T savu uzvalku komplekts ir mīksts un ādai draudzīgs.

Ir DESMIT izmēru var izvēlēties no,S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL .

Jūs varat valkāt šo tērpu noteikts, kāzas, balles, iepazīšanās, birojiem, u.c.Un tas ir piemērots pavasara, vasaras, rudens un ziemas.

Piezīmes:

Lūdzu, skatiet mūsu izmēri un izvēlēties pareizo izmēru.Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: kostīmi
  • Stils: Smart Casual
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Piemērojamo Sezonu: Četri Gadalaiki
  • Piemērojamo Skatuves: BIZNESĀ
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Materiāls: Poliestera, Viskoze
  • CN: Zhejiang
  • Fit Tips: izdilis
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Dzimums: Vīrieši

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Luksusa Pāris Uzvalki, Vīriešu/Sieviešu Klasiskās Formālās Balli Puse Kāzu Uzvalku Tailore-Veikti 2 Gabali, Spīdīga Outwear Biznesa Žakete, Bikses
€136.57 €99.70

(welcoem, lai mūsu veikala mēs savu profesionālo rūpnīcas,mēs atbalstām pasūtījuma vīriešiem/sievietēm, tērpi, kāzu kleitas,līgavas kleitas,kleitas puķu meitene kleitas,kristību tērpi,māte līgava kleita,kāzu jakas utt.ja jums ir kādas bildes gribu, vienkārši sazinieties ar mums un parādīt man to, ko mēs varam sniegt jums vislabāko cenu, paldies !vīriešu izmērs informācijas pasākuma rokasgrāmata)

Izskatās arī
Vīriešu Formālu Samta Vienu Pogu Žakete Pavasara Uzvalks Jaka ar garām Piedurknēm, lai Puse
€19.88 €11.93

(vīriešu formālu samta vienu pogu žakete pavasara uzvalks jaka ar garām piedurknēm, lai puse specifikācijas: cietā krāsu dizains ir ļoti vienkārša un ikdienišķa.un dizains samta audums, kas padara tā ir skaista un spilgta krāsa, kas padara jums vairāk uzkrītošā. jūs varat uzvilkt un novilkt žakete viegli, jo vienas pogas dizainu.un tā funkcijas korejiešu stilā, kas ir ļoti stilīgs)

Izskatās arī
B6288 Jauno Vasaras Vīriešu T Krekls 2023 Modes Cietā T Krekls Mens Lielgabarīta Hip Hop Īsām Piedurknēm Gadījuma Kokvilnas Vīriešu Streetwear
€20.07

(* piezīme: 1 , jo dažādi datori, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus. 2 , visi mūsu produkti tiek reklamēti āzijas izmērs , lielums ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā eiropas un amerikas cilvēki,lūdzu, izvēlieties 1. vai 2. izmēru lielāku un studiju izmēri pirms pirkšanas. 3 , lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies)

Izskatās arī
6-Pogu 1gb Vīriešu Veste Skujiņas Uzvalks, Veste ar V-veida Kakla Lielajam Pielāgošana Kāzu Apģērbu Personu Valkāt Uzvalku, Vesti, kas Pielāgoti
€26.25 €21.00

(6-pogu 1gb vīriešu veste skujiņas uzvalks, veste ar v-veida kakla lielajam pielāgošana kāzu apģērbu personu valkāt uzvalku, vesti, kas pielāgoti piegāde 1).lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) ar piezīmi, ja jūs veicat maksājumu.apstrādes laiks, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.galvenokārt, apstrādes)

Izskatās arī
Vīriešu Uzvalki Bleizeri 3 Gabalu Komplekti, Kāzu Elegants Biznesa Veste Bikses Coats2024 Oficiālu Žaketes Trajes Elegante Para Hombres
€97.36 €68.15

