Cena €10.79 €21.59

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Anti-fall dizains: Šī ratiņkrēslu drošības jostu izmanto vairākas fiksētu siksnas, lai efektīvi novērstu augšējo ķermeņa krišanu uz priekšu, lai aizsargātu drošību un stabilitāti, vecāka gadagājuma cilvēku.

2. Ietekme Buferizācijas: gumijas buferi drošības jostu var samazināt diskomfortu un spiediens, ko izraisa izciļņiem, izmantojot ratiņkrēslu.Tas var pasargāt arī vecāka gadagājuma no traumas, ko buferis ietekmes gadījumā straujas bremzēšanas vai sadursmes gadījumā.

3. Pielāgojoties Dažādiem Ratiņkrēslu Izmēri: ratiņkrēslu drošības josta ir regulējama fiksētu siksna, kas var pielāgoties dažādiem ratiņkrēslu izmēru un vecāka gadagājuma cilvēku fizisko stāvokli un vajadzības, padarot to viegli izmantot, un izjaukt.

4. Elpojošs, ne garlaicīgs: ratiņkrēslu drošības josta ir izgatavota no imitācija niršanas sieta materiāla, kas nav kaitīgs ādu un ir piemērots ilgstošai lietošanai.Tas ir mīksts un ērts, un nerada aizlikuma vai kairinājums.

5. Plaša Pieteikums: Tā ir piemērota cilvēkiem, kuriem ir ierobežota mobilitāte vai bilances problēmām, un tas var novērst tos no krītošiem vai skrūvējot pie ratiņkrēsla.

Desctription:

Saglabāt jūsu mīļajiem un drošs ar mūsu ratiņkrēslu josta!Kritienu novēršanai no triecieniem un pēkšņa apstāšanās ar šo regulējams siksnu, kas pielāgojas dažādiem ratiņkrēslu izmēri, nebojājot ādu.Ideāls tiem, kam nepieciešama papildus atbalstu un stabilitāti.

Specifikācija:

1. Produkta materiāls: poliesters

2. Produkta izmērs:

3. kopējais garums 150cm/59in

4. Siksna 95cm/37.4 gadā

5. Platums 5cm/1.97 gadā

Saraksts:

1. 1 x Ratiņkrēslu Drošības Jostas

Specifikācijas

  • Materiāls: Poliestera
  • Veids: Uzglabāšanas Somas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Modeļa Numurs: Ratiņkrēslu Drošības Jostas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sienas Uzstādīts Turētājs Dyson Virsskaņas Matu Fēns, Pašlīmējošas Sienas Karājas Kontaktdakšu Organizēt
€19.94 €13.95

(modname=ckeditor sienas uzstādīts turētājs dyson virsskaņas matu fēns, pašlīmējošas sienas karājas kontaktdakšu organizēt 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. moderns dizains-piestiprināts pie sienas, perfekti organizē par dyson virsskaņas matu fēns, ar kontaktdakšu turētājs.kārtīgi.mūsdienu rotā jūsu māju, frizētava. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Aizkaru Stieņa Turētājs Nekādas Urbšanas, Līmes Aizkaru Stieņa Turētājs Āķi, Ne Urbt Aizkaru Stienis Iekavās Pakaramais Skava Mājas
€9.72 €7.87

([super izturīga & izturīgs] - šie aizkaru stieņa turētāji ir izgatavoti no abs materiāla, spēcīgs adhesiveness, max slodze gultņiem svars 5kg/11lbs(1 pāris).ar ūdensizturīgs un oilproof funkcija, tas paliktu arī saskaņā ar dušu vannas istabā vai virtuvē. [8 pakotnes, aizkaru stienis iekavās] - jūs saņemsiet 8 iepakojumi nav urbi drapējums iekavās turētāji.ļoti spēcīgu līmi un izturīgs, paliks)

Izskatās arī
10pcs gaismu atstarojoša Zip Lock Somas, Maki, Kosmētikas Plastmasas Lāzera Hologrāfiskā Grims Uzglabāšanas Soma Hologrammas Rāvējslēdzēju Maisiņi, Dāvanu Iepakojums
€3.34 €2.23

