Cena €9.48 €13.16

Pilns apraksts

KARSTĀ-3 in 1 Burger Nospiediet Pīrāgs ar Pildījumu Bürger Maker ar 120Pcs Burger Papīra, kas Nav Stick Kuģīši Liellopu gaļas Burgeru Preses - Melns 3-in-1 Burger Nospiediet: Mūsu Burger nospiediet ir 3 daļas dažādām funkcijām, apakšas režīmā varētu veikt liela pildījumu patty, tuvajos režīmu varētu padarīt sviestmaizi-burger, augšējā varētu veikt nelielu pildījumu patty. 3 - in-1 burger nospiediet, nekādas bürger jums patīk.

Noņemams Lifts Zīme: Push augšu no apakšas, lai novērstu patty no pamatnes, kas ir viegli novilkt pildījumu patty un arī ērti mazgāt.

Premium Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes pārtikas kvalitātes BPA bez ABS plastmasas, izturīgs, drošs un vienkārši lietojams.

Trauku mazgājamā mašīna Droši: Mūsu burger nospiediet atbalsta trauku mazgājamo mašīnu tīrīšanai.Vienkārši mētāties ar trauku mazgājamo mašīnu, kad tu esi gatavs, un saņemt atpakaļ uz grila pusi.

120pcs Vasks Patty Papīra: komplektā ietilpst 120 gabali bezmaksas burgeru papīra, varētu novērst gatavo salātus no uzlīmēšanu uz otru, un padara jūsu iesaldēt burgers viegli atdalīt.

Nosaukums: Burger nospiediet + cepamā papīra komplekts

Krāsa: balta + melna

Materiāls: ABS, silikons naftas papīra

Izmērs: Burger spiediens: 12.5 * 12.5 * 6CM

cepamais papīrs diametrs 11cm

Iepakojuma Saturs:

1 * hamburger spiediens

120 * cepamais papīrs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Gaļa Un Mājputnu Rīki Tips: Hamburgeru Prese
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Battenberg Battenberg Kūka Pannas, Tirdzniecības Svars Anodēta Alumīnija, Sudraba A
€21.29 €17.67

(katru gabalu no diapazons ir izgatavots no stabilas tirdzniecības svara alumīnija, ar sāniem, kas reizes plakans vienkāršai uzglabāšanai krāsa: sudraba materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs:: 25 x 15.8 x 4cm iepakojuma saturs: 1 x kūka pelējuma tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
250 Gabali Mazo Koka Karotes Mini Raksturs, Koka Karotes Medus, Tējkarote Cepamās Garšvielas Karotes Virtuves(Gaiši Brūns)
€58.79 €45.27

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! pietiekams daudzums, lai jūs, lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, jūs varat arī dalīties ar jūsu draugiem, radiem, ģimenes locekļiem un tā tālāk praktiska ēdienu gatavošana rīks:mūsu mini dabas karotes ir praktiski, lai jūs varētu izmantot savā virtuvē, jūs varat izmantot tos, lai sajauktu mīklu, izdomājums,)

Izskatās arī
Anime Jauki Chobits Karikatūra Placemat Veļa Pusdienu Galda Paklāji, Spilventiņi Bowl Kausa Mat Mājas Dekori Virtuves Piederumi
€4.36 €3.48

(materiāls: lins forma: taisnstūra izmērs:apm 40cm*30cm krāsa:kā picture rādīt pakete ietver:2 pusdienu galda pārklāji piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsu displejs var atšķirties no dažādiem monitoriem, tā aina, iespējams, nav precīzi atspoguļot krāsas objektu.)

Izskatās arī
Nerūsējošā tērauda bezdūmu bārbekjū BBQ tirdzniecības sašķidrinātās naftas gāzes grils kabīne krāsns lipekli, jēra gaļa, grilēta zivis krāsns
€173.06 €134.98

(produkta parametri zīmols: guyx produkta nosaukums: nerūsējošā tērauda bezdūmu grils produkts modelis: sc-03 (200) gāzes veids: sašķidrinātā naftas gāze gāzes spiediens: 2800pa (zems spiediens) aizdedzes ierīce: elektroniskā aizdedzes impulsa deglis materiāls: keramikas plāksnes infrasarkano apkures degļa ieslēgšanas un izslēgšanas reižu skaits:)

Izskatās arī
Cute Sedz Cookie Cutter Pelējuma Karikatūra Dzīvnieku Polāro Lāču Cepumu Formas Zīmoga Spiedogs Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem Cepšanas Veidnes
€4.78 €2.91

(funkcijas: 100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips:cepumu kūka pelējuma materiāls: plastmasa izmērs: kā parādīts attēlā noteikumi: kūka diy, cepumu pelējuma, maizes, kūku dekorēšanas paketē iekļauts: 1 x cookie cutter pelējuma piezīme: tas ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas nav izturīgs pret augstu temperatūru,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Uzpildāmas Atkārtoti Kafijas Kapsulas Cafeteira Filtrs K Maksu &Tchibo Cafissimo Cream Maker CNIM Karstā
€20.28 €13.99

