Cena €1 023.20 €1 247.81

Pilns apraksts

15.6/18.5 collu iegulto rūpniecisko datoru Intel Core i3-7100U ar Pretestības touch ekrāns, iebūvēts WiFi

KĪN parametri

Zīmols: Balahome

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Atmiņa: pēc Izvēles 2GB/4GB/8GB/16GB DDR3 sistēmas atmiņa

Uzglabāšana: pēc Izvēles 32GB/64GB/128GB/256 GB/512 GB/1 TB SSD

Sistēma: WIN7/WIN8/WIN10/WIN11/Liunx pēc izvēles (Win10 pro ir instalēts pēc noklusējuma)

BIOS: AMI BIOS

Videokarte: IntelHD Graphics

Krāsa: melna (pielāgojamu krāsu)

Svars: apmēram 4-10Kgs

Sistēmas Parametru:

Konfigurācijas :Intel Core i3-7100U (divkodolu, 3 mb lielu kešatmiņu, galvenais frekvence: 2.4 GHz, TDP strāvas patēriņš: 15w)

Atmiņas Veids Dual Channel DDR3/L/-RS 1333/1600

Integrēto Grafikas, Intel HD Graphics 4000

Parametri: LCD Touch screen:

Spilgtums:250-350cd/m2

Kontrasta Attiecība:1000:1

Skatīšanās Leņķis:Horizontāla(pa kreisi/pa labi): 150°(75°/75°)

Vertikālais(uz augšu/uz leju): 150°(75°/75°)

Reakcijas Laiks:30 (Typ.)(Tr+Td) (ms)

Kadru nomaiņas Ātrums:60Hz

Krāsu sistēma:PAL/ NTSC

Interfeiss:1 x VGA + 1 x HDMI + 2 * COM (noklusējuma 232 protokolu interfeiss) +1 x RJ45 + 4 * USB + 1 x audio

jaudas prasības sistēmas:+ 12V DC ieejas jauda

Strāvas adapteris:ievadi:AC100〜240V,50 / 60Hz MAX 1.5

Jauda:Adapteris 60W(DC12V -- 5.A)

Darba temperatūra:-20°C〜60°C

Relatīvais mitrums:0%-90%relatīvais mitrums, ne condensatio

Plug:AU,ES,ASV,UK plug pieejams

Izvēlnes Valodas:angļu,Français,Itāliešu,Vācu,Espanol,krievu,Tradicionālā ķīniešu, Vienkāršotā Ķīniešu,utt (Noklusējuma angļu)

VĪZU Caurumu attālums:75*75mm

★★★ ĪPAŠS ATGĀDINĀJUMS ★★★

LOGO/Izstrādājuma Modelis/Lietas Materiālu/Pievienot Touch Funkcija/Pievienot Iebūvēts Skaļrunis/Pievienot Tālvadības Funkcija/Parastā Stils/Ekrāna Izmērs/Interfeisa Tips/Jauda Tips/Uzstādīšanas Režīmā(pie Sienas pakārt/Embedded/Open-rāmja),utt.,var tikt pielāgota, lai jūs(Bet ir nepieciešams, lai izpildītu prasības, par MOQ).

Ja jums ir šo pieprasījumu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs nodrošināsim jūs ar laicīgu un pārdomāto pakalpojumu!

Detalizētu dimensiju zīmējumu

Izmērs:15.6 collas Izšķirtspēja:1366*768 pikseļiem uz collu

Izmērs:18.5 collas Izšķirtspēja:1366*768 pikseļiem uz collu

Mērvienība: mm

Ja jums ir nepieciešams 1920*1080 izšķirtspēju, lūdzu, sazinieties ar mums, noklusētā izšķirtspēja ir 1366*768

Produkta interfeiss (atbalsta pielāgošana)

Plati I/O interfeiss: 4*USB2.0 interfeisu, 1*HDMI interfeiss, 1*VGAinterface,1*RJ45 Gigabit tīkla interfeisu, 1*Līnijas izeja (zaļa), 1*Mic (sarkana), 1 *DC 12 V jaudas

Piezīmes: Atbalsta pielāgota saskarnes: piemēram, DC24V jauda interfeiss, aviācijas strāvas interfeiss, 6 Com saskarnes, dual LAN tīkla portus, utt.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu sīkāku informāciju, paldies.

