Cena €19.15 €38.30

Pilns apraksts

Roku Padarot Maisa Komplekts Rokas Izšūšanas Soma, PU Ādas Diy Roku darbs Komplektu Šūšana Materiāla Šujamos Amatniecības Komplekti Soma Piederumiem

Funkcijas :

1) Iesācējs Draudzīgu Šūšanas Video Instrukcija angļu valodā ar Subtitriem – Soli-Pa-solim Video Instrukcijas angļu valodā, ar Subtitriem, lai nodrošinātu to, tas ir viegli visiem šuvēja prasmju līmeni, īpaši Iesācējiem.

2)Pilnīgs DIY Iepriekš Iesita Somā Šūšanas Pieņemšanas Komplekts – Mēs zinām, ne visi ir profesionāla šuvēja, kas ir iemesls, kāpēc mūsu komplekti līdzeklis ar iepriekš caurumiem, lai padarītu to vieglāk, lai rindā un šūt sekcijas kopā.

3)Būtiski DIY Daļas un Piederumi – nav jāuztraucas par pērkot papildu rīkus šūt savu jauno DIY somā kopā.Patiesībā, katra maisa ietver visas daļas, adatas, diegus, un citi piederumi, kas jums ir jādara, tas no nulles.

4)Ceļa-Gatavs Piederumu Uzglabāšanai – Mūsu roku, šūšanas komplekts ļauj padarīt funkcionālu maku, kas nodrošina pietiekami daudz vietas mobilais, personas tualetes piederumi, grima, kosmētika un citas essentials, jūs nekad atstāt mājas bez.

5)Moderns un Stilīgs Somas un Totes – Mēs piedāvājam Būt Blinger DIY somas komplekts meitenēm vai sievietēm ķekars dažādu do-it-yourself soma iespējas, lai labāk atbalstītu savu ikdienas dzīvi, ceļojumiem, aizņemta darba grafiku un citu aizraujošu piedzīvojumu.

Specifikācijas:

Materiāls: PU+cinka sakausējums

Izmērs:

Num1 20 L *W 10*H 14cm , Num2 20 L *W 10*10cm H

Num3 L 22 *W 7*H 17cm ,Num4 L 22 *W 6*H 11cm

Num5 20 L *W 8*H 14cm, Num6 L 29 *W 8*H 17cm (1 inch=2.54 cm)

Paketē Iekļauts

1 * DIY Komplektu Šūšana Roku darbs Maisa Komplekts

Atgādināt:

-Mēs atbalstām mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un Dropshipping, Kuģa rīkojumus par 48-96 stundas pēc apmaksas

-Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

-Ja jums nav saņemt savu pasūtījumu laikā, lūdzu, izmantojiet Pack24.lv, sazinieties ar mani, es sniegs jums efektīvu risinājumu,Jo laika starpība starp valstīm, ja pārdošanas persona nav online,viņa sniegs atbildi uz jūsu e-pasta 5-10 stundas.

...............Num1 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

...............Num2 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

...............Num3 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

...............Num4 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

...............Num5 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

...............Num6 DIY Maisa Komplekts Šūšanas soma.................

Specifikācijas

  • Pielāgota MOQ: Sazinieties ar mums
  • Zīmola Nosaukums: nolvo pasaulē
  • Stils: Rokassomu, Pleca Siksna maku veidošanas komplekts
  • Krāsa: Attēls
  • Ir Pielāgotā: Jā, Logo Pielāgota
  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • 2. veids: DIY Soma Somas Piederumi
  • Iepakojums: Plastmasas maisi /paper, Kartona
  • Modeļa Numurs: diy maisa komplekts
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland), Ķīna, Ķīna
  • Aparatūras nosaukums: Roku Padarot Soma
  • Pelējuma maksa: apspriežama
  • svars: As description
  • Veids: Viegls Organizatori
  • Materiāls: PU+Cinka Sakausējums
  • 1. tipa: Roku Darbs Austs Maiss Komplekts Soma Veidošanas Komplekts
  • Kvalitāte: Augsta Līmeņa, Augstas Kvalitātes, Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Ūdensizturīgs Bērnu Schoolbags Lielu Jaudu Primārās Studentu Zēni un Meitenes Plecu Somas Kawaii Bērnu Mugursomas
€15.09

