Cena €12.09 €24.17

Pilns apraksts

Ieviešot finansējuma Ietaupījumu Izaicinājums, ideāls instruments, lai palīdzētu jums stick jūsu ģimenes budžetu!Kas ar izturīga ripstop materiāla un sabiezējumu PU ādas saistviela, tas nāk ērts A5 un ir viegli veikt ar jums, kur jums iet.

Specifikācija:

Materiāls: aparatūra, PU ādas

Krāsa: balta, rožu sarkana, brūna, dzeltena

Izmērs: aptuveni 21x14.8x3cm/8.27x5.83x1.18 collu

Svars: aptuveni 420g

Iepakojuma Saraksts:

Ietaupījums Problēmas Grāmatu Saistvielu*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izturīgs Lietošana: sekojiet līdzi ietaupījumu mērķus, rēķinus, un finanses ar vieglumu, izmantojot ūdens izturīgs un asaru izturīgs Ietaupījumu Problēmas, ar Saistvielu.PVC iekšējo soma saglabā jūsu dokumenti tiek organizēta un viegli tīrāms, kamēr mīksts Ripstop materiāls nodrošina ilgstošu lietošanu.

2.Organizē Ietaupījums: Pateicoties Ietaupījumiem Problēmas Saistvielu ar naudu aploksnē, jums var būt visas jūsu finanšu mērķus, 1 vieta.Sabiezējis PU ādas materiāls nodrošina izturību un izturīga konstrukcija nāk ar spēcīgu, elastīgu par papildu drošību.

3.Gudra Budžeta Risinājums: Ietaupījumus Problēmas Saistvielu nodrošina ērtāku finanšu pārvaldību.Saglabāt jūsu 100 atkārtoti uzglabāšanas maisi, kas ir viegli sasniedzama ar A5 izmērs saistviela.Lamināta nospiediet pogu, ir izturīgs un ceļojumu draudzīgs.

4.Ārā Organizācija: Palielināt savu uzkrājumu mērķus ar vieglumu.Mūsu Uzkrājumu Problēmas Saistvielu nodrošina efektīvu organizāciju rīki, bagāts piederumi un lietotājam draudzīgs vadības paneli, kas ļauj pilnus ierakstus jebkurā laikā, jebkurā vietā.

5.Multi Vajadzībām: Vai vēlaties, lai saglabātu ceļojuma fondā, atmaksāt savu parādu, vai pārvaldītu savu ģimenes budžetu, šī saistviela ir viss, kas jums ir nepieciešams, lai sasniegtu savu finanšu mērķus.Tas ietver naudas aploksnes, lai padarītu taupīšanas jautri un viegli.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Ietaupījums Problēmas Kūlīšu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

60Sheets Vintage WritableOld Izsekot Kafijas Traipus Papīra Scrapbooking Dekoru Junk Vēstnesis Materiāli, Papīra Dienasgrāmata Marķējums Kancelejas preces
€3.44

(vintage writableold izsekot kafijas traipus papīra scrapbooking dekoru junk vēstnesis materiāls:gaismas papīra daudzums:60 gab iepakojuma izmērs:90*130 mm)

Izskatās arī
Skolas Un Kancelejas Iepirkumu Sarakstu Pārbauda Saraksta Dienas Nedēļas Mēneša Plānotājs Ziņu Piezīmes Notepad Memo Pad Lapiņas
€4.87 €2.82

(nosaukums: luminiscences krāsas piezīmju lapiņas materiāls: papīrs svars: 48g izmērs: 10x15cm krāsa: zaļa/zila/gaiši zila/oranža/rozā/sarkana/violeta/dzeltena funkcijas: 1.100% pavisam jaunu augstas kvalitātes produktu. 2. izvēlēts augstas kvalitātes materiāliem, gludu rakstīšanu un tintes izplatību. 3. daudzfunkcionālu izmantošanu, var veikt iepirkumu sarakstus, grafikus, utt. 4. modes dienasgaismas krāsu)

Izskatās arī
Grāmatiņa Dienasgrāmata Mīlestības Skiču Burtnīcu Retro Personas Evaņģēlija Ādas Reljefs Notepad Mākslīgās Bieza Sērija
€28.11 €12.65

(evaņģēlija mākslīgās sērija personas mīlestību ādas grāmatiņa dienasgrāmata retro reljefs notepad skiču burtnīcu bieza)

Izskatās arī
A5 100 Lapas Biezā Līniju Klade PU Ādas Biznesa skiču burtnīcu Skolas Office Travel Daily Iknedēļas Plānotājs
€14.80

(a5 100 lapas biezā līniju klade pu ādas business notebook skolas office travel daily iknedēļas plānotājs specifikācija produkts , a5 līniju tukšu grāmatiņa materiāls ,80 gsm papīra krāsas, pievienotas fotogrāfijas izmērs , a5 100 lapas=200 lapas paka, 1 x notepad)

Izskatās arī
50Pieces Retro Kolāža Papīra pamats Rozā, Zils, Sarkans ziedu Tauriņš fairyFairy Materiāls Tauriņš Zīmogs Albums Apdare
€3.00 €1.95

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=50 gab. izmērs:169*105*8mm amats: atšķirības modeļus, lai cilvēki izceļas.dažādi stili, var izvēlēties pēc vēlēšanās.stili ir bagāts, modeļu, ir skaidrs, un iespiešana ir izsmalcinātu.)