Priekšējais panelis Ar Putekļu un ūdens izturīgs Funkcionalitāti

Putekļu, ūdens un eļļas izturīgi, lai izjauktu caur vides ierobežojumus, vairāk piemērots lietošanai skarbu vidi rūpnieciskās iekārtas, automatizācija

Pretestības touch screen, ar Vienu pirksta pieskārienu

Pretestības ar vienu pirksta pieskārienu ar pirkstu klikšķi jebkurā vietā uz sistēmas saskarni, jūs varat darboties ātri, un touch nav drift, kas nodrošina jūs ar vairākām ērti touch platforma

Atbalstu enerģijas un darboties 24 stundas diennaktī, 365 dienas

Visa mašīna ir spēja darboties 24 stundas diennaktī un ir kompetenti visās dzīves jomās.To var iestatīt, lai varu caur BIOS.Tas ir piemērots nestabilā vidē, kas nepieciešams, lai būtu pastāvīgi ieslēgts.

Rūpniecības pakāpes metāla lokšņu siltuma izkliedi dizains

Pamatplates izmanto metāla aizmugurējo apvalku, lai izkliedētu siltumu, tehnoloģisku izrāvienu, zemu trokšņu līmeni, labāku siltuma izkliedi, un liela stabilitāte, efektīva aizsardzība dzīvē visu mašīnu

Visas alumīnija korpuss ir vairāk izturīgs pret augstu un zemu temperatūru

Caur kontrolējamu augstas temperatūras pārbaude, produkta pielāgojas temperatūra -20℃~60℃.Starp, pat skarbajā vidē, nav bailes

Par materiāla:

Izmantojot jaunas industriālās tehnoloģijas, alumīnija sakausējuma apvalks, uzlabo produktu, ūdens izturību, spīdumu, cietību, izturību pret koroziju, un nometiet pretestību.

Stilīgs loka padara kopējo metāla tekstūras labāk.Vai komerciālai vai rūpniecības izmantošanai, tas būs apskaužama gabals meistarību.

Uzstādīšanas metode

1. Iegultās iekārtas

① Ministru kabineta nepieciešams atvērt pirms uzstādīšanas un atvēršanas izmērs ir nedaudz lielāks nekā atveres lielums noteikts produkts.

②Place produkta iegultās iekārtas atvēršanas rezervēt par iekārtas panelis.

③There ir divi kvadrātveida caurumi abās ierīces.Instalējot, izmantojiet kādu beigām sprādzi, lai sprādze ar kvadrātveida caurumu, un skrūves galvu uz sprādzes turēt skapi.

Pēc tam pievelciet skrūves.Uzstādīšanas metode pārējās trīs receptes caurumiem ir tāda pati, lai pabeigtu iegultas iekārtas.

2. Var piestiprināt pie sienas, uzstādīšana

① Nofiksējiet sienas stiprinājumu uz sienas ar paplašināšanos, skrūves.

②The sienas kronšteins B ir uzstādīts aizmugurē all-in-one ar skrūvēm.

③ Ievietojiet atpakaļ turētājs all-in-one uz sienas, lai pabeigtu instalēšanu.

Par lietošanu:

Šis produkts ir plaši izmanto rūpniecības ražošanas ceha/projektēšana mašīnas/NC aprīkojums/medicīnas aprīkojums/video surveillance/rūpnīcu automatizācijas iekārtas/pašapkalpošanās termināls/transportlīdzekļa reklāmas mašīna, un citas ainas vai lauki.

