Cena €4.19 €8.72

Pilns apraksts

Apraksts

Šie adorable pusdienas kaste piezīmes ir perfekts izmērs, lai jauniešu rokās.Ar jautru dizainu un savu izvēli, veicinot ziņu, šie mini notecards ir ideāls veids, kā atdzīvināt kādu dienu.Rakstīt personīgo ziņu par inside, vai izmantot tos kā veids, kā sniegt jūsu bērnam dažas pozitīvas atsauksmes vai pamudinājums to lunchbox.

Funkcijas

-Krāsa:Asorti Krāsas

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:8.90X8.90X0.01cm/3.50X3.50X0.00in

-Liels daudzums-Pietiekams daudzums, kas var atbilst jūsu daudzuma prasībām.Daudzums nodrošina, ka jums nav beigušies jebkurā laikā drīz.

-Personalizable ar rokraksta: Šīs kartes ir paredzēti, lai būt personalizēta ar savu rokrakstu, padarot katras kartes unikālo un jēgpilni.Jūs varat izmantot tos, lai gan gadījuma un formālās reizes.

-Mini izmēru ērts pārnēsāšanas: mazo izmēru šīs kartes padara tos viegli veikt jūsu kabatā vai makā.

-Paredzēts bērnu lunchbox: Šīs kartes var izmantot, kā lunchbox norāda, bērniem, mudinot viņus ar pozitīvu vēstījumu visu nedēļu.

-Jautrs un veicinot dizains: Šīs kartes ir rotāti ar cute dizainu, kas būs atdzīvoties ikviena diena.Veicināšana ziņas izplatās pozitīvo vērtību un prieku saviem draugiem un ģimenei.

60 × lunchbox piezīmes

Specifikācijas

  • feature4: bērniem pusdienas kaste kartes
  • feature1: pusdienas kaste piezīme
  • Feature10: motivācijas kartes bērniem
  • feature11: bērniem bento kartes
  • feature3: pusdienas kaste pozitīva kartes
  • Feature9: jauki lunchbox kartes
  • feature2: lunchbox piezīme
  • feature5: motivācijas kartes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature6: bērnu spēles kārtis
  • Feature8: karikatūra pozitīvas piezīmes kartes
  • Feature7: karikatūra lunchbox kartes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10Pcs Pasta Somas Gudrs Dinozauru Iespiesti Express Aploksnes Mazās Uzņēmējdarbības Piederumi Dāvanu Apģērbu Iepakojuma Express Soma 26x33cm
€5.24 €3.77

(krāsains poli mailer tukšu poli mailer automātiskais zīmogs plastmasas iepakojuma aploksnes somas kurjeru soma motīvs: ūdensizturīgs, punkcijas izturību,nav toksisks. daudzums: 10pcs poli mailer aploksnes materiāls: multi-slāņu polietilēna plēve lietošana: pēc/loģistika express,drēbes,kurpes,trauslus priekšmetus,sīkrīkus)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Kalendāra Izsmalcinātu Mazo Ziemassvētku Galda Kalendāri Plānotājs Elastīgu Galda Kalendārs Daudzfunkcionālu Galda Stāv
€5.20 €1.88

(uzturēšanās organizēta ar mūsu ļoti izturīga un izsmalcinātu pastāvīgā kalendārs!ideāls, lai jūsu darbvirsmas, ierakstīt mēneša plāni, mērķi, emocijas, un vairāk, neietekmējot ikdienas lietošanai.der uz somas, atvilktnes un plaukti.sekojiet savam grafikam un paliktu uz augšu jūsu mērķus ar vieglumu! specifikācija: nosaukums: ziemassvētku kalendāru materiāls: papīrs produkta)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Pastāvīgā Flip Kalendārā Gada Pūķis Darbvirsmas Angļu Kalendāra Piecelties Kalendārā Mēneša Galda Pad
€17.61 €6.33

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra un metāla materiāliem, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:20.50x20.50x8.00cm/8.06x8.06x3.14in -piezīme:)

Izskatās arī
Albums Papīra Sadalītāji, Beramkravu Pārdales 12 X 12 Collu Albums Papīra Uzglabāšanas Cardstock Cilnes Sadalītāji Failu Bibliotēku, Izturīga
€37.74 €20.38

