Tagi: spēle kontrolieris segtu aizsardzības gadījumā aizsargs

Cena €3.84 €4.37

Pilns apraksts

Apraksts

1. Virsmas apsmidzina ar pieskārienu eļļa, kas ir unikāls dizains un ērts, lai pieskarties.

2. Anti-slip, anti-sviedri, nav pretrunā ar kursorsviru un pogas, lai nodrošinātu jūs ar jautru spēļu pieredzi

3. Aizsargāt jūsu personas datu apstrādātāju no iespiedumiem un skrāpējumiem

4. Stilīgs dizains, elegants izskats, ilgs kalpošanas laiks

5. Materiāls: silikona

OEM ir Laipni aicināts!mēs varam drukāt individuāla mākslas un logo

Bildes

Kuģniecības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus Var tikai izsekot Ķīnā un nav detalizētas uzskaites informāciju, jūsu valstī. 2. EMS, DHL, UPS, TNT vai Aviopastu par piegādes veids ir ar nosacījumu,. 3. Bezmaksas piegāde: Bezmaksas piegāde, lai izvēlētos valstis un dažādām kuģniecības veidā.Lūdzu, pārbaudiet Kuģniecības un Iepakojumu sarakstu, lai saņemtu informāciju. 4. Piegādes laiks: EMS, UPS, DHL, Fedex, TNT : 3-7days.Retos gadījumos, stingri pasūtījuma atļaujas padarīs piegādes laiks nedaudz ilgāk, lūdzu, esiet pacietīgi. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādu negadījumu, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi. 6. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja atbildība. 7. Lūdzu apskatiet savu ADRESI rūpīgi, ja apstrādā pasūtījumu. 8. Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, ar jebkuru jautājumu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.

Nodevām Un Nodokļiem 1. Lielākā daļa produktu ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis (e.g.ASV), vai citas nodevas, un citus maksājumus, tostarp pievienotās vērtības nodoklis (PVN), vai citi nodokļi.Ja tie ir piemērojami, tie tiks iekasēti, un beidzas tad, kad sūtījums tiek apstrādāti ar piemērojamiem muitas aģentūru jūsu valstī.Lūdzu, pārbaudiet jūsu valsts importa politiku, lai izprastu un pārliecinātos, piemērojamību un savu atbildību par jebkuru šādu nodevas vai nodokļus par produktiem, jūs pirkumu. 2. Visi piemērojamie nodokļi un nodevas, ja tādas ir, kas nav iekļauti iepirkuma cenu, pasūtījumu vai darījumu.Ja tās piemēro un iekasē, tad tie ir jūsu (un ne mūsu vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) tikai un vienīgi, un maksā tieši jums, lai jūsu valdību vai ar kurjerpasta kompānija, kad produkti tiek piegādāti. 3. Samaksu par iepriekš minētajām nodokļus, nodevas un nodokļi, kas nav mūsu (vai izstrādājuma ražotāja vai piegādātāja) pienākums. 4. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem kuģošanas vai muitas kavēšanās, jo tas ir ārpus mūsu kontroles.

Garantijas un Atgriešanās 1. Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas. 2. Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu. 3. Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Nodrošināt mobilais nav Mākslīgā bojājumiem un darīt'ot veikt papildus mobilais.Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu po#. 4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 5. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Sazinieties Ar Mums 1. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, jo šīs būs informējiet mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.Mēs arī atbildēsim, dodot jums pozitīvas atsauksmes, ka pašā dienā. 2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, un iepazīstināt ar mūsu labāko servisu, vislabākās kvalitātes produktu, lai jūsu draugiem. 3. Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas neitrālu atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Specifikācijas

  • Saderīgs Marku/Modeli: Sony
  • Ar USB: No
  • Savietojams Sony Modelis: PLAYSTATION4
  • Zīmola Nosaukums: haweel

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nekustamā Oriģināls 100% NEW J44H11G J44H11 MJD44H11T4G MJD44H11T4 MJD44H11 DPAK 10PCS ~ 50GAB
€40.25

(laipni lūgti mūsu veikalā, ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums kāpēc izvēlēties tieši mūs: 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikals) un vairāk svarīgi ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity.kuģniecības un maksājuma 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
Nomaiņa ar Plastmasas Čaulu Mājokļu Lietu & Pogas "Nintendo" Slēdzis Lite Konsoles Priekšējā Atpakaļ Faceplate Segšanai - Tirkīza
€23.33 €16.33

(nomaiņa ar plastmasas čaulu mājokļu lietu & pogas nintendo slēdzis lite konsoles priekšējā atpakaļ faceplate segšanai - tirkīza produkta apraksts ns lite nomaiņa ar plastmasas čaulu mājokļu gadījumā nintendo slēdzis lite konsoles priekšējā atpakaļ faceplate segšanai - tirkīza produkta nosaukums: rezerves korpusa apvalks nintendo slēdzis lite. produkta funkcijas: stāvoklis:)

Izskatās arī
1PC Nomaiņa Apvalka Maiņa NS Spēļu Konsole HDMI-saderīgam TELEVIZORAM Aizmugurējo Vāciņu HDMI Bāzes Flip Uzlādes Doks
€2.66 €2.29

(rezerves korpusa, lai pārslēgtos ns spēļu konsole hdmi-saderīgam televizoram aizmugurējo vāciņu hdmi bāzes flip uzlādes doks ar logo, ja jums ir nepieciešams reālo ainu, lūdzu, sazinieties ar mani, thank you. nav pieņemt jebkādus strīdus ar logo, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā.)

