Cena €21.62 €28.08

Pilns apraksts

[Pakete Iekļauj] ir 12inch diametrs x 2.5 collu augstas lielums Slinks Susan organizatori.Viegli rotējošs koka vinilplašu Slinks Susan.Tas padara skapji, skapji, countertops, virtuves un galda plāksnes, galda virsmas vairāk sakopta un sakārtota.

[360° Rotējošs] vinilplašu Slinks Susan var griezties 360° leņķī, lai viegli piekļūt, garšaugi, garšvielu, konservu, utt.Iebūvēto rokturi ir viegli grip un pārvietot.Tas' s lielisks veids, kā ietaupīt laiku, lai rummaging apkārt.

[Viegli lietojams] Nav nepieciešama montāža.Aprīkots ar 6 non-skid spilventiņi nodrošinātu, ka nav nekādu pārvietošanās laikā rotācija.Atvērtā dizaina uztur objektus redzamas un viegli pieejamas.The2.5inch augstums malas neļauj objektus slīdēšanu pie malas, kad pagriežot.

[Versaltile Lietošanas] vinilplašu var izmantot dažādos veidos.Tas ir lielisks aksesuārs, kas organizē spice, grims, dzērieni, uzkodas, utt.Ideāli piemērots vannas istabā, guļamistabā, birojā vai jebkurā vietā, kas jums ir nepieciešams papildu organizācija.

[Saglabāt Space] apgrozības Slinks Susan organizators palielina ietaupot telpu, it īpaši stūra skapji un dziļi nestandarta skapji, kur preces var būt grūti sasniegt.Tas' s ir ideāls palīgs, lai saglabātu visas garšvielas burkas sakopta un sakārtota.

Krāsa:Koks Krāsa Un Melna

Materiāls:Metāla+koks

Izmērs:30cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Spice Rack

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izmantošana: Pārtikas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sieviešu Soma Statīva Izturīga Somiņa Stāvēt Somā Displejs Stāvēt Stabilu pamatu Soma Display Rack par Iepirkšanās Mall Mazumtirdzniecības veikals Veikals
€4.68 €3.09

(apraksts: 【modernizētas dizaina] aicina: metāla seifu display rack var parādīt jūsu somas un maki, utt., ar āķi dizainu, lai parādītu jūsu vienumus vēl trīs dimensijās un uzlabotu izskatu jebkurā mazumtirdzniecības telpu. 【izturīga un uzticama] aicina: šī soma reklāmas stendi tiek izgatavoti no nerūsējoša tērauda materiāla, ar lielu nestspēju, spēcīgs un izturīgs, gluds un viegli)

Izskatās arī
Iepakojuma Cube Ceļojumu Uzglabāšanas Maiss Koferis Organizators Portatīvo Bagāžas Iepakošanas Kubi Mazgāt Ūdensnecaurlaidīgs Maiss Drēbes Uzglabāšanas Sievietēm
€34.28 €17.13

(aizzīmju punktiem: 1. komplektācija: izvēlēties kādu no četriem-gabalā, piecu gabals, vai sešu gabals komplekti.vai jums ir nepieciešams, liela, vidēja vai maza apģērbs, somas, digitālā somas, kurpes, somas, vai pārējie piederumi, kas mums ir, ideāls komplekts, lai jūs.mūsu iepakošanas gabaliņi ir paredzēti, lai apmierinātu jūsu uzglabāšanas vajadzībām un padarīt jūsu ceļošanas ērtāk. 2.)