Piegādes laiks

Parasti mēs izvēlamies DHL, UPS, Federal un citu express uzņēmumiem, lai kuģis.Piegādes sagatavošanas laiks ir 2-7 dienas, un izteikt piegādes laiks 5-20 darba dienas (izņemot īpašus gadījumus).

Specifikācijas

  • svars: 6
  • Dispaly Attiecība: 16
  • Pele Un Tastatūra: No
  • Procesors Core: Dual Core
  • Modeļa Numurs: YJY3-QFB-DZAIO
  • Procesors Galvenais Frekvence: 2.4 GHz
  • Ekrāna Izšķirtspēja: 1366X768
  • Displeja Izmērs: 18.5 collas
  • Atmiņas Ietilpība: /, 4 GB
  • Procesora Modeļa Numurs: intel core i3-7100U
  • Zīmola Nosaukums: Balahome
  • Operētājsistēmas: Windows 10
  • Veids: All-In-One
  • Displeja Tips: Touch Screen
  • Cietā Diska Ietilpība: 64G
  • Operatīvā ATMIŅA Tips: DDR3
  • Grafikas Karti, Chipset: HD Grafikas
  • Disku Tips: Nav CD ROM
  • Grafikas Kartes Tips: Integrētā Karte
  • Ostas: VGA/HDMI/COM/USB/LAN
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CIETĀ diska Rotācijas Ātrums: ssd

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Xeon E3-1220 v2 E3 1220v2 E3 1220 v2 3.1 GHz Quad-Core CPU Procesors 8M 69W LGA 1155
€12.59

(ja jums ir nepieciešams, produktiem, kas nav pieejama veikalā, varat ar mums sazināties, izmantojot šādu tīmekļa vietni vai e-pastu.mēs sniegs jums vislabāko cenu un pakalpojumu tiklīdz [email protected] http://www.luckim.com/ produkta apraksts iepakošanas un kuģniecības piegāde 1. saņemot apstiprināja maksājumu, prece būs piegādāta pēc iespējas ātrāk noteiktajā termiņā.jūs varat sekot)

Izskatās arī
Lenovo Cilnes M10 HD 2nd Gen x306x Tablete Gadījumā Pāvs Ādas Stāvēt Shell Būtiska Lenovo Cilnes M10 TB-X605 M10 Plus X606 Vāciņu
€55.03 €39.62

(laipni lūdzam apmeklēt mūsu veikalu , ceru, ka jums ir patīkamu pieredzi. krievijas draugs pievērsiet uzmanību, lūdzu!!! lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilnu īsto vārdu, jo jaunās politikas krievijas muitas,paldies!par citu valsti 's draugs , lūdzu, atstājiet mūsu uzņēmuma pilns jūsu īstais vārds, kā arī, lai jūs saņemtu savu paketi tablete gadījumos modelis: 1....lenovo cilnes)

Izskatās arī
2.13 collu PhotoPainter Elektronisko Ekrānu E-Tintes Ekrāns LCD Modulis Melns/Balts W3JD
€36.52 €18.26

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.13 collu elektronisko ekrāna mazu rotājumu, var izmantot elektronisko marķējumu, elektronisko, foto albumi, darbstaciju plāksnes, utt.lai aizstāj jebkurā laikā. attēlus var importēt un redzams tieši caur bluetoothcompatible pa tālruni, kā arī dažādas iedvesmojošas frāzes tas var būt aprīkots ar diviem 2450 poga baterijas,)

Izskatās arī
ENERĢISKS 332x340mm Double Sided ar Faktūru PEI Atsperu Tērauda Magnētisko Veidot Plāksnes ar Līmi, lai Raise3D PRO2/PRO 2 Plus Gulta
€79.74 €54.22

