Cena €13.46 €29.91

Pilns apraksts

Lieliska Dāvana

Mūsu Segas Nebūs Pievilt.Tas ir nozīmīgs Dāvanu Dzimšanas dienas, Gradācijas Ceremonija, Kāzu Gadadiena, Halloween, Tēva Diena, Mātes Diena, Ziemassvētki Un Pateicības.Tas Ir Ideāls Sabiedrotais, Bet Birojā, Ceļojumā, Mājās, Piknikā Vai Lidmašīna, Tā Sniegs Ievērojamu Siltumu Un Lielisku Pieredzi.

Vairāki Izmēri,

Mēs esam gatavi 5 izmēri, lai jūs, 59X70.8 collas ,51X59 collas , 39.3X59 collas , 59X78.7 collas, 59X86.6 collas.Šo skaisto un ērti sega ir ideāls, lai jūs varētu baudīt jebkurā laikā.

Augstas Kvalitātes Materiāls

Mūsu sega ir izgatavota no 100% augstas kvalitātes flaneļa materiāla.Tas ir ļoti mīksts un pūkains, segu padara jūs ērti un gaismas.Vai jūs vēlaties, lai to izmantot par miega vasarā vai silts pietiekami, ziemā, segu sniegs daudz siltumu un lielisku pieredzi.

Unikāls Apdares

Personalizētu jūsu telpu ar unikālu un mīkstu flaneļa segu!Mazgāt ar aukstu ūdeni un nosusiniet, zemā temperatūrā, lai vislabāk rūpētos par savu segu.

Bhaisajyaguru 100% Garantiju

Apvienojot mīlestība un siltums, lai jūs un jūsu ģimene ir mūsu princips!Mūsu segu nāk ar vakuuma iepakojumā, lai novērstu bojājumus transportēšanas laikā.Mēs ticam, ka mūsu mest segu atbildīs jūsu apmierinātību ,bet, ja ir kādi jautājumi,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.Mūsu pēc pārdošanas servisa komanda sniegs jums profesionālu atbildi.vai par sevi, ģimenes locekļiem vai draugiem, ir vērtīgs un lieliska dāvana.Bhaisajyaguru šo super mīksts un ērts sega ir pārdomāto dāvanu.Ja jūs wrap tos jūsu ķermeņa, jums būs skaistas domas un atmiņas, kas pāries jūsu sirds.Visos gadalaikos liek jums justies silti.Mūsu sega ir ideāls pievienojot stilīgs touch jebkur ap māju!Segas ir viegli uzņemt, un, ja jums nepieciešams tos, lai miega vai gulēt uz dīvāna, ņem tos un mest tos prom!Mūsu lielgabarīta mīkstu segu pārvalki jums apkārt,ļaujot jums baudīt laimīgu laiks ērtāk!

Materiāls

100% premium vilnas flaneļa

Kopšanas Instrukcija

mašīna mazgā aukstā ūdenī un nosusiniet pie zemas temperatūras.Nelietojiet balinātāju.Apmierinošs Pakalpojums: Mēs esam uzņēmums, integrējot dizaina, ražošanas un pārdošanas.Mēs uzskatām, ka jums būs ļoti apmierināti ar mūsu mest segu.Ja ir kādas kvalitātes problēmas, kas ar šo segu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums tieši pa e-pastu, mēs jums apmierinošu atbildi.

Tur ir 5 Izmēri

51x59in(130x150cm)

39x59in(100x150cm)

59x71in(150x180cm)

29x35in(75x90cm)

59x79in(150x200cm)

59x86in(150x220cm)

izvēlēties no, Piemērots Bērniem, Pieaugušajiem, Vecākiem un Vecvecākiem!Lielisks nosnausties, gulēt, atpūsties, lasīt, pētīt, skatīties TV, vai strādā uz dīvāna, dīvānu, krēslu vai gultu.padarot jūs jūtaties ērti ar mājīgu jūsu guļamistabas, viesistabas, skolas kopmītnes istabiņā, biroji, nomalē, pludmales utt.Skaisti mest segu ir, lai tos siltumu un mieru, bet arī dot tiem, Smaidu, prieka un mīlestības sajūtu.

