Cena €47.84

Pilns apraksts

[Saderības]SP101 Nomaiņa Gaisa Apcep Grozu saderīgs ar Ninja Foodi Krāsns modeļi SP101, SP100, SP101B1, SP101C. [Non-toxic & Trauku mazgājamā mašīna Droša]Šīs cepeškrāsns plaukti ir izgatavoti no finest kvalitātes, ļoti izturīgas pārtikas - netoksisks materiāls, karstumizturīgs 304 nerūsējošā tērauda, kas ir trauku mazgājamā mašīna droši. [ un Pat Apkures] SP101 Acs Svaigumu Grozi Izmantot Apritē, Lai Visu Ap Crispness Pārtikas Termiski apstrādāti, Paaugstināts Acs Grozu Padara Siltuma Cirkulēt Ap Pārtikas Vienmērīgi, Pavārmāksla Bez Dedzināšana. [Koncentrēties uz Veselību]Mazāk Tauku un Kaloriju, Ne vai mazāk garšvielas, eļļa vai sviests ir nepieciešams.Gaisa "Mazuļi" franču kartupeļi, tater tots, mozzarella nūjas un utt.Padara veselīgāku ēšanas.Bekona plīts ir cepeškrāsns. [Multi-Izmantojiet]Ar SP101 krāsns grozs ir arī ideāls dzesēšanas paliktni vārīšanai un cepšanai, grils grozu, arī augļu un dārzeņu iztukšot grozu var arī vietu un kausu.Grozs Izmēri: 13.4 x 13.3 Dziļums Grozs: 1.3.krāsa:Sudraba Materiāls:Nerūsējošais tērauds Iepakojuma Saturs: 2 x Gaisa Apcep Grozu Tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu postenis nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Gaisa Apcep Grozu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Putekļu Sūcēju Daļas Xiaomi Roborock Q7 Q7+ Q7 Max Q7 Max+ Q7 Plus Q7 Max Plus T8 Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop
€21.15 €14.81

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un citu alergēnu iekļūšanu gaisā, ko elpojam jums. materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
Jauno Disku, Jostu Littleswan Veļas Mašīna MICRO-V 6EPJ 1274 Mazgāšanas Daļas
€10.39 €8.82

(paziņojums: * sazinieties ar mums, lai apstiprinātu modeli. * sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk modeļiem. * sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmas,ja produkts nedarbojas. ======================= apraksts: * posteņa nosaukums: veļas mazgājamās mašīnas piedziņas siksna * par zīmolu: par littleswan * daļa numurs: micro-v 6epj 1274 *)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYJ02YM Piederumi, Rezerves Daļas Xiomi Mijia NIECĪBAS putekļsūcējs Rezerves Birste
€19.51 €13.26

(piederumi, būtu jāmaina ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.visas detaļas ir izgatavotas no augstas izturības un videi draudzīgus materiālus.tas ir viegli, lai novērstu netīrumu, putekļu un būvgružu stūriem un malām, no piederumus, īpaši cilvēka matu un pet matiem.aksesuāri, detaļas ir izturīgas un viegli uzstādīt produkta nosaukums:putekļsūcēju piederumi savietojams:par xiaomi mi robots vakuuma mop pro styj02ym krāsa:krāsu)

Izskatās arī
Putekļu sūcējs Nomaiņa Piederumi 360 S8 S8 Plus Slaucīšana Robots HEPA Filtrs Lupatu Piederumi
€5.56 €4.45

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu.to var viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.ieteicams nomainīt ik pēc 2-3 mēnešiem vai pēc tam, lai uzturētu mašīnu .tīrīšanas piederumus glabā savu sweeper veic tās labākās.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga.produktu kategorijas: putekļsūcēju piederumi modelis: 360 s8 s8 plus materiāls: plastmasa krāsa:)

Izskatās arī
Par Xiaomi Mijia 3C Plus C103 Nomaiņa Piederumi Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Audums
€23.31 €16.32

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs iekārtas. 2. labs piederumi, lai jūsu mājas robotu, lai saglabātu optimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.visi vienlaikus samazinot putekļu, putekšņu un citu alergēnu, no seeping gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos attīrīšanas)

