Cena €2.80 €5.60

Pilns apraksts

Materiāls: papīrs

Krāsa: Kā Picture Rādīt

Izmērs: 9*16cm

Svars:20g

Iepakojuma Saraksts :5 komplekti (nav iekļauts citi aksesuāri)

Piezīme:

1.Faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Papīra Aploksnes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 9*16cm
  • Veids: Seifa Aploksnes
  • Materiāls: Parasta Papīra
  • Izmantošana: Dāvanu Aploksnes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10 Gab. Reljefs Zelta Foliju, Apsveikuma Kartes, Biznesa Apsveikuma Kartītes, Aploksnes ar
€3.32 €2.22

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes paredzēti uzņēmējdarbības speciālistiem, uzņēmumu darbinieki, biroja darbiniekiem, un kāds ir nepieciešams, nosūtīt apsveikuma kartītes. apsveikuma kartiņas ir piemērots dažādu uzstādījumus, ieskaitot biznesa tikšanās, dzimšanas dienas ballītes, svētku apsveikumi, paldies piezīmes un svinībām. neatkarīgi no)

Izskatās arī
2 Gab 2024 Galda Kalendārs Pastāvīgā Darbvirsmas Dekoratīvās Atpakaļskaitīšanas Rotā Uzsist Mazu Dzelzs Birojs
€17.29 €9.68

(apraksts šī galda kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīrs, dzelzs -izmērs:20.50x20.50x8.00cm/8.06x8.06x3.14in -kalendāra datumu diapazons:2024.01-2024.12 -)

Izskatās arī
Art Sienas Kalendārs Mēneša Sienas Mākslas Ragana 2024. Gadam Kalendāra 12 Mēnešu Gudrs Sienas Kalendāru Mājās Apdare Skolas Klasē Kalendārs
€7.90 €4.11

(šajā apdullināšanas fantasy sienas kalendārs ir nodilumizturīga un pārliecināts, lai piesaistītu uzmanību.ar daudz vietas, lai plānotu, tas ir viegli šūpoties un padara lieliska dāvana jebkuram gadījumam.sekot līdzi savu gadu stilā nemazinot izturību. specifikācija: nosaukums: raganu kalendārā 2024 izmērs: (apm.)30.7*30.5 cm/12.09*12.01 collas materiāls: papīrs iepakojuma)

Izskatās arī
Multi-Function Elektronisko Kalendāru Desktop Kalendārs LCD Rokraksta Valdes Office Memo Darbvirsmas Rotājumu Kalendārs
€26.44 €15.87

(multi-function elektronisko kalendāru desktop kalendārs lcd rokraksta valdes office memo darbvirsmas rotājumu kalendārs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. funkcijas: 1. vienkārša darbība, tipa-c maksas, bez putekļiem un tintes bezmaksas spiedienu jutīgu rakstiski, ultra-skaidrs rokraksts, temperatūras un)

Izskatās arī
Kalendārs 2024. Gadam Angļu Sienas Mājsaimniecības Ikmēneša Skaidrs, Iespiests Grafikus Mājas Piederumu, Biroja Karājas Delikāts
€15.09 €7.55

(apraksts to atzīmējot, kalendārs ir izgatavoti no papīra materiāla, kas ir biezs, droša un izturīga.tas var kalpot jums uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt.tas ir ļoti labs kalendārs, vienkāršs dizains, var izmantot mājās, bet arī ofisā, klasē un citās vietās.izsmalcinātu meistarība, izturīgs un praktisks, var izmantot atpakaļskaitīšanas aktivitātes, lai palīdzētu jums labāk izprast festivāls. funkcijas -krāsa:melns,)

Izskatās arī
2024 Pūķis Gada Sienas Kalendārs Radošās Mēneša Kalendārs Klasē Sienas Dekori Kalendārs Skolas Mājās Iepazīšanās Plānošana
€1.51 €1.06

(laipni gada pūķis ar mūsu skaisti izstrādāti 2024 sienas kalendāru.izgatavoti no augstas kvalitātes rotangpalmas papīra, mūsu kalendāra funkcijas ķīniešu zodiaks pūķis modelis, kas apzīmēti brīvdienām un svētku tēma.ideāli klasē un mājās, gan, pievienot pieskārienu tradīcijas, lai jūsu telpas! specifikācija: produkta stils: a, b, c, d materiāls: rotangpalma papīra produkta)