Izskatās arī
Konsole Nepievelk Putekļus Gadījumā Oxford Aizsardzības Uzmava Melnā Aizsargs Spēlē
€3.52 €2.11

(apraksts: izturīgs materiāls: konsole, putekļu necaurlaidīgs segums ir izgatavots no oxford auduma virsmu, kas ir soft touch sajūta un ūdensizturīgs. īpaša konstrukcija: šis produkts ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktiski izmantot, sniedzot jums labu, izmantojot gūto pieredzi. noderīga funkcija: ar putekļu necaurlaidīgu vāku var aizsargāt ar glancētu virsmu konsoles perfekti.un aizmugurējais)

Izskatās arī
Par ASUS ROG Sabiedrotais Pilna Silikona seguma Gadījumā Soft Ar Šūpuļzirgs Vāciņi ROG Rokas Spēļu Konsole Anti Aizsardzības Gadījumā
€16.20 €8.10

(pilnīga aizsardzība šis augstas kvalitātes silikona materiāls ir mīkstāks nekā tpu, givingour rokās ērtāk jūtaties, spēlējot spēles,kas novērš putekļu, skrāpējumiem un triecieniem. piliens aizsardzība absorbē triecienu jūsu ierīce var receivefrom nejaušu pilieni un izciļņiem. viegli uzstādīt mīksts silikona materiāls, viegli uzstādīt un noņemt. ērti)

Izskatās arī
10pcs Sākotnējā L ZL R, ZR Pogas strāvu Vadoša plēve flex kabelis Nitendo NS slēdzis pro kontrolieris remonta daļas
€23.94 €20.58

(10pcs sākotnējā l zl r, zr pogas strāvu vadoša plēve flex kabelis nitendo ns slēdzis pro kontrolieris remonta daļas)

Izskatās arī
1575MHz GPS REDZĒJA Bandpass Filtrs BPF Band Pass Satelītu Pozicionēšanas 1575 MHZ HAM radio Pastiprinātājs
€9.23 €8.31

(1575mhz gps redzēja bandpass filtrs bpf 1.575 ghz joslā nodot satelītu pozicionēšanas sma apraksts: funkcijas: bandpass filtrs bpf 1575mhz redzēja filtrs raksturīga pretestība: 50 omi; centra frekvence: passband: 25m (atkarībā no izmērītās rādītāji) ievietošanas zudumu: iepakojuma saturs 100% brand new 1 x 1575mhz gps redzēja bandpass filtrs)

Izskatās arī
Jaunu Cieto EVA Portatīvo maciņš Soma Triecienizturīgs Aizsardzības Ceļojumu Lietu Uzglabāšanas Soma Asus ROG Sabiedrotais Konsoles Aksesuāri Q8R6
€14.51 €8.71

(produkta nosaukums: hifylux pārnēsājamo uzglabāšanas maiss piemērojamie modeļi: par rog sabiedrotais materiāls: augstas kvalitātes audums + zamšādas oderi neto svars: 380g bruto svars: 448g produkta izmērs: 310*150*86mm/12.2*5.81*3.39 jo iepakojuma izmērs: 310*152*87mm/12.2*5.98*3.43 jo motīvs: īpaši pielāgoti, zinātnes uzglabāšana: speciāli paredzētas)

Izskatās arī
1 Pāris Spēļu Pirkstu Cimdi Anti-sviedri Un neslīdoša Touch Screen Rokai Sudraba Šķiedras Elpojošs Spēļu Rokai
€3.22 €0.45

(apraksts: super vadītāj nano līmeņa tehnoloģijas, plānāks, izturīgāks, un jūtīgāki. plānas un tievs, tikai 0,3 mm bieza. ultra-plānas un elpojošs, jūs varat spēlēt par 24 stundām, neuztraucoties par to, sviedri. piemērots dažādu pirksta apkārtmērs, ērta nēsāšana un nav saspringts. karstā drošinātāju apmales. specifikācijas: materiāls: nano)

Izskatās arī
Par Sērijas X Daudzfunkciju Dzesēšanas Ventilatoru Ērti Dzesēšanas Ventilators Ar RGB Atdzist Gaismas Xsx Konsoles nepievelk putekļus
€35.39 €21.58

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! 1. inteliģentās temperatūras kontrole, saules sinhronizāciju, multi-funkciju rgb dzesēšanas ventilators 2. tas nav iegūt)

Izskatās arī
Spēles Neslīdoša Esports Rokai Īkšķis Aproces Pirkstu Aproces Skārienekrāna Cimdi Īkšķi Cimdi Spēļu Pirkstu Cimdi
€1.73 €0.65

