Cena €25.71

Pilns apraksts

Produktu Ieviešanu:

Iepakojums: Tas ir tikai Spilvens uz Lietu. (Vai spilvenu apdruka iekšējo nav iekļauta.)

Mums ir 3 izmēru izvēlēties, 50 cm x 150 cm,50 cm x 160 cm; 60cm x 180cm

Mums ir 3 materiālu izvēlēties.Viens ir persika ādas materiāla,citiem ir labi plīša materiāla un 2WT materiāls

Persiku Ādas triko : Persiku microfiber audums ir romāns plānas uzkārsto audumu, Aizciršanas Pretestību,tekstūra ir maiga.

Soda plīša: materiāls ir maiga tekstūra, tā ir zināma siltumu, piemērots draugiem, kam patīk plīša touch.

2 Veids Triko : 80%~85% poliestera šķiedras,15% spandex, ar priekšrocību, sen zvanīja elastību, augstas precizitātes un pret burzīšanos, vēss vasarā un silts ziemā, ir labākais materiāls par oriģinālajiem anime spilvena gadījumā.

Ja jūs vēlaties, lai drukātu ar savu dizainu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Sūtījumu:

Mēs kuģis priekšmetus, 5 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Lūdzu, lūdzu, saprotu, piegādes termiņš ilgāk nekā jūsu vietējā pārdevēja.Lai normāli kuģniecības laiks:

ASV: 7-33 darba dienu laikā

AU : 7-33 darba dienas

Eiropā: 7-35 darba dienu laikā

Brazīlija:30-60 darba dienām

Krievijas:30-90 darba dienu laikā

Tomēr reizēm var būt neliela kavēšanās, muitas klīringa vai piegādi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz pacietības, pirms laišanas pasūtījumu.

Specifikācijas

  • CN: Jiangxi
  • Iestatīt Tipu:
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Raksts: Plain Krāsoti
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Stils: anime
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Spilvendrāna

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kafija Melnā Trauku Žāvēšanas Mat Virtuves Kafejnīca Maker, Absorbējošu Diatomeju Dūņu Drenāžas Pad Ēdienus Kausa Pudeles Iztukšošanas, Paklāji, dekoratīvās Apdares
€21.44 €10.72

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitātes pirmkārt, pakalpojuma labāko.klienti ir mūsu draugi. mēs atbalstām nometiet kuģniecības, vairumtirdzniecības un klientu pasūtījumus, mēs pieņemam diy stila pielāgošana.,nosūtīt augstākas hd bildes uz manu e-pastu .mēs dizains, diy stilu, lai jūs. humanizēts dizains, augstas kvalitātes materiāli un labi izgatavotas,var dot pārsteigts produktiem,)

Izskatās arī
Spēles kodu, call of duty segu Siltu segu Malu, Mīksts un ērts segas Mājas ceļa sega, gultas uzlikas Dzimšanas dienas Dāvana
€26.86

(produkta informācija, kas ērti - izmanto 100% bumbu-pierādījums, flaneļa audums,maigumu un eleganci.augsta kvalitāte - ar stingru kvalitātes kontroli, nodrošinot jums vienmēr saņemt produkts, kas atbilst.gadījumā aina - piemērots gulta, dīvāns, kempings, aukstā kino vai ceļojumu.viegla kopšana - mazgāt atsevišķi aukstā ūdenī; mašīna mazgājami un veļas, veļas zema.lieliska dāvana - patiesi unikāla)

Izskatās arī
2/3pcs Gultas piederumi 200x200 cm Pāru Mīlestība, 3 Gabals Melnā un Baltā Gultas Komplekts ar Rāvējslēdzēju-Mīlestību, Sedziņas pārvalks un Spilvendrāna 50x75 cm
€65.51 €29.48

(par šo rakstu ★ 100% poliestera microfiber.elpojošs apdrukas un krāsošanas, super mīksts un ērts, dabas, aktīvā un videi draudzīgi, viegli tīrāma. ★ ne grumbas, mašīna mazgājami, hipoalerģiska, anti-ērce, ultra-fine fiber materiāls, nav krelles, izturīgāks.mūsu sega sedz, ir mašīna mazgājami!mazgāt aukstā ūdenī, sausā un dzelzs, ja nepieciešams. ★ piemērots pāris istabas,)

Izskatās arī
Sezonas Pavasara aiz rupjš audekls Galda Skrējēju Grupa par Labu Partiju Lieldienu Vākšana
€4.72 €2.50