Izskatās arī
54 Loksnes/Set Back No Sliekšņa (Hu Xin) Pokera Kārtis Hou Minghao Un Zhou Jūs Attēls Spēle, Spēlēja Kārtis Cosplay Dāvanas
€19.15 €13.40

(izmērs: 88*62 mm materiāls: papīra paketē ietilpst: 54 loksnes)

Izskatās arī
16 Gab. Šarms Hologrāfiskā Sūtītājiem Burbulis Polsterētas Aploksnes par Pasta sūtījumu Piegāde Iepakošanas
€19.12 €8.99

(apraksts šis burbulis mailer ir galvenokārt izgatavoti no pet, var efektīvi aizsargāt preces no mitruma, putekļiem, netīrumiem, bojājumiem.katra pastkarte nāk ar pašblīvējošu sloksnēm, lai uzlabotu iepakojuma efektivitāti.tas ir ideāls, lai veiktu mazs un viegls preces, piemēram, kosmētiku, instrumentus, mobilo telefonu gadījumos, vēstules, grāmatas un tā tālāk. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Custom Custom printing anodēta metāla etiķetes Pastāvīgu līmi rūpniecības logo plāksnes pašlīmējoša Alumīnija uzlīmes
€1.53

(produktu apraksts, metāla labels & plāksnes-ar savu dizainu! augstas kvalitātes plāksnes, izmantojot dažādus materiālus, ieskaitot no alumīnija, misiņa un nerūsējošā tērauda biezums svārstās no 0,1 mm līdz 3 mm.slef-līme metāla tagus ekrāna drukāts plāksnes 3d metāla logo anodēta plāksnes diamond cut plāksnes sērijas & svītrkods plāksnes nerūsējošā tērauda plāksnes reljefs nozīmītes)

Izskatās arī
100 Aploksnes Naudas Uzkrājumi Problēmas Grāmatas,Uzglabāšanas Budžeta Saistvielu Budžeta Grāmata Naudas Taupīšanas Problēmu Lodziņā Komplekts
€24.53 €11.28

(100 aploksnes naudas uzkrājumi problēmas grāmatas,uzglabāšanas budžeta saistvielu budžeta grāmata naudas taupīšanas problēmu lodziņā komplekts labāko 100 aploksnes ietaupījumu izaicinājums grāmata: budžeta saistviela ļauj ietaupīt naudu un budžeta plānošana ir ļoti interesants, tik daudz, ka jūs varat izmantot šo grāmatu brīvdienas, automašīnas, avārijas līdzekļus, nomaksājot parādus,)

Izskatās arī
50 Gab Soma, Rotaslietas Auskari Mazās Uzņēmējdarbības Maisiņš Dāvanu Maisiņi Beramkravu Uzglabāšanas Maisiņi Jewlery Piederumi
€8.26 €4.55

(apraksts papīra somas rotaslietas un aksesuāri ir ideāls, lai demonstrētu skaistu informāciju par savu rotaslietas.izgatavoti no papīra, šie maisi ļauj redzamību figūras.viņu vienkāršs un moderns dizains padara tās piemērotas vairākas reizes, piebilstot, a touch of elegance jūsu rotaslietas kolekcijas. funkcijas - krāsa: balta -materiāls:papīra - izmērs: 8.00x8.00x0.10cm/3.14x3.14x0.04in -materiāli,)

Izskatās arī
Identifikācijas Sūklis Aproce Informācijas Atzīšana Bērnu Medicīniskās Kartes Turētāju Bērni
€5.00 €2.40

(apraksts mūsu identifikācijas aproces ir izgatavotas no stabilas kvalitātes porainā materiāla, kas ir gan uzticama un izturīga.praktisko savienojuma konstrukcija nodrošina, ka aproce paliek droši piestiprinātām lietotāja rokas, kas nodrošina aizsardzību un novērš nejaušu izņemšanu.šī aproce ir ideāls izmantošanai slimnīcās un medicīnas iestādēs. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:sūklis -izmērs:5.50x3.00x1.00cm/2.16x1.18x0.39in -veselības)

Izskatās arī
Karikatūra Dog Kalendāra 2024. Gadam Neglīts Suņi Renesanses Glezniecība 2024. Gadam Kalendāra Karikatūra Suņiem, Sienas Dekori Kalendāra 12 Mēnešu
€11.85 €8.29

