Cena €2.53 €6.31

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Materiāli, kas izgatavoti no vilnas, ar lielisku kvalitāti, Mīksta un smalka, nav bojājumu, krāsu, virsmu, Viegli lietot, ar āķi & cilpas, vienkārši ielieciet to uz pulēšanas mašīna Ideāls pulēšana automašīnām, stikla, mēbeļu, keramikas.

2. Griešanas spēku garās vilnas spilventiņu, kas ir lielāks nekā īsās vilnas spilventiņu & spilvenu vates spilventiņu.

3. Palielināt sūklis spilvenu, lai nodrošinātu griešanas spēku un samazina iespējamību mešana caur krāsu virsmas.

Specifikācija:

Nosaukums: Ilgi Vilnas Pulēšanas Spilventiņu

Materiāls: Putu Sūklis+Vilnas

Pielietojums: Automašīnu Vaskošana, Pulēšana un Ātri Apdares

Izmērs: 5.5 Collu ( 130mm )

Krāsa: Violeta

Paketē Iekļauts:

1 * Vilnas Pulēšanas Spilventiņu

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

3. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: VIBRATITE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5V USB Powered Bārbekjū BBQ Gaisa Pūtējs Kempings un Āra Cooking Piliens kuģis
€4.80 €2.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas kvalitātes un izturīga: bbq gaisa ventilators ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, drošs, nav toksisks un bez smaržas, tā ir zema skaļš, un tas ir moderns un skaists.šis produkts nepieciešams, lai enerģijas vai varu izmantot, tas nav uzlādējamas. augsta veiktspēja: tas novērš putekļu piesārņo savu)

Izskatās arī
18W Mazu Elektrisko Urbju Komplekts 5 Ātrumu 18000 Apgr. / min Regulējams Mainīga Ātruma Urbju Rotācijas Instrumentiem Graviera Pildspalva Slīpēšana Pulēšana
€21.18 €14.83

(produkta parametri materiāls: abs krāsa: melna izmērs: 165mm svars: 250g modelis: hb-005 ieejas spriegums: 110-220v frekvence: 50/60hz izejas spriegums: 18v nominālā ieejas jauda: 18w tukšgaitas ātrums: 5000-18000r/min neto svars: 200g iepakojuma svars: 250g iepakojuma izmērs: 21.5*7.5*6cm produkta priekšrocības dažādu)

Izskatās arī
Profesionālās Elektriskās Griešanas Instruments Piemērots Seamstresses un Drēbnieki
€28.60

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes sasniegtu konkrētus un ērtāku griešanu ar šo kompakto elektrisko karstā griešanas rīku. izstrādāts ar augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, tas izturīgs instruments nodrošina ilgstošu lietošanu. paredzēti profesionāļiem un diy entuziasti gan, šis universāls instruments ir ideāls dažādiem griešanas uzdevumiem. no)

Izskatās arī
150x32x6mm 80# Keramikas slīpripas Baltās krāsas Korunds Abrazīvais Disks Metālam, 1GAB.
€19.19 €11.52

(funkcijas pavisam jaunā, augsta kvalitāte, augsta cietība, laba smilšu graudu efektu. anti-augsta temperatūra, laba nodiluma izturība, pulēšanas efekts ir ļoti labs. par pulēšana/slīpēšana, metālu, keramikas, marmora, pulēta koka amatniecība, u.c. ilgs kalpošanas laiks, samazinātu kaitējumu, detaļu, efektīvi uzlabotu apstrādes precizitāte un detaļu virsmas kvalitātes. plaši)

Izskatās arī
9733 BBQ Ventilators Ventilators DC12V 5100R Dubultu Lodīšu gultni, lai Bārbekjū Kempings Dropship
€8.62 €4.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes powered by dc12v auto 12v strāvas adapteri un vairāk 12v adapteri augsta gaisa volumn 5100rpm regulējams liels vējš un uzticamu drošības dc-brushless pūtējs ir piemērots projektiem, kas paredz, dzesēšanas un ventilācijas ar ierobežotu likvidēšana; plug-spēlēt,un uzstādīšana uguns ātri, palīdzot jums veikt)

Izskatās arī
4gab/set 2 Collu 50mm Electroplated Dimanta Spilventiņi Ātrās Noņemšanas Plāksnīte Stikla, Betona, Akmens, Metāla, Pulēšana, Slīpēšana Diski
€36.54 €18.27

