Cena €240.81 €481.64

Pilns apraksts

✔【100% BEZVADU, Viegla Uzstādīšana] aicina Nr. vads ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu.Tā atbalsta WiFi (2.4 G & 5G) un US915mhz,Eiropā 868mhz frekvences signālu pārraide.WiFi ir pārraidei starp mobilo tālruni un durvju zvans, lai jūs varētu zināt, kurš zvana pa "TuyaSmart", ja jūs neesat mājās. 915mhz un 868mhz biežumu pārraidei starp monitoru un durvju, to atrisināt šo problēmu izplatība nav pietiekami spēcīga, un attālums nav pietiekami ilgi.Tā derīga attālums ir līdz 500m atklātā kosmosā(bez sienu vai metāla)

✔【7 Collu 1080P TOUCH SCREEN MONITORS] aicina Bezvadu 7 collas TOUCH SCREEN MONITORS ar minimālisma sistēmas, viegli darbību, piemēram, smart tālruni.Izšķirtspēja ekrāns ir 1080P, nodrošina skaidrāku attēlu.Var novietot visur, vienkārši pievienojiet kontaktdakšu ekrāna.Visas funkcijas ir integrētas displejā, lai jūs varētu kontrolēt, ieskaitot atbildētu uz zvanu, apgūstot durvis, uzraudzības un utt.

✔【Nav Mēneša Maksas] aicina notikumi tiek glabāti TF karte(iekļauta) iekšpusē telpās monitora, jūs varat apskatīt tos displejā.Un tie būs sinhroni augšupielādēts APP "TuyaSmart", lai jūsu mobilo tālruni, ir arī jānodrošina, lai to apskatītu.Vissvarīgākais no visiem, tas ir PILNĪGI BEZMAKSAS, un ikmēneša abonēšanas maksa nav jāmaksā.Pateicoties TF karte ir iekšā monitors nav durvju, jums nav jāuztraucas par datu zaudējis, ka nav pierādījumu par policiju, ja kāds nozog vai zaudējumu durvju zvans.

✔【Kustības detektors & 160° Platleņķa Objektīvs] aicina Signāls būs uzstājām uz jūsu mobilo tālruni, un telpās uzrauga, kad kustība ir konstatēts(robežās, 5m), tas automātiski veic video un pēc tam saglabāt TF karte(iekļauta) iekštelpu monitora, jūs varat apskatīt to uz monitora, vai jūsu mobilo tālruni. 160 grādu platleņķa objektīvu sniedz jums plašāku redzeslauku, nekad garām nevienu coner.

✔【Nakts Redzamības & 2-Way Audio] aicina durvju zvans kamera ir aprīkota ar dienas/nakts redzamības automātiski pārslēgšanas funkciju un 2-way audio.Un izšķirtspējas kamera ir 1080P.Kad apmeklētāji nospiediet durvju, vienalga, diena vai nakts, jūs varat skaidri redzēt, apmeklētāju sejas un reālā laika video, runāt otru uz monitora vai jūsu mobilo tālruni.

✔【Akumulatora darbības laiks ir ilgs & Atbalsta Vairāku Lietotāju] aicina durvju zvans fotokameru var lietot līdz 3 mēnešu laikā pēc tam, kad pilnībā uzlādēts sakarā ar iebūvēto 5,000 mAh litija akumulators nodrošina ilgu akumulatora darbības laiku, nav nepieciešams, lai uzlādētu bieži.Jūs varat dalīties ierīci ar citiem lietotājiem, izmantojot BEZMAKSAS PROGRAMMU "TuyaSmart", tāpēc, ka visi jūsu ģimenes locekļi var saņemt paziņojumus un redzēt, kas nāk uz mobilo telefonu.

WiFi Bezvadu Video Domofons Sistēma Durvju zvans ar Kameru un Monitoru

Atmiņas karte ir iekļauti paketē, jums nav tērēt papildus naudu

Bezvadu video domofons sistēma ir ideāls risinājums lietotājiem, kuri vēlas, lai aizstātu esošo lielgabarīta monofunctional vadu domofons durvju zvans, vai nevēlaties, lai iznīcinātu skaistumu māju, jo sarežģīta vadu, vai nav kāds elektriķis, ir pieredze.