Izskatās arī
Relcheer 50gab/partijas PE e-Komercijas Iepakojuma Mailling Soma Self-Seal Aploksnē Plastmasas Apģērbu Loģistika Maisiņš Dāvanas Glabāšanas Somas
€18.25 €10.04

(relcheer 50gab/partijas pe e-komercijas iepakojuma mailling soma self-seal aploksnē plastmasas apģērbu loģistika maisiņš dāvanas glabāšanas somas daudzums:50gab/daudz tur ir 4-6cm blīvējuma garumā pie zīmogs,lūdzu, pievērsiet uzmanību pērkot pareizo izmēru:))

Izskatās arī
Raga Atslēgu Āķi Mētelis Plaukts Dzīvnieku Briežu Ragu Āķi Pakaramie Soma, Mētelis Rack Mājas Sienas Karājas Dekoru Drēbes Bikses Dvieļi
€27.65 €13.83

(aizzīmju punktiem: auspicious un ilgmūžība : raga atslēgu āķi ir nozīme labvēlīgs, ilgmūžība un labklājību, un var būt dekorēti uzticēt laba vēlējumiem un lai jums veicas. plaši izmanto : raga atslēgu turētājs ir piemērots visu veidu apģērbu, tai skaitā drēbes, bikses, dvieļi, svārki, vestes, un vairāk.pakaramā, lai mamma žāvēšanas vajadzībām izsmalcinātu meistarība)

Izskatās arī
2 Gabals Vednis Zižļus Skaņas Apgaismojošās Rotaļlietas Zizli Meitenes Pusi Cosplay Kostīmu Piederumu
€14.58

(zizlis ar gaismas un skaņas - zizlis var veikt burvju skaņas signāls un iedegas, lai tā ir viegli, lai piesaistītu bērnu uzmanību.burvi zizli ir ļoti piemērots kā kolekcija.izsmalcinātu meistarība padara katru cosplay zizli ļoti skaista.tas ir ne tikai zizlis, bet arī kolekcionējamus mākslas darbu, un jums tiks amazed ar savu informāciju.izsmalcinātu zizli.vednis fani būs sajūsmā, kad viņi redz to.augsta kvalitāte)

Izskatās arī
60Pcs Sublimācijas Keychain Taras Sagataves -4 Formas DIY Sagataves Keychain&Keyrings Double-Sided Siltuma Keychain
€27.34 €17.77

(sublimācijas tukšu keychains beramkravu - katra pakotnē ir iekļautas 60pcs mdf sagataves keychain(taisnstūris, kaulu, apaļa, kvadrātveida), 60pcs keyrings, 60pcs balts klipus.pietiekamā daudzumā un dažādas formas, piemērots daudzām dzīves situācijām.paziņojums: ir, ar aizsargājošu plēvi uz virsmas sublimācijas tukšs ir abām pusēm, lūdzu, izrauj to off, kad to izmanto.sublimācijas keychain ir izmēri -)

Izskatās arī
Izturīgs PP Soma Plaukts Turētājs Mājās, Skapis, Cepure, Šalles Šalles Maku Somā Organizators Uzglabāšanas Izliekts Mugursomas Pakaramais Āķis
€1.69

(organizators soma pakaramais āķis somas organizators virs skapja stieni karājas uzglabāšanas turētājs plaukts uzglabāšanai un organizēšanai funkcijas: 1.100% jaunu un augstas kvalitātes 2.izmērs: 11*11*4cm/4.3*4.3*1.6 jo 3.var izmantot, lai pakārt jostas, kaklasaites, lakati, šalles, somas, mugursomas,utt. iepakojums ietver: 1 gab. * āķis piezīme: sakarā)

Izskatās arī
Bīdāmās Ministru Kabineta Grozu Organizators Atvilktnes, Organizators Uzglabāšana Vannas Istaba Virtuves Skapis Organizators
€68.97 €32.41

(bīdāmās ministru kabineta grozu organizators atvilktnes, organizators uzglabāšana vannas istaba virtuves skapis organizators bīdāmās organizācija un glabāšana: atrast lietas, masu nekārtības skapjos nav viegls uzdevums.jo īpaši par visdziļākais stuff vannas uzglabāšanai.2 daudzpakāpju zem izlietnes organizators design maksimāli uzlabo vietas ar grunts noņemamās glabāšanas grozi, lai viegli piekļūtu)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Vannas Istabas Stūra Dušas Plaukta Kaltas Dzelzs Šampūns Uzglabāšanas Plaukts Turētājs Ar Piesūcekni, Vannas Istabu Aksesuāri
€1.03 €0.66

