Cena €2.67 €5.70

Pilns apraksts

Apraksts

Šī burvīga grāmatiņa ir lieliska dāvana mazajām meitenēm, kam patīk kancelejas preces.Tās kompaktais izmērs padara to viegli pārvadāt un ļauj jums uztveršanas jūsu idejas un domas par iet.Tukšās iekšējās lapās sniedz pietiekami daudz vietas, ieskicējot un īsa atzīme nosaka piezīmes.Plīša grāmatiņa arī nāk ar keychain, padarot to ērti piestiprināt jūsu maisā vai atslēgas.Stilīgs krāsu piebilst pieskārienu modes, lai jūsu ikdienas dzīvē.

Funkcijas

-Krāsa:Rozā

-Materiāls:Plīša, alumīnija sakausējumu, papīra

-Izmērs:12.00X9.00X4.50cm/4.72X3.54X1.77in

-Gudrs grāmatiņa meitenēm, kam patīk kancelejas preces, kas atspoguļo nelielu plīša dienasgrāmata ar tukšu iekšējās lapās, ideāls īsa atzīme nosaka piezīmes un skices.runa ir par modes krāsu.

-Izstrādāta, lai būtu viegli pārnēsāt un uztveršanas iedvesmu iet, šī grāmatiņa ir viegls un pārnēsājamo, padarot to ērtāk meitenes ņemt to līdzi visur, kur viņi iet.

-Ar pietiekami daudz vietas, ieskicējot un īsa atzīme nosaka piezīmes, šī grāmatiņa sniedz daudz vietas, lai meitenes izpaust savu radošumu un ierakstīt savas domas un idejas.

- Plīša piezīmjdators ar ērtu keychain, kas ļauj meitenes viegli to piestiprināt pie savas somas vai atslēgām, nodrošinot, ka tas vienmēr ir sasniedzams.

- Plīša grāmatiņa ir ne tikai funkcionāla, bet arī stilīgs, ar savu modes krāsa pievienot touch of elegance uz jebkuru kancelejas preces kolekcija.

1 x plīša grāmatiņa

Specifikācijas

  • feature4: karikatūra notepad
  • Feature8: pūkains dienasgrāmata grāmata
  • feature3: plīša segumu vēstnesis grāmata
  • feature12: jauki dienasgrāmata grāmata
  • feature5: piezīme piederumu
  • feature13: piezīme piegāde
  • feature1: Notepad meitenēm
  • Feature9: rakstot grāmatu
  • feature14: ikdienas lietošanai vēstnesis grāmata
  • feature11: plīša segumu dienasgrāmata grāmata
  • feature2: dienasgrāmata grāmata
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature6: ikdienas lietošanai dienasgrāmata grāmata
  • Feature7: meitene vēstnesis grāmata
  • Feature10: vēstnesis grāmata

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10 GAB. Darīt Sarakstu Lapiņas Plānotājs Grāmatu Dienas Notepad 8.5X3.7Inch, 500 Loksnes, Asorti Krāsas, Apdari
€25.33 €18.49

(10 gab. darīt sarakstu lapiņas plānotājs grāmatu dienas notepad 8.5x3.7inch, 500 loksnes, asorti krāsas, apdari 500 loksnes notepad: jūs saņemsiet 10 gabals, darīt saraksts, piezīmju lapiņas, 500 loksnes, kas ir pietiekams daudzums, kas var atbilst jūsu dažādas prasības, palīdzēs jums pabeigt uzdevumi, kā plānots, darīts, kolonnas, un piezīmju sadaļā padarīt notepad ērts ikdienas lietošanai gabalu droši)

Izskatās arī
Personalizētu Iedvesmojošu Vēstnesis Lepni par Jums Dāvanu, kas Jums Ir Laba Grāmatiņa Darbinieku Atzinību Dāvanas Paldies Dāvanu Grupa Dāvanu
€9.39 €5.63