Iekštelpu vienības izšķirtspēja ir 1280*600 touch screen, atbalsta 2.4 G/5G WiFi.Visas funkcijas ir integrētas par to, lai jūs, lai kontrolētu, viegli lietot un gluda, piemēram, iPad.Lietotājam-draudzīgs produkts tehnisko iesācējiem.Reālā laika Paziņojumus

Kad PIR sensors uztver kustību, tā nekavējoties nosūtīt paziņojumu uz jūsu mobilo tālruni un iekštelpu monitors, un ļaujiet jūs zināt, kas nāk, lai jūsu mājās.Jūs varat precīzi pielāgot noteikšanas jutība, lai samazinātu nevajadzīgu paziņojumus.

Iespraudiet strāvas, monitors stabilu izmantošanu

Iekštelpu monitors ir uzcelta 2000 mah akumulatoru tikai gadījumā, ja tiek pārtraukta enerģijas.Par stabilu izmantošanu un pagarināt darba laiku, lūdzu, pievienojiet strāvas adapteri, lai lietotu monitoru.Lai labāk aizsargātu jūsu mājas drošību.

Saderīgs ar TuyaSmart APP

Pēc tam, kad pievienojat ierīci APP un pareizi savienots ar elektronisko slēdzeni, jūs varat tālvadības atslēgt durvis ar TuyaSmart APP, ja jums ir augšā vai ne dārzs, pat jums nav mājās.

Akciju ierīci ar ģimeni

Atbalsta multi-lietotāja koplietošana, visas jūsu ģimenes var kontrolēt ierīci(remote unlock, aprunājies ar apmeklētājiem, un displejs)savā tālrunī, pēc tam, kad jūs apmaiņas ierīces ar tiem, aizsargāt savu dzimteni kopā.

Stiepļu bezmaksas video intercom sistēma

Kas ir brīva no sarežģītas iekārtas.

Nav vads ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar iekštelpu un āra ierīci.Iekštelpu monitors var likt visur jūsu mājā, atšķirībā no vadu video durvju tālrunis ka monitors var būt tikai fiksēta vienā vietā.

IP55 ir ūdensizturīgas un nakts redzamības

Durvju zvans kamera tiek vērtēts IP55 ūdensizturīgs, tāpēc jūs varat būt pārliecināti, tas var strādā labi, pat tad, ja līst stipri.

Tā ir aprīkota ar 4 modernu infrasarkano staru nakts redzamības gaismas, tā var automātiski pārslēgties diena vai nakts režīmu, pamatojoties uz apgaismojuma apstākļos.Pārliecinieties, ka jūs varat redzēt apmeklētāja seju skaidri jebkurā gadījumā.

Apgūstot moduli, nepieciešams papildus iegādāties

Video Ieraksts un Atskaņošana

Durvju zvans kamera automātiski ieraksta video( kad apmeklētāji nospiediet durvju zvans, vai palikt pie jūsu durvīm) un saglabāt TF karte(iekļauta) lietotājiem apskates uz savu mobilo telefonu un iekštelpu monitoru jebkurā laikā.

Vietējā krātuve, bez ikmēneša maksas un abonements.

Divi Barošanas Režīmi

Āra bloka funkcijas 5000 Mah uzlādējams litija bateriju.Gaidīšanas laiks var sasniegt līdz 90 dienām ar smart zema enerģijas patēriņa pārvaldības funkciju.Viegli insatall un izņemiet akumulatoru.

Specifikācijas

  • Displeja Izmērs: 7
  • Rezolūcija: 1080P
  • Jauda: 220V
  • Zīmola Nosaukums: anjielosmart
  • Komplekts Konfigurācija: Viens pret vienu, video domofoni
  • Uzstādīšana: Sienas montāža
  • Smart home platform: Tuya
  • Kamera: Krāsa
  • Skatīšanās Leņķis (°): 160
  • Zona Ieejas: 4
  • Ūdensizturīgs:
  • Displejs Ekrāna Tips: Krāsu Skārienekrānu
  • Tehnoloģija: Digitālā
  • Durvju zvans:
  • Kameras Sensora tips: CMOS
  • Savienojuma metode: Bezvadu
  • Kontaktdakšas tips: ES plug, ASV PLUG, AU Plug, UK Plug
  • Sensora Izmērs(Collas): 1/3
  • IP Kameras Saskarne: No
  • Samrt Home Saskarne: No
  • Atbildot Režīmā: brīvroku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Intercom Sistēma
  • Piekļuves Kontrole: NAV