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. 304 nerūsējošais tērauds ir izturīgs, nav rūsas un ir spēcīga izturība pret koroziju. 3. viegli uzstādīt, skaisti un praktiski, maza un praktiska, neaizņemot pārāk daudz vannas istaba. 4. cietu, biezu un spēcīgu slodzi nesošo, pietiekami materiāls nav viegli saliekt un izturīgs. 5. to var novietot uz vannas)

Izskatās arī
Virtuves Organizators Dice Paplātes Virtuves Uzglabāšanas & Organizācijas Ziplock Somas Virtuves AccessorDrawer Grozs Plastmasas, Zila, Pelnu Organizators
€16.79 €10.07

(erwachsene kunststoff 3 schubladen wagen blaue asche: außenmaße: 14 1/2 x 12 5/8 x 24 drei schubladen halten den inhalt zugänglich, wo sie esmu häufigsten verwendet werden einzel einheit iespēju mit den durchsichtigen schubladen können inhalte leicht ident sfi ziert werden, während sie enthalten no turcijas-blaue asche innenmaße unten der schublade: 12 5/8 x 10 x 7 montierte wagen höhe, mit rollen: 25 5/8 mehrzweck-und)

Izskatās arī
Sūkļi Turētājs No Nerūsējoša Tērauda Virtuves Izlietne Iztukšot Grozu Drenāžas Tīrīšanas Suka Āķis Sūklis Uzglabāšanas Plaukts Pie Sienas Āķi Mājas Organizators
€1.30

(sūkļi turētājs virtuves nerūsējošā tērauda izlietne pašlīmējošās drenāžas āķis sūklis uzglabāšanas plaukts pie sienas āķi mājas organizators bezmaksas piegāde apraksts: svars:45g izmērs:4,5x4,5x3,5 cm materiāls:nerūsējošais tērauds specifikācijas: drenāžas un vēdināt, lai novērstu baktēriju augšanu stick, lai netraucētu skatīties, vairāk)

Izskatās arī
Tīru Krāsu Marles Maisiņā Komplektā Muti Dāvanu Maisu Organza Acs Soma Kāzu Puse, Konfektes Soma Pērle Dzijas Uzglabāšanas Maiss
€0.05 €0.03

(nosaukums: drawable iepakojuma organza somas kāzu rotaslietas dāvanu maisā & maki materiāls: organza izmērs: 7x9cm daudzums:1gb/daudz sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.laipni lūdzam apmeklēt.ceru, ka jums ir jauka diena!)

Izskatās arī
Violeta Evergarden Brilles Lodziņā Gadījumā Ar Tīrāku Audums
€10.83

([xlmodel]-[foto]-[0000] fotogrāfijas saraksts)

Izskatās arī
5X Salokāms Lielu Dzesētāja Soma Pārtikas Kūka Izolētas Soma Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Zaļa
€33.03 €21.14

(specifikācijas nosaukums:salokāma lielu dzesētāja soma portatīvo pārtikas kūka izolētas soma alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma lunchbox piegādes soma materiāls: neausts alumīnija folija atslēgvārdi:ceļojumu pusdienas kaste , siltumizolācija, dzesētāja somas, bērniem, praktiski, portatīvo dzesētāja somas krāsa: zaļa izmērs:40 x 40 x 25cm apraksts izolēti)

Izskatās arī
Karikatūra Salokāms Veļas Uzglabāšanas Soma Netīrās Drēbes, Bērnu Istabas, Vannas istabu
€11.05 €5.52

(funkcijas: ootdty izgatavota no izturīga kokvilnas un lina šī pīts veļas grozs ir konstruētas, lai noturētu lielu daudzumu netīrās drēbes, risinot savas ģimenes veļas uzglabāšanas problēmu efektīvi. ar tās vienkāršs un moderns dizains, tas viegls veļas grozā var viegli salocīt un glabāt, padarot to ideāli piemērots mazām mājsaimniecībām. par indivīdiem, pāriem, vai)