Specifikācijas

  • PLAŠI IZMANTOT: Visiem gadalaikiem, par visiem gadījumiem
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iestatīt Tipu: no
  • Forma: Taisnstūra
  • PREMIUM MATERIĀLS: Anti-Pilling Vilnas FlannSoft Segu Izmanto 100% Microfiber Audums
  • Multi Izmēri: 59X70.8/51X59/39.3X59/59X78.7/59X86.6 collas
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Stils: Mākslas stilu
  • CN: Ķīna
  • Iezīme: Ūdensizturīgs, Sēdekļu, Anti-Pilling, Portatīvie, Valkājamas, Liesmas Slāpētājs
  • Mazgāt Stils: Mehāniskās Mazgāšanas
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Izmantošana: Piknika, Ceļojumi, Militārās, Slimnīca, Mājas, Viesnīcas, Lidmašīna
  • Sezona: Pavasara/Rudens
  • Raksts: IESPIESTS
  • Produkta Īpašības: viegls, Izturīgs un kompakts. Super Mīksts un Jūtas Lieliski.

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Zilā Okeāna Pludmales Viļņi Dabas Sega Sedz, Gultas Gultas Komplekts Mājas Tekstila Sega Segtu Spilvendrānas Guļamistabas Gultas Komplekts Nr. Lapa
€52.89 €31.21

(produkta apraksts iepakojumu sarakstu: 1* sega sedz + 2* spilvendrānas(ne aizstāvis,ne palagu) materiāls: poliesters sezona: pavasaris, vasara, rudens, ziema izgatavota no super mīkstas uz maksimālu komfortu.spilgtas krāsas un attēls. viegli izmantot - duvet cover ir problēmu-free slēpto rāvējslēdzēju & spilvens shams ir aploksnē slēgšanu. mašīna mazgājami aukstā cikla, fēns)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Spilvendrānas Kravas Automašīnu Spilvenu Pārvalki Mājas Dzīvojamā Istaba Guļamistaba, Dīvāns Spilvendrānas Navidad Jaunais Gads Partijas Apdare
€4.15 €1.66

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitātes pirmkārt, labāko servisu.klienti ir mūsu draugi. mēs varam sniegt dropshipping un vairumtirdzniecības, atrast lielu attēlu no produkta! laipni draugus no visas dzīves, lai sadarbotos ar mums. sakarā: ļoti piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba, bērnu rotaļu istaba, bērnu istabu, mājas, biroja, krēslu, spilvenu, dīvāna spilvenu materiāls:)

Izskatās arī
Elegants Ritiniet Balta, Melna Sega, Mīksta Mest Sedziņa Plīša Mājīgu Viegls, Silts, Izplūdušo Flaneļa Ceļojumu Piknika Segas Outdoo
€16.66 €7.83

(produkta apraksts: 1.izmērs:100x120cm,120x150cm,150x200cm,150x220cm 2. visas segas ir baltas krāsas ar melnu satīna apdari 3. foto kolāžas, pilna krāsu druka 4.mašīna mazgājami un ātri žūst 5. augstas kvalitātes sega, super mīksts, mazgājams, anti pilling ieteikt: 1. dod siltumu draugiem un ģimenes locekļiem, ar personalizētu touch forma, aitas vilnas segas. 2.ar)

Izskatās arī
59Inch Zemniecisks Tabula Apģērbu Apaļā galda Rieva Bezmaksas Āra Puses Izšuvumi Galdautu
€24.60 €21.40

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! izmērs: apaļa galdauts diametrs 59 collas, piemērotas galdauti, lai apaļā galda diametrs no 20inch-44inch, ilgāk nekā parasti, 50 collu kārta galdauts labāk krītot efektu. ūdensizturīgs & rieva bezmaksas: apaļa galdauts ar papildus ūdens izturīgs pārklājums, padara tabula aptver spillproof, ūdens un traipu izturīgs.izgatavoti)