(funkcijas: 1. krāsains dizains: šie lāzera pašblīvējošu somas ir dažādas košas, uzkrītošā krāsu, padarot tos ideāli piemērots iepakojums dāvanas, konfektes, rotaslietas, vai kādu mazu priekšmetu.tie ir piemēroti dažādiem gadījumiem, piemēram, ziemassvētki, dzimšanas dienas, kāzas, utt. 2. augstas kvalitātes materiāls: šie maisi ir izgatavoti no augstas kvalitātes, izturīga materiāla),)

Izskatās arī
100 GAB Skaidrs, Augsta Temperatūras Izturība Spīdīgs Pārtikas Termiski Noslēdzams Ziplock Maisiņi Plastmasas/Plastmasa Mikroviļņu krāsns Apkure Soma
€20.66 €19.64

(100 gab skaidrs, augsta temperatūras izturība spīdīgs pārtikas produktu, jūras velšu, termiski noslēdzams ziplock maisiņi plastmasas/plastmasa mikroviļņu krāsns apkure soma materiāls: plastmasas--neilona mylar sīki materiāls: bopa / pe izmērs: (ārpuses / iekšpuses) 8x12cm(3.25x4.75inch) / 7x8.5cm(2.75x3.25 collu) biezums--3.94 mil (10.c) 10x15cm(4x6inch) / 9x11.5cm(3.5x4.5inch))

Izskatās arī
uzstādīt ABS Pludmales Dvieli Klipus, Lielu Plastmasas Pretvēja Drēbes Karājas Peg Sega Skava Turētājs Pludmales Krēslu Cruiser
€6.50 €3.90

(uzstādīt abs pludmales dvieli klipus, lielu plastmasas pretvēja drēbes karājas peg sega skava turētājs beach cruiser apraksts: produktu kategorijas: žāvēšanas klipi materiāls: darbības joma: segas, apakšveļa, bikses, , krekli, četru gabalu komplekti, kostīmi, šalles, vispārējiem nolūkiem, kaklasaites, apģērbu, pārējie gadījumā cilvēki: vispārējā krāsa:)

Izskatās arī
virtuvē Karājas Āķi 360°Grozāms virtuves glabāšanas organizācija Kabineta Organizators Āķis Virtuve, Vannas istaba virtuves Piederumi
€5.93

(motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: abs+apšuvuma izmērs: (apm.)8.5*10*15.5 cm/3.35*3.94*6.1 collas krāsa: pelēka/balta/bēša iepakojums: 1gb*virtuves rotējošs āķis plaukts piezīme: 1. izmērs informācija ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana. 2. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Dobi Kopmītnē Washcloth Uzglabāšanas Plaukts Daudzfunkciju Sienas, Uzstādīti Plaukti
€6.24 €4.61

(funkcijas: ootdty dobi dizainu, ērtu ventilācijas un žāvēšanas, efektīvi novērstu izaugsmi, un saglabāt washcloth tīrs. izgatavots no pp materiālu, izturīga un viegli tīrāma; vienkārši un moderns izskats, piemērots visu veidu vannas istaba dekorēšana stili. inovatīvas uzglabāšanas kaste dizainu var turēt vairākas washcloths, ietaupot vietu. piemērota ģimenēm, viesnīcas,)

Izskatās arī
Dekoratīvie Uzglabāšanas Paplātes Ins Galss Gredzeni, Rotaslietas, Reklāmas Plāksnes Caurspīdīgs Displejs Paplātes Korejas Istabas Interjeru Darbvirsmas Ornaments
€6.70 €3.69

(funkcijas: 1.materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes stikla, drošs un videi draudzīgs, ne smaka, stipra un izturīga. 2.izsmalcinātu izskatu: ins stilā, ar krāsainiem apvalkiem izskatīties gudrs un skaists.gludu virsmu ir viegli tīrīt un uzturēt. 3.gadījumos: skaista čaula, renes ir liela istaba vai veikalu iekārtošanu.to var lietot arī kā desktop uzglabāšanas paliktnis, lai saglabātu)