Izskatās arī
Mop Tīrāku Hepa Filtrs Xiaomi Mijia 1C 2C STYTJ01ZHM Dreame F9 Robots putekļu Sūcēju Aksesuāri, Rezerves Daļas
€18.27 €10.96

(jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci.labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums.lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas efekts, tīrīšanas)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Kluču Nomaiņa, Rezerves Daļas, Piederumi Venga VG RVC 3000 Robots putekļsūcējs
€19.87 €12.52

(galvenais sānu birste hepa filtrs mop kluču nomaiņa, rezerves daļas, piederumi venga vg rvc 3000 robots putekļsūcējs jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saderīgas ar šo ierīci. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija,)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Roborock S7 T7S Plus Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas
€31.03 €20.79

(galvenais sānu birste hepa filtrs mop auduma roborock s7 t7s plus robots putekļsūcējs rezerves daļas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.tīrīt sukas saglabāt jūsu mājas robots, kas darbojas ar maksimālu veiktspēju. sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana. rezerves filtri)

Izskatās arī
2GAB AD827JNZ darba Pastiprinātāja 100% Oriģināls Amerikā Dubultā Kanāls AD827JN HIFI Audio OP AMP Uesd Produktu
€15.25

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
9 GAB. Elektriskā Skuvekļa Asmens Flyco Skuvekli FR8 Skūšanas Skuveklis Vadītājs Dubultu Gredzenu Asmens Nomaiņa Piederumi
€7.03 €3.87

(skuvekļu rezerves galviņas fr8 skūšanās .elektriskais skuveklis griešanas galva apdares ar augstu efektivitāti un labu apgriešana, efektu.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir liels rezerves piederumi.viegli uzstādīt.tips:trimmera galvas materiāls: metāla krāsa: sudraba paketes saturs: 9 x griežņu galva tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
Galvenais Sānu Birste Filtra Rezerves Daļas Neato Botvac D7 D5 D3 D7500 D8500 D800 Robots Putekļsūcējs Piederumu Komplekts
€33.98 €19.71

(galvenais sānu birste filtra rezerves daļas neato botvac d7 d5 d3 d7500 d8500 d800 robots putekļsūcējs piederumu komplekts iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks. sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu un)

Izskatās arī
6Pcs Mop Auduma Spilventiņi noteikti Ecovacs Deebot Ozmo 920 950 putekļu Sūcēju Daļas Nomaiņa, Mājas Piederumi
€9.52 €7.52

(mop auduma komplekts ecovacs deebot ozmo 920 950 putekļu sūcēju daļas izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie maksimālā jauda materiāls:audums krāsa:zila iepakojuma saturs: 6 * mop lupatas tikai)

Izskatās arī
Putekļu Maisiņš Roborock Q Revo P10 A7400RR Robotu Putekļusūcēju Piederumi, Atkritumu Maisu Nomaiņa Rezerves Daļas
€10.39 €0.45

(putekļu maisiņš roborock q revo p10 a7400rr robotu putekļusūcēju piederumi, atkritumu maisu nomaiņa rezerves daļas saderīgi modeļi par roborock q revo / p10 a7400rr)

Izskatās arī
Piemērots Dyson V6 Izcelsmes/DC59/DC62 putekļu Sūcēju Piederumi Elektriskie Rullīšu Suka Beigām Vāciņu
€27.94 €13.14

(【 produkta nosaukums] aicina elektriskā rullīšu suka beigām vāciņu 【piemērots] aicina uz v6 izcelsmes/v6 motorhead/dc59/dc62 【produkta svara] aicina neto svars 5g/g, iepakojuma lentes 7.g/g)

Izskatās arī
2W 230V Normāli Atvērt Aizvērt termoelektrostaciju Cilindrā, Zemgrīdas Apkures Cilvēks Dropship
€14.77 €7.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kontrolē ūdens plūsmu caur zemgrīdas apkures sistēma 2-vadu savienojums ar vārstu uz vienu abonentlīniju unikālo ātri bloķēšanas darbību.sarkans plankums uz augšu var noteikt viegli ar adaptera gredzens specifikācijas: tips: parasti aizvērt materiāls: slāpētājs pc jauda: 2va darba)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda K45DH Mīklas Āķis Pielikumu par KitchenAid 4.5-5Q Ttilt-Galvas Mikseris Daļas Accessorie
€23.16 €16.21

