Cena €4.03 €7.60

Pilns apraksts

Apraksts:

【Izturīgs Materiāls] aicina: Šajā ērts velosipēds sēdeklis ir izgatavots no augstas kvalitātes biezāka mīksts silikona pildījumu, PU ādas virsma, augsta blīvumu un augstu elastību sūklis, dobu elpojošs, nodiluma izturīgs un izturīgs, izbaudīt jautrību braukšana ar velosipēdu.

【Viegli Uzstādīt & Universal Fit] aicina: Mūsu velosipēdu sēdekļus var uzstādīt uz visvairāk velosipēds sēdeklis, kas amata viegli.Piemērots vairumam kalnu velosipēdi, ceļu bikes, un saliekamie velosipēdi.Tas paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm.

【Triecienu Absorbciju] aicina: Velosipēdu seglu spilvena ir izturīgs, ar smalkām meistarība, jūtas ērti un ir laba, elastīga, un velosipēdu seglu apakšā pieņem triecienu absorbciju dizains, kas nodrošina ērtu triecienu absorbciju un spēcīgu atbalstu, samazinot izciļņiem, kad izjādes.

【Ērti Braukt] aicina: Komforta velosipēdu seglu ir labākais velosipēdu seglu jūsu velosipēdu dzīvi.Vai ilgs āra braukt vai vienkārši lietojot to katru dienu, piemēram, dodas uz darbu.

【Velosipēda Sēdekļa Spilvena Izmērs] aicina: 28cmx16cmx3cm/11.02inchx6.30inchx1.18inch.Ideāls Dual track caurules, klipu uz sēdekļa caurules universal.Piezīme: Silikona sēdeklis bez sēdekļa kartes.

Specifikācija:

Materiāls: Augstas Elastības Silikons, PU Ādas

Izmērs: 28cmx16cmx3cm/11.02inchx6.30inchx1.18inch

Motīvs: Ergonomisks Trieciena Absorbciju, Elpojošs Un Ērts

Komplektā Ietilpst:

1 Velosipēdu Seglu

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: SONONIA
  • Modeļa Numurs: Velosipēdu Seglu
  • Veids: Ceļu, Velosipēdu Seglu
  • velosipēdu aksesuāri: Velosipēdu Seglu
  • MainKey3: Velosipēdu Plats Seglu Velosipēda Sēdekļa Spilvena Vīrieši Sievietes
  • Velosipēds Sēdeklis,: Velosipēdu Seglu Sēdeklis
  • Velosipēdu Seglu: velosipēdu aksesuāri
  • MainKey2: Velosipēdu Sēdekļi Sēdekļu Komforta Velosipēda Sēdekļa Spilvena
  • Izmantošana: Ceļu Velosipēdi
  • Ceļu, Velosipēdu Seglu: Seglu
  • MainKey4: PU Ādas Classic Ērts Velosipēds Sēdeklis, kas Pad
  • MainKey6: Velosipēdu Seglu Nomaiņa Kalnu Ceļu Bikes
  • MainKey1: Velosipēdu Seglu
  • Lietotājs: Unisex
  • MainKey5: Ūdensnecaurlaidīgs Velo Sēdekļa Triecienu Absorbcija
  • Izmērs: 28
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Riteņu Augšu Velosipēda Priekšējais Rāmis Soma Ūdensizturīgs Touch Screen Kalnu Velosipēds Tālruņa Turētājs, Soma, Stūres Soma Riteņbraukšana Priekšā Uzglabāšanas Maiss
€38.09 €25.52

(velo stūres soma ir izstrādāts ar locīšanas touch ekrāns, kas ļauj zināmā mērā lasījumā, viegli piekļūt jūsu tālruņa touchscreen funkcionalitāti bez, ņemot tos ārā, piemērots izmērs 7 collas.lieliska izvēle, lai ikdienā vai īsiem ceļojumiem. funkcijas: augsti jutīgs tpu logu plēves ar nesošo plāksni ļauj jums lasīt jūsu karti, skaidrāk un drošāk, kamēr izjādes. plašs)

