Cena €24.93 €38.35

Pilns apraksts

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga

Unikāli izstrādāti sukas ar pakāpieni, lai pielāgotos dažādām grīdas virsmām, kas noņem visu, sākot no maziem putekļu lieli noguldījumi

Kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt

Tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie savu labāko sniegumu

Spēcīgs tīrīšanas funkcija padara mājsaimniecības tīrīšanas vairāk laika taupīšanu un darba taupīšanu.Tas ir piemērots dažādiem grīdām, tādām kā keramikas flīzes, marmora un koka grīdas

Nosaukums: Rullīšu Suka

Modelis: ABIR X5 S6 X8

Tips: Putekļu Sūcēju Piederumi

Tips: Galvenais Suka

Vakuuma Daļas Tips: Filtri

Tips: Putekļu Sūcēju Daļas

Pielietojums: Koka Grīdas, Keramikas Flīžu, Marmora, Utt.

Piemērojams Gadījumos: Dzīvojamā Istaba, Guļamistaba, Virtuve, Utt.

Materiāls: plastmasa

krāsa: Melns+oranžs+dzeltena

Iepakojuma Saturs:

2 x Rullīšu Suka

1 x Galvenā Suka Vāciņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Hepa Filtrs Xiaomi Roborock S7 T7S T7Plus Putekļusūcēju, Rezerves Daļas, Piederumi
€18.25 €9.85

(hepa filtrs: galvenokārt spēlē lomu putekļu novēršanas, var daudzums atkritumu un būvgružu vakuuma daļas tips: filtri tips: putekļu sūcēju daļas izgatavoti no vides aizsardzības materiālu atkarībā no jūsu mājsaimniecībā, tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt savu daļām ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem.regulāra nomaiņa jūsu daļām, kas palīdz jūsu mašīna darbojas ar efektivitāti.piemērots modeļiem: par)

Izskatās arī
2gab/Set Universālā Virtuves Virtuves Nomaiņa Pannas Vāku, Roktura Pot Pannas Vāku Dropship
€0.63 €0.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1.nomaināms japāņu stila rokturi,viegli izmantot. 2.nerūsējošā tērauda materiāls,skaists un izturīgs. 3.aizsargātu jūsu rokas no augstas temperatūras virtuves telpa. krāsas: skatīt attēlu materiāls:nerūsējošais tērauds modelis: skat. attēlu izmērs app:skat. attēlu daudzums:)

Izskatās arī
1 Pāris Robotu putekļsūcējs 3-Bruņoto Sānu Birste Ecovacs CEN540 CR120
€2.02 €1.54

(apraksts: uzlabo tīrīšanas efektivitāti robots putekļsūcējs.sānu sukas, kas ir viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana.putekļi uz stūriem sienas var tīrīt ar rotējošo mīkstu otu, un iesūkts putekļu kastē.tērps ecovacs cen540 cr120 robots putekļsūcējs.plaši lieto tīrīšanai flīzes, marmora, koka un citām grīdām, ne segas.specifikācija: materiāls: pc izmērs: (apm.) cauruma)

Izskatās arī
Strāvas Adapteris Lādētājs Dyson DC30 DC31 DC34 DC35 DC44 DC45 DC56 DC57 putekļsūcējs Robots Daļas, Piederumi-ES Plug
€28.81 €12.96

(piemērots: par dyson dc30/dc31/dc34/dc35/dc44/dc45/dc56/dc57 ieeja: ac 100-240v 50/60hz jauda: dc 24.35 v-348ma, dc 16.75 v-348ma plug type :es kontaktdakšu,tas attiecas uz indonēziju, vācijā, francijā, spānijā, itālijā un tā tālāk.krāsa: pelēka materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 * lādētājs adapteris dyson tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
HEPA Filtrs ECOVACS Deebot T9 AIVI T8 AIVI N8 Pro 920 950 putekļsūcējs, Rezerves Daļas, Piederumi
€17.62 €12.86

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskanīgs oriģinālā aprīkojuma. 2. labs)

Izskatās arī
Silikona Blīve Spiediena Plīts Katlā Piederumi, Sarkanā, Zilā Un Kopējā Caurspīdīgs Balts, Iepakojumā 12
€44.95 €25.62

(izgatavots no izturīga silikona savienojums, kas ir trauku mazgājamā mašīna, seifs, bpa free, un pārtikas drošībā. sarkans gredzens salds pārtikas un zilo gredzenu par pikantu pārtikas, balta ir kopīga izmantošana, lai novērstu smakas no pārsūtīšana starp jūsu mīļākie pārtikas produktiem ideāls nomainīt blīves katru 18-24 mēnešus vai, ja deformācija ir klāt iekšējais diametrs)