(mūsu veikalā ir paredzēta, lai izveidotu ekskluzīvas dāvanas ikvienam. šeit jūs varat atstāt visu, kas jums ir nepieciešams, pielāgot, un mēs apmierinātu visas vajadzības. piezīme: ja nav atzīmēja informāciju, mēs nosūtīsim jums tukšu grāmatiņa.ja ir kāds saturs, kas ir jālabo, lūdzu, nosūtiet to uz klientu apkalpošanas laiku (24 stundu laikā))

Izskatās arī
Notepad Saistvielu Ar Vēstnesis Spilventiņi Naudu Organizators Gredzeni 2024 Biroja Piederumi Skolas Plānotājs Piegādes Taupīšanas Gudrs Grāmatiņa
€28.51 €12.83

(grāmatiņa saistvielu organizators ar piegādi piederumi gudrs birojs skolas notepad taupīšanas plānotājs vēstnesis 2024. gadam gredzeni naudu novirza)

Izskatās arī
Grāmatiņa Saņemšanas Organizators Zaudēt Mājas Lapu Dāvanas Ģimenei Pvc Sadzīves
€17.36 €8.68

(apraksts meklē universāls un praktisks nomaināmās budžeta saistviela?mūsu maiga un radoša nomaināmās budžeta saistvielu būs labākā izvēle jums.izgatavota no labu materiālu, pietiekami izturīgs, lai jūsu ilgtermiņa lietošanai.praktiski un pārnēsājamo dizains, nodrošina tās popularitāti un praktiskumu. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu un pvc -izmērs:19.00x13.00x3.00cm/7.47x5.11x1.18)

Izskatās arī
90Pcs/Iepak Memo lipīga Notepad Konfektes krāsu ziņu frāzi Materiāls Krāsains Papīrs Vēstnesis līmi Scrapbooking Plānotāja, 75*75MM
€2.66 €1.73

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=90 gab izmērs:50*50mm,65*65mm,75*75mm (3size) amats:kraušanas lapiņas krāsains augsta vērtība ins stila lapiņas studentu ziņu uzlīmes var ielīmēt piezīmju grāmatu 4 modeļus, lai izvēlēties ne tikai tā var tikt izmantota kā klasificēti amatu, bet to var izmantot arī kā grāmatzīmi, un var arī tikt iezīmēta plānā.cute karikatūra)

Izskatās arī
50 Loksnes Mini Piezīmju Grāmatu Memo Pad Ar Ūdensizturīgu Mēroga Lineāls Segtu Ceļa Portatīvo Vēstnesis Saistvielu Spole Notepad Kancelejas Preces, Dāvanu
€2.52 €1.39

(produkta iespējas; 1. ūdensizturīgs pp grāmatiņa materiāls 2. plānots seguma diapazonā: plānotās pārklājuma diapazons pašreizējais datums ir no aprīļa ir 2021. līdz 2024. gada. 3. premium biezu papīru: premium balts papīrs, biezāks nekā parastie papīra.rakstīt ļoti labs, lai novērstu tintes iekļūšanu.izturīgs zelta manometrisko stiepli, iesiešana, gluda flipping lapu. 4.)

Izskatās arī
160PCS Melnbaltās Krāsas Caurspīdīga Luminiscences Indekss Cilnēm, Karogi Lapiņu, Kancelejas preces Lasījumā Atbalsta Izcelt Uzlīme
€4.04 €2.62

(materiāls: pet krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, violeta, melna izmēri: 22*6,7 cm iepakojumā: 1gb (iekšējās lapās: 160) piezīme: - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. - tur varētu būt nedaudz krāsu atšķirība, jo displejā, fotokamera vai citi faktori, lūdzu, skatiet fiziskā objektu.)