(nosaukums:spēļu pirkstu cimdi stils: jūras dvēsele zvērs materiāls:supravadītāja sudraba audums biezums: 0.3 mm funkcijas: gaismas, jutīga, ultra-plānām iepakojuma saturs:2gab spēļu pirkstu cimdi (citiem, kas nav iekļautas) piezīme: 1.sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdu 5% apmērā.pārliecinieties, ka jums nav prātā, cenu noteikšanu. 2.ņemot)

Izskatās arī
Dekoratīvā Sloksne PS5 DualSense Malas Kontrolieris Faceplate ABS Maskēties Dekoratīvais Vāks PlayStation5 Piederumi
€6.09 €4.26

(dekoratīvā sloksne ps5 dualsense malas kontrolieris faceplate abs maskēties dekoratīvais vāks playstation5 piederumi funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. nodrošināt jaunu vizuālo pieredzi, lai jūs un dažādu stilu jūsu p5 malas kontrolieris. dažādas krāsas par savu izvēli. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
1pc PlayStation 2 PS2, ar Atmiņas Karti 8M /16M /32M /64MB /128M /256M Saglabāt Datus Stick Modulis Pagarināts Spēle Taupīšana
€7.50 €6.45

(1pc playstation 2 ps2, ar atmiņas karti 8m /16m /32m /64mb /128m /256m saglabāt spēle datu stick modulis pagarināts kāršu spēle taupīšana)

Izskatās arī
300pcs Drošības Uzlīmes, Zīmogu PlayStation PS3 Uzņēmēja Korpusa Apvalks Garantijas Plombu Marķējums
€20.62 €17.73

(300pcs drošības uzlīmes, zīmogu playstation ps3 uzņēmēja korpusa apvalks garantijas plombu marķējums)

Izskatās arī
50 GAB. TDA2030A TO-220-5 TDA2030 18W Hi-Fi PASTIPRINĀTĀJS UN 35W VADĪTĀJA
€15.36 €10.14

(laipni veikals ar patiesu tirdzniecības iespējas, ja mums ir nepieciešams, lai nodrošinātu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums)

Izskatās arī
Mežzinis X MD Spēles Karti 16 Bitu ASV Segumu Sega Megadrive Genesis Video Spēļu Konsole Kārtridžs
€16.79 €8.39

(amats: 1. retro spēles karti, strādā perfekti, piemērots spēlētājiem kolekcija. 2. pārpublicēšana spēles karti, izgatavots ķīnā. 3. nav brīdinājuma etiķetes atjauninājumu, ja jums ir nepieciešams spēli etiķetes, tāpat kā priekšstatu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirms laišanas pasūtījumu. 4. atbalsta pielāgot spēles, lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešams. 5.)

Izskatās arī
1set Par PS4 1000 1100 1200 Pro Slim Konsoles Cietā Diska HDD Montāžas Turētājs Turētājs Rāmis, Rezerves Playstation 4
€4.15 €3.57

(par ps4 1000 1100 1200 pro slim konsoles cietā diska hdd montāžas turētājs turētājs rāmis, rezerves playstation 4)

Izskatās arī
YUXI 1GB Par PS5 2.0 V2 BDM-020 Nomaiņa Plastmasas Touchpad Par PS5 020 Kontrolieris Soft Touch Pasūtījuma Daļa Touch Pad
€4.54 €0.45

(yuxi 1gb par ps5 2.0 v2 bdm-020 nomaiņa plastmasas touchpad par ps5 020 kontrolieris soft touch pasūtījuma daļa touch pad)

Izskatās arī
1Pc Sveķu Siera Keycap Roku darbs Sveķu Keycap Mehāniskām Tastatūras Taustiņu Esc Taustiņu, Lai Siera Kūka Individualitāti Par Galvenajiem Klp
€5.46 €3.66

(funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, kas nodrošina tā izturību un izturību, un nav viegli izbalināt vai nolietojas, ja to izmanto uz ilgu laiku. 2. unikālais dizains: siera formu, sniedz katram keycap unikālu izskatu, padarot jūsu tastatūra izskatās uzreiz unikāls. 3. saderība: piemērots vairumam mehānisko tastatūru, kas nodrošina)

Izskatās arī
Spēļu Konsole Aizsardzības Apvalks, Portatīvā Spēļu Konsole, Ja Aizsargs Tvaika Klāja Spēļu Piederumi
€13.81 €6.35

(motīvs: 1. ūdensizturīgs & scratch resistant: augšējais vāciņš ir izgatavots no abs materiāla, un apakšā apvalks ir izgatavots no tpu materiāla, kas ir ūdensdrošs un izturīgs pret skrāpējumiem, ar augsta nodilumizturība, triecienizturība un labu trieciena absorbciju. 2. uzticama aizsardzība: salīdzinājumā ar silikona materiālu, tpu korpusa aizsardzības piedurknes ir gan elastību, gan izturību.nodrošina)

Izskatās arī