Cena €10.51 €21.01

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Eco-friendly Taustiņu, Āķis: Izgatavoti no augstas kvalitātes ABS materiāla, tas gudrs kaķis taustiņu, āķis ir videi draudzīgs, izturīgs, drošs un ilgstošs.Tas nedrīkst deformēties vai izbalināt ar laiku.

2. Vienkārša Uzstādīšana: Nekādas urbšanas, nekādas naglas, nekādu kaitējumu sienai.Tikai to, vienkārši ielīmēt, un jūs varat noteikt gudrs kaķis atslēgu āķis, uz sienas.Tas ir spēcīgs nestspēju un nav viegli krist.

3. Divējāda lietojuma preču Dizains: Šajā cute kaķi, atslēgu āķi var piestiprināt pie sienas vai uzlīmēts uz jebkuru gludu virsmu ar elastīgu līmlenti.Tas ir regulējams, ērts un praktisks, lai organizētu savu taustiņus, somas, cepures un vairāk.

4. Liela Jauda Uzglabāšana: Šajā cute kaķi, atslēgu āķis palielina uzglabāšanas vietas jūsu vannas istaba, piedāvājot paplašinātās āķi, kas var turēt, dvieļi, halāti un citus objektus.Tā arī palīdz jums uzturēt jūsu vannas istaba tīra un organizētas ar lielu nestspēju un stilīgs dizains.

5. Multi-aina Gadījumā: Vai jūs vēlaties, lai pakārt jūsu taustiņus, uz balkona, virtuves durvis, ieejas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, vai gaitenī, šo cute kaķi, atslēgu āķis var fit jebkuru sienu un pievienot touch of šarms, lai jūsu mājās.

Apraksts:

Pievienot pieskārienu kaķu šarmu, lai jūsu virtuvē vai gaitenī ar šo adorable kaķis mētelis āķi.Tā ir videi draudzīga, bez urbšanas uzstādīšanas procesu padara to viegli uzstādīt.Ar tās divējāda lietojuma dizaina un lielas ietilpības glabāšanas, tas āķis ir praktiska un burvīgs papildinājums jūsu mājas organizācijas.

Specifikācija:

1. Materiāls: ABS + traceless uzlīme

2. Izmērs:130*65mm/51.1*25.5 gadā

3. Pielietojums: Mājās, darbā, garderobi un citi priekšmeti

Produktu Saraksts:

kaķis hooksx1

vai

kaķis hooksx4

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Modelis Tips: Karikatūra dzīvnieku
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: PS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kosmētikas Organizators Ziepju Kastes Turētājs pie Sienas piestiprinātās Mutifunctional Skaidrs, Uzglabāšanas Gadījumā, Vannas Virtuves, Biroja, Guļamistabas Uzglabāšana
€4.18 €3.10

(wzpi grims organizators lodziņu ziepju turētājs sienas uzstādīts kosmosa taupīšanas uzglabāšanas gadījumā, dušas vannas vannas virtuves izlietnes, wzpi apraksts : funkcijas: dizains: uzglabāšanas kaste pieņem piestiprināt pie sienas, dizains, kas ir vienkārši, skaisti un praktiski.ietaupiet vietu, saglabāt jūsu mājās, tīru un sakārtotu, un celt ērtības, lai jūsu dzīvi. ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Sieviešu Portatīvo Sanitāro Autiņu Tampon Uzglabāšanas Soma Kokvilnas Ceļojumu Grims Uzglabāšanas Soma Literatūras Gudrs Monēta Maku Dažādi Uzglabāšana
€2.80 €1.96

(apraksts: produkts:dāmas sanitāro autiņu uzglabāšanas maiss materiāls: poliesters un kokvilna krāsa:kā parādīts attēlā izmērs: 13.5*12 vienu svars: 25 grami lietošana:piemērots, lai uzglabātu higiēniskās salvetes, aprūpes spilventiņi, autiņi, un var arī izmantot, lai organizētu rotaslietas, kredītkartes, apakšveļa, lūpu krāsas, austiņu un citu mazu priekšmetu)