(apraksts: augstas kvalitātes un izturīga: galda runner ir izgatavotas no lina, izturīga šūšana, mīksta un izturīga, aizsardzība jūsu galda virsmu no karstā pannas, skrāpējumiem un noplūdēm. mājas dekori: lina galda rotājumi, pievienot nojauta, lai jūsu mājas dekoru ar krāsainiem galda stīgas.ideāls virtuves ēdamistabas ikdienas lietošanai tēmu partijas apdare. der galda izmērs :)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Šenila Dīvāns Vāka Karikatūra Panda Dīvāns Dvieļu Pet Dīvāna Pārsegs nepievelk putekļus un Kaķu Skrāpējumiem Pierādījumu Dīvāna Segu, Mājas Dekoru
€212.42 €97.72

(modname=ckeditor ----------✨laipni lūdzam hgx veikals!✨------------ ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, dariet mums zināt.hgx serives sazināsies ar jums 24 stundu laikā kā izvēlēties: lūdzu, novērtējiet mēbeles, pirms jūs iegādāties. izmērs: 180*130cm/70.87*51.18 collas 180*150cm/70.87*59inch 180*180cm/70.87*70.87 collas 180*200cm/70.87*78.74)

Izskatās arī
Karikatūra Vasaras Ledus Rotangpalmas Double-Sided Kaudzi Spilvenu Biroja Atmiņas Kokvilnas Nap Spilvens Dīvāns Bay Logu Gultas Piederumi Plīša Spilvens
€15.67 €7.83

(produkta nosaukums: ice rotangpalmas double-sided spilvena izmērs: 32x22x11cm audums: īsās plīša + ledus rotangpalmas matrača pildījums: memory kokvilna stils: 4 stili iepakojums: 1* divpusējs spilvens)

Izskatās arī
Biroja Krēsls Segtu Stiept Datora Krēsla Slipcover Aizsargs Mazgājams Pagriezt Grozāmos Krēslu Sēdekļa Aizsardzības Attiecas Mājas
€7.32 €0.45

(funkcijas: elastīgus, soft touch, ērti un rieva izturīgs. viegli tīrīšanas un mazgāšanas, mašīna mazgājami .viegli kopjams īpašu elastīga auduma, padarot tos viegli uzstādīt. saglabāt savu krēslu no scrach un segtu ar putekļiem,viegli tīrāma. tas ir ideāls risinājums, lai remonts roku balstiem ar pasliktināšanos apdare vai, lai segtu līdz pat vecās virsmas bojājumus, roku)

Izskatās arī
Akvarelis Ar Roku Apgleznotus Rožu Zaļā Galda Runner Puse Pusdienu Galda Ietver Auduma Placemat Autiņu Mājas Virtuves Dekori
€22.98

(produkta izmērs: (piezīme: 33*91cm ir īss galda runner, jo galda runner ir taisnstūris, modelis var stiept, tā ir normāla parādība, lūdzu, saprast, paldies!) piezīme: tabulā skrējējs,galda paklājiņš un galda salvete ir atsevišķa, ne uzvalks galda runner: 33 * 91cm , 33 * 122cm , 33 * 153cm , 33 * 178cm, 33 * 183cm, 33*229cm, 36*183cm, 41*183cm, 46*183cm, 33*274cm, 33*304cm galda paklājiņš:)

Izskatās arī
Postoral Ūdensizturīgs Galda Segums Oilproof Taisnstūra Galdauts Kafijas Galdautu, Galda, Mat
€36.45 €21.87

(materiāls: pvc krāsa: kā rādīt iepakojuma saturs: 1x galda audums)

Izskatās arī
Augstas Izturības Labāko Pārdošanas Viegli Uzstādīt Izņemamas Pvc Bloķēšanas Garāžu Grīdas Flīzes Noliktavas, automazgātavas Darba veikals
€3.50 €2.80

(cienījamais pircējs, tas ir, 1 gab., cena saites . tas ir ieteicams iegādāties dalās ar 40 vai 40pcs. 40 gab./kartona 21kg/kartona lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai mainītu cenu.mēs aprēķinās skaits līmēšana restes, jums ir nepieciešams, balstoties uz jūsu reģionā. 1.8 cm biezums plastmasas bloķēšanas garāžu grīdas flīzes auto mazgāšana telpas)

Izskatās arī
Super Ūdensizturīgs Stepēts Matrača Segtu Kopa Viena Gulta Segtu Protector Anti-mitrinātājs Quilting Gulta Aprīkota Loksnes 140/160x200cm
€67.30 €30.28