Izskatās arī
Uzglabāšanas Plaukts Tualetes Uzglabāšanas Plaukts No Nerūsējoša Tērauda Lieljaudas Āķi Pašlīmējošās Cietā Non-Slip
€23.38 €18.00

([spēcīgākais turiet & non-slip dizaina]-slotu un saslaukiet sienas turētājs stiprinājums ir izgatavots no nerūsējoša nerūsējošā tērauda, izturīgāks nekā plastmasas materiāliem.slotu un saslaukiet pakaramais apvieno ar anti-skid silikona, kas novērš skrāpējumu, slots ir dubulta gumijas satver lai palīdzētu uzturēt stiprāku turiet par jūsu preces. [organizēšana & taupīšanas space]-slotu un saslaukiet)

Izskatās arī
Koka Vītni Turētājs 120 Spoles Šūšana, Izšūšanas Diegi Plaukts Organizators Sienas Karājas Konusi Stāvēt Plauktā Matu pinums Piederumi
€30.84 €12.02

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietot: ar šo pavedienu turētāju, jūs varat barot savu matu pieaudzēšana uz āķiem un sapin tos jūsu pašu matu.jūs varat izveidot vairākas frizūras ar šo profesionālo matu pinums stāvēt.šo pavedienu turētājs ir piemērots izmantošanai mājās un hairstylists. 2.vairāki veidi, kā izmantot: jūs varat nodot šo pavedienu turētājs uz galda vai darbvirsmas un noregulējiet)

Izskatās arī
Koksnes, Drēbes, Adatas, Naglas Vecās Skolas 50 Skaits Kārta Clothespins Laika Apstākļiem Izturīgi Tapa Lelles, Tradicionālā Peg
€22.02 €11.00

(koksnes, drēbes, adatas, naglas vecās skolas 50 skaits kārta clothespins laika apstākļiem izturīgi tapa lelles, tradicionālā peg produkts: apaļa koka clothespins par dažādiem radošiem projektiem izmanto: šie klipi ir liels, lai padarītu lelles, klases projekti, amatniecība, un mājas dekoru projektiem ideāls: izmanto amatnieku, skolotāji un studenti augsta kvalitāte-izgatavoti no)

Izskatās arī
Silikona Austiņu Uzglabāšanas Maisiņu Organizētāja, USB Datu Kabeli, Konteineru Mazgājams Minimālisma Lietu Vāku Portatīvo Ceļojumu Soma Austiņas
€1.64 €1.38

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, mazgājams, izsmalcināti un praktiski. liels, lai uzglabātu jūsu aksesuāri, piemēram, kabeļu vadu, austiņas, usb flash diska, un vairāk. saglabāt jūsu aksesuāri organizēta arī un pasargā tos no skrāpējumiem un bojājumiem. materiāls: silikona izmērs: 9cm * 7,6 cm iepakojums saraksts: 1* uzglabāšanas)

Izskatās arī
15Pcs Mazas Lodītes Organizatori Saliktas Glabāšanas Kaste ar Vāku Mākslas DIY Amatniecības Krelles, Auskari, Rotaslietas Veicot Nelielas Daļas
€3.03 €1.91

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: mazas lodītes organizatori ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīga, ar vāciņu, efektīvi nepievelk putekļus un labi nosegts, izturīgs. 【daudzfunkcionāls] aicina: glabāšanas kaste ar vāku var izmantot, lai uzglabātu un organizēt dažādus nelielus priekšmetus, piemēram, krelles, auskari, gredzeni, kaklarotas, manikīrs, utt.viegli izmantot)

Izskatās arī
Zelta Kārtu Uzglabāšanas Trauki, Nerūsējošā Tērauda , Dekoratīvā Uzglabāšana
€5.75 €3.27

