Cena €3.33 €5.54

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Materiāls: Citi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Klasifikācijas: Bez Piedurknēm Priekšauts
  • Stils: Citi
  • Izmantošana: Tīrīšana

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Hepa Filtrs Xiaomi Roborock S50 S51 S55 S5 Max S6 Piederumi Robot putekļu Sūcēju Daļas Xiaomi Roborock Filtrs
€11.05 €7.73

(hepa filtrs:efektīvo hepa filtru xiaomi robotikas vakuuma cleanerunique dizains, viegli tīrāms putekļu boxdurable lietošanas. tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. filtri saglabāt tīrīšanas veiktspēju, vienlaikus samazinot infiltrācijas putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. tas ir labākais, lai aizstātu rezerves daļas,)

Izskatās arī
Portatīvo Zobu Suka Caurule Uz Lietu Ceļojumu Pārgājieni, Kempings Zobu Suka Lodziņā Birste Cauruļu Gadījumā Praktiski Augstas Kvalitātes Uzglabāšanas Kaste
€3.34 €2.00

(portatīvo zobu suka caurule uz lietu ceļojumu pārgājieni, kempings zobu suka lodziņā birste cauruļu gadījumā praktiski augstas kvalitātes uzglabāšanas kaste apraksts: materiāls: plastmasa izmērs: 20cm svars: 20g izdevniecības logo: nē specifikācijas: 1. tas ir pārnēsājamas, drošu un uzticamu, ar gaisa caurumiem, kas var efektīvi izplatīt mitruma un saglabāt)

Izskatās arī
Magic Dishcloth Sudraba Vadu Tīrīšanas Virtuves Auduma Preces Microfiber Mazgāt Dvieli Tērauda Stiepļu Bumba Lupatiņu, Virtuves Tīrīšanai
€3.40 €2.38

(informācija: materiāls: sudrabs poliesters,microfiber krāsa: sudraba izmērs: 20x20cm apraksts: 1. tērauda stieple mazgājot traukus, ir mīksta, mēbeles ir mīksts, un biezuma audums nav viegli tīrīt. 2. spēcīga krāsošana, netiek bojāts ne krāsas, ar tīrīšanas jauda tērauda bumbu un elastību sūkli. 3. nedaudz mazgāšanas līdzekļa, var radīt bagātīgu putu. 4. piemērots visu veidu materiāliem.ikdienas)

Izskatās arī
Radošo Ģimeni Noteikumi Dušas Aizkaru Komplekts Smieklīgi Inspirational Quotes Aforisms Koka Kuģa Retro Ķieģeļu Sienas Vannas Aizkari Dekori
€27.70 €13.84

(produktu veids: dušas aizkari materiāli: poliesters iepakojuma saturs: 1 x dušas aizkars un āķi (komplekts) radošu un unikālu modelis padara jūs baudīt jūsu vannas laiku. mēs izmantojam izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera audums, kas ir ūdensizturīgs un izturīgs, super mīksts un ādai draudzīgiem, nav izbalināt.un tās ir tik viegli tīrīt.nevienu ķīmisko vielu vai kādu)

Izskatās arī
7Pcs Mīksta Plīša Lentes, par Dyson V7 V8, V10 V11 putekļsūcējs stiprinājumi Rullīšu Suka Rezerves Daļas
€11.47 €4.02

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavota no premium pūka materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. izgatavoti no augsta blīvuma premium samta, piemēram, plīša materiāla vislabāko veiktspēju un izturību. mainot mīksta plīša līstes, var atrisināt problēmu unsmooth uzgaļa un augsta izturība. kā daļa no standarta apkopes, to var viegli izjaukt un nomainīt. tas ir)

Izskatās arī
mājās vannas istabā grīdas paklāji Ziemassvētku dzīvniekiem Vannas Kāju paklājiņš mūsdienu vannas istabas piederumi paklāju Tualetes paklājiņš Vanna pretslīdes paklājs
€27.45 €13.72

(piezīme: 1.sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes. 2.lūdzu atļaut 1--3cm kļūdas par to visu izmēru ,paldies par jūsu sapratni. 3.kā ceļš ir tālu prom, preces var tikt bojātas tranzītā, ja jums atrast jebkuru problēmu, kad jūs saņemsiet priekšmetus, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties,)

Izskatās arī
2 Pāri Trauku Tīrīšanai, Gumijas Cimdi, Atkārtoti Ūdensizturīgs Virtuves Cimdi, Neslīdoša Viegli Izmantot
€18.13 €10.33

