Cena €7.72 €15.44

Pilns apraksts

10Pcs Plastmasas Vienreizējās lietošanas Pusdienas Zupas Bļoda Pārtikas Konteineru Uzglabāšanas Kastes Ar Vākiem, G2AB

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

Izgatavots no pārtikas kategorijas PP materiāla, Kas padara tos ekoloģiski draudzīgu, drošu un veselīgu izmantot.

Iekļauti vākiem, kas ir uzlabotas, lai uzņemtu uz krūzes tik gludi, kā iespējams, joprojām turot cieši aiztaisītu, tāpēc jums nav jāuztraucas par kopgaldu.

Ideāli piemērots saimniecībā, garšvielas, dips, mērces, pikantā mērce, čili mērce, vārīta pārtika un vairāk.

Padarīt jūsu pārtikas produktus vai garšvielas viegli, lai transporta, lai jūsu pasākumā un ātri saņemt tos serverus izveidot.

Būtiski, lai, izmantojot restorāni, delis, mājas un citi notikumi, un arī liels pārtikas takeaway.

Zupas Bļoda Ar Vāku tikai,citi piederumi demo attēlā nav iekļauta!

Specifikācija:

Tips: Vienreizējās lietošanas Plastmasas Pusdienas Kaste ar Vāku

Tilpums: 300ml

Materiāls: Pārtikas klases PP

Izmērs: app.11.5cmx5cm/4.53inx1.97in

Krāsa: Melna+Caurspīdīga

Daudzums: 10 Gab

Piezīme:

Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

Lūdzu atļaut 0-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

10 x Plastmasas Zupas Bļodas Ar Vākiem (bez mazumtirdzniecības iepakojumā)

Specifikācijas

  • Iezīme: Eco-Friendly, Microwavable, Ar Maisiņu
  • Forma: Kārta
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziedu Rožu Silikona Veidnē Sugarcraft Kūku Cepšanas Veidnē Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem
€3.01 €2.41

(piezīme: 1. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā. 2. jo iemesls attēlu, produkta faktiskais lielums, nav tik liels, kā jūs domājat .lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
100GAB Vienreizējās lietošanas Cimdi Multi-funkcionālo Cimdi Virtuve, ēdienu Gatavošanas Mājsaimniecības Tīrīšanas Lateksa Bezmaksas Pārtikas Prep Drošu Cimdi
€2.05

(apraksts : vienreizējās lietošanas plastmasas cimdus tīru un sanitāro mezglu, pasargātu jūsu rokas no pasūtījumus un netīrumiem. liels restorānu izmantot, higiēnas pārtikas glabāšanu un iepakošanu, mājas virtuve, pārtikas pārstrādē. šie cimdi var izmantot arī ēdināšana, tīrīšana, machanics, matu mērci utt. kreiso roku un labo roku visu var izmantot. plānas un)

Izskatās arī
Japānas ļoti Gara Koka Irbulīši Pulēta Dižskābarža Koka Cepta Pārtika, Nūdeles Anti-slip Irbulīši Virtuve, ēdienu Gatavošanas Rīki
€3.52 €2.46

(japānas ļoti gara koka irbulīši pulēta dižskābarža koka cepta pārtika, nūdeles anti-slip irbulīši virtuves gatavošanas instrumentu apraksts: nosaukums: pagarināt, neslīdoša irbulīši izmērs: cepta irbulīši ir par 33cm garš materiāls: bērza koks bruto svars: aptuveni 30g stils: dižskābardis 33cm garš specifikācijas: 1. izmantojot dižskābardis, virsma)

Izskatās arī
Mini Koka Palešu Dzērienu Paliktņi Karsto un Auksto Dzērienu Koka Paletes
€0.90 €0.52

(mini koka palešu dzērienu paliktņi karsto un auksto dzērienu koka paletes apraksts šo preci ir izgatavots ar piemaksu materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.ar skaistu zīmējumu modelis ar komfortablu tekstūru nodrošinās tās praktiskums un popularitāti starp lietotu apģērbu šūšana.izsmalcinātu struktūru un handcraft padarīt to izskatās unikālu un atšķirīgu.tas ir ideāls scrapbooking,)

Izskatās arī
1pc Virtuves Taimeris 60 Minūšu Mehāniskais Taimeris Atgādinājums Modinātājs Miega Biroja Hronometrs
€8.53 €0.45