Izskatās arī
Grims Organizētāja Iedomība 2gab Iedomība Grims Organizators Skaidrs, Multifunkcionāla Uzglabāšanas Atvilktne Paaugstināma Kosmētikas Vanity
€52.43 €26.22

(šī iedomība organizators ir izgatavots no izturīga abs materiāla, kas var izturēt ceļojumu izmantot.tam ir liela jauda, lai saglabātu jūsu sukas, lūpu krāsas, eyeshadows, un citu kosmētiku.tas arī ir slēdzama dizaina glabāt bērniem nepieejamā jūsu aplauzums.ar šo organizators, jūs varat viegli un ātri atrast kosmētiku, kas jums nepieciešams. specifikācija: materiāls: abs daudzums:)

Izskatās arī
JINSERTA Marmora Apkalpo Renes Sveķu Rotaslietas Reklāmas Plāksnītes Kosmētikas Organizators Taisnstūra Mājas Restorāns, Hotel Vannas istaba Dekori Reņu
€32.07

(jinserta marmora apkalpo renes sveķu rotaslietas reklāmas plāksnītes kosmētikas organizators taisnstūra mājas restorāns, hotel vannas istaba dekori reņu firmas nosaukums:jinserta tips:uzglabāšanas paliktnis izmērs:24.5*10.5*3.1 cm forma:taisnstūra modeļa tips:marmora stils:eiropas stils krāsa:balta,melna materiāls:sveķi motīvs:noliktavā,eco-friendly lietošana:fancy)

Izskatās arī
Silikona Austiņu Uzglabāšanas Maisiņu Organizētāja, USB Datu Kabeli, Konteineru Mazgājams Minimālisma Lietu Vāku Portatīvo Ceļojumu Soma Austiņas
€1.64 €1.38

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, mazgājams, izsmalcināti un praktiski. liels, lai uzglabātu jūsu aksesuāri, piemēram, kabeļu vadu, austiņas, usb flash diska, un vairāk. saglabāt jūsu aksesuāri organizēta arī un pasargā tos no skrāpējumiem un bojājumiem. materiāls: silikona izmērs: 9cm * 7,6 cm iepakojums saraksts: 1* uzglabāšanas)

Izskatās arī
Banānu Pakaramais Banānu Dzelzs Āķis Banānu Organizators Saskaņā Ar Ministru Kabineta Āķis Banānu Vai Virtuves Priekšmetus
€2.13 €1.37

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt banāni : šis pakaramais āķis ļauj piekļūt dabisko gaisa plūsmu, ļauj banānu, lai nogatavojas, protams, sniedz banānu ne vairāk slapjš vai mīkstajos. vairākas mērvienības: labi darbojas karājās paprikas, vīnogu ķekaru, un somas ķiploki vai sīpoli, arī dvieli, kafijas krūzes un citi viegls virtuves priekšmetus. telpas)

Izskatās arī
Paaugstināma Apģērbu Uzglabāšanas Baske Daudzfunkcionāls Skapja Atvilktnē Turētāji Guļamistaba Glabāšanas Organizētājam, Plastikāta Atdalītājs Grozi Rāmis
€15.72 €7.86

(paaugstināma apģērbu uzglabāšanas baske daudzfunkcionāls skapja atvilktnē turētāji guļamistaba glabāšanas organizētājam, plastikāta atdalītājs grozi rāmis iezīmes: 100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes ļaujiet jums locīšanas drēbes viegli! to var izmantot, lai uzglabātu visu veidu izstrādājumi, skapis, desktop, vannas un citās vietās. izgatavotas no augstas kvalitātes,)

Izskatās arī
Pie Sienas Piestiprinātās Uzglabāšanas Kaste Izolētas Sienas Uzstādīts Uzglabāšanas Kaste Augstas Kvalitātes Multifunkcionāla Kārba Virtuves Sienas Piederumi
€17.36 €8.68