Izskatās arī
Velosipēds Grozu Priekšā, Priekšējo Stūres Bērnu Velosipēdu Grozu Dabas Kārklu Austi Velosipēdu Grozu Bērniem Bērniem
€50.05 €19.02

(apraksts: šajā bērnu velosipēdu grozs ir izgatavoti no dabiskā vītolu rotangpalmas, ir laba ūdens izturība, un var viegli tikt galā ar lietus un sniega.tas nav viegli, lai izjauktu, un tas ir mīksts un izturīgs.uz kārklu velosipēdu grozs ir aprīkoti ar ūdens un regulējami ādas sprādzes, kas atrodas zemniecisks un vienkāršu stilu, kas iederas jūsu velosipēds priekšā stūres.jostas krāsa mainās izlases)

Izskatās arī
1~10PCS Aproce Roku Manšetes Sweatband Tenisa Puses Joslā Volejbola Aizsargu Sporta Drošības Delnas Atbalstu Basketbols Fitnesa
€3.09 €2.20

(1~10pcs aproce roku manšetes sweatband tenisa puses joslā volejbola aizsargu sporta drošības delnas atbalstu basketbols fitnesa apraksts: nosaukums: fashion sporta aproce izmērs: 8.5x7.5x1.8cm krāsa: melns, balts, pelēks, zils, sarkans īpašības: elpojošs, sviedrus uzsūcošs, ērtas un augstas elastības materiāls: ķemmētas kokvilnas aina: basketbols, skriešana,)

Izskatās arī
Līme-bezmaksas Riepu Plāksteris Velosipēds Nav Nepieciešams, lai Līme Velosipēdu Iekšējo Riepu Glueless Plāksteris Ātri, Remonta Rīku Komplekts Ebike Velo Labošanas Rīks
€1.46 €0.63

(informācija: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *viegls svars, un, ultra plānas, viegli pārvadāt un sagatavoties ārkārtas nepieciešamību, kamēr izjādes. *nav nepieciešams līmi var remontēt. *kā lietot: 1.noteikt atrašanās vietu, riepu noplūdes. 2. berzes un tīru failu ar plakanu riepu, berzes laukums nekā protektora lapas nedaudz lielāks. 3. sakopt riepu)

Izskatās arī
Velo Pārslēdzēju Piekare Aizmugurējā Piekare Pacelšanas Cilpu Aizmugurējo Pārslēdzēju Āķis Velosipēdu Aizstāt Daļas, Velosipēdu Asti Āķis Milzu NEPADOTIES
€9.70 €3.88

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *process: cnc precīzijas apstrādi ar alumīnija sakausējuma *velosipēds aizmugures mech pārnesumu pārslēdzēju pakaramais paplašinātājs par milzu nepadoties velosipēdu nomainītu detaļas specifikācija: *materiāls: alumīnija sakausējuma *krāsa:)

Izskatās arī
2 Gabali, Bremžu Sviru, Kapuces Sastāvdaļa Augstas Veiktspējas Rāmja Vāks Anti-Slip Ūdensizturīgs, piemērots Campagnolo Vairogs Kalnu Velosipēds
€24.77 €12.63

(apraksts: lietošana: vienu pāri bremzes sviras nosūcēji campagnolo vairogs premium materiāls: pieņem premium gumijas un plastmasas , stabila un izturīga, augstas veiktspējas izturības. viegls: ultravieglajiem un nav pievienot pārāk daudz svara uz jūsu velosipēdu. ideāls velosipēds piederumu: rezerves daļas shift un bremžu sviru stabila: anti-slip ,jūs varat grip roktura)

Izskatās arī
Izturīgs velotrenažieris Kloķa Konsoles Elektriskās 170mm Daļas Alumīnija Sakausējuma Vidū Motora Kloķa
€16.99 €9.17

(apraksts: izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, viegls un izturīgs, samazinātu spiedienu . attālums starp diviem caurumiem ir 170mm; kopējais garums 210mm. kloķa dimanta caurumu, ideāls velotrenažieris, elektrisko velosipēdu, instalēt. sadalītas pa kreisi un pa labi, uzmanību, kad instalējat. lieliski piederumi velosipēdiem. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
48V 60V 64V 600W Rumbas Motoru Kontrolieris 12Mos MAX 30A Elektrisko Velosipēdu E-Scooter Motociklu Bldc Motoru Kontrolieris
€34.59 €19.37