Izskatās arī
10X Mehāniskās Atkausēšana Taimeris, Lai Ledusskapis Daļas TMDF704ED1 Ledusskapja Atkausēšana Taimeris
€70.12 €47.68

(apraksts: 1. viegli lietot, izmantot kā ledusskapi, atkausējiet taimeris. 2. viegli nomainīt. 3. mehānisks taimeris atkausēšanas. tips: ledusskapis daļas krāsa:balta materiāls:varš iepakojuma saturs: 10 x ledusskapja dzesēšanas piederumi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi)

Izskatās arī
1Set Filtra Sūklis Nomaiņa Iesūkšanas Sūklis Filtrs Notekūdeņu Sūkšanas Rīki Sūklis Sūklis
€12.59

(1set filtra sūklis nomaiņa iesūkšanas sūklis filtrs notekūdeņu sūkšanas rīki sūklis sūklis aizstāt sadalīti sūklis: palīdzēt zivju tvertnes, akvārijs, un ūdens tvertnes tīrītājs, ūdens filtrs putu sūklis ir labs nomaiņa vecā filtra sūkli vai putas, kas nodrošina filtrācijas ar jaunu spēku. viegli pieteikums filtrs: ērti un vienkārši piemērot, akvāriju sūklis filtru nomaiņa ir)

Izskatās arī
30Pcs Sabiezējums Elektrostatisko Kokvilnas Lai Xiaomi Mi Gaisa Attīrītājs Pro / 1 / 2 Universālais Gaisa Attīrītājs Filtrs Hepa Filtrs
€21.60 €12.74

(modelis: piemērots xiaomi mi gaisa attīrītājs pro / 1/2 universālā gaisa attīrītājs tips: gaisa attīrītājs daļas produkta nosaukums: hepa gaisa attīrītājs filtra kokvilnas viegli uzstādīt, pagarināt izmantošanas laiku mašīna. efektīva putekļu novēršanas. krāsa: balta materiāls: kokvilna izmērs: 70 x 30 cm iepakojuma saturs: 30 x)

Izskatās arī
1Set Clipper Asmens Kemei Km-1102 Clipper Elektriskais Skuveklis Daļas Neto Sudraba
€4.18 €1.67

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes.piemērots km-1102 iespējams aizvietot un izturīgs.nosaukums: skuveklis kuteris vadītājs nazis neto komplekts produkta veids: elektriskais skuveklis daļas modeļa numurs: par km-1102 asmens neto, piederumi krāsa: sudraba materiāls: nerūsējošais tērauds izmērs: 5 x 3cm iepakojuma saturs: 2 x kuteris vadītājs 2 x kuteris tīkli tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Par Easyfix SC2 SC3 SC4 SC5 Mop Lupata Rezerves Daļas un Logu Uzgalis Apaļa Suka
€36.63 €28.94

(motīvs: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ne matu izkrišana, izturīgs un ilgs kalpošanas laiks spēcīga ūdens uzsūkšanās un attīrīšanu, viegli izmantot, maiga tekstūra, kas nav ievainots jūsu virsma rezerves tīrīšanas lupatiņas, uz vecās, netīrās tiem, palīdzēt, lai uzlabotu tīrīšanas efektivitāti un veiktspēju jūsu mopsis viegli noņemt un aizstāt to kā daļu no ikdienas uzturēšana piemērots)

Izskatās arī
185Mm Saru Otu, Rullīti kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru Aiza Rīks Dyson V6 DC59 DC62 SV03 Tīrītājs Birste Bārs
€19.48 €10.71

(185mm saru otu, rullīti kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru aiza rīks dyson v6 dc59 dc62 sv03 tīrītājs birste bārs rullīšu suka izmērs: 185mm izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāliem. paredzēts anti-uztīšanas rullītis, var pielāgot rotācijas leņķis suku, lai novērstu matu no tangling. 18,5 cm birste lentes ruļļa filtrs piederumu komplekts ir piemērots)

Izskatās arī
Mop par Xiaomi Roborock Piederumi S7 Lielākā T7S S7 S7MAX S7MAXV S70 S75, Roborock S7 Mop Pad Daļas Roborock S7 Sonic Mopping
€7.65

(par roborock piederumi s7 lielākā t7s s7 s7max s7maxv s70 s75, mop, sānu birste, pieci leņķī, rokas birste, seši stūri rokas birste daļas 1. ja pakete zaudētas vai bojātas tranzītā ,mēs atmaksāsim naudu, lai jūs,jums vajadzētu sazināties ar mums asap. 2. lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par pack24.lv.mēs palīdzēsim jums)

Izskatās arī
2x Gaisa Attīrītājs salona Filtrs TaoTronics TT-AP003 Augsta Efektivitāte
€70.52 €34.55