(aizzīmju punktiem: 1.līmi atpakaļ: pakārt šo pie sienas uzglabāšanas kaste jebkur vēlaties, balstoties uz jūsu vēlmēm un vajadzībām.tas piešķir viegli, bez naglas vai skrūves, ietaupot telpu un sakārtot savus objektus.tās dizains ir neuzbāzīgas, un nebūs sabojāt sienas skaistumu.tas ir lietotājam draudzīgs un viegli var piekļūt jebkurā brīdī. 2.lielu slodzi nesošo: šī piestiprināt)

Izskatās arī
LBER Izturīga Kartona Žurnāls Īpašnieks Ūdensizturīgs Žurnāla Uzglabāšanas Kaste Grāmatu Papīrgrozi Galda Failu Turētājs Organizators
€13.82 €10.22

(lber izturīga kartona žurnāls īpašnieks ūdensizturīgs žurnāla uzglabāšanas kaste grāmatu papīrgrozi galda failu turētājs organizators daudzi izmanto: kartona turētājā var uzglabāt žurnālu, grāmatas, papīrs, datnes, katalogus, uzziņu grāmatas.tas ir ideāli piemērots birojā vai skolā izmantošanu. ūdensnecaurlaidīgs funkcija: žurnālu turētājs izskatās lieliski!tas ir interesanti)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Pārnēsājamo Uzglabāšanas Soma Apavu Kosmētikas Zobu Suka Dvieļu Organizators Caurspīdīgs Plastmasas Aukliņu, Eco Travel Uzglabāšanas Maiss
€3.44 €3.10

(apraksts: tips:aukliņu soma izmērs: s:16*20cm /m:18*25cm /l:20*30 cm krāsa:, kā parādīts attēlā materiāls: eva specifikācijas: 【apavu somas set] aicina ir 11 uzglabāšanas maisi ar dažādiem modeļiem, 3 dažādos izmēros.attiecīgi s: 16*20cm, m:18*25cm, l: 20*30 cm. 【plašu piemērošanu] aicina šo ceļojumu bagāžas somas organizators ir ideja par glabā)

Izskatās arī
Viskijs Piederumi Karafi Stāvēt Plaukts Restorāns Goblet Fēns Stikla Drenāžas Turētājs
€6.67 €2.08

(apraksts dizaina šis produkts atrisina problēmu, kuru nav kur likt kausa un problēmu vaislas nevēlamām vielām stūriem mitrās mājas.izmantojot augstas kvalitātes dzelzs, smalku pulēšana, grūti un spēcīga, ļoti ērts un praktisks.saglabāt virtuves telpa, praktisku un skaistu, ir labs palīgs virtuvē. funkcijas -krāsa:pelēks -materiāls:čuguns -izmērs:24.00x19.50x13.50cm/9.43x7.66x5.31in -ar)

Izskatās arī
1/2/3 Gab Klipus, Dvieli, Pludmales Apģērbu Skavas Krēslu Klipu Karājas Plastmasas Krēsli Liela Veļas Žāvēšanas Naglas Sega Clothespins
€2.21 €1.54

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. sabiezinātas pp materiāla, izturīga un izturīga.anti slip dizains, bite un nav nokrist.spēcīga atsitiena spēku. materiāls:pp krāsa:dzeltena,zila,oranža,zaļa izmērs:kā parādīts attēlā (1 colla = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas) 1/2/3pc lapa klipu paziņojums: 1. lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas)

Izskatās arī
Silikona Aplauzums Suka Uzglabāšanas Soma Ūdensizturīgs Tualetes Birstes Ceļojumu Turētājs Magnētisko Portatīvo Kosmētikas Organizators Maisiņš
€4.67 €0.45