(karikatūra dog kalendāra 2024. gadam neglīts suņi renesanses glezniecība 2024. gadam kalendāra karikatūra suņiem, sienas dekori kalendāra 12 mēnešu vienkāršotu plānu: sasniegt jūsu mērķus ar vieglumu, izmantojot mūsu 2024. gadam smieklīgi sienas kalendāru.ar skaidru plānu un daudz vietas piezīmēm, jūs varat tagad ir vairāk detalizētu grafiku. daudzfunkcionāls pielietojums: šo 2024. gadam smieklīgi)

Izskatās arī
Koka Stūre Kalendāra Beztermiņa Galda Kalendārs Pīļu Kuģu Dizaina Mēnesis, Nedēļas Dienas Rādījums Kalendāra Koka Stūre Kalendārs
€13.45 €6.05

(sekot datums stilā ar mūsu mūžīgās rotācijas galda kalendārs.šo cieta un stabila galda piederums ir ideāls, lai biroja galdi un countertops, ar vietu, stabilu dizaina un vienmērīgu rotācijas nomaiņa.numuri ir ar pareizo izmēru viegli redzamību.nekad garām dienu ar šo eleganto un praktisko papildus saviem darba biedriem. produkta materiāls: abs + bērzs bāzes produkta svars: 180 grami produkta)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
4442Hot Pārdošanas Pasūtījuma Dizains Izcilas Kvalitātes vizītkarti Alumīnija Business Card Printing Metāla vizītkartes,
€129.71

(produktu apraksts, izmērs 85*54 mm/pielāgots biezums 0.3 mm/0,5 mm/0.8 mm moq 100gab virsmas matēts/pulēts/spogulis, utt.dizains custom dizaina paketi, katrs gabals ir pildīta ar opp maisā kuģniecības fedex/ups/tnt produkta iepakojuma pārstrādes tehnoloģijas mūsu priekšrocības uzņēmuma profilu faq)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
Tukšs Galda Kalendārs DIY Roku apgleznoti Grāmatu Kalendāri Pieņemšanas nomaināmās Papīra Krāsošana Kraft Desktop
€10.65 €5.22

(apraksts vai jūs vēlaties, lai izveidotu savu galda kalendārs?vēlaties, lai izveidotu unikālu stilu galda kalendārs, lai jūsu draugi vai ģimenes locekļi?ja tā, mēģiniet mūsu produktiem.šis diy galda kalendārs pieņemšanas nomaināmās grāmatu var atbilst jūsu vajadzībām ļoti labi. funkcijas -krāsa: haki. -materiāls: kraftpapīrs. -izmērs: aptuveni 21.00x17.00x7.00cm/8.25x6.68x2.75inch. -)

Izskatās arī
10pcs/daudz Baltu kartiņu vintage kartes paldies/bestwishs/mīlu jūs 3size svētību Ziņu Dzimšanas dienas Apsveikuma
€3.35 €2.18

(izmērs:aptuveni 3size 5.4 cm*9cm/gab 15*10 cm/gab 20.5*9.5 cm/gab daudzums:1 lote=10pieces 3 dažādu dizainu,3 dažāda lieluma paziņojums: krāsa kā attēlā, papīra . paziņojums: tikai karti,ne aploksnes,ne maisiņu!)

Izskatās arī
3PCS Adulting Ir Grūti 2024. Gadam Kalendāra, 2024 Ikmēneša Iedvesmas Sienas Kalendārs Pieaugušajiem, Plānotāji Biroja Kalendāra Izturīgs
€26.31 €17.63

([adulting ir grūti 2024. gadam kalendārs] ikmēneša iedvesmas sienas kalendārs ir mājas un biroja svarīgi, sekot līdzi ikmēneša atgādinājumus, svarīgi datumi un notikumi ar katru prāvs dienas režģis, motivē un ļauj jums ar pārliecību un pozitīvu attieksmi, lai pabeigtu uzdevumu. [high quality] izturīga twin-wire saistoši griežot lapas viegli + federālā brīvdienas izcelts krāsa + karājas uz āķa)

Izskatās arī
Kalendārs Galda Galda Piederumi Beztermiņa Galda Estētisko Dekoru Darbvirsmas Sadzīves Kalendāri
€17.27 €9.67

(apraksts tas ir liels ornaments, lai jūsu mājās, birojā, grāmatu plaukts un tā tālāk.jums ir nepieciešams, lai manuāli mainītu datumu un mēnesi, palielinot savu dzīvi jautri.delikāts dizains, viegli lietot, vietu un veikalu, arī jauka dāvana ģimenei vai draugiem. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:dzelzs,koks -izmērs:28.00x25.00x6.00cm/11.00x9.82x2.36in -baterijas:2)

Izskatās arī