Izskatās arī
2024 Skaņa Neslīdoša Doormat Zosu Spēle Formulējumu, Dzīvojamā Istaba, Virtuve Mat Āra Paklāju Iekštelpu Mūsdienu Dekori Jauno Gadu
€10.07 €3.02

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm * 60cm;15.7x23.5; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 1cm; produkta īpašības :)

Izskatās arī
Tokio Hotel band iespiesti Gultas Komplekti izsmalcinātu piegādes komplekts sega sedz, gulta mierinātājs komplekts gultasveļas komplekts luksusa dzimšanas dienas dāvana
€85.66 €25.70

(produkta apraksts funkcijas 1. reaktīvais drukāšana, veselīgs un nekaitīgs videi draudzīgas 2. tur ir dažādi izmēri, piemērots visu veidu cilvēkiem dažādās situācijās 3. viegli aprūpes un ērtības: veļas mašīnā mazgājamas, kas ietaupa jums daudz laika un enerģijas.veļas žāvē zems. 4.ja vēlaties citu izmēru vai projektēšanu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot īsziņas. 5.atcelšanu)

Izskatās arī
Kaķis Radošo Modelis Apaļš Paklājs Guļamistabā Jomā Ateists, Sadzīves Vannas Krēsla Paklājiņš, Melns Paklāju Viesistabā, Mājas Apdares 5 Izmēri
€29.97 €14.98

(laipni lūdzam iegādāties mūsu produktu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos! kategorija: paklāju / mat tīrīšanas veids: mašīna mazgājami gadījumā telpas: ēdamistabu, halle, dzīvojamā istaba, konferenču telpa, ieejas halle, studiju istabas, vannas istaba, halle, guļamistaba, virtuve izmērs: diametrs ir 60cm(24inch) diametrs 80cm(31inch) diametrs 100cm(39inch) diametrs)

Izskatās arī
Super Ūdensizturīgs Stepēts Matrača Segtu Kopa Viena Gulta Segtu Protector Anti-mitrinātājs Quilting Gulta Aprīkota Loksnes 140/160x200cm
€67.30 €30.28

(posteņa nosaukums : ūdensnecaurlaidīga, kas aprīkoti lapa / ūdensizturīgs matrača vāku materiāls: 100% poliesteris funkcijas: 1.ūdensizturīgs, pretapaugšanas, anti ērce, mīksta, ādai draudzīgāku audumu. 2.smalkas šuves, naudas sodu meistarība,ērts un elpojošs. 3.polimēra tpu ūdensnecaurlaidīga slāņa, nav noplūdes pat vienu pilienu ūdens paketē iekļauts: 1 gab aprīkots lapa( nav tostarp spilvendrāna)

Izskatās arī
Auto Saulessargs Jumta Automašīnas Saules Ēnā Aizsargs Saulessargs Vasaras Sauli Interjera Vējstikla Aizsardzībai Piederumi Auto Tonēšana
€14.15 €9.90

(2. izturīgs karkass struktūra: 10 izturīga skeleti un stabilu atbalsta nodrošinātu izturību auto saulessargs. 3. siltuma un saules aizsarg: bloķē ultravioleto staru ietekmi, efektīvi uzturētu temperatūru salonā, un turēt auto foršs.tajā pašā laikā, tas var efektīvi aizsargāt instrumentu paneļa un sēdekļa spilvena jūsu auto no izbalēšanas un plaisāšanas. 4. viegli lietojams: tas ir salokāms)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte, Sniegavīrs Virtuve, Gaitenis, Balkons Stīgas Dekori Paklāji Vannas Istaba Ar Neslīdošu Grīdas Paklājs Guļamistabā Paklāja, Ziemassvētku Rotājumi
€19.81 €9.91