(ērta dalītāju un cilnes komplekts: iepakojums containsscrapbook papīra organizatori viegli organizācija, kas piedāvā ērtu šķirošanas pieredzi, kas ir pietiekams, lai dalītos lielumam, kas piemērots īsu paziņojumu albums papīrs: mūsu albums uzglabāšanas pasākumus, kas par 12.8 x 12,2 collas ar tab augstums 0.59 collas, kas nodrošina pietiekami daudz vietas, lai uzglabātu īsu paziņojumu albums papīrs)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
2024 Karikatūra Ziemassvētku Galda Kalendārs Cute Mini Sniegavīrs Drukāšana, Kalendāra Darbvirsmas Apdares Studentu Dienas Plānotājs Ziemassvētku Dāvanu
€0.18 €0.13

(specifikācija: materiāls: baltā karte izmērs: 12cm*7cm*2cm krāsa: zila, dzeltena, zaļa, sarkana datums: septembris 2023 - 2024. gada funkcijas: 1. 2024 karikatūra ziemassvētku galda kalendārs, cute mini galda kalendārs darbvirsmas rotājumi, studentu kalendāra grāmatu, ziemassvētku dāvanas 2. ziemassvētku sērijas galda kalendārs, locīšanas un flipping,)

Izskatās arī
2024 Kalendāra Karikatūra Mini Dinosaur/Panda/Spaceman/Meitene Galda Kalendārs Plānotājs Ieraksts Kawaii Galda Piederumi Apdares
€4.61 €2.30

(laipni lūdzam vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības 1)ja vēlaties šo preci,lūdzu, pievienojiet to uz savu vēlmju sarakstu 2)ja jums patīk mūsu veikals,lūdzu, pievienojiet to jūsu veikals saraksts .tur ir daudz atlaides, lai jūs.^-^ 3)nekādu problēmu, tikai justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu uzreiz. paziņojums: 1.)

Izskatās arī
100Pcs/Daudz Tukšu Caurspīdīgs Pauspapīrs Aploksnes Diy Daudzfunkciju Dāvanu Kartes Aploksni
€32.11 €18.62

(modeļa numurs:xf1308x*2 lietošana:dāvanu aploksnes tips:maciņš, aploksne 1.izmērs:175*izmantots 125mm; 2.svars:aptuveni 5.9 g/iepakojumā;1lot=100gab krāsa:balta materiāls:papīrs iepakojuma saturs: 100* aploksnes tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
Kartes PVC Kartes Slots Perforators,Standarta CR80 30Mil Izdrukājamu Plastmasas Foto ID Žetons Vertikālā vizītkartes
€18.33 €13.57

(kartes pvc kartes slots perforators,standarta cr80 30mil izdrukājamu plastmasas foto id žetons vertikālā vizītkartes iepakojuma daudzums: jūs saņemsiet 150 pvc id kartes ar perfunctors, pietiekami, lai jūs varētu izmantot vai koplietot ar ģimeni un draugiem materiāls: mūsu tukšu id kartes ir izgatavotas no augstas kvalitātes plastmasas ar iepriekš caurumošanas.pilna stūriem, ūdensizturīgs un viegli)

Izskatās arī
2023 Jaunu Žurnālu Taizemes Zvaigžņu Netjames Bedfriend James Su DaydreamMAG Magazine Ķīna Albums Žurnāli Plakātu Karte
€68.32 €34.16

(izmērs:21x27.8cm žurnālu pārdod šajā veikalā ir visi oficiāli autentisks publikācijas ja jūs nevarat atrast nevienu produktu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. mēs esam priecīgi jums palīdzēt. novēlu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi. paldies)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
Unikāls Un Vērtīgs Apdares Ērta Mini Desktop Kalendārs Jaunākās Dekorēšanas Tendences Elegants Ikdienas reģistrēšanās Kalendārs
€1.72 €1.03

(unikāls un vērtīgs apdares ērta mini desktop kalendārs jaunākās dekorēšanas tendences elegants ikdienas reģistrēšanās kalendārs apraksts: nosaukums: iedvesmojošu mini kalendārs krāsa: kā parādīts materiāls: papīrs stils: vienkārša mūsdienu piemērojamo: desktop funkcijas: 1. mūsu galda kalendārs ir naudas meistarība un praktisks dizains,)

Izskatās arī
50gab Black Paldies par atbalstu Manu Mazo vizītkarti Paldies Apsveikuma kartiņu Atzinību Cardstock Pārdevēju Dāvanu
€0.96 €0.63

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. pateicību izskatās dažādi uz visiem.tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izveidojuši tos ar dažādām tēmām par dažādiem gadījumiem. 3. šīs paldies apsveikuma tukšs, ņemiet vērā, kartes ir izstrādātas ar skaistu modeļus, kas var būt krāsainas viegli, tāpēc krāsu unikālu paldies karti, lai izteiktu savu pateicību ar sirdi. 4.)