([lielisku sniegumu]: motors ir spēcīga kāpšanas spējas un zemu mehānisko kustības troksnis, novēršot riepu troksni. [piemērošanas]: var braukt sine wave motoru, taisnstūra motori, un piemērots arī zāle motors, var atbalstīt 48v-60v-64v kopumā, piemērots elektrisko velosipēdu, elektrisko motorolleru. [izcilu jauninājumu piederumi]: diska motoru ir biezāka vara stieņi, augstākās induktivitāte precizitāti,)

Izskatās arī
Velosipēdu Sūkņa Turētājs Daļa Portatīvo Nomaiņa, Saglabājot Klipus Nodiluma izturība Aksesuāri Velosipēdu Rāmi Klipu Izturīgs
€1.65 €0.82

(apraksts: *100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *velosipēds velosipēdu sūknis rāmis klipu turētājs sūknis saglabāt klipu turētājs *šis mazais aksesuārs var noteikt sūkņa uz velosipēda rāmja. viegli uzstādīt, lai jūsu velosipēdu rāmi skrūvju caurumi *viegli uzstādīt un lietot specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
1/2GAB Motociklu Vāciņš Pelēks Putekļu Ūdensizturīgs Āra Iekštelpu Lietus Aizsargs Segtu Mētelis Par Motorollera MTB Velosipēds Gadījumā
€12.82 €7.69

(1/2gab motociklu vāciņš pelēks putekļu ūdensizturīgs āra iekštelpu lietus aizsargs segtu mētelis par motorollera mtb velosipēds gadījumā specifikācijas: nosaukums: /electric vehicle/motociklu/motociklu apģērbu automašīnas pārsegs lietus pārsegs putekļu vāciņu materiāls :poliesters krāsa:pelēka svars: ap 190 g izmērs: aptuveni 195 * 100 cm /76.8*mazāk par)

Izskatās arī
Velosipēda Stūres Atpakaļskata Spogulis, Universāls Velosipēds Spogulis, Stūres Asti Spogulis 360 grādu Grozāms Atpakaļskata par Vienkāršu
€13.32 €9.05

(velosipēda stūres atpakaļskata spogulis, universāls velosipēds spogulis, stūres asti spogulis 360 grādu grozāms atpakaļskata par vienkāršu apraksts: 360-grādu regulējams dizains pilnīgu priekšstatu par apkārtni. augstas kvalitātes akrila būvniecības ārkārtēju skaidrību un dzidru pārdomām. lielāks spoguļa virsmas plašāku jomā, kamēr izjādes. vienkārša uzstādīšana)

Izskatās arī
M6020 Bremžu 1400/800 Aizmugures 1400mm Priekšā 800mm ar Pāris 160mm rotoru MTB Velosipēdu " Velosipēdu Daļas
€41.80 €28.42

(zīmols:blooke modelis:bl-m6020 hidrauliskās bremzes bremžu virziens: pa kreisi aizmugurē, pa labi vai pa kreisi, priekšā priekšējo , labo aizmugurējo. bremžu šķidruma: minerāleļļas izmēri: a-pīlāru (74.2 mm) b pīlāra (51mm) specifikācijas: f160-r140 (priekšējās bremzes) f180-r160 (aizmugurējā bremze) caurules garums: 800mm priekšējās bremzes kabeli; 1400mm)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Velosipēda Priekšējā Dakša Eļļas Sūkņa Remonta Rīku Kalnu Velosipēds Rīkoties Ar Dakšu Eļļas Sūkņa Nomaiņa Sudraba
€23.79 €14.75

(izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un praktisks dakša, kabeļu līnijas kontroles eļļas sūknis veidiem:rokas vadība gadījumā standpipe:taisna caurule / mugurkaula caurule piemērojams izmērs:26/27.5/29 collas krāsa:sudraba materiāls:alumīnija sakausējuma izmērs:543x20mm iepakojuma saturs: 1 * velosipēda priekšējā dakša)