(enerģisks 332x340mm double sided ar faktūru pei atsperu tērauda magnētisko veidot plāksnes ar līmi, lai raise3d pro2/pro 2 plus gulta priekšrocības: 1.īpaša konstrukcija :dubultā novietotās teksturētu + gluda pei lapa/dubultā sānu virsmas faktūru (pei), no vienas puses faktūru, viena puse gluda, divu veidu virsmas, lai apmierinātu jūsu dažādām drukāšanas vajadzībām,un vienā pusē teksturētu)

Izskatās arī
3D Printeri Sveķu Filtrs Piltuves 304 Nerūsējošā Tērauda Virtuves Dūmeņa Filtra Sietiņu, lai SLA/DLP/LCD UV Sveķu Filtrs Kauss
€2.29 €1.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes piltuves ir izgatavots no kategorija 304 nerūsējošā tērauda, ar praktisku rokturi, lielākā daļa pudeles, burkas un citus konteineru ar noņemamu pakāpes nerūsējošā tērauda sietiņš, palīdzēs jums filtru smalkgraudains, idealfor filtrēšanas sulas, vīna, piena. ideāli piemērots pārvadāt šķidrumus, ātri un precīzi,)

Izskatās arī
Robin 32 Bitu Kontroles padomes TS35 Ekrāna Ender3 CR10 3D Printeri Mainboard Rezerves Daļas, 3D Printera Modulis
€59.64 €29.82

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes augstas izrādes mātesplati: robin ir augstas izrādes 3d printeri, pamatplates, kas nodrošina lietotājus ar spēcīgu datu apstrādes jaudu un stabilu izrādes, un veicina braukšanas lietderību un pareizību printeri. plaša savienojamība: pamatplatē ir piemērots dažādu modeļu 3d printeri, piemēram, cr10 un ender3. lietotāji var)

Izskatās arī
Waveshare Enerģijas Pārvaldība CEPURI Aveņu Pi, Nodrošina Uzlādi Un Jaudu, Tajā Pašā laikā, Iegultās RTC Un Vairāku
€33.90 €30.51

(apraksts enerģijas pārvaldība cepuri aveņu pi, nodrošina uzlādi un jaudu, tajā pašā laikā, ātri slodze īslaicīga reakcija, iegultās rtc un vairākas aizsardzības shēmas, strāvas vadības cepure (b) aveņu pi paredzētas lietojumprogrammas, kas nepieciešamas enerģijas pārvaldība nodrošina spēcīgu enerģijas pārvaldības risinājums, piemēram, laika power on/off, mērīšanas)

Izskatās arī
Paneļu 800 PP845 3BSE042235R1 skārienjūtīgu Ekrānu Stikla Digitizer 3BSE042235R1 Aizsardzības Plēves Pārklājumu
€25.62 €20.50

(jauns paneļu 800 pp845 3bse042235r1 skārienjūtīgu ekrānu stikla digitizer aizsardzības plēves pārklājumu laipni lūdzam mitonhan veikals - mēs esam piegādes tehnoloģijai, var nodrošināt jūs ar tehnisko advide.lūdzu, sūtiet jūsu rfq(pieprasījums citējot), lai iegūt jaunāko cenu. - mēs piedāvājam plašu lcd ekrāni, touch ekrāni, invertori un citi aksesuāri. - daudzi no original)

Izskatās arī
1/2/3PCS Universālā Touch Pen Telefona Irbuli Android skārienekrāna Planšetdatora Pildspalvu, Lai iPad
€9.85 €4.93

(1/2/3pcs universālā touch pen telefona irbuli android skārienekrāna planšetdatora pildspalvu, lai ipad apraksts: specifikācijas: produkts: ekrāna irbuli krāsa: balta, rose gold, black svars: apmēram 25g izmērs: 14*1.5*1.5 cm piemērojami ekrāniem dažādiem mobilajiem tālruņiem un tabletēm. specifikācijas: 1. [100% brand new quality] 100% pavisam)

Izskatās arī
Nextion Smart Sērijas NX8048P070-011R 7.0 collu Pretestības Touch HMI Displejs LCD Modulis Pretestības Ekrāns Bez Korpusa
€102.71 €79.08