(posteņa nosaukums : ūdensnecaurlaidīga, kas aprīkoti lapa / ūdensizturīgs matrača vāku materiāls: 100% poliesteris funkcijas: 1.ūdensizturīgs, pretapaugšanas, anti ērce, mīksta, ādai draudzīgāku audumu. 2.smalkas šuves, naudas sodu meistarība,ērts un elpojošs. 3.polimēra tpu ūdensnecaurlaidīga slāņa, nav noplūdes pat vienu pilienu ūdens paketē iekļauts: 1 gab aprīkots lapa( nav tostarp spilvendrāna)

Izskatās arī
Anishnawbe Segas Maiga, Silta Flaneļa Mest Segu Segums, Gulta, viesistabas Piknika Ceļojumu Mājas Dīvāns
€18.16 €9.08

(materiāla apraksts: izgatavota no anti pilling flaneļa, tas ir vairāk ērts un silts. produkta īpašības: viegls, izturīgs, un kompakti salokāmi.super mīksta, ar lielisku rokā jūtas.pilnīgi izturīga pret rukumu un deformēties.mūsu segas ir samtaini kā pūciņa, soft touch, anti pilling, pretgrumbu, anti-alerģiska, un nav apmatojuma īpašības.ideāli piemērots tiem, kam ir nosliece uz alerģiju un astmu! gadījumā)

Izskatās arī
Nav Labi Racing Jdm Uzlīmes Stickerbomb Sega, Gultas Retro Dīvānu Bērniem, Pūkains Ziemas Mierinātājs, Ceļojumu Portatīvo Vēja Segu Mīkstu
€35.00 €21.00

(dizains piezīmes pilna platuma drukāšana, vienu sided printing materiāla apraksts izgatavota no anti-pilling flaneļa, ērtāk un silts. produkta īpašības neabsorbē mitrumu.viegls, izturīgs, un to var kompakti salocīt.super mīksts un jūtas lieliski.pilnīgi pretoties rukuma un grumbas.mūsu sega ir samtaini fuzzy sajūta, soft touch, anti-pilling, pretgrumbu, anti-alerģiska,)

Izskatās arī
Apaļš rožu paklāja mājsaimniecības, kas nav slīdēšanas paklājiņš bērnu guļamistaba, dzīvojamā istaba paklāju, grīdsegu guļamistabai tējas istaba durvju paklājiņš Mājdzīvnieku paklāju
€73.65 €36.82

(izmērs : apaļa 23.6 x23.6 (60cm diametrā) 31.5 x31.5 (80cm diametrā) 39.4 x39.4 (100cm diametrā) 47.2 x47.2 (120cm diametrā) 59 x59 (150cm diametrā) materiāla apraksts: 100% poliestera šķiedras kristāla samta audums,apakšā neausts audums viegli tīrāms, var tieši mazgā veļas mašīna vai ar rokām, kas nav izlietas un izbalināt, muguras, lai izvairītos)

Izskatās arī
ATPAKAĻ UZ 90S Vannas Paklājiņš Y2K Nostalģija Doormat Virtuves Paklāju Ieejas Durvīm Paklājs Mājas Apdare
€8.33 €4.25

(laipni lūdzam ja jums ir kādi jautājumi, vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums . mēs atbalstām ekskluzīvas pielāgošanu , lai jūs varat nosūtīt mums savu iecienītāko rakstu un jūsu mats individuāla jums! izmērs : 40cm*60cm;15.7 x 23.5 ; materiāla apraksts : 100% poliestera , flaneļa audums, neausts dotted plastmasas grunts, biezums 0.8 cm; produkta īpašības)

Izskatās arī
Haro Freestyler European Citizens Climate Cup Paklāju Paklāju, Modes Sienas Paklājs, Paklājs Āra Ūdensizturīgs Kāju Paliktnis
€13.88 €8.33

(pilna kadra, single-sided printing 100% poliestera šķiedras audums (poliestera), flaneļa audums, neausts punkts plastmasas apakšā, biezums 1cm viegli tīrāms, saglabāt, nokratīt no netīrumiem, novērstu sniega, dubļu, smiltis, zāle, lapas un putekļus no kurpes un zābaki, vidēja biezuma, tā, ka durvis nebūs iestrēdzis, izturīgs, biezs un ērts kāju jūtas, nav viegli, lai saprastu, norādiet plastmasas)

Izskatās arī