(funkcijas: 【viegli lietojams] aicina –ieslēgt taimeri pulksteņrādītāja kustības virzienā, līdz tas sasniedz 55 , lai sagatavotu to.pēc tam pagrieziet pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam, lai vajadzīgo laiku, lai aktivizētu automātisko laika slēdzi.kad taimera laiks beidzas, tas padarīs skaļu gredzenu. 【mērīšanas taimeris] aicina - uzlabo pārvaldību, palielināt ražīgumu)

Izskatās arī
violetā māla tiger tējas pet zen Kung Fu attēls Tējas Ceremoniju Piederumi чайные фигуркиq roku darbs mājās rotājumi
€9.46 €7.10

(modname=ckeditor izmērs: a: 8.3*6.5*7.1 cm b:7.4*8.6*6.3 cm c: 6.6*5.8*7.1 cm d: 7.5*8.6*4.4 cm materiāls: violeta smilšu produkta nosaukums: violeta smilšu gudrs tiger tējas pet meistarība: tradicionālo amatniecību materiāls: violeta smilšu stils: 4 iespējas izcelsmes valsts: dehua, ķīna iepakojums: triecienizturīgs iepakojums piezīme:)

Izskatās arī
3D Karoti Silikona Veidnē DIY Sugarcraft Cupcake Cilindrs Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem, Konfektes Polimēra Māla Šokolādes Gumpaste Veidnes
€5.65 €3.39

(3d karoti silikona veidnē diy sugarcraft cupcake cilindrs pomādes kūka dekorēšanas instrumentiem, konfektes polimēra māla šokolādes gumpaste veidnes izmērs: kā attēlā(skatīt attēlu zemāk) svars: 15g iepakojums: opp maisā krāsa: rozā materiāls: 100% pārtikas klases silikona funkcijas: 1.bez garšas, nav toksisks, putekļu izturīgs, izturīgs, nav filtrāta)

Izskatās arī
Vannas Istabas Izlietne Ātri Žāvēšanas Akmens, Diatomīta Zeme Izlietnes Paplāte Trauku, Zobu Suku Turētājs, Viļņaini, (Balts)
€36.29 €12.34

([instant žāvēšanas]: atšķirībā no tradicionālās ziepes statīvi vai nav higroskopisks bambusa paplātes, mūsu izlietne ātri žāvēšanas akmeņi var iztvaikot ūdens tikai dažas minūtes un saglabāt countertop tīra un sausa. [dabas diatomīta zemi]: izgatavotas no videi draudzīgs, nav toksisks un izturīga materiāla.instant žāvēšanas vannas istabas izlietne organizators ir ilgtspējīga kombinācija kīzelgūru)

Izskatās arī
1/2/4GAB Komplekts Ceļojumu Kempings Galda piederumu Komplekts Portatīvie Galda piederumi no Nerūsējoša Tērauda Irbulīši Karote, Dakša Steiks Nazis ar Uzglabāšanas Gadījumā
€7.97 €5.50

(1/2/4gab komplekts ceļojumu kempings galda piederumu komplekts portatīvie galda piederumi no nerūsējoša tērauda irbulīši karote, dakša steiks nazis ar uzglabāšanas gadījumā apraksts: produkta nosaukums: dakša materiāls: nerūsējošais tērauds bruto svars: 22.6 g izmērs: 21*2.2*1cm krāsa: 9 krāsas pēc izvēles piemērojamo: vispārējā specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Kokvilnas Krāsns Mitt Augstas Kvalitātes Siltuma Pierādījums Izturīgs Aizsargs Virtuves Cooking Pot Turētājs Cimdu Virtuves Bakeware
€0.97 €0.54

(specifikācijas: zīmola jaunās krāsns mitten ir liels siltuma aizsardzību jūsu rokām, vai jums ir virtuvē vai uz pagalmu. šo apbrīnojamo mitt un jūs esat gatavi tikt galā ar diezgan daudz jebkurā virtuvē sīki mājas darbi. ūdensizturīgs, un neticami karstumizturīga, tas mitt pasargās jūsu rokas no verdoša ūdens, tauku un eļļu līdz 160 ºc, kā arī tiešu liesmu, grili, kokogles. tas)