(s: apraksts: stilīgs, spīd zelta dekoratīvās renes lietošanai ierakstu veids, galda, tualetes, dīvāns, kumode, vai kafijas galda, utt. izgatavoti no nerūsējošā tērauda ar mīksta misiņa apdare, ir praktisks un izturīgs ir ilgs kalpošanas laiks vienkāršs dizains ar tīrām līnijām, spogulis, pulēšanas procesā, viegli tīrāma.zelta krāsā, kas apkalpo renes iedegties savu istabu)

Izskatās arī
Divu nodalījumu Uzglabāšanas Kaste Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Pārredzamu nepievelk putekļus Kosmētikas Glabāšanas Kaste ar Vāku Veikls Darbvirsmas Lūpu krāsu
€15.64 €10.64

(divu nodalījumu uzglabāšanas kaste rotaslietas uzglabāšanas kaste pārredzamu nepievelk putekļus kosmētikas glabāšanas kaste ar vāku veikls darbvirsmas lūpu krāsu apraksts: atvērt vāku dizains vieglai piekļuvei un organizācijas objektus. vairāki nodalījumi un putekļu vāciņu, lai saglabātu piederumi kārtīgs un tīrs. atvērums priekšpusē ļauj viegli noņemt pārvalku vai)

Izskatās arī
1/2GAB Lielas ietilpības Ceļa uzglabāšanas soma compressible iepakojuma cube salokāms ūdensizturīgs čemodāns, neilona soma portatīvo bagāžas
€40.92 €20.45

(1/2gab lielas ietilpības ceļa uzglabāšanas soma compressible iepakojuma cube salokāms ūdensizturīgs čemodāns, neilona soma portatīvo bagāžas apraksts: produktu kategorijas: ceļojumu soma forma: kuba materiāls: neilons funkcijas: multi-purpose uzglabāšanas ainas: ceļošana, grims, uzglabāšana piemērošanas sfēra: kurpes, apakšveļa, kosmētika, apakšveļas,)

Izskatās arī
12Pcs lieljaudas Virtuves Āķi Sukas Rīku, Mop Turētājs pie Sienas piestiprinātās Mop Un Suku Turētājs Vannas istaba Organizators Mop Pakaramais
€17.59 €10.91

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! nav caurumu, nav zīmes mop rāmis, viegli izmantot, viegli lietot, plašs pieteikumu, ūdens un mitruma necaurlaidīgs. 5 sekundes ātra uzstādīšana, nav urbšana, adsorbcija no dažādām sienām. viegli uzglabāšanu, svaiga un sakopta, birsti, slotu kārtīgi nolika klausuli, dažādu izmēru mopsis ir pieejami. anti-skid)

Izskatās arī
1~8PCS Mājas Organizators Regulējams TV Ekrāna Augšējā Plaukta Plaukts Datora Monitora Desktop Displejs Stāvēt TV Plaukts Maršrutētāju Uzglabāšanas Plaukts
€51.01 €25.50

(1~8pcs mājas organizators regulējams tv ekrāna augšējā plaukta plaukts datora monitora desktop displejs stāvēt tv plaukts maršrutētāju uzglabāšanas plaukts apraksts: sakopta, uzglabāšanas, galda nav netīrs.var uzglabāt preces, lai padarītu darbvirsmas izskatu kārtīgāks. nav nepieciešams, lai izjauktu sienas.veikt triks, lai saņemtu to. leņķi var elastīgi pielāgot, un praktiskums)

Izskatās arī
Ceļojumu Elektriskā Zobu Suka, Zobu Pasta Turētāju Uzglabāšanas Gadījumā Box Organizators Uzglabāšanas Kausa Turētājs Vannas Istaba Sonic Zobu Suka Vāciņu
€3.56 €2.10

(apraksts: motīvs: nekaitīga pp materiāla viegls un pārnēsājamo ikdienas lietošanai,ceļojot,utt. eco-draudzīga un cieta pp materiāla ar ļauna cilvēka organismā īpašas raudāt caurumu dizaina tīrīšanai un izvairītos no mikroorganismu vairošanās viegli aizvērt un atvērt,aizsargā birsti no skrāpējumiem der lielākā daļa mutvārdu b elektriskās zobu)

Izskatās arī