(4gab/set 2 collu 50mm electroplated dimanta spilventiņi ātrās noņemšanas plāksnīte stikla, betona, akmens, metāla, pulēšana, slīpēšana diski izmērs: 2 collas/50mm smiltis:: #50, #100, #200, #400 arbor: m10 vītni iepakojumā: 4gab/set 2inch dimanta spilventiņi ar electroplated dimanta slīpēšanas disks piedāvā ļoti agresīvi atdalīšanas jūs varat iedomāties.tie ir)

Izskatās arī
Pilnu Specifikāciju Gaisa Kompresors Sūkņa Virzuļa Gredzeni Gaisa Kompresoru Cilindru Galvu Precīzi Ražošanas Ilgtermiņa Lietošanai
€0.47 €0.21

(funkcijas: *precīzu ražošanas, kvalitātes nodrošināšanu. *pilnīga specifikācijas,ilgtermiņa lietošanai. *4gab/set nitrila gumijas blīve, tai skaitā 2*o-veida starplikas + 1*katetra blīvi + 1*kvadrātveida gasket specifikācijas: *produkta nosaukums: gredzenblīvi *materiāls: gumijas *krāsa: kā rādīt attēlu *pēc izvēles veidi: par 550/750/950w,)

Izskatās arī
3X 5 Collu Puses Slīpēšana Bloku Hook & Loop Smilšpapīru Rokā, Pad Pulēšanas Paliktni, Abrazīvie Instrumenti,
€21.51 €10.76

(produkta nosaukums: 5 collu puses slīpēšana bloku pulēšana & slīpēšanas izmērs: 5 collas izmantots 125mm diametrs, biezums 45mm krāsa: dzeltena materiāls: sūklis šī ir lieliska slīpēšana piederumu, kas izskatās un jūtas tieši tāpat kā sander būtu atšķirībā no tur tālu brālēni... slīpēšana bloki.- slīpēšana bloki ir tikai, ka, slīpēšana bloki.tie var būt veida)

Izskatās arī
100mm Koka Leņķa Slīpēšanas Ripu Slīpēšana Griešanai Rotējošu Abrazīvu Disku Slīpmašīna Piederumu Koka Veidošanā Ripu Slīpmašīna
€4.82

(100mm koka leņķa slīpēšanas ripu slīpēšana griešanai rotējošu abrazīvu disku slīpmašīna piederumu koka veidošanā ripu slīpmašīna tā ir gatava būt, ņemot vērā kā dāvanu, lai tēvi un draugiem.liels slīpēšana, gravēšana un pulēšanas koksnes materiāliem un citi diy koka darbi.saderīgs saliktas slīpripas 22x100mm(0.86 diametrā) strādāt ar dažādu mazo leņķa slīpmašīna ar vītni)

Izskatās arī
Uzlabotu Veiktspēju ar Rullīti, Otu Nomaiņa Xiaomi S10 S12 B106GL Robots putekļsūcējs Uzlabotu Tīrīšanas Efektivitāti
€2.32 €1.62

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks *izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums *ja sweeper strādā, otu pielāgojas un griežas, frekvences, no putekļiem uz putekļiem kaste *efektīvi novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu no stūriem un malām, it īpaši jūsu matu un mājdzīvnieku spalvas *nav)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Tērauda Stieple, Riteņu Birste, Tērauda Suku lieljaudas Pulēšana Uzticamu Stiepļu Suka Vadu Riteņu Birste 1gb
€0.44 €0.24

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *noņem rūsas, apjomu, krāsu & izdedži *dažādu suka galvas uz ilgu plastmasas rokturi *neilona, misiņa un tērauda stieples sniedz dažādas tekstūras & stīvums *neilona sariem uz vieglākiem uzdevumiem, misiņa pārklājumu, stieple smagāks pienākums)

Izskatās arī
Elektriskie Karstā Līme Lielgabals Bezvadu Siltuma Lielgabalu Baterijas Karstā Silikona Pistoli DIY Rokā Instruments, lai Dewalt ar 12 Karstā Kausējuma Līmi Bez akumulatora
€48.19 €24.09

(paziņojums - bezvadu līmes pistole komplekta neietilpst akumulatoru! saderīgs dažādu dewalt akumulators - šis bezvadu karstā līme lielgabals ir paredzēti max 20v 18v litija bateriju darbināms ar drošības slēdzi. ātri, sildīšana līmi - šī bezvadu rūpniecības karstās līmes pistoles izmantot izolētas drip-free sprauslu, ātrā sildīšana, līme krītot ir 0.35 oz minūtē. iepakojums)

Izskatās arī
Brushless Elektrisko Skrūvgriezi Bezvadu 1/4" Vadītāja Ietekme Urbju Remonts Hex Atslēgu, Lai DeWALT 18-20V Akumulatora elektroinstrumentu
€109.18 €54.58