(premium materiāls: gumijas cimdi, kas izgatavoti ar ļoti elastīgu ūdensizturīgu dabas augstas kvalitātes materiāliem, lai lielisku komfortu un veiklību, kas ir gan traipu bezmaksas un smarža-bezmaksas.tie smaržoja mazliet rubbery un ķīmiskās piemēram, kad jūs pirmo reizi ņēma tos no iepakojuma, bet pēc vēdināšanas viņus no tās būs labi.alerģiski cilvēki vai cilvēki jutīgi pret gumijas smarža, būtu)

Izskatās arī
Pa kreisi Anti-Fall Sensors Ecovacs 220-6225-0139 Robots putekļsūcējs U2 / U2 PRO Mājsaimniecības Piederumi Tīrīšanas Vakuuma Daļas
€4.16 €2.58

(postenis ziņas: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas *izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņotas ar sākotnējās iekārtas *ciets un izturīgs, ilgs kalpošanas laiks *viegli uzstādīt un ticamas, lai izmantotu *fit modelis: ecovacs par deebot u2 / u2 pro *krāsa: kā bildes rādīt iepakojuma saturs: 1*pa)

Izskatās arī
1gb Portatīvo Kurpes Tīrīšanas Birste, Čības Mazgāšanas Birstes Ilgi Plastmasas Mājsaimniecības Tīrāku Piederumi Četka Sapato
€1.84 €1.29

(produkta informācija: 1、【bez piepūles saprast komfortu] aicina šo kurpju tīrīšanas suka funkcijas, izliektu rokturi, kas nodrošina ērtu rokturi, tādējādi nodrošinot ērtu lietošanu, vienlaikus ietaupot piepūles laikā, apavu tīrīšana. 2、【efektīvu tīrīšanu] aicina veļas mazgāšanas suku, kas aprīkots ar elastīgu un smalkiem sariem šī suka dod lielisku tīrīšanas jauda, neradot)

Izskatās arī
Dārza Augsnes Termometrs Nerūsējošā Tērauda Augsnes Termometrs Cilmes Lasīt Komposta Augsnes Termometrs Temperatūras Mērītājs Dārza Instrumenti
€20.98 €10.49

(aizzīmju punktiem: 1. viegli lasīt: komposta termometrs ir mērīšanas diapazons 0-120°c un diametrs-par 4.8 cm/1.89 gadā, padarot to viegli, lai sasniegtu komposta centrs precīzus rādījumus. 2. izmantot viegli: augsnes, komposta termometrs ir garš zondes aptuveni 50cm / 19.68 gadā, padarot to viegli, lai varētu ievietot kompostā, lai uzraudzītu temperatūru. 3. endurable materiāli: augsnes)

Izskatās arī
4-6cm Plata 500Pcs/Daudz Dabīgās Lufas Šķēle DIY Pielāgot Ziepju Rīki,Tīrītājs,Sūklis Skruberi,Sejas Ziepēm, Īpašnieks
€85.66 €43.69

(lietošana: tīrīšanas veids: apaļa krāsa:balta materiāls:lufas izmēri:diametrs 4-6cm biezums: 1cm iepakojuma saturs: 500 x dabīgās lufas šķēles tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.)

Izskatās arī
Pārtikas Zondes Elektronisko Termometru, Virtuves Pavardu Nerūsējošā Tērauda Pildspalva Veida Uzbūve, Sadzīves Temperatūru Šķidrā Pastas
€4.90 €2.94

(pārtikas zondes elektronisko termometru, virtuves pavardu nerūsējošā tērauda pildspalva veida uzbūve, sadzīves temperatūru šķidrā pastas apraksts: 1. ieslēgts/izslēgts: ieslēdziet funkciju 2. ℃/℉: ja temperatūra ir parādīts, nospiediet šo taustiņu, lai pārslēgtos uz ℃/℉ funkcija 3. turiet taustiņu: temperatūras displejs valsts, nospiediet šo taustiņu, lai saglabātu)

Izskatās arī
Pre-filtrs putekļu Sūcēju Piederumi Izturīgs Makita 198750-1 Stick Vakuuma Pirms Filtra DCL180 DCL181 DCL280 DCL280 CL001G
€5.86 €3.35

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks *filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. *kā daļa no parastas apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt *filtru materiāli, kas savākti ar)

Izskatās arī
Vannas Istabas Piederumi Portatīvo Elektrisko Zobu Suka Galvas Pārnēsāšanai Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste
€7.35 €3.68

(galvenie punkti: 1. pārtikas klases pp materiāla, nekaitīgas un drošas, nav toksiskas un garšas. 2. vienkāršs dizains, skaists un praktisks, ērts rokturis, piemērots zobu suku rokturi ietvaros 19 cm. 3. dobi-out dizainu uz muguras, caur ventilācijas atverēm, korpusa var saglabāt savu zobu suka ķermeņa un galvas sausa un tīra. 4. zobu suka gadījumā ir viegli pārvadāt, putekļu izturīgs)