(produkti: skolēnu skolas somas / bērnu mugursomas materiāls: sbr izmērs: l 29 * w14.5 * h38.5 cm uzmanību: 1. manuāla mērīšana, tur ir 1-3cm kļūdu 2. sakarā ar filmēšanas iekārtām un monitoriem, ir nelielas krāsu atšķirības ir normālas, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī
Pūkains Plecu Somas Gadījuma Vienkrāsainu Liela Jauda, Somas Mīksta Plīša Iepirkumu Grozs Rudens&Ziemas
€4.71 €2.97

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. veids: plecu soma dzimums: sieviešu materiāls: poliestera šķiedras krāsa: kā attēlā izmērs: kā attēlā paketē iekļauts: 1x soma laipni atzīmēja: 1.maz smarža ir normāli.lūdzu, liekot to ārā uz pāris dienām, smarža pazudīs. 2.lūdzu atļaut maz krāsu atšķirība sakarā ar citu fotokameru vai apgaismojuma)

Izskatās arī
Vintage Zilā Un Baltā Porcelāna Ķīniešu Stilā Mugursomas Pasūtījuma Skolas Somas Portatīvo Datoru Mugursoma Vīrieši Sievietes Sieviešu Ceļojumu Mochila
€36.69 €25.68

(posteņa nosaukums: mugursoma stils: gadījuma modes materiāls: poliestera oxford izmērs: 40x17x30cm atklāšanas metode: rāvējslēdzējs dizains : kā rādīt attēlu iepakojuma saraksts: 1* mugursoma produkta īpatnības: regulējams plecu siksnas un muguras ir polsterēta ar polsterējumu, lai nodrošinātu komfortu un novērstu diskomfortu pleciem.tas nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
1Pc Metāla D Gredzenu Sprādzes DIY Atvērt Skrūvi Soma, Siksna Pakārt Āķis Somas Plecu Jostas Sprādzes Keyring Savienojuma Piederumi
€2.38 €0.45

(aprakstīt viegla montāža un demontāža piemērots ķēdes spriegošanu un savienojumu maisiņi, somas, utt. metāla materiāla, izturīga un nodilumizturīga iekšējais diametrs 1,2 cm ir piemērota soma, platumā 10-12mm iekšējais diametrs 1,5 cm ir piemērota soma, platums 13-15 mm iekšējais diametrs 1,5 cm ir piemērota soma platums 17-20mm specifikācija materiāls:)

Izskatās arī
Skaisti Underarm Soma Mirdzēt, lai Rhinestone Crossbody Soma Pleca Soma Vakara Soma Somā, lai Maskēta Puse
€4.47 €2.72

(334 funkcijas: ootdty ar rhinestone materiāls: šajā crossbody soma ir izgatavota no pu materiāla, dzirkstošais apdare ir un uzkrītošā saskaņā ar gaismu, kas var dižoties jūsu eleganci. vienā interjera zipped kabatas: izstrādāta ar vienu mazo, iekšējo slots, sieviešu rokassomas var turēt lielākā daļa no jūsu nozīmīgus objektus, piemēram, bankcards, kredītkartes un vadītāja apliecība,)

Izskatās arī
E74B Sievietēm, Metāla Aizdare Slēdzenes, DIY Rokassomu, Pleca Soma Somā Aparatūra, Piederumi
€1.08 €0.70

(sievietes metāla aizdare slēdzenes, diy rokassomu, pleca soma somā aparatūra, piederumi ootdty apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes lieliski piederumi diy roku maisā. to var izmantot kā spilvenu sprādze, lai crossbody soma, plecu soma, somas utt.izmērs:5x5.5x1cm/1.97x0.98x0.39 (aptuveni) krāsa:gaiši zelta black daudzums: 1 gab. piezīme: nē,)

