Cena €166.44 €195.81

Pilns apraksts

IZMĒRS DIAGRAMMAS

Plus Lieluma Kleitas Izmēri

TO, KĀ PASĀKUMS

Paketē Iekļauts

1 x Kāzu Kleitu (Izvēlēties savu krāsu)

PIEGĀDES INFORMĀCIJA

STARPTAUTISKĀS pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.Tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem.

Lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

MAKSĀJUMI

Maksājumi tiek pieņemti, izmantojot Pack24.lv Alipay tikai

NOTEIKUMI UN ATGRIEŠANĀS POLITIKU

1.Mainīt Adresi - Ja jūs lūdzat, lai mainītu savu adresi, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms laika.Citādi, jūsu pasūtījums tiks nosūtīti uz adresi, kas sniedz jūsu pasūtījuma piegādes adresi.

2.Anulēto Darījumu - Mēs varam atcelt darījumu, vienkārši ļaujiet mums zināt, lai mēs varētu apstrādāt nekavējoties.Mēs nevaram atcelt to, ja gadījumā, ja objekts bija jau piegādāta.

3.Saņēmis Nepareizu Preci/Nav, kā Aprakstīts - Mēs esam cilvēki, un mēs ar pārtraukumiem pieļāvusi kļūdas, bet mēs vēlamies, lai izlabo tos, tādā veidā, kas pircējam dod priekšroku.Ja prece saņēma, bija nepareizi vai nav tāds, kā norādīts šajā produktu datu fotogrāfijas, mums būs nepieciešama, lai jūs sūtīt faktisko foto/s preci saņēmis, līdz ar to iepakojumu (norādot marķējumu uz iepakojuma).Tas ir mūsu DSP, mums jābūt noteiktiem un ierakstu vajadzībām.

4.DOA/Bojāta Saņemot - Mēs pārliecinieties, ka mūsu preces ir pienācīgi iepakota pirms nosūtīšanas, lai izvairītos no zaudējumiem, par attiecīgo objektu.Gadījumā, ja esat saņēmis bojātā prece, kuras, iespējams, ir izraisījis kuģniecības, lūdzu nosūtiet mums bildes saņemto preci kopā ar tās iesaiņojumu (norādot marķējumu uz iepakojuma) par mums lai pārbaudītu un nekavējoties ziņot mūsu piegādes departamentā, lai tās varētu veikt turpmāku rīcību.

5.Bojāts/Nesaderīgu - Mēs saņemt mūsu objektus vairumā tā pastāv maz iespēju, ka daži varētu būt bojāts.Mēs pieprasām, lai jūs varētu nosūtīt mums foto/s preci saņēmis, un arī jūsu sākotnējais vienums (par nesaderības problēmas), lai mēs varētu salīdzināt objektus un veikt nepieciešamās darbības.Ja jums justies kā jums ir nepieciešams, lai atgriezt preci, lūdzu, dariet mums zināt IEMESLU, lai mēs varētu sniegt RMA instrukcijas.

Ja kāds no šiem nav atbildēt uz jūsu jautājumu, lūdzu sazinieties ar mums caur "MANAS ZIŅAS"

Specifikācijas

  • Atpakaļ Dizainu: rāvējslēdzēju
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Modes Elements: vintage
  • Modeļa Numurs: Kāzu Kleita
  • Kāzu Kleitu Audums: Spožs Satīns
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Jostasvietu: impērija
  • Grūtniecēm: No
  • Apdare: RUFFLES
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • CN: Dzjansu
  • Izgriezums: AUGSTS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Stils: Classic
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Zīmola Nosaukums: VINOPROM
  • Vilciens: Chapel Vilciens

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2024 Līnijas Kāzu Kleitas Pavada Bez Piedurknēm Ilūziju Frēzēšana Mežģīnes Appliques Slaucīt Vilcienu Kāzu Kleitas Apmetni De Mariee
€133.46 €118.78

(lūdzu, neaizmirstiet ierakstīt šādu informāciju pēc tam, kad jūs novietojiet pasūtīt, tad jums būs saņemt sūtījumu gludi 1 .krūtis _____collas vai ___cm 2 .vidukļa _____collas vai___3 cm .gurni _____collas vai ___4 cm. dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___5 cm .dabas augstums: _____collas vai ___6 cm .kurpes papēža augstums:____collas vai___ 7 cm .augstums augstpapēžu kurpes: _____collas vai)

Izskatās arī
Ramanda Puff Piedurknēm, V Veida Kakla Kāzu Kleitu Sievietēm Vienkārši Backless Sirēna Līgavas Kleita Burvīgs Sieviešu Vestidos De Novia
€206.75 €82.69