Izskatās arī
Darba Kārtība 2020 2021 Nedēļas Plāns Luksusa A5 Grāmatiņa 18 Mēnešu Laikā, Gada Kalendārā Portatīvo Kawaii Notepad Skolas, Biroja Kancelejas Preces, Dāvanu
€25.46 €22.41

(biznesa pu ādas 2020 2021 18 mēnešiem nedēļas plāna grāmatiņa vāku materiāls : pu āda lapa: 144 loksnes = 288 lpp /80 ° bieza papīra izmērs: (vāciņu izmērs): 145*213 mm=14.5*21.3 cm (iekšējais lapu izmēru): 142*210 mm=14.2*21 cm pārdošanas veids : mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība laiks : 2020.7-2021.12 piliens kuģniecības : atbalsta valoda: ķīniešu & angļu amats : rakstot & dāvanu iepakojuma)

Izskatās arī
Piezīmju Bloknoti Kombinācija Atslēga Dienasgrāmata Tukšu Imitācijas Apdari Vēstnesis Biroja Papīru Rakstīšana Žurnāli
€29.68 €14.25

(apraksts šis produkts ir retro stilu un praktisku pu segtu grāmatiņa vēstnesis, ideāls rakstīšanai, zīmēšanai, ielīmējot fotogrāfijas vai ierakstīt savu brīnišķīgo dzīvi.tas ir viegli izmantot, un ir perfekts izmērs, lai ar jums par jūsu ceļojumu, brīvdienas, vai ikdienas jottings. funkcijas - materiāls: imitācija pu. - piezīme: totall y 80 lapas. - izgatavoti no)

Izskatās arī
Classic Retro Vintage Stils PU Segtu String Galvenais Pienākums Tukšu Grāmatiņa Notepad Ceļojumu Vēstnesis Dienasgrāmata skiču burtnīcu (Kafija)
€12.16 €5.84

(apraksts šo preci ir klasisks& amp; vintage stilā un ļoti praktiska pu segtu vēstnesis dienasgrāmata grāmatiņa, kas satur 160 loksnes ( 320 lapas ) tukšu kuģi, dokumentiem, tas ir liels, lai rakstīšana, zīmēšana, uzlīmēšanu foto vai ieraksta savu brīnišķīgo dzīvi.tā pieņem stīgu, taustiņu, saistošs dizains viegli izmantot, un funkcijas grāmatiņa vēstnesis: izgatavots)

Izskatās arī
B5 Plastmasas Nomaināmās Klade A5 Nomaināmās Papīrs A4 Noplēšamās Kļūdu Labošana Grāmatu Rūtainā Grāmatu Režģis Grāmata
€20.09 €10.05

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: brīvs lapu grāmatiņa 2. produkta materiāls: eco-friendly pvc 3. produkta izmērs: a4: 24.5 x 31 cm, a5: 18 x 23 cm,b5:21.5 x 27.5 cm 4. iekšējās lapas: 60 lapas / 120 lapas, 80 gsm bieza papīra 5. iezīmes: brīvs lapu dizains, augstas kvalitātes papīrs,ūdensizturīgs un nepievelk putekļus,ložu dienasgrāmata vēstnesis 6. pildspalvas,)

Izskatās arī
30Pieces Materiāli Papīrs Pēcpusdienā Grāmatas Retro Meža Rokasgrāmata Burtnīcas Bloknoti Skolas Ziņu Albums 145*100MM
€3.97 €2.58

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums= 30 lapas izmērs:145*100mm amats: retro materiālu pakete padara jūsu rokas kontu skaista, un jūs varat diy būs.modelis ir labi izstrādāta un skaistu dizains ir piemērots izmantošanai daudzās vietās, ideāls scrapbooking, kartes veidošanā, dāvanu iesaiņošana, apdares un citu radošu projektu)

Izskatās arī
Notepad nomaināmās Augstu Darba School Biznesa Portatīvo Saistvielu Grāmatiņa Dienasgrāmata Plānotājs Biroja Vēstnesis Kancelejas preces Kvalitāte
€47.54 €21.40

(grāmatiņa biroja nomaināmās kancelejas dienasgrāmata vēstnesis augstas portatīvo notepad darba saistvielu biznesa plānotāju kvalitāti skolā modname=ckeditor cienījamie klienti,pievērsiet uzmanību uz šādu paziņojumu, lūdzu: 1.piegādes veidus:sakarā ar starptautiskās iepirkšanās, tas ir labāk izvēlēties reģistrētu aviopastu,pack24.lv standarta piegādi vai epacket,utt. 2.piegādes)