([dubultā celtniecība]ar k45dh mīklas āķis stāvēt maisītāji izgatavota no premium quality304 nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs, bez pārklājuma un ir rūsas-pierādījums tam,tas ir daudz emaljas pārklājumu un alumīnija mīklas āķi. [unikāla dizaina] virtuves mīklas āķis pielikumu nomaiņa ir disks, kas neļauj mīklai no ietīšana ap mašīnas atsperes.standarta izmērs nav pārāk īss)

Izskatās arī
Par Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Mop Lupata Rezerves Daļas un Logu Uzgalis Apaļa Suka
€36.63 €28.94

(motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ne matu izkrišana, izturīgs un ilgs kalpošanas laiks spēcīga ūdens uzsūkšanās un attīrīšanu, viegli izmantot, maiga tekstūra, kas nav ievainots jūsu virsma rezerves tīrīšanas lupatiņas, uz vecās, netīrās tiem, palīdzēt, lai uzlabotu tīrīšanas efektivitāti un veiktspēju jūsu mopsis viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana piemērots)

Izskatās arī
12PCS Piederumi Sānu Birste Ecovacs Deebot X2 / X2 Pro / DEX86 Robots putekļsūcējs Mazgājams Sānu Birste
€12.08 €9.30

(100%izgatavoti no augstas kvalitātes izejvielām, videi draudzīgu materiālu, mīksts un izturīgs, lai izmantotu. sānu suku var iet dziļi stūriem un malām, lai novērstu vairāk netīrumu, putekļu un būvgružu viegli uzstādīt un noņemt, nav nepieciešams tērēt papildus enerģiju un laiku. aizstāt vecos, bojātas vai netīras sānu birste, un uzlabotu tīrīšanas spēja un ietekme tīrīšanas)

Izskatās arī
Rullīšu Birste, Vāks Xiaomi Mijia Mi Robots Vakuuma Mop Pro STYTJ02YM Centrālā Segumu Tīrītājs Rezerves Daļas
€5.99 €3.90

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgāks.izsmalcinātu un izsmalcinātu, ļoti saskaņota ar aprīkojumu.izturīgs un izturīgs ar ilgu kalpošanas laiku.krāsa: balta materiāls: plastmasas iepakojuma saturs: 1 * rullīšu birste, vāks tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu)

Izskatās arī
6Pcs Ir Piemērots Miele Miele GN Sērijas putekļu Sūcēju Piederumi neaustu Putekļu Maisiņu Vakuuma Maisā un Filtra Kokvilnas
€13.59 €7.47

(rezerves miele gn vakuuma maisiņi:saderīga ar s400,s600,s2000,s5000 un s8000series,tvertnes s400i-s456i,s400-s499,s600-s658,s800-s858,s2000-s2999,s5000-s5999,s8000-s8999,pilnīgi c1,c2 un c3 sērija,s277/s240,s270/s280,s400 tvertnes tukšuma.nomaiņu miele gn gaiss tīrs vakuuma putekļu maisiņš miele aktos s5280 kallisto,allervac s600,exquisit xe,revolūcija 5000,s5000,allervac s800,medicair 800,s400,melnā pērle 5000,s500)

Izskatās arī
Universāls putekļsūcējs Piederumi Paklāju Grīdas Uzgalis putekļu sūcējs Galvenais Instruments Efektīvai Tīrīšanai 32MM
€14.46 €9.39

(1.multi-surface grīdas suku arestu iederēsies par 1-1/4-collu ar šļūteni vai zizli beigām 2.multi-surface grīdas birste pielikumu ar riteņiem der slapjš/sauss putekļu sūcējs.piemērots tikai putekļsūcēji ar iekšējo diametru 32 mm. 3.pedālis rīcība rada un pazemina birste, dažādu veidu grīdas.pārslēgties no kailas grīdas, uz paklāja ar flip pogu,kas speciāli paredzētas paklāju, cieto)

Izskatās arī