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! nerūsējošā tērauda uzpildāmas atkārtoti kafijas kapsulas cafeteira filtrs k maksu &tchibo cafissimo cream maker cnim karstā izgatavots no nerūsējošā tērauda, ne fedings, nav rūsas, vairāk praktiska. var izmantot atkārtoti, lai aizsargātu vidi un ietaupīt naudu. korozijas izturīgas, skābes izturīgas,)

Izskatās arī
Byjunyeor M412 Retro Modes Rāmis UV Silikona Sveķu Pelējuma Karamele Šokolādes Konfektes Konfekte Kristāla Epoksīda Mīkstu Mālu Cep Rīks
€2.18 €1.65

(apraksts: * pelējuma izmērs: (l*w) ap 8.8*6.7*1 cm * silikona veidnes krāsu: pēc nejaušības principa * materiāls: fda silikona gumijas certifiated ar fda&lfgb * 100% brand new un labā stāvoklī * tā turēt formu gadus.glabā to prom no uguns, gāzes, cepeškrāsns un nazis * viegli izmantot un tīrīt. * viegli, lai saņemtu smaržu un garšu prom * vienreizēji,)

Izskatās arī
Jūras Viļņi Zilā Dabas Galda Pad Paklāji Pusdienu Galda Mājas Virtuvē Dekoru Piederumi Placemats Kalniņi
€12.07 €6.04

(ātri sausas drenāžas paklāja trauku žāvēšanas paklājus super absorbējoša kafijas automāts drenāžas pad galda piederumi izlietnes jaucējkrāns anti splash placemat paklājs motīvs: 1. šis virtuves drenāžas pad ir izturīgs, mīksts, un salokāma. 2. ūdens absorbcija: tā var ātri absorbēt ūdeni, palīdz mazgāt traukus, lai drenāžas ūdens, novērstu ūdens šļakatām, un saglabāt)

Izskatās arī
Radošā Nerūsējošā Tērauda Karoti Filiāle Lapas Karoti Kafiju Virtuves Piederumi, Galda Piederumi Apdares Titāna Pārklājumu Deserta Karoti
€5.93 €2.96

(radošā nerūsējošā tērauda karoti filiāle lapas karoti kafiju virtuves piederumi, galda piederumi apdares titāna pārklājumu deserta karoti apraksts: materiāls: nerūsējošais tērauds attiecas uz: pieaugušie nerūsējošā tērauda materiāls: 304 nerūsējošā tērauda stils: rietumu stila process: spogulis, pulēšana. krāsa: zelta/sudraba specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Black 220 X 130 x 210mm 2 Din Auto DVD Radio Montāžas Dash Paneļu Fascijas ietvars 2009. - 2014. gada Skoda Superb
€22.94 €15.60

(descrption: šī josla ir speciāli izstrādāta, lai modificētu instalēšanas automašīnas radio, 2009 2010 2011 2012 2013 2014 lielisks.vienuma tips: fascias materiāls : plastmasa speciālās īpašības: ērts radio iekārtas krāsa : melna din tips: 2din objektu izmēri: 220 * 130 * 210mm izvietošana: dashboard piemērots transportlīdzekļa tips: superb 2009 2010 2011 2012 2013 2014 izvietošana: dashboard īpašas funkcijas:)

Izskatās arī
DIY Universāla Izolācijas Virtuves Galda Paklājiņš, Koka, Korķa Kalniņi Bļodā Pad Placemat Kausa Mat
€1.75 €0.97

(materiāls: korķis krāsa: kā parādīts attēlā diametrs: 90mm biezums: 3mm pakete ietver: 6pcs * kauss mat visu dabas slim korķa dzērienu kalniņi 100% fine-grain dabiskā korķa materiāla kaļamā un elastīgi, viegli sagriezt dažādās formas un izmēriem viegli tīrīt lai aizsargātu mēbeļu vai apvienoti, lai izveidotu paneļi.aizsargā jūsu galda un stikla virsmām.termiski izturīgs.pret skrāpējumiem.neslīdoša.piezīmes: 1.)

Izskatās arī
10 Gab. Koka Karotes Dakšas Uzstādīt Koka Trauks Uzstādītu Atkārtoti Dabīgā Koka Piederumi Iestatīt Gatavošanas Maisot Ēšanas
€12.47 €8.60

(praktiski dinnerware komplekts: jūs saņemsiet 5 gabali, koka karotes un 5 gabali, koka dakšas, pilnu karoti un dakšiņu kombināciju, lai jūs varētu ēst dažādus pārtikas produktus viegli; daudzumā, lai jūsu ikdienas lietošanai un nomaiņa, jūs varat sagatavot vienu mājās un vienu birojā, un pārējo viņiem backup.kvalitatīvs materiāls: šīs zupas karotes un dakšiņas ir izgatavoti no kvalitātes koksni, seifs,)