(silikona aplauzums suka uzglabāšanas soma ūdensizturīgs tualetes birstes ceļojumu turētājs magnētisko portatīvo kosmētikas organizators maisiņš produkta apraksts: ar modernu un unikālu dizainu, grims birste organizators ir viegls, izturīgs, lietotājam draudzīgs un viegli tīrāma.grims birste, ja maisiņš ir ideāli piemērots ceļojumiem un biznesa braucieniem, un tā var būt lieliska dāvana)

Izskatās arī
4gab Sienas Āķa Noderīgi Virtuves Aizmugurējo Durvju Iepirkumu Maisiņu Uzglabāšanas Āķi Nerūsējošā Tērauda iekarināšanas Āķis
€5.29 €3.48

(4gab sienas āķa noderīgi virtuves aizmugurējo durvju iepirkumu maisiņu uzglabāšanas āķi nerūsējošā tērauda iekarināšanas āķis specifikācijas: izstrādāta, pašlīmējošas, šīs sienas karājas, ir vienkārša un skaista, vēl svarīgāk, tas prasa ne caurumi, viegli uzstādīt, un neatstāj atliekas, tiks nedrīkst bojāt sienas, padarot to praktiski un ērti. piemērots kopmītnē,)

Izskatās arī
6PCS J-tipa Perforators-bezmaksas Sienas Āķi, pašlīmējošās Mini Spēcīgi Āķi drēbju Pakaramais, lai Mētelis, Soma Vannas istabas Durvis Āķi Virtuves Pakaramais Aizdare
€3.88 €2.48

(specifikācija: materiāls: abs izmērs: 5.8*3*1.7 cm krāsa: balta, melna, sarkana, dzeltena, zaļa, pelēka, jauktu krāsu iezīmes: integrēta molding, spēcīgs un izturīgs piemērojams ar: guļamistaba, aiz dzīvojamās istabas durvīm, virtuve, vannas istaba numurs: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
Olu Konteiners, Ledusskapis 4 Līmeņa Ritošā Olu Turētājs Izsmidzinātājs, Olu Uzglabāšanas Ledusskapis Uzglabāšanas Organizators Pārtikas Uzglabāšanas 30 Olas
€22.35 €13.41

(mūsu ledusskapī olu uzglabāšanas kaste, nodrošina svaigumu un garšu jūsu olas ilgāku laiku.mūsu kastes ir viegli piekļūt, un labvēlīga olu saglabāšanu.tas ir arī ērti izmantot, padarot jūsu aizņemts no rīta problēmu-free. specifikācija: produkta nosaukums: rites olu uzglabāšanas kaste materiāls: pp produkta izmērs: aptuveni 35.9x7x19.9cm/14.13x2.76x7.83 cm, top garums ir)

Izskatās arī
Portatīvo Jumta Wet Bag Mājas Āra Automašīnu Transportlīdzekļa Ūdens Absorbcija
€3.69 €2.66

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: soma ir ūdensdroša, ar augstas kvalitātes rāvējslēdzējs, lai nodrošinātu vienmērīgu atvērt un aizvērt. jūs varat to izmantot kā lietussargu uzglabāšanas maisā, kad jūs aizvērt rāvējslēdzēju. ārējā pieņem pu ādas ar augstu ūdensizturīgs īpašuma, var ātri uzņemt lietus virs jumta. to var novietot)

Izskatās arī
Gultas Karājas Glabāšanas Ietilpība Kokvilna glabātu Veļu Karājas Soma, kuru linuma Acs Kabatas Kopmītnes istabiņā Gultas Organizācija
€2.15 €1.33

(gultas karājas glabāšanas ietilpība kokvilna glabātu veļu karājas soma, kuru linuma acs kabatas kopmītnes istabiņā gultas organizācija apraksts: lielas ietilpības dizaina glabāšanai mobilo telefonu, tālvadības pultis, brilles un citus visbiežāk lietotos priekšmetus. mīksts materiāls nodrošina aizsardzību objektus, novērst bojājumus un nodrošina ilgmūžību. karājas dizains)

Izskatās arī