Izskatās arī
480ml Modes Stikla Wtaer Pudele Ar Tējas Infuser Izolācijas Piedurknēm Siksniņa Augstas Temperatūras Dzert Sulas Krūze Kafijas Tasi, hermētiskos
€3.69 €1.51

(specifikācija: materiāls: stikls gadījumā cilvēki pieaugušajiem: dzeramā strūklakas tips: tējkanna funkcijas: vides aizsardzība stils: klasisks motīvs: 1. izgatavots no augstas bora, silīcija materiālu, pielāgoties straujajām izmaiņām zemas temperatūras un augsta temperatūra 2. augsta temperatūras izturība, ērts rokturis 3. kausa struktūra)

Izskatās arī
Melns Skurstenis Kokogļu Starteris
€28.17 €21.13

(melns skurstenis kokogļu starteris nav nepieciešams aizdedzināšanas šķidrums drošāku vidi tur līdz 5 mārciņas kokogles gatavs 15 minūtēs cietkoksnes rokturi krāsa: melna materiāls: tērauds + pe iepakojuma saturs: 1 * kokogles skursteņu starter tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un)

Izskatās arī
Eiropas Taisnstūra Mežģīnēm Rotātu Galda Paklājiņš, Kalniņi Klēpjdatoru, Mikroviļņu Krāsns Segtu Vīna Komplekts Puse, Ziemassvētku, Kāzu Dekorēšana
€3.28 €2.63

(eiropas taisnstūra mežģīnēm rotātu galda paklājiņš, kalniņi klēpjdatoru, mikroviļņu krāsns segtu vīna komplekts puse, ziemassvētku, kāzu dekorēšana)

Izskatās arī
950ml/1200ml Nerūsējošā Tērauda Termosi Ūdens Pudeles Portatīvo Lielu Jaudu Akrobāts Termosa Pudeli, Āra Sporta Izolētas Kauss
€46.05 €23.03

(motīvs: 1. pārtikas klases 316 nerūsējošā tērauda, starplikas, izturīgs un siltuma izolācijas, veselīgs un nekaitīgs 2. atveriet vāku ar vienu klikšķi, baudīt veselīgu dzeramo ūdeni, un papildināt ūdens jebkurā laikā un vietā 3.divējāda lietojuma dubultā vāka dizainu, mazu malku, lēni degustācija, un lielu malku 4. nav noplūdes, ērtāk pārvadāt, dodoties ceļojumā 5.950)

Izskatās arī
Klasiskās Digitālo Hronometrs XL-013 LCD Hronogrāfs Ar Aproce Signalizācijas AM PM 24H Pulkstenis Skatīties Runner Sporta
€5.43 €3.81

(klasiskās digitālo hronometrs xl-013 lcd hronogrāfs ar aproce signalizācijas am pm 24h pulkstenis skatīties runner sporta apraksts: ūdensizturīgs rāda stundas, minūtes, sekundes, am/pm rādītājs, mēneša, datus, un nedēļas dienu jūs varat izvēlēties 12 vai 24 stundu lietotājs ar šo ciparu hronogrāfs sporta beigt skatīties šī hronogrāfa stop pulkstenis ar modinātāja)

Izskatās arī
Uzlādējams Maisot Kausa Magnētisko Automātisko Maisīšanas Kafijas Tasi Proteīna Pulveris Elektriskā Nerūsējošā Tērauda Kauss
€30.47 €10.97

(uzlādējams maisot kausa magnētisko automātisko maisīšanas kafijas tasi proteīna pulveris elektriskā nerūsējošā tērauda kauss produkta nosaukums: kafijas tasi produkta svars/izmērs: 400 ml gadījumā pūļa: unisex uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī
Taimera Iestatījumi 5-10-30-60 Minūtes Cube Taimeri Bērnu Studiju Izmantot Taimeris
€9.48 €7.68

(funkcijas: ootdty izmantojot sensoru tehnoloģijai, tā ir ērti un ātri uz laiku bez galvenie darbības. dizains ir vienkāršs un moderns, un iebūvēts akumulators ir uzlādējams, kas ir ilgs akumulatora darbības laiks. piemērots visu veidu godu, ka ir nepieciešams laiks, piemēram, virtuve, ēdienu gatavošanas, sporta mācību, studiju un darba. var novietot uz galda, sienas vai)

Izskatās arī