(1. atbalsta audio resursu sastāvdaļām un lapu ielādes sekas 2. atbalsta kustībā un velkot video resursu komponenti runtime 3. atbalsta animācija resursu anti-aliasing mērīšana 4. atbalsta png attēlu resursu jauns komponents produkta apraksts modeļa nosaukums: nx8048p070-011r operatīvā atmiņa: 512kb izmērs: 7.0 mcu: 200 mhz z izšķirtspēja: 800 x 4 prom: 1024 baiti reālā laika pulkstenis: jā flash atmiņa: 128mb čaulas.nē kopējo)

Izskatās arī
Praktisks Sienas Stiprinājums Stand Uzticamu Regulējams Tablet Tālrunis Uzglabāšanas Turētājs Stabili Drošu Wall Mount Rack par TV Kastē
€12.37 €8.41

(svarīga informācija materiāls:abs iepakojuma lielums: 7cm x 7cm x 2cm/2.76 x 2.76 x 0.79 (apm.) apskats: ekrāns nav bloķēta, kā wall mount bracket pieņem slēptās bezrāmju konstrukcijas. aprīkots ar 2 veidu montāžas piederumi, tas ir viegli, lai jūs varētu instalēt. tas ir izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, kas ir ciets un izturīgs.plaisu)

Izskatās arī
PF40201B1-1Q01A-A99 13.5 V 2.43 W 4020 4CM Ventilators
€27.77 €24.99

(pf40201b1-1q01a-a99 13.5 v 2.43 w 4020 4cm ventilators)

Izskatās arī
1/2GAB Printeri, Aksesuāri, SLA DLP Sveķu Speciālo Instrumentu Komplekts ar Plastmasas Lāpstu, Pārcelšanās Rīks Black Lāpsta Lāpstiņu Sveķu Tvertne
€5.65 €4.02

(1/2gab printeri, aksesuāri, sla dlp sveķu speciālo instrumentu komplekts ar plastmasas lāpstu, pārcelšanās rīks black lāpsta lāpstiņu sveķu tvertne apraksts: biezums: 0,75 mm ilgtermiņa temperatūras izturība: 100 īstermiņa temperatūras izturība: 80 līmi: akrils specifikācijas: 1. ar līmi uz muguras, tas ir vienkāršs un viegli lietojams 2. graudu:)

Izskatās arī
1 Gabals PN556W Stylus Pildspalva Dell Latitude 3189. Lpp 5175 5179 5285 5289 5290 Black Tablete 4096 Spiediena Jūtīgums Irbuli
€35.81 €24.71

(1. augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla, cieta, izturīga, korozijas izturība, ilgs kalpošanas laiks. 2. dell aktīvo pen-pn556w ir paredzēts augstas veiktspējas un dabas rakstīšanas pieredzi, un to var izmantot ar saderīgām ar dell planšetdatoru vai 2-in-1 klēpjdatoru. 3. maza izmēra, viegls svars, viegli pārvadāt, var dot jums vairāk ērtības, kas labāk atbilstu jūsu vajadzībām. 4.)

Izskatās arī
Pasaku Godpossum Uzlīme Uzlīme Klēpjdatoru Dekoru Guļamistaba Auto Cute Cartoon Mākslas Modes Sabiedrības Koferis
€8.24 €4.12

(vai jūs vēlaties, lai pievienotu touch of nature un personalizācija, uz planšetdatoru vai klēpjdatoru?izskatās ne tālāk, nekā mūsu piekārtiem augiem uzlīme tablešu dekori.šī cute un moderns decal funkcijas karikatūra-stila dizains piekārtiem augiem, ideāls pievienojot pop zaļo, lai jebkura ierīce vai virsmas. šis ir ne tikai uzlīme liels, planšetdatoriem un klēpjdatoriem, bet to var arī izmantot,)