Izskatās arī
Grāmatiņa Visiem Laika apstākļiem Ūdensizturīgs Rakstiski Papīra piezīmju Grāmatu Militāro Outdoo C5AB
€7.06 €3.46

(funkcijas: ootdty lūdzu, uzmanīgi pārbaudiet, lai pirms pasūtīšanas...ja jums ir liels ieliekta uz jūsu aiz diegiem šo adapteri, var neatbilst jūsu un jums nevajadzētu mēģināt izmantot diegiem, jo tie ir putekļu šī ibc tvertnes adapteris pārveido vīriešu npt vītni pūtēju dārza šļūtenes bumbu jaucējkrāns 1/4 savukārt montāžu!! tas ir lielisks veids, lai apturētu pukstēšana)

Izskatās arī
1~10PCS Saistvielu, Budžeta Plānotājs, Piezīmju grāmatiņas Vāki Mapes A6 Izmērs 6 Caurums Saistvielu Kabatas Plastmasas Saistvielu Rāvējslēdzēju Naudas Taupīšanas Aploksnē
€78.86 €55.20

(1~10pcs saistvielu, budžeta plānotājs, piezīmju grāmatiņas vāki mapes a6 izmērs 6 caurums saistvielu kabatas plastmasas saistvielu rāvējslēdzēju naudas taupīšanas aploksnē apraksts: iepakojuma saraksts: opp papīra maiss iepakojums krāsa: piparmētru zaļo, hydrangea zils, gaiši cherry , jasmīnu balto, iris violeta stils: moderns un vienkāršs materiāls: āda specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
90Pcs iepakojumā Memo lipīga Notepad Materiāls krāsains Papīrs Vēstnesis Bāzes pašlīmējošas Scrapbooking Plānotāja, 75*75MM
€2.66 €1.73

(materiāls: papīrs daudzums:1 iepakojums=90 gab izmērs:50*50mm,65*65mm,75*75mm (3size) amats:kraušanas lapiņas krāsains augsta vērtība ins stila lapiņas studentu ziņu uzlīmes var ielīmēt piezīmju grāmatu 4 modeļus, lai izvēlēties ne tikai tā var tikt izmantota kā klasificēti amatu, bet to var izmantot arī kā grāmatzīmi, un var arī tikt iezīmēta plānā.cute karikatūra)

Izskatās arī
Notepad Saistvielu Ar Vēstnesis Spilventiņi Naudu Organizators Gredzeni 2024 Biroja Piederumi Skolas Plānotājs Piegādes Taupīšanas Gudrs Grāmatiņa
€28.51 €12.83

(grāmatiņa saistvielu organizators ar piegādi piederumi gudrs birojs skolas notepad taupīšanas plānotājs vēstnesis 2024. gadam gredzeni naudu novirza)

Izskatās arī
160 Lapas Mo Landi Caurspīdīgs Vāks Piezīmju blociņš A5/B5 Spirālveida Spole Nav Bieza 80 ° Horizontāla Līnija, Biroja Mācību Vienkāršas Notepad
€15.76 €7.09

(funkcijas: attiecas uz: bieza plastmasas, hardcover, ūdensizturīgs mērķis: plaši izmanto fo pētījums, norāda, biroja, mājas, ceļojumi, bērniem, vīriešiem un sievietēm ------------------------------------------------------------ specifikācijas: materiāls: papīrs izmērs: a5: 14.4*21cm/b5: 18.4*26.2 cm ------------------------------------------------------------ iepakojums)

Izskatās arī
Piezīmju Bloknoti Kombinācija Atslēga Dienasgrāmata Tukšu Imitācijas Apdari Vēstnesis Biroja Papīru Rakstīšana Žurnāli
€29.68 €14.25

(apraksts šis produkts ir retro stilu un praktisku pu segtu grāmatiņa vēstnesis, ideāls rakstīšanai, zīmēšanai, ielīmējot fotogrāfijas vai ierakstīt savu brīnišķīgo dzīvi.tas ir viegli izmantot, un ir perfekts izmērs, lai ar jums par jūsu ceļojumu, brīvdienas, vai ikdienas jottings. funkcijas - materiāls: imitācija pu. - piezīme: totall y 80 lapas. - izgatavoti no)

Izskatās arī
1~20PCS Kawaii Karikatūra Piezīmju Lapiņas, Līmes Biroja, Skolas Piederumi, Kancelejas Memo Pad Indekss Notepad skiču burtnīcu Plānotājs
€8.30 €5.81