Izskatās arī
Jaunas piemiņas izdevums viena un dubulto liesmu luksusa vieglāks Ping Skaņas dabas krāsas cigarešu smēķēšana butāna šķiltavas 16058
€636.65 €190.99

(piezīme: visi produkti ir pieņemts ar savu mobilo telefonu bez jebkādiem attēlu apstrāde.ja jums ir nepieciešams, lai redzētu detaļas, vai arī citiem, jūs varat sazināties ar mums, vai apskatīt bildes komentāru jomā. (advanced technology) salīdzinājumā ar parasto amatniecības produktu tirgū, tā ir smalkāka. aprakstīt: krāsa: zelta, sudraba svars: 145 grami papildinājums:)

Izskatās arī
Luksusa Paklāji Mīkstu Absorbējošu Microfiber Paklāji Nonslip Pinkains Vannas Paklājs, Paklāji Vannas istabas Grīdas, Vanna, Duša Mazgājams Dekoru N84C
€19.16 €13.79

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu vannas paklāji ir daudz biezāka un aizsargāt jūsu kājām no aukstuma vannas istabas grīdas, microfiber materiāls jūtas mīksta un komfortabla. apakšā ir pārstāvim, ir labs efekts uz slidenas virsmas, vannas istaba.vairāk izturīgs un drošs bērns, un vecākiem cilvēkiem. mīksto sonstruction, kas ātri uzsūc ūdeni)

Izskatās arī
12Pcs Veļas Mašīna Oglekļa Sukas 154740 Oglekļa Sukas Motora Oglekļa Sukas Siemens Veļas mazgājamā Mašīna
€8.52 €7.07

(veļas mazgājamās mašīnas piederumu: lietoti elektromotoru ogles sukas bieži izraisa sliktu dzinēja darbību.aizstāt oglekļa suku var atjaunot dzīvi jūsu veļas mašīnas un efektīvi samazinātu troksni. premium materiāls: veļas mašīnu sukas ir izgatavoti no augstas kvalitātes grafīta materiāli, augstas stiprības un izturīgs.zema dzirksteles, zemu trokšņa līmeni un samazinātu enerģijas zudumus. viegli)

Izskatās arī
50ml Portatīvo Roku Sanitizer Pudele Caurspīdīga Tukšs Uzpildāmas Plastmasas Pudeles Travel Tūrisma Konteineru Izlases Krāsu Karabīne
€0.65 €0.42

(funkcijas: 1. ideāls iepakojums essentials atvaļinājumā vai nedēļas nogalē pārtraukumiem, bezkrāsaina, un netoksisks, izturīgs, atkārtoti uzpildāmi un atkārtoti. 2. piemērots iepakojums roku sanitārās apstrādes līdzeklis želejas, dušas želejas, roku ziepes, vannas eļļas, šampūni, ķermeņa losjoni, utt. 3. kompakts un pārnēsājams: ir tik mini un vieglas, šis produkts nav nepieciešams daudz)

Izskatās arī
EKO Madison Matēta Nerūsējošā 50 Litru/13.2 Galonu Soli, Atkritumu tvertnes ar Iekšējo Starpliku - pirkstu Nospiedumu Izturīgs Apdare
€85.40 €43.55

(galvenais pirkstu nospiedumu resistancy - izgatavots no augstākās velmēta tērauda ar izsmalcinātu, pirkstu nospiedumu izturīgs matēts balts pulveris mētelis, tas miskastes iemieso izturīga elegance, sajaukšanas iekļaujas jebkurā mājās vai birojā, kurā vienlaikus nodrošinot tīru, stilīgs atkritumu apglabāšanas risinājums.kluss slēdzenes - izturīgs solis pedāļa mehānisms ir būvēts, lai izturētu gadu)

Izskatās arī
2023 Jaunu stilu liela, plakana mop 360°Rotējoša iebūvētu Atūdeņošanas Skrāpi mop Mājas Cietkoksnes Grīdas, Dziļa Tīrīšana Mop
€14.04 €10.10

(iebūvētu atūdeņošanas skrāpi mopu ir aprīkots ar atūdeņošanas skrāpi.jums tikai nepieciešams, lai pārvietotu skrāpi uz augšu un uz leju, lai dehidrē mopu, un skrāpi ir aprīkots ar zobains comb, kas var nokasīt nost matus un citi dažādi uz mopu, kas ir ļoti ērti un praktiski.izvairieties no pieskaršanās mop tieši ar rokām, padarot to tīrāku un higiēnas prasībām. nerūsējošā tērauda ilgtermiņa)

Izskatās arī