Izskatās arī
Luksusa Ķēdes Plecu Somas Sievietēm Dizainers Dimanta Pārbaudīt Soma Sieviešu Laukumā Crossbody Somas Tālruni Somā Retro Šūšanas Iepirkumu grozs
€8.24 €4.45

(luksusa ķēdes plecu somas sievietēm dizainers dimanta pārbaudīt soma sieviešu laukumā crossbody somas tālruni somā retro šūšanas iepirkumu grozs ·)

Izskatās arī
Liela Jauda, Audekls Maiss Studentu Sieviešu Jauns Students Harajuku Dizaina Plecu Messenger Somas
€18.83 €10.35

(liela jauda, audekls maiss studentu sieviešu jauns students harajuku dizaina plecu messenger somas izmērs:30*27*8cm veida:plecu somas svars:0.34 kg krāsa:rozā, melns dzeltens, zils)

Izskatās arī
Sieviešu Krūtīs Pack Modes Punk Soma Mirdzēt Fanny Pack Ceļojumu Crossbody Krūtīm Spilvenu Tālruņa Kabata, Gurnu Jostas Soma Rhinestone Jostas Soma
€18.19 €9.46

(specifikācijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: pu krāsa:sudraba,zelta,melna izmērs:garums, platums, un augstums ir aptuveni 22 * 7 * 15 cm, ar kļūdu aptuveni 2cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.394 collas silts padoms : 1.atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas)

Izskatās arī
Vasarā Sievietēm ar Rokām Austi Rotangpalma Maisiņu Salmu Cross-body Maku Beach Kāzu Somā Vasaras Sajūga Grozs Iepirkumu Soma ar Pušķis
€8.08 €5.82

(sievietes, meitenes, salmu cross-body soma, handwoven vasaras pludmales pleca soma ar pušķi funkcijas: -- ideāls vairākas reizē no pludmales pastaigas diskotēkas. -- baudīt savu vasaras piejūras braucienu ar šo cute plecu soma! -- viegli, lai jūs varētu nodot vai veikt savu barību. specifikācija: materiāls: salmu izmērs: 15cm*8cm*14cm/5.9 *3.1 *5.5 (l*w*h) krāsa:)

Izskatās arī
Zency Zila, Violeta Sieviešu Īstas Ādas Ādas Plecu Soma Luksusa Dizaineru Tote Shopper Soma Liela Jauda, Crossbody
€107.19 €53.59

(materiāls:virsējo slāni pātagot īstas ādas sakarā: iepazīšanās, darba vieta, iepirkšanās, ceļošana, tikšanās. izmēri: garums*platums*augstums=28*12.5*28cm svars: 0.91 kg metāls: sudrabs paziņojums: sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums, nelielu krāsu atšķirība varbūt ir izgājis. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas.)

Izskatās arī
Sieviešu Mugursoma ar lielu ietilpību Viegls Mugursomas Sievietēm, Ūdensizturīgs, Nodiluma izturīgs 15.6" Laptop Soma Triecienizturīgs Anti-theft
€86.98 €30.44

(produkta apraksts: audums: oxford izmērs: 40* 30*11cm iekšējā struktūra: priekšējā kabata, liela jauda, galvenais kabatas, neatkarīgi datora nodalījuma, sānu kabatas, iekšējais rāvējslēdzējs kabatas. galvenās funkcijas: nodiluma izturīgs, triecienu absorbējošu, elpojošs)

Izskatās arī
Tīrtoņa Krāsu Bowknot Pleca Soma Mini Rokas Soma Atloks Ādas Crossbody Soma Uzglabāšanas Soma Somā Mazu Ziņu Soma Streetwear
€22.42 €8.97

(materiāls: pu āda dzimums: sieviete stils: fashion style krāsa: melna, rozā, bēša,sudraba izmērs:13x11x3.5cm(5.12x4.33x1.38in) paketē iekļauts: tikai 1gab pleca soma piezīme: 1. sakarā ar dažādām displeja uzstādījumi, reālu produktu, var būt nedaudz krāsu kļūda, 2. izmērs ir mērot manuāli, tur ir neliela kļūda, lūdzu, saprast,)

Izskatās arī