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

TUYA Bezvadu Dome Smart Kameras Uzraudzības Home Security Iekštelpu WiFi Wifi bezvadu Baby Uzraudzīt, divvirzienu Audio, Kustības Detektoru,
€48.30 €41.05

(motīvs: - pan un tilt drošības kameru horizontālā 355 ° un vertikālo 120 ° rotācijas diapazons rada pilnīgu 350 ° pārklājumu - divvirzienu balss:divvirzienu balss ļauj runāt ar savu ģimeni visu laiku - auto izsekošana:šī kamera var automātiski sekot ķermeņa, kad kāds kustas.(var ieslēgšana /izslēgšana in-app) - atbalsta tuya smart app:tas strādā ar citām smart ierīcēm)

Izskatās arī
CE Pilna Malām Drošības Ķivere Uzlīmes V Formu, Grūti Cepuri Lukturis Celtniecības Darbi Caps Augstu Izturības Dzelzceļa Aizsardzības Grūti Cepure
€43.18 €25.90

(drošības ķivere pilnībā malām grūti cepuri oglekļa šķiedras celtniecības darbi klp viegla augstas izturības dzelzceļa abs aizsardzības grūti ha funkcijas: elpojošs/saulessargu/modes/drošība cepure, kas piemērota galvas izmērs: 52-63cm lietošanas vide: būvniecība / fabrika / naftas / mining / ikdienā / takeaway darbu materiāls: abs iekšējais: 6-punktu audums ķivere)

Izskatās arī
SP880 divvirzienu Audio Portatīvo Bezvadu Baby Uzraudzīt Bērnus Gulēt Aprūpētājs Ar Automātisko Nakts Redzamības Temperatūras Noteikšana
€119.11 €59.55

(sp880 divvirzienu audio portatīvo bezvadu baby uzraudzīt bērnus gulēt aprūpētājs ar automātisko nakts redzamības temperatūras noteikšana galvenās iezīmes: 2.4 g bezvadu tehnoloģiju, vairāk nekā 250 rāmis izlaist, bez wi-fi traucējumus. digitālā signāla kodēšana pārvades, nodrošinātu drošību. 200m pārraides diapazons atklātā teritorijā, 30m ar starpsienu. 2,4)

Izskatās arī
6Pcs Auto T20 Ligzda Bremžu lukturu Aizmugurējās Gaismas Ligzdas Turētājs priekš Honda Accord, Acura Civic T20W 33515-S50-003
€9.85 €4.24

(1. profesionālās ražošanas, augsta precizitāte, augsta jutība. 2. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes abs, nerūsējošs un nodiluma izturīgs. 3. viegli uzstādīt, tiešā nomaiņa, stabilu darbību. 4. var būt perfekti, lai jūsu aizmugures aizmugurējos lukturus. 5.jauns un skaists, qulity, izturīgs, lai izmantotu,stabilu veiktspēju, augsta uzticamība.vienuma tips: astes gaismas ligzda stāvoklis: itment tips:)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Autel Robotikas EVO II Pro 6K Fotogrāfija dr viens Autel EVO2 Pro HD 1080p RC dr viens Ar
€3 631.54

(email:[email protected] whatsapp: +86 19877987983 adrese: changsha, ķīna, ķīna (mainland) #detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:455.74162679425837 px}#detail_decorate_root .magic-4{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{text-align:center}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
1Set Smart Digital ID, Paroli Keyless Bloķēšanas Touch Tastatūra Elektronisko Skapis Failu Durvīm, Atvilktnēm, Bloķēšanas ministru Kabineta Bloķēšana
€20.21 €15.56

(2-in-1 kombinācija atslēga: super kvalitātes smart digital rfid paroles drošība, augsta sensitiity.pamudināt, lai atbloķētu ar karti atslēgu vai paroli, ātri un conenient. augstas kvalitātes elektronisko ministru kabineta bloķēšanas: izgatavota no premium cinka sakausējuma materiāla, stingri, ar rūsas izturīgs un izturīgs.šī smart ministru kabineta bloķēšanas izskatās mašīnām skaisti un vienkārši,)