(jums var aprūpe pircējs:jūs varat izvēlēties kāzu kleitu par mani? pārdevējs:protams,mīļā,jūs varat sūtīt man dažas bildes no kleitu vēlaties,mēs darīsim tā, lai jūs. pircējs: es vēlos, lai veikt dažas izmaiņas,ko man darīt? pārdevējs:dārgais,lūdzu sūtīt man jūsu prasībām,vai tas ir pielāgota izmēra vai mainot izskatu,mēs izpildījām tos. pircējs:es)

Izskatās arī
Luksusa Sirēna Vakara Kleitas Spīdums Pie Pleca Kroku Sexy Augstas Sānu Spraugas Balles Kleita, Spīdīga Backless Puse Kleitas 2024
€335.34 €100.60

(1.ja kleita custom made ? jā,lūdzu, piedāvāt :krūtis, viduklis, gūžas, pleca līdz jostasvietai un plecu pie grīdas ar papēžiem . 2. cik ilgi var saņemt kleitu ?parasti mēs kuģis kleita 15 dienu laikā . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai)

Izskatās arī
Krāšņs Kāzu Kleitas-Line Tilla Kāzu Kleitas Luksusa Drēbes V-Veida Kakla Backless Spageti Siksnas Līgava Vestidos De Novia 2024
€365.82 €139.01

(produkta apraksts selamat nāk di toko kami dan terima kasih telah memilih tim kami untuk membuat gaun pengantin anda untuk anda.kami berasal dari kota gaun pengantin internasional suzhou, salah satu pamata industri gaun pengantin terbesar di dunia.kami memiliki pengalaman yang sangat kaija dalam pembuatan gaun pengantin, gaun malam, gaun balli, dll kami berkomitmen untuk menyediakan pembeli dengan layanan pernikahan berkualitas)

Izskatās arī
BLUE Mermaid Oficiālās Balles Kleitas, Elegants Atvērt Atpakaļ Mežģīnes Appliques vakarkleita Slēgs kakla Izgriezumu Mežģīnes-up Vestido De Noche Sievietēm
€124.84 €82.39

((1)atgriešanās lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī.kleitas, jums arī būs jāmaksā 30% kopējā summa, kas, lai kā uzpildīties maksa.tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja atbildība. (2)apmaiņas apmaiņa)

Izskatās arī
Burvīgs Piedurknēm Sequin Fāzēm Nekustamā Mermaid Kāzu Kleitas Ar Mežģīņu Slāni Zivs Astei Līdzīgs Svārkiem Dārza Plus Lieluma Līgavas Kleitas
€246.13 €209.21

(izmēri kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri to, kā pasākums 1.modeļa mērījumi 2.mērīšanas rokasgrāmata, ideāli pieguļošs kleita sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami,)

Izskatās arī
Vintage Īsās Kāzu Kleitas Tējas Garums Vāciņu Piedurknēm līnijas, Mežģīnes, Tills V Kakla Bohēmijas Beach Kāzu Kleitas Vienkāršu Vestido De Novia
€135.10 €108.08

(dārgie draugi, paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai jūsu kāzu kleitu. mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, starptautisku zīmolu kāzu kleitas.mēs esam apņēmušies nodrošināt pielāgota kvalitatīvas kāzu kleitu pakalpojumi high-end pircējiem. laipni gaidīti katru patiesu klientu, lai apjautātos, vai iegādāties!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un)

Izskatās arī
2 Gabali, Dimants-dimanta Jostu Diamond-studded Aplikācijas Kāzu Kleitu Jostas
€35.86

(izmērs akmens ķēdes garums 46cm, platums-4cm kopējais garums: 270cm kāzu jostas,)

Izskatās arī
LORIE Luksusa Spīguļi, Mermaid Kāzu Kleitas Mirdzoša Mīļotā Spageti Siksnas Lentes Kāzu Kleitas Vintage Spīdīga Kleita Līgava
€207.83 €112.23

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums ___in/cm b : dobi līdz stāvs ___in/cm c : krūtis ___in/cm d)

Izskatās arī
Mūsdienu Viens Shouldeer Vakara Kleitas Romantiska Bumbu Kleita Līgavas Kleita Graciozs Stāvs-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€175.02 €96.26

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Daudzpakāpju Vakara Kleitas Ar Ruffles فساتين السهرة Pavada Atveriet Aizmugurējo Grīdas Garums Balles Kleitu Drēbes de soirée Sievietēm
€175.01 €148.76

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
OIMG Salds Rozā, Mirdzoši Vizuļi Krelles, Balles Kleitas, Garas Piedurknes O Kakla Mirdzoša Grīdas Garums Satīna Vakara Tērpi Formālā Puse Kleita
€202.37 €82.97

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
2022 Jaunu 1. līmenis Balta mežģīņu malu kāzu Līgavas plīvuru 3M garumā ar ķemmi
€13.72

(garums:300cm vai 250cm vai 400cm platums:150cm 1 slānis krāsu vai ziloņkaula dzelzs ķemme)

Izskatās arī