Izskatās arī
Ģimenes Draugi, Dzimšanas dienas Kalendāra DIY Koka Karājas Kalendārs Mājas Sienu Apdare Jauno Gadu Festivāls Dāvanas
€13.81 €6.21

(ģimenes draugi, dzimšanas dienas kalendāra diy koka karājas kalendārs mājas sienu apdare jauno gadu festivāls dāvanas jūs varat rakstīt tuviniekiem un draugiem, vārda un dzimšanas dienas, neliels gabals no koka. tas ne tikai aktiem ziņojumu dēļa vai plānu valde, bet arī skaistu mājas rotājumu. viegli, lai jūs varētu savākt ar kaņepāju virvi. ideāls dāvanas dzimšanas dienas,)

Izskatās arī
2022 Iblis Komik Ingin Memeluk Buku Catatan Resmi Karakter Kartun Buku Pegangan Buku Harian Perencana Mingguan Anime Di Sekitar
€18.23 €9.11

(ukuran: 186*131mm 192 halaman bahan: kertas paket termasuk: 1 buah grāmatiņa)

Izskatās arī
2024 Kalendāra 2024. Gadam Ikmēneša Sienas Kalendārus Dabas Fotogrāfiju Kolekcija Mēneša Kalendāru, Dzīvojamā Istaba, Guļamistaba, Kabinets
€12.82 €8.34

(izbaudi dabas skaistumu visa gada garumā ar ainavu kalendāra. 12 lapas, rūpīgi iespiests, satriecošu ainavu fotogrāfijas, ar katru mēnesi drukātas uz atsevišķas lapas. specifikācija: materiāls: papīrs produkta izmērs: (apm.)30*21cm/11.81*8.27 collas stils: kā parādīts attēlā iepakojuma saraksts: 1* ainavu calenda skatīt vairāk produkta aprakstu 1.lieliski)

Izskatās arī
10pcs/daudz Baltu kartiņu vintage kartes paldies/bestwishs/mīlu jūs 3size svētību Ziņu Dzimšanas dienas Apsveikuma
€3.35 €2.18

(izmērs:aptuveni 3size 5.4 cm*9cm/gab 15*10 cm/gab 20.5*9.5 cm/gab daudzums:1 lote=10pieces 3 dažādu dizainu,3 dažāda lieluma paziņojums: krāsa kā attēlā, papīra . paziņojums: tikai karti,ne aploksnes,ne maisiņu!)

Izskatās arī
1 Iestatiet Rakstot Vēstnesis Biezu Oderi Journalss Diezgan Studentu Corgi Notepad ar Pildspalvu
€17.15 €7.03

(apraksts tas ir radošs corgi dizaina notepad.izgatavota no premium materiāliem, un to ir viegli lietot.jūs varat izmantot šo notepad, lai ierakstītu plāni, pārskati, rakstīt dienasgrāmatas, utt.dizains ir vienkāršs, taču tas ir ļoti praktiski izmantošanai, sniedzot jums labu pieredzi. funkcijas - krāsa: rozā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 17.80x10.00x2.00 cm/ 7.00x3.93x0.79)

Izskatās arī
Pasūtījuma Restorānu Pārtikas Klases Pielāgojama Trīs Slāņu Gofrētā Picu Kaste 32x32x4
€1.53

(vienreizējās lietošanas papīra atņemt boxfood kraftpapīrs pusdienas boxpaper suši/picas kaste veikt papīra kastē container1000ml 32oz kraftpapīrs boxpaper renes kuģa kaste no malas deserti, klienti var izbaudīt to neizpildītie stilā pateicoties šai izvēlei #8 traukā.liels jūsu maizes, restorānu, bistro, vai aizrādījums gadījumā šo universāls konteinera lielumu pusēs, deserti, gan mazākas porcijas.tā)

Izskatās arī
Galda Kalendārs Bloķēt Beztermiņa Galda Kalendārs Desk Kalendārs Mēneša Bloķēt Kalendārs, Galda, Galda Office Home Galda Dekori
€12.12 €5.70

(apraksts šo trauslo un praktiskus koka bloku kalendārā ir uz mēnesi un datumu.izgatavotas no dabiskiem un stipriem koka materiāliem, nodilumizturīga, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs.un šis ir klasisks dāvanu gadu pēc gada, ko var izmantot ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:koks - izmērs: 15.00x6.00x4.30cm/5.89x2.36x1.69in - labas)

Izskatās arī