Izskatās arī
3Pcs K1 Sprauslu Komplektu, Rūdīta Tērauda 600Mm/S liela Ātruma Drukāšana K1 / K1 Max / CR-M4 3D Printeri 0.4/0.6/0.8 Mm
€14.21 €8.25

(ātrgaitas drukāšanai: siltuma vadītspējas rūdīta tērauda augsta kā 330w/m·k, nodrošinot to, ka sprauslas tiek uzsildīts vienmērīgi.apjoms ir divas reizes lielāks kā parasto sprauslu, kas atbalsta high-speed drukas ātrums 600mm vienādu niķeļa pārklājuma, gludāka ekstrūzijas: niķeļa pārklājumu slāni uz virsmas ievērojami samazināt saķeri pavedieni ar uzgali un gludāka presēšana.x piemērots)

Izskatās arī
spēle Interneta Sadalītāja Adapteris Spēli tīkla slēdzi, pilna 2.5 gb / s RJ-45 LAN Adapteri, RJ-45 Hub 5-Porti Gigabit Ethernet Switch
€87.56 €43.77

(interneta sadalītāja adapteris spēli tīkla slēdzi, pilna 2.5 gb / s rj-45 lan rj45 adapteri hub 5-porti gigabit ethernet komutatoru switch produkta nosaukums: 5-port pilnībā 2.5 g gigabit switch chip: en886od+en8811q atbalstītie standarti un protokoli: ieee802.3, ieee 802.3 u, ieee802.3ab, ieee802.3x, ieee802.1. cet. interfeiss: 5 100/1000/2500mbps adaptīvā rj45 porti (auto mdi/mdix) tīkla)

Izskatās arī
Nema17 Stepper Motor 42 Mehānisko 1,5 A 17HS4401S Ar TB6600 Stepper Motor Vadītāja JAUNAS
€22.58 €16.93

(nema17 stepper motor 42 mehānisko 1,5 a 17hs4401s ar tb6600 stepper motor vadītāja ootdty 17hs4401-s mehānisko: uz dc 9-42v barošanas, dc12-24v barošanas labāko kontrolieris signāla ieejas 3.3-24v vispārīgi sadalījuma precizitāti 1-32 sadalījuma pēc izvēles izejas strāva 4.0 a h tilta bipolāriem nemainīga strāva ieejas signālu, ātrgaitas optocoupler)

Izskatās arī
Jauns Stikls + OCA Oriģinālu 12" Par Godu Pad 8 HEI-W09 HEI-W19 HEI-AL09 HEI-AL00 Tablet 8 Touch Screen Priekšējo Vāciņu, Objektīva Testa Panelis
€17.93

(modname=ckeditor jauns stikls + oca oriģinālu 12 par godu pad 8 hei-w09 hei-w19 hei-al09 hei-al00 tablet 8 touch screen priekšējo vāciņu, objektīva testa panelis dārgais draugs, mums ir 10 gadu profesionālā un tehniskā spēja veikt tablete datoru piederumi un produkti tiek piegādāti pēc parastās pārbaudes.iegādājoties, lūdzu, apstipriniet, modelis vai konsultēties pirms pirkšanas! lai)

Izskatās arī
Jauns GT2712-STBA GT2712-STBD GT2712-saīsināta darba laika pasākumus GT2712-STWD Stikla Paneli skārienekrānu
€128.50 €89.95

(jauns gt2712-stba gt2712-stbd gt2712-saīsināta darba laika pasākumus gt2712-stwd stikla paneli skārienekrānu descrip mos: * tips: skārienekrāns * modelis: gt2712-stba gt2712-stbd gt2712-saīsināta darba laika pasākumus gt2712-stwd * 100% pārbaudīta, pirms nosūtīšanas * pārliecinieties, ka jūsu sākotnējais produkts ir tāda pati kā mūsu produktu. * lūdzu, neietver)

Izskatās arī