(brushless elektrisko skrūvgriezi bezvadu 1/4 vadītāja ietekme urbju remonts hex atslēgu, lai dewalt 18-20v akumulatora elektroinstrumentu funkcijas: -400n.m augsts griezes moments, vienmērīga ātruma maiņas slēdzis. -jaudīga elektriskā vadītāja, daudzfunkcionālas, super jaudu. -piemērots būvlaukumu plaukti, apkope, kokapstrāde -kompakts un viegls dizains ievietot cieši jomās -uz)

Izskatās arī
Mini Elektrisko Skrūvgriezi 6V Akumulatoru Darbināmas ar Bezvadu Urbis Rīku 11Pcs Biti Piederumu
€22.97 €11.48

(mini elektrisko skrūvgriezi 6v akumulatoru darbināmas ar bezvadu urbis rīku 11pcs biti piederumu · funkcijas: - maza izmēra, viegli pārnēsājams. - ar priekšu un atpakaļgaitas slēdzis. - mīksts ādas pakete, rokasspiediena ērtāku. · krāsas: skatīt attēlu · spriegums: 6v · čaks: 1/4 =6.35 mm · nominālā ātruma: 180rpm · akustiskā spiediena)

Izskatās arī
Elektriskā Armatūras Sasaistīšana Knotting Āķis, Automātiskās Armatūras Līmeņa Saistošs Mašīna Vadu Knoting Uzlādējams Twister Knaibles Bārs Tērauda, Instrumentu
€53.28 €31.97

(elektriskā armatūras sasaistīšana knotting āķis, automātiskās armatūras līmeņa saistošs mašīna vadu knoting uzlādējams twister knaibles bārs tērauda, instrumentu motīvs: 1. pastiprinājuma slānis ir rokas mašīna, ko izmanto, lai ātri pack armatūras, kas var ietaupīt 3-5 reizes, salīdzinot ar darbu. 2. izmantot būvniecības tirgū, tostarp civilās ēkas, grīdas caurules, apkure)

Izskatās arī
9PCS Neilona Pavedienu Abrazīvie Stiepļu Suka Riteņu & Kausa Birste, kas Neilona Birste, kas Gray&Zilās un Sarkanās Lai atbrīvotos No Rūsas Koroziju, Krāsas
€40.09

(iepakojums:9 pack neilona pavedienu abrazīvie stiepļu suka komplekts, ieskaitot trīs pack pildspalvu, otu,trīs pack plakano otu,trīs pack trauks otu. izmērs:pildspalvu, otu-6x25mm, plakano otu-6x25mm;bļoda birste-6x25mm1/4 collu apaļa kāta, max rpm: 4,500,bļodā slotiņu un plakanā suka ir 3 collu, pildspalvu, otu, ir 1 collas izturīgs: slīpēšana riteņiem un sukas ar rupjās abrazīvās smiltis iebūvēts)

Izskatās arī
2X Abrazīvie Tīrīšanas Līmi Pielīmēt Slīpēšana Jostas Band Bungas Tīrāku Smilšpapīrs Tīrīšanas Dzēšgumiju Jostas Disku Sander A
€10.95 €7.78

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! palielinot kalpošanas slīpēšana jostas un diski, novēršot atlikums. var izmantot tīru sangding jostas, disku sander,)

Izskatās arī
Ekspress Anti-sadursmes Iepakojuma Materiāla Burbulis Automātiskā Gaisa stabs Spilvenu Piepūšanas Iepakošanas Gaisa stabs Mašīna, Gaisa stabs
€667.28 €493.79

(nosaukums: gaisa stabs piepūšanas modelis: q15 gaisa tilpums: regulējama izmēra ieejas spriegums: noklusējuma ac 220v siltuma plombēšana ātrums: 15 m/min max nominālā jauda: 320w nominālā frekvence: 50hz/60hz anti-šoka kategorija: l klase mašīna neto svars: 22.8 kg mašīna bruto svars: 25kg piepūšanas izmērs: 760mm*340mm*610mm(l*w*h) piepūšanas)

Izskatās arī
Bezvadu Elektriskā 4V Uzlādējams Skrūvgriezi un 4V Rotējošu Combo
€27.94

(funkcijas: ootdty multi mērķis: urbšanai, skrūvēšanai, instalēšanu, sadzīves tehnika utt. griezes momenta bezvadu skrūvgriezis ir līdz 3,5 nm. līdzstrāvas uzlādes par endurable jaudu. lielākā daļa bitu piederumi ir viegli uzstādīšana un nomaiņa biti. augstu spilgtumu led gaismas, var strādāt arī tumsā. specifikācijas: strāvas padeve izmērs:)

Izskatās arī