(1~20pcs kawaii karikatūra piezīmju lapiņas, līmes biroja, skolas piederumi, kancelejas memo pad indekss notepad skiču burtnīcu plānotājs apraksts: nosaukums: cartoon indekss materiāls: papīrs izmērs: 13.9*6,9 cm viena izmērs: 1.5*4.9 cm specifikācijas: 20 loksnes/gabalā * 6 gab svars: apmēram 12g stils: 4 pēc izvēles specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
B5 Plastmasas Nomaināmās Klade A5 Nomaināmās Papīrs A4 Noplēšamās Kļūdu Labošana Grāmatu Rūtainā Grāmatu Režģis Grāmata
€20.09 €10.05

(produkta apraksts: 1. produkta nosaukums: brīvs lapu grāmatiņa 2. produkta materiāls: eco-friendly pvc 3. produkta izmērs: a4: 24.5 x 31 cm, a5: 18 x 23 cm,b5:21.5 x 27.5 cm 4. iekšējās lapas: 60 lapas / 120 lapas, 80 gsm bieza papīra 5. iezīmes: brīvs lapu dizains, augstas kvalitātes papīrs,ūdensizturīgs un nepievelk putekļus,ložu dienasgrāmata vēstnesis 6. pildspalvas,)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Memo Pad Radošo Galda Kalendārs, Notepad Darbvirsmas 3D Apdare, Koka Notepad Griešanai Papīra Romantiska Māju Dāvanu G1O5
€17.17 €10.30

(specifikācija nosaukums: 3d papīra kuģi notepad krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 8*8*4 cm/3.15*3.15*1.57 collas apraksts: unikālais dizains: šī 3d-trīsdimensiju notepad pieņem jaunu papīra skulptūru modelēšana arhitektoniskā projektēšana, katra lapa ir izsmalcinātu papīrs ķieģeļu faktūru, kā tad, ja visu veidu torņi, ēkas, dzīvnieki)

Izskatās arī
Delikāts 2024. Gadam Programmu, Grāmatu Office Business Notebook Iknedēļas Plānotāju Imitācija Grafiks
€7.14 €3.57

(apraksts tas ir dekoratīvs un multi-function dizaina plānotāju notepad, jūs varat ierakstīt to, ko jūs vēlaties.jūs varat izmantot šo praktiskās plānošanas notepad, lai ierakstītu savus plānus, rakstīt vārdus, ierakstīt savu grafiku un tā tālāk.šis plānotājs notepad ir piemērots dienasgrāmatām, ceļot, piezīmes, dienasgrāmatas, utt., un ir ērti izmantot ikdienas dzīvē. funkcijas -krāsa:tumši)

Izskatās arī
100/160/GAB Lasījumā Atbalsta Izcelt Uzlīmes, Caurspīdīgs Luminiscences Indekss Cilnēm, Karogi Lapiņu, Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€1.01 €0.61

(apraksts: 100% pavisam jaunu augstas kvalitātes! viegli noplēst. nav viegli saglabāt līmi. rakstīšanas ir gluda. caurspīdīgs. lasīt marķējumu. ātri pārlūkošanu. identificē indeksu klasifikācija. materiāls: pet krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, krāsas izmērs: 4.9 * 15.4 cm iepakojums: 20 * 15pcs piezīme: -)

Izskatās arī
Rakstīšanas Pātagot Vāka skiču burtnīcu Radošo Ieskicējot Ādas Dienasgrāmata Grāmatiņa DIY Roku darbs Ceļotājs Grāmatiņa Albums
€9.52 €3.62

(vienuma tips: notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs+pātagot izmērs: 85*65*20mm(3.35*2.56*0.79 gadā) pakete ietver: 1pc grāmatiņa augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no pātagot vāka, šis vintage grāmatiņa ir izturīga un ilgi kalpo. liela ietilpība: ar 128 loksnes un 256 lapām, šī radošā grāmatiņa nodrošina pietiekami daudz vietas visiem jūsu)

Izskatās arī
Radošā A7 Grāmatiņa Retro Āda Bieza Kabatas Bloknotu, Portatīvo Biznesa Notebook Vienkāršu Mini Vārds Grāmata Studentu Kancelejas Preces
€2.36

(1-8 tips: vienuma tips:notebook krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: papīrs izmērs: 105*75mm(4.13*2.95 gadā) pakete ietver:1pc a7 grāmatiņa 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
Ādas Lapu Grāmatiņa Kancelejas preces, Skolas Plānotājs 6 PU Saistvielu Zaudēt Gredzenu 23x17cm Clip-on Organizators Biroja Segtu Programma
€27.51 €12.38

(23x17cm ādas lapu programmu, saistvielu, plānotāja gredzens grāmatiņa birojs skolas organizators kancelejas preces zaudēt vāciņu, pu clip-on 6 a5 23x17cm 6 gredzenu saistvielu pu clip-on grāmatiņa ādas vaļēju lapu grāmatiņa segtu programmas plānotājs, organizētājs skolas, biroja kancelejas preces modeļa numurs: grāmatiņa izmērs: a5(230x170mm) iekšējās papīra izmērs: a5(142*208mm) krāsas:)

Izskatās arī