(produkta priekšrocības: (1) mīksts un ērts, laba gaisa caurlaidība un anti-static. (2) netīrs un viegli tīrāma bez fedings, var mazgāt ar mašīnu vai roku (3) sastāvdaļas, kas ir drošas un videi draudzīgas un nav kaitīgas vielas, kas nav kaitīgas cilvēka ķermeni un mājdzīvniekiem (4) labas slīdes pretestību, aizsardzības grīdas, izturīgs ilgu glabāšanas laiku (5)malām)

Izskatās arī
Jūras Gultas Komplekts Guļamistabai Gultas Tropu Mājas Zivis Krabju Muļķis Jūras Bruņurupucis Okeāna Sega Sedz Sega, Spilvendrāna Vāciņu
€72.06 €49.00

(produkta apraksts iepakojumu sarakstu: 1* sega sedz + 2* spilvendrānas(ne aizstāvis,ne palagu) materiāls: poliesters sezona: pavasaris, vasara, rudens, ziema izgatavota no super mīkstas uz maksimālu komfortu.spilgtas krāsas un attēls. viegli izmantot - duvet cover ir problēmu-free slēpto rāvējslēdzēju & spilvens shams ir aploksnē slēgšanu. mašīna mazgājami aukstā cikla, fēns)

Izskatās arī
Aizkari, lai Dzīvo, Ēdamistaba, Guļamistaba Mūsdienu Pastorālā Vienkāršība Izšuvumi Daļēji Ēnojumu Amerikāņu Stilā
€44.40 €29.75

(maksājums: jūs varat maksāt, izmantojot boleto, visa, mastercard, qiwi, western union,maestro debetkarti, webmoney un bankas pārskaitījumu. sūtījumu: 1.mēs nosūtīsim produkta 5-10 dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. 2.mēs vienmēr izmantojiet ups/fedex/dhl/tnt/krievija express-spsr. ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes)

Izskatās arī
Kokvilnas Audumi, Galda Audums Mazgājams Ziemassvētku Galdauts, Kāzu Svinības, Ēdināšana, Banketu Jauno Gadu Apdare Luxuriou TableCover
€32.07 €16.03

(kokvilnas audumi, galda audums mazgājams ziemassvētku galdauts par kāzu svinības, ēdināšana, banketu jauno gadu apdare luxuriou galda segumu forma: kvadrātveida vai taisnstūrveida krāsa: solid krāsa produkta informācija materiāls: 100% kokvilna stils: korejas galdauts var izmantot galda, lai uzlabotu mājas stils, un tiek izmantots arī kafijas galds, galdi galdauts,)

Izskatās arī
Apaļš rožu paklāja mājsaimniecības, kas nav slīdēšanas paklājiņš bērnu guļamistaba, dzīvojamā istaba paklāju, grīdsegu guļamistabai tējas istaba durvju paklājiņš Mājdzīvnieku paklāju
€73.65 €36.82

(izmērs : apaļa 23.6 x23.6 (60cm diametrā) 31.5 x31.5 (80cm diametrā) 39.4 x39.4 (100cm diametrā) 47.2 x47.2 (120cm diametrā) 59 x59 (150cm diametrā) materiāla apraksts: 100% poliestera šķiedras kristāla samta audums,apakšā neausts audums viegli tīrāms, var tieši mazgā veļas mašīna vai ar rokām, kas nav izlietas un izbalināt, muguras, lai izvairītos)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Augu Palmu Lapu Zaļo Lapu Spilvena Vāka Hibiscus Ziedu Spilvena Vāka Dekoratīvā Bēša Veļa Dīvāna Spilvena Segums
€7.44 €2.98

(specifikācijas: mīksts un ērts,abpusējs izšuvumi.kvadrāta formas spilvens gadījumā ar modernu dizainu. ideāls dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba, bērnu rotaļu istaba, bērnu istabu, mājas, biroja,krēslu, spilvenu,dīvāna, mest spilveni,valentīna diena klāt,mātes diena dāvanu,bērnu dzimšanas dienas dāvanu,tēva diena dāvanu,utt. tips: spilvendrānā materiāls: lins modelis: iezīmes:)

Izskatās arī