Izskatās arī
Mini dr viens ar Salokāms Quadcopter Wifi Fpv Gravitācijas Sensors 360 Grādu Rc dr viena Rotaļlieta
€524.60

(ja jums ir citi modeļi.lūdzu, sazinieties ar mums (sales manager) laipni aicināti sazināties ar mani!email:[email protected] whatsapp: +86 19877987983 adrese: changsha, ķīna, ķīna (mainland) #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
DC-005 DC sieviešu Strāvas Ligzda Piegādes Kontaktligzdu, kontaktdakšu Savienotāji Barelu Tipa taisnā Leņķī PCB Mount Termināļa 5521 5.5x2.1mm
€3.01 €2.11

(10pcs 5.5x2.1mm dc-005 black dc strāvas ligzda ligzda dc konektori piegādes barelu tipa taisnā leņķī pcb mount termināls funkcijas: 1. 5.5x2.1mm līdzstrāvas spraudnis ligzda 2. paneļa montāža 3. darbu ar vīriešu spraudni ar iekšējais diametrs: 2.1 mm, ārējais diametrs: 5.5 mm iepakojums: 10pcs/20pcs)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mini UPS LĪDZSTRĀVAS Akumulatoru Backup Drošības Nodroses Barošanas ABS Nepārtrauktās Barošanas avots
€26.07

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! liela akumulatora ietilpība, viegli izmantot, piemērots maršrutētāju, apmeklētība mašīna.pavisam jaunu un augstas kvalitātes.labā darba stāvoklī. mini ups nepārtrauktās barošanas avots ir gaidīšanas enerģijas uzglabāšanas barošanas. izmantot droši un vides litija baterijas, ticamu un stabilu pcb šis)

Izskatās arī
1 gab., 2.4 Ghz LNA RF Platjoslas Zema Trokšņa Pastiprinātājs Modulis UHF HF, VHF, Kompakts Dizains Viegli Veikt
€11.12 €7.79

(1 gab., 2.4 ghz lna rf platjoslas zema trokšņa pastiprinātājs modulis uhf hf, vhf, kompakts dizains viegli veikt 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes barošanas spriegums: dc 12v (pašreizējās 75ma) ar aizsargātās kameras ieejas izejas pretestība: 50 ω maksimālā izejas jauda: 19.5 dbm(2vpp/50ohm slodzes) ieejas signāls: mazāk nekā equal 0 dbm(lielāks par 0 dbm ieejas,)

Izskatās arī
4X Pagrabā Ūdens Noplūdes Detektors, Alarm, Plūdu Sensors, Ūdens Noplūdes detektors, 110DB, Bezvadu
€40.84 €28.59

(ja noplūde vai ūdens plūdi ir konstatēts, 24/7 365 dienas automātisko noplūdes signalizācija nostrādā, un lētu, vienkāršu un efektīvu iekārtas, kas novērš kaitējumu īpašumam, naudas zaudējumu, un veselības riskiem. pilnībā automātiska darbība, nav vadu nepieciešama; akumulatora barošanu (bez akumulatora) augstu jutību: ir divi pieskārieni nospiediet ūdens apakšā, signāls tiek nekavējoties)

Izskatās arī
Radošā Vārdnīca Drošu Mini Plastmasas Paroli Uzglabāšanas Grāmatu Noslēpt Drošu Noslēpums Slēpts Paroli, Seifu Ietaupījums Dāvanu Kastē
€23.30 €13.98

(produkta nosaukums: grāmatu plastmasas cūciņa banka iepakošanas metode: siltuma sarukt filmu stils: atslēgu veids un paroli tips krāsa: melna brūna sarkana zila produkta specifikācija: 24*15.5 * 5.5 cm iepakošanas ātrums: 48pcs citi: divi taustiņi piezīme: šis modelis ir izgatavots no plastmasas materiāla šis produkts ir cpc cpsia cpsc cp65 astm un citas)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs IP65 Wiegand 26/34 Piekļuves Kontroles Nolasītājs 125kHz 1356Mhz RFID Kartes Vergu Lasītājs KR100E Wiegand Izejas
€13.02