Izskatās arī
Akadēmiskā Gada Plānotājs, Klade 80 Lapu Elastīgu Ūdensizturīgu Segumu Wirebound Pamācības Gluda Rakstīšanas Iknedēļas, Ikmēneša Organizators
€4.70 €2.58

(akadēmiskā gada plānotājs, klade 80 lapu elastīgu ūdensizturīgu segumu wirebound pamācības gluda rakstīšanas iknedēļas, ikmēneša organizators apraksts: premium kvalitātes grāmatiņa ar 100 g iebiezināta rakstot grāmatu. no ink (nav tintes asiņošana vai feathering vienmērīgu un komfortablu rakstīšanas pieredzi. 6 elastīgu gredzenu, saistvielas viegli lapā pielāgošana. ūdensizturīgs)

Izskatās arī
20 Pack Nelielu Notepad, Kā Parādīts Galda Piezīmju Bloknoti Par Biroja Piederumi Rakstīšanai Un Memo Kluči, 50 Loksnes Ar Katru
€31.70 €19.65

(20 pack nelielu notepad, kā parādīts galda piezīmju bloknoti par biroja piederumi rakstīšanai un memo kluči, 50 loksnes ar katru [materiāls]: tas ir izgatavots no kvalitātes 80gsm papīra ar uzlīmēts uz augšu konstrukcija ļauj ātri uzsist pa papīriem, lai atrastu informāciju.papīra dod jums viltība uzsverot doc & organizēšana uzdevumus. [premium dizaina]: vienmērīgu bloknotu un spēcīgu atbalstītāja,)

Izskatās arī
Radošā A7 Grāmatiņa Retro Āda Bieza Kabatas Bloknotu, Portatīvo Biznesa Notebook Vienkāršu Mini Vārds Grāmata Studentu Kancelejas Preces
€2.36

(1-8 tips: vienuma tips:notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 105*75mm(4.13*2.95 gadā) pakete ietver:1pc a7 grāmatiņa 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
A4 nomaināmās Grāmatiņa,Augšā Apakšā, Atloks,60 Lapas/Grāmata,Horizontālu Līniju Lapas,Ūdensizturīgs PP Vāks,Office, Pētījums, Kancelejas preces QP-83
€18.31 €9.52

(produkta informācija ❤izmērs:a5 17*23cm ❤lapas:60 lapas, 120 lapas ❤segtu:ūdensizturīgs pp vāks ❤tips:nomaināmās)

Izskatās arī
2025. gada Iknedēļas Plānotāju Spirālveida Spole Iknedēļas Plānotāju Pad 54 Lapu abpusēja Drukāšana Laika Grafiks Vēstnesis uzdevumi Skolā
€5.98 €3.76

(2025. gada iknedēļas plānotāju spirālveida spole iknedēļas plānotāju pad 54 lapu abpusēja drukāšana laika grafiks vēstnesis uzdevumi skolā apraksts: iknedēļas plānošanas notepad, kas paredzētas efektīvai organizācijai un laika vadība. vieta rakstot uz uzdevumu sarakstiem, tikšanās un sanāksmes. nedēļas skats skaidrs, izsekošanas un uzdevumu prioritātes. 54 double-sided)

Izskatās arī
Tuya Wifi Datora Jaudas Reset Slēdzi Pcie Karti Destop PC,Dators, APP Tālvadības Kontroles,Atbalsta, Google, Home
€35.46

(vienkārša uzstādīšana: standarta pcie portu, darbs ar visvairāk destop datoru.instalēt, lai lietotu, nav nepieciešama nekāda draiveru programmatūra.tas tikai galddatoru.tuya app tālvadības pults: kontrolēt jūsu datoru uz tuya app jebkurā laikā, jebkurā kur. wi-fi+bluetooth savienojumu: ja wifi ir atvienots, jūs joprojām varat kontrolēt jūsu datoru tuya app, izmantojot bluetooth savienojumu, nav nepieciešama)

Izskatās arī