Izskatās arī
10*2.5 Elektriskā Motorollera Cieto Riepu Ninebot MAX G30 Escooter amortizācijas Cieto Riepu Nomaiņa Riteņa Piederumi
€40.47 €26.30

(funkcijas: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un izturīgs. *10*2.5 cieto riepu ninebot max g30 elektrisko motorolleru rezerves ritenis. specifikācija: materiāls:gumija. krāsa:melna. daudzums:1gab. izmēri:23.8*5.3 cm. svars: 1035 g. *produkta nosaukums:cietās riepas. iepakojuma saturs: 1*cietas riepas. piezīme: 1)

Izskatās arī
Elektriskā Motorollera LCD Displejs Metru 5Pin Paneļa, lai KUGOO G2 PRO Elektriskā Motorollera
€26.61 €20.22

(izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ar augstu stiprību un izturību lietošanā. viegli uzstādīt un noņemt, nesabojājot motorollera, noteikti stingri un droši. kompakts izmērs un viegls, nav papildu slogs uz motorollera. pateicoties dažādām partijām, tur var būt atšķirības produkta izskatu, krāsu, un iespiests teksts, kas neietekmēs izmantot. materiāls: plastmasa krāsa:)

Izskatās arī
Velosipēdu Soma, Izjādes Trīsstūris Automašīnas Staru Kalnu Velosipēdu Ūdens Pudeli Priekšā Seglos Augšējā Caurule Rīku Iekārtas
€5.67 €4.42

(piezīme: šis produkts nesatur tējkannu.ja jums ir nepieciešams tējkanna, jums ir nepieciešams iegādāties to atsevišķi. nosaukums: velosipēdu statīvu tējkanna soma zīmols: b - soul izmērs: 20.5*18 * 5cm ieteicams izmantot statīvu trijstūri, slīpu cauruli attālumā 21.5 cm. krāsa: melna pelēka melna sarkana melna zila zaļa dzeltena svars: 95g iezīmes:)

Izskatās arī
3 In 1 Gaismas Ragu Pagrieziet Slēdzi, Pogu Elektrisko Velosipēdu Galvas Gaismas Zvani Slēdzis KUGOO M4 Elektriskā Motorollera
€11.34 €4.20

(3 in 1 gaismas ragu pagrieziet slēdzi, pogu elektrisko velosipēdu galvas gaismas zvani slēdzis kugoo m4 elektriskā motorollera atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.motīvs: šo preci ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas materiāla, ūdensnecaurlaidīgs, triecienu izturīgs, ērts un izturīgs. tas ir slēdzis elektrisko)

Izskatās arī
1/3/5PCS Sporta Šalle Izsmalcinātu Apmales Vairākas Krāsas Maska Galvassegas Četri Gadalaiki Izjādes Maska Cool Touch Šalle
€15.81 €8.70

(1/3/5pcs sporta šalle izsmalcinātu apmales vairākas krāsas maska galvassegas četri gadalaiki izjādes maska cool touch šalle apraksts: produkta nosaukums: elpojošs galvassegas maska izmērs: 23.5 cm * 33cm ± 3cm audums: izvēlētā auduma sezona: četri gadalaiki svars: 45g attiecas uz vīriešiem un sievietēm specifikācijas: 1. [cool touch] ērtas)

Izskatās arī
Jauns 8 Collu Velosipēdu Disku Bremzes Post Mount Adaptera PM PM Priekšējā Dakša un Aizmugurējā Rāmja 203mm
€6.67 €4.01

(sf0005656 specifikācija: pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: alumīnija sakausējuma svars: aptuveni 27g krāsa: melna, zila, sudraba, sarkana, zelta skrūvju skrūvju attālums: apm. 74mm tips: priekšā pastu/pasta 203mm, aizmugures pastu/pasta 203mm visvairāk piemērota pēc priekšējā dakša, post atpakaļ rāmja piemērots 203mm / 8 inch)

Izskatās arī