(āra ūdensizturīgs ip65 wigand 26 / 34 piekļuves kontroles 125khz 1356mhz rfid kartes pieeju lasītājs kr100e / m vergu lasītājs lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā: kr100e(wiegand 26-125khz rfid) kr100m (wiegand 34-rfid 13.56 mhz) specifikācijas lasīt diapazons:kr100:līdz 5 cm izmērs:kr100e:116*75*16 mm kr100m:116*75*16 mm lasījumā laiks:≤200ms ievades ports:ārējā led kontroli,ārējo)

Izskatās arī
150Pcs Par NTAG215 Kartes, Bezkontakta Nfc Kartes Frāzi 504Byte Lasīt-Rakstīt PVC Kartes Portatīvie
€59.47 €29.73

(saderīga izmantošanai, kā amiibo klons kartes ar nintendo slēdzis, wii u un jauno 3ds sistēmas. veidota ar augstas kvalitātes un izturīga, ūdensnecaurlaidīga pvc materiāla,katru nfc kartes ar opp maisā, individuālā iepakojumā. baltu abas puses - printable lielākā daļa foto id karšu printeri, piemēram, datacard, zebra, fargo, evolis, magicard, nisca, nbs & utt.nav izmantot tintes printeriem. 504)

Izskatās arī
Dome Kamera Turētājs Uzraudzības CCTV Aksesuāri Wall Mount Semisphere Turētājs Nodrošina Puslodēm Ietvaros 4,5 Collas vai 130mm
€16.40 €13.12

(produkta nosaukums: uzraudzības puslodē turētājs abs plastmasas/alumīnija sakausējuma piemērots hikvision dahua uniview tp-link kamera universālā iekštelpu un āra sienas uzstādīts paslēpts vads materiāls: abs plastmasa/alumīnija sakausējuma pēc izvēles krāsa: balta stils: pēc izvēles uzstādīšanas metode: pie sienas piestiprinātās materiāls ir biezāka un pastiprināta,)

Izskatās arī
4X Pn5180 Nfc Rf Sensors Iso15693 Rfid Augstas Frekvences Ic Card Icode2 Lasītājs Rakstnieks
€47.20 €29.27

(pn5180 var atbalstīt vairāk kartes ar dažādiem protokoliem (iso / iec 18092.14443 a / b, felica, 15693), palielinot dis funkcija palielina stabilitāti saņemšanas, (iespējams, vairāk emv, uzlabot antenu atsauksmes). pn5180 atbalsta karti sacensība un vienaudžu topeer režīmā, nfc čipu. modulis, izmantojot programmu vairāk serial peripheral interface spi pn5180 ir multi-protokolu nfc)

Izskatās arī
Auto Cimdiem Bloķēšanas Fiksatoru Rokturi, Plastmasas der Suzuki Jimny Grand Vitara Vitara
€6.66 €3.59

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums ! auto cimdiem bloķēšanas fiksatoru rokturi, plastmasas der suzuki jimny grand vitara vitara daļa numurs:73430-76811-p4z izmērs: apm. 8.7 x 3.7 cm(3.4 x 1,5 collu) (lxw) stāvoklis: jauns postenis svars: 0.05 kg piemērots: par suzuki jimny)

Izskatās arī
6 Pāri Banana Plug Lai Aligators Klipu Testa Rezultātā Krokodils Klipu Lab Testa Vadu Ar Banana Plug lieljaudas 1M Garš
€27.38 €15.88

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! šo banānu spraudni aligators klipu testa svina multimetrs, 1m garš un izgatavots no metāla un plastmasas, kas padara to izturīgu)

Izskatās arī
4X Home Security Pavasara Slaidu Skrūve Logu, Durvju Automātiskās Bloķēšanas Fiksatoru Sevi Slēdzenes
€23.85 €15.74

(4x home security pavasara slaidu skrūve logu, durvju automātiskās bloķēšanas fiksatoru sevi slēdzenes padarīt cinka sakausējuma materiāla,stabils un izturīgs,sudraba virsmas, krāsas,nekad rūsas. cinka sakausējuma automātisko durvju skrūve, pavasara ielādes, izvelciet gredzenu lielība, viegla montāža. piemērots mājās, istabu durvis, logi, utt. 1.nosaukums: cinka sakausējums,)

Izskatās arī