(cienījamie klienti: laipni lūgti mūsu veikalā!novēlu jums ir patīkama iepirkšanās laiku ! pirms pasūtījuma, jums ir pārbaudīt šādu iepirkšanās padomus,tā, ka jums ir veiksmīga iepirkšanās pieredzi: 1. izmērs: lūdzu, izvēlēties savu fit izmērs no šī stila uzvalks lieluma diagrammu. 2. krāsa: dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā)

Izskatās arī
A1991 Uitgerekt Mannen T-krekls Raibs Kleur Streep Slim Fit Gebreide T-krekls Homme O-hals Streetwear Režīmā Regenboog T-krekls
€54.60

(1. pls staat 1-3cm tolerantie als gevolg van handmatige maatregel. 2. kleur kan iets afwijken van de afbeelding als gevolg van verschillende datoru scherm lv licht invloed. 3. als u niet zeker pār de grootte, pls laat ons weten uw gewicht, lengte, buste, taille info utt, mēs kan helpen juiste maat te kiezen.)

Izskatās arī
2024. gadam Pavasara Jaunu Vīriešu Modes Dekoratīvu Pogu Žakete Mētelis Slim Fit Stand Apkakli tīrtoņa Krāsas Uzvalks Jaka, Mētelis
€38.28 €23.35

(2024. gadam pavasara jaunu vīriešu modes dekoratīvu pogu žakete mētelis slim fit stand apkakli tīrtoņa krāsas uzvalks jaka, mētelis 1x poliestera slim fit stila(wiithout citi piederumi) paziņojums: 1.noklusējuma lieluma (tagu izmērs) kn izmēra , lūdzu, izvēlieties izmērs, balstoties uz mūsu lieluma diagrammu !!! 2.lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību lielumu mērīšana. 3.lūdzu,)

Izskatās arī
Itālijas Vīriešu Melns Mētelis Tailcoat Kāzu Uzvalki, Vīriešu Groomsmen Komplekts (Jaka+Bikses+Veste) Slim Līgavainis Homme Kostīms
€168.02 €84.01

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , ing jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
Modes Fāzēm, Kāzu Uzvalki Vīriešiem 2 Gabali Komplekti Līgavainis Tuxedos Dubultā Krūtīm, Vīrietis Balli Bleizeri Tērpiem Slim Kostīmu Homme
€196.79 €123.98

(pasūtījuma pilnu sekot informācijai pēc tam, kad jums jāmaksā : lūdzu, aiciniet savu valstu profesionālās pielāgot, lai jūsu mērījumus... savu izmēru, ir svarīgi. piezīme: šī ir informāciju jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu. izmērs mērvienība: cm vai collas postenis color =____(attēlu vai pielāgotu krāsu, pielāgotu krāsu, skatiet mūsu krāsu swatches) 1.izgriezums)

Izskatās arī
Gadījuma Pleds Vīriešu Uzvalki Līgavainis 2 Gabals Kāzu Tuxedos Pārbauda Houndstooth Tērps Vīriešu Slim Fit Vīriešu Modes Žakete, Bikses
€109.39 €68.92

(laipni lūgti mūsu veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . produkta parādīt piemērots izmērs pasākuma veids lieluma vienība: centimetri vai collas 1. izgriezums= ? 2.plecu= ? 3.piedurknes= ? 4.armhole= ? 5. rokas= ? 6.krūtīs= ? 7.vēders= ? 8.vidukļa= ? 9.hip=)

Izskatās arī
Jaunas Ielidošanas Modes Vīriešu Super Liels Vienu Pogas Uzvalkā Gadījuma Vienotā Rietumu Mētelis, Žakete Rudens Ziemas Plus Izmērs L-5XL6XL7XL8XL
€54.36 €48.93

(izmēru tabula: cm izmērs plecu krūtīs garums piedurknes l/175 47 105 71 60 xl/180 48 110 73 61 2xl/185 49 115 75 62 3xl/190 50 120 77 63 4xl/195 51 125 78 64 5xl/200 52 130 79 65 6xl/205 53 135 80 66 7xl/210 54 145 81 67 8xl/215 55 145 82 68)

Izskatās arī