Izskatās arī
3PCS Kūka Pelējuma Silikona Taisnstūra Kūka Pelējuma Mīksto Muffin Cupcake Starplikas Cept Kausa Pelējuma Konfektes Pelējuma Veidā Bakeware Cepšanas Trauki
€4.64 €3.71

(iezīmes: 3pcs bento dalītāju, kas piemērots atsevišķu differeny veida pārtikas.izgatavoti no silikona materiāla, droši un izturīgi lietošanai.mīksta un nav noplūdes, var būt arī pārtikas.vilnis malas, var paplašināt, lai ietilptu pusdienas kaste labāk.viegli tīrīt un atkārtoti, var izmantot ilgu laiku.arī piemērots cepšanai izmantot, kā kūka pelējuma.specifikācijas: materiāls: silikons izmērs: laukums:)

Izskatās arī
Spēcīgs Koka Sloksnes Magnētiskais Nažu Turētājs Pie Sienas Montējams Metāla Naži Akācijas Koka Bloku Magnēts Nažiem Plaukts Virtuves Rīki
€28.08 €19.65

(magnētiskā naži plaukts pie sienas piestiprinātās bambusa virtuves trauks naži turētājs bārs sloksnes organizētāja mājas restorāns informācija: telpas taupīšanas:saglabāt visus jūsu naži un instrumenti vienā ērtā, viegli pieejama vieta, padara jūsu virtuvē vairāk sakopta un veikls. magnētiskā adsorbcijas dizains:attēloti liels, spēcīgs magnēts nazi joslā būs droši turēt)

Izskatās arī
304 Nerūsējošā Tērauda apaļa BBQ Grils Acs Mājās Cepta Tīkli Bekonu Grils Rīku Dzelzs Tīkli grila piederumi non-stick BBQ Mat Režģis
€35.46 €18.44

(mēs esam ražotājs,laipni lūdzam veikt pasūtījumu,mēs pārliecināts, ka kuģis visu dienu jūs veicat pasūtījumu. 304 nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
1/3PCS Virtuves Silikona Siltumizolācijas Pirkstu Uzmava Cepeškrāsns, Mikroviļņu Krāsns, Siltuma Izolācija Cimdu Augstas Temperatūras Izolācijas
€0.42 €0.27

(funkcijas: pārtikas klases tpo materiāls ir drošs un nav toksisks, ka tas var būt izliekts atkārtoti bez deformācijas, anti-novecošanās (anti-korozijas, izturīgs. vienkāršs un elegants izskats, skaista un stilīga. efektīvas izolācijas ķeršanai aukstā vai karstā lietas. praktiski un izturīgi virtuves rīku. karstumizturīgas pirkstu segtu: tas ir viegli, lai iet mājās)

Izskatās arī
Vakariņas Plate Komplekts 4 Sadalīt Plāksnes 5 Nodalījumi, Plastmasas Plāksni Galda Piederumi Pieaugušajiem, Bērniem, Mikroviļņu Krāsns Un Trauku Mazgājamā Mašīna Droši
€39.56 €18.60

(vakariņas plate komplekts 4 sadalīt plāksnes 5 nodalījumi, plastmasas plāksni galda piederumi pieaugušajiem, bērniem, mikroviļņu krāsns un trauku mazgājamā mašīna droši pārtikas kvalitātes plastmasas materiāliem - 24 oz graudaugu plates ir izgatavotas no plastmasas materiāla, tie ir neiznīcināmi, viegls un pārtikas klases.mamma var dot bērniem un ģimenes mieru izmantot bļodā. lietotājam)

Izskatās arī
1/2/5PCS Rīsu Maiss Ieliektiem Caurumu Slīpēšana Non Stick Rīsi, kas ir Viegli tīrāmas Komfortu Rokturis Virtuves Darbarīki Rokas Spiedienu, 5 Krāsas pēc Izvēles
€3.31 €2.15

(1/2/5pcs rīsu maiss ieliektiem caurumu slīpēšana non stick rīsi, kas ir viegli tīrāmas komfortu rokturis virtuves darbarīki rokas spiedienu, 5 krāsas pēc izvēles apraksts: produkta nosaukums: pelējuma materiāls: krāsa: 5 krāsas pēc izvēles izmērs: 16.5*1.5*15cm stils: moderns un vienkāršs specifikācijas: 1. apaļas un delikāti rokturi, ērti turēt)

Izskatās arī
Metāla Gatavošanas Pelējuma Sagraut Burger Nospiediet Rīki Squeezer Patty Pieņemšanas Sitiens Griddle Nerūsējošā Tērauda Rokturi Maker Sadzīves
€38.58 €18.52

(apraksts vai jūs meklējat izturīga gaļas nospiediet set?ja tā, tad paskatieties mūsu produktiem!tas var padarīt perfektu pīrādziņi katru reizi.izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāliem, izturīgs un praktisks.piemērots mājas virtuve, ātrā restorānā, un tā tālāk.kaut arī šis rīks ir vienkārša dizaina, tas ir ļoti praktiski izmantošanai. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:nerūsējošais)

Izskatās arī