(funkcijas: ootdty baudīt tīru un freshs gaisa ar šo augstas kvalitātes rezerves filtru gaisa attīrītāji.efektīvi filtrē kaitīgo daļiņu, putekļu, un pollens, nodrošinot veselīgāku dzīves vidi. izstrādāti ar vairāku slāņu filtrēšanas sistēmu, kā arī pirms filtra un augstas efektivitātes filtrs, tas plastmasas filtrs nodrošina rūpīgu attīrīšanu no gaisa, efektīvi novēršot)

Izskatās arī
2gab Nomaiņa HEPA Filtrs putekļu Sūcēju Daļas Electrolux Z1650 Z1660 Z1661 Z1670 Z1630 Z1300-213 etc
€9.93 €7.94

(produkta apraksts: 1: ar lielisko filtrēšanas efekts izplūdes gaiss, augstas efektivitātes filtrs putekļu, lai novērstu lielas daļiņas putekļi uz motora telpā, mehāniskajiem bojājumiem, ātrgaitas darbību,tādējādi nodrošinot kalpošanas putekļsūcējs. 2: var filtrēt ,var izraisīt elpceļu alerģijas kaitīgiem parazītiem. 3: mazgāšana, telpu uzkopšana pēc cikla atkārtotu izmantošanu,)

Izskatās arī
Par Eufy Robovac 11S 15C 30C 35C Robots putekļsūcējs Rezerves Daļas, Piederumi
€14.59 €8.46

(1. jauns, augstas kvalitātes materiāliem, labi izgatavotas, izturīgi, un ļoti saskaņota ar aprīkojumu. 2. labs piederumi saglabāt jūsu mājas robots ar maksimālu veiktspēju.ierīču saturs ir viegli noņemt un aizstāt, kā daļa no plānotas tehniskās apkopes.arī samazināta infiltrācija, putekļu, putekšņu un citu alergēnu gaisā, ko elpojam jums. 3. lai sasniegtu vislabākos tīrīšanas un filtrēšanas)

Izskatās arī
Par Roborock S8 Pro Ultra Robots Putekļsūcējs Galvenais Sānu Birste Hepa Filtrs Mop Auduma Putekļu Maisiņi Piederumi
€28.12 €21.93

(par roborock s8 pro ultra robots putekļsūcējs galvenais sānu birste hepa filtrs mop auduma putekļu maisiņi piederumi 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas sānu birste ļauj jūsu putekļsūcējs, lai sasniegtu dziļāk paklāja rūpīgāka tīrīšana filtrs filtri smalkās daļiņas, lai samazinātu putekļu, putekšņu)

Izskatās arī
10 Filtri, Nomaiņa Piederumi Piemēroti Miele T1 Fēns 9164761 Veļas Žāvētājs Rezerves Daļas
€20.26 €10.13

(10 filtri, nomaiņa piederumi piemēroti miele t1 fēns 9164761 veļas žāvētājs rezerves daļas efektīvs: bāzes filtrs 9164761 par miele veļas žāvētāji nodrošina tīru un higiēnisku fēns rezultātus, pateicoties tās efektīvu vilnas noņemšana un palielina dzīves jūsu veļas žāvētājs saderīgs - filtru žāvētāji un siltumsūkņu žāvētāji ir neaizstājams piederums, un tas ir piemērots)

Izskatās arī
9Pcs Piederumi Putekļu Maisos Conga 2290 Robotu putekļsūcējs, Putekļu Filtrs, Papīra Maiss Putekļu Maisiņu Nomaiņa
€24.43 €10.99

(piemērots modelis: conga 2290 putekļsūcējs, putekļu filtrs, papīra maiss putekļu maisiņi piederumi, rezerves daļas par aksesuāriem: putekļu maiss:ir standarta vienreizējās lietošanas papīra putekļu maiss.augstas veiktspējas multi-grade īpašu mini filtrācija.spēcīga dubultā slāņa konstrukcija - iekšējā vilnas , par drošu fit , vairs sniegumu, labāk filtrācija.lielas ietilpības atkritumu savākšanas,)

Izskatās arī
Augstsprieguma Magnetrona MG12W-M1 Mikroviļņu Kaltēšanas Iekārtas, Vakuuma Elektronisko Caurules Pavisam Jaunu Oriģinālu Ūdens dzesēšanu Piederumi
€156.06 €93.63

(augstsprieguma magnetrona mg12w-m1 mikroviļņu kaltēšanas iekārtas, vakuuma elektronisko caurules pavisam jaunu oriģinālu ūdens dzesēšanu piederumi funkcija s: l augsta kvalitāte, kas paredzēti profesionālai lietošanai l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska l var izdarīt siltumu prom no ierīces, uzlabo siltuma izkliedi l aizvietotu bojātās)

Izskatās arī