Izskatās arī
25 Pack Dārzs, Mieti Metāla ar Plastmasas Pārklājumu Augu Būris Atbalsta Kāpšanas ,Koki,Gurķis,Žogi,Pupas,40cm
€44.90

(spēcīgs atbalsts:piedāvā ārkārtas stāvus virzības un ļoti nepieciešamo atbalstu jūsu dārzā.veicina augiem augt vertikāli, novēršot augļi un ziedi no nomāc kātiem.ideāls, lai sniegtu stingru atbalstu augošajiem augiem un kokiem.tās arī veicina gaisa cirkulāciju caur augu un ļauj lapas, lai, protams, ēnā nogatavošanās augļus.izturīga būvēts:izgatavots ar paaugstinātas izturības tērauda serdi, izturīga)

Izskatās arī
Caurspīdīgs Galda Piederumi Paplātes Caurspīdīgs Dizains Nepievelk Putekļus Galda Piederumu Turētājs Rezidentiem Dāvanu
€9.74 €6.23

(caurspīdīgs galda piederumi paplātes caurspīdīgs dizains nepievelk putekļus galda piederumu turētājs rezidentiem dāvanu funkcijas augstas kvalitātes materiāliem - mūsu uzglabāšanas kaste ir izgatavota no augstas kvalitātes pārtikas klases materiāli, skaisti un praktiski.izsmalcinātu meistarība var atbilst ikdienas vajadzībām. drenāžas dizains: mūsu galda piederumi turētāji ir aprīkoti)

Izskatās arī
Mājās Pārtikas Maisu Turētājs Pie Sienas Montejams Plastmasas Maisiņu Turētājs Dozatoru Karājas Uzglabāšanas Kastes Atkritumu Maisu Virtuves Atkritumu Organizators
€5.19 €3.12

(mājās pārtikas maisu turētājs pie sienas montejams plastmasas maisiņu turētājs dozatoru karājas uzglabāšanas kastes atkritumu maisu virtuves atkritumu organizators specifikācijas: karājas dizains, brīvs plastmasas maisiņi, viegli izmantot, un kārtīgs nodiluma izturīgs, izturīgs un izturīgs pret deformāciju tīrs un kārtīgs, nav viegli augsnes, apdares iepriekš,)

Izskatās arī
4gab Sienas Āķa Noderīgi Virtuves Aizmugurējo Durvju Iepirkumu Maisiņu Uzglabāšanas Āķi Nerūsējošā Tērauda iekarināšanas Āķis
€5.29 €3.48

(4gab sienas āķa noderīgi virtuves aizmugurējo durvju iepirkumu maisiņu uzglabāšanas āķi nerūsējošā tērauda iekarināšanas āķis specifikācijas: izstrādāta, pašlīmējošas, šīs sienas karājas, ir vienkārša un skaista, vēl svarīgāk, tas prasa ne caurumi, viegli uzstādīt, un neatstāj atliekas, tiks nedrīkst bojāt sienas, padarot to praktiski un ērti. piemērots kopmītnē,)

Izskatās arī
Jautri Plastmasas Dekoratīvās Pakaramie Virtuves, Vannas Istabas Kaķis Āķis Dzīvnieku Ūdensizturīgs Pakaramie Daudzkrāsu Kažoku, Āķis Ornaments
€7.90 €3.94

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiāla, šie āķi ir spēcīgs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu. unikāla iezīme šīm āķi ir viņu stipru saķeri, kas tām neļauj nokrist pat tad, ja exposeds uz ūdens.ne vairāk rūpes par jūsu dvieli vai apģērbu slīdēšanu off! designed ar cat formas, šie āķi ir ideāli piemērots bērniem.viņi būs mīlestība un jautrs dizains,)

Izskatās arī