Cena €2.21

Pilns apraksts

Aprakstīt:

Produkta nosaukums: Soft Tīkams Apģērbu Papīra

Produkta izmērs:16 x 23 cm/6.09*9.05 collas

Produkta krāsa: Kā parādīts attēlā

Produkta materiāls:kopīgs ķīmiskais sastāvs

Produkta iespējas:

1.Mīkstas un Svaigas Drēbes: auduma mīkstināšanas papīra lapas savu apģērbu sajūta, mīksta, gluda, un rieva bezmaksas.Tas palīdz samazināt statiskā piekļauties, padarot to vieglāk nolaist un dzelzs jūsu drēbes.

2.tas atstāj patīkamu un ilgstošu smaržas uz jūsu apģērba, piešķirot tām svaigu un tīru smaržu.

3.Samazina Grumbas un Krokas: žāvētāju loksnes darbu, samazinot berzi starp apģērbu, kas palīdz samazināt grumbas un krokas.Tas ietaupa jūsu laiku un pūles, jo jums nebūs jātērē papildus laiks, gludināšana vai tvaicējot jūsu drēbes pēc žāvēšanas.

4.Ilgstošs un Ekonomiski: Katrā kastē šo fēns lapas satur vairākas lapas, nodrošinot, ka jums ir pietiekami, lai pēdējā daudziem žāvēšanas cikliem.Tas padara viņus par izmaksu ziņā efektīvu risinājumu, salīdzinot ar pastāvīgi pērk audumu mīkstināšanas līdzekļiem vai izmantojot fēns bumbas.Ar to ilglaicīga smaržas un efektivitāti, tās nodrošina lielisku vērtību par naudu.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mani,mēs sniegsim jums dažus ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1 kārba Veļas filmu

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Specifikācijas

  • Izmantošana: Tīrīšana
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Auduma Mīkstināšanas Papīra

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziepes Gadījumā Izturīgs Zivju Apjoma, Tekstūras Ziepju Kastē Viegls Ziepju Turētājs
€9.07 €4.44

(svarīga informācija materiāls:pp, abs iepakojuma lielums: platums: 8.5 cm/3.35 (apm.) augstums: 10cm/3.94 (apm.) garums: 13cm/5.12 (apm.) apskats: ziepju kastēs, kas aktīvi drenāžas un saglabāt savu ziepes sausas; un tā var pievienot dinamiskas pieskarieties, lai jūsu vannas istabā pateicoties tās radošo lapu formas dizaina. ziepju kastē, kas jūs var viegli tīrīt,)

Izskatās arī
1 datori Portatīvie Lint Remover Drēbes Pūciņa Auduma Skuveklis Brush Tool Pūka Noņemot Veltnis Džemperis
€5.34 €4.01

(tas ir speciāli izgatavots kašmira un smalkas vilnas.nav mest prom savu iecienītāko džemperi tikai dažas minūtes, tikai izmantot mūsu džemperis noņemšanas un visas pūkas, tabletes un pat drāniņu, lai padarītu tos skatīties jauns atkal.viegli nokasīt un izņemiet tabletes vai burbuļus no džemperis nekavējoties.šis kosmētikas noņēmējs darbojas ar lielāko daļu audumu veidiem un ir gan maigu un efektīvu.kašmira)

Izskatās arī
Kokvilnas Veļa bez Piedurknēm Šefpavārs, Cooking, Priekšauti Virtuves Piederumi 68X55CM Ziemassvētku Zaļā Meža Elk Virtuves Priekšauts Sieviete
€8.12 €4.06

(produktu sērija: apdrukāta kokvilnas un lina priekšauts uzsver: kokvilnas un lina materiālu, veselības un vides aizsardzību, viegli tīrāms, nav izbalināt forma: kā parādīts attēls krāsa: kā parādīts attēls materiāls: kokvilnas veļa maisījums izmērs: s-38x47cm;l-55x68cm paketē iekļauts: 1 x priekšauts iepakojuma veids: nav mazumtirdzniecības kastē.pildīta)

Izskatās arī
Mop Spainis Salokāms Mop Spainis Veļas Baseins Ar Riteņiem 2 Rokturi Multi-Purpose Taisnstūra Tīrīšanas Kausa 3.17 Galonu Mazgāšana
€17.79 €11.56

(apraksts: šo kausu tīrīšanai ir izgatavoti no augstas kvalitātes silikona un pp materiāla, kas nodrošina elastību un izturību.tas novērš nepieciešamību, lai pacelt smagus spaiņus un nodrošina vieglu mop tīrīšana, telpas taupīšanas, un auto mazgāšanas ērtības.ideāli piemērots tiem, kuri vēlas problēmu-free tīrīšanas pieredze. specifikācija: produkta nosaukums: portatīvo salokāmo)

Izskatās arī
2 pāri no silikona tīrīšanas cimdi, galda piederumi tīrīšanas cimdi, veļas mazgāšanas sūklis, gumijas cimdi, tīrīšanas rīki, tīrīšanas cimdi
€13.05 €11.75

(apraksts: videi draudzīgas silikona materiāls: pet skaistumu cimdi ir izgatavoti no videi draudzīgas silikona, kas ir lielisks ādas elastību un maigumu, tādēļ tos var ērti pat pēc ilgstošas lietošanas.izmantojot vairāk nekā 3000 adatas (15 mm/galvas), mīksts silikona adatas var palīdzēt jums viegli noņemt zaudēt mājdzīvnieku spalvas un netīrumus.turklāt, piecu pirkstu dizains ļauj pieskarties visiem grūti)

Izskatās arī
Picas Krāsns Suku Non-scratch Siltuma Pierādījums, Misiņa Sariem Tīrīšanas Suku Un Ķemmi Pica Akmens Otu Uz Sienas, Picas Akmens Krāsnī
€51.80 €25.90

(aizzīmju punktiem: 1. pilnu tīrīšanu: aizmugurē misiņa suku, ir nerūsējošā tērauda skrāpi, kas var viegli noņemt cieto atlūzu uz krāsns sienas.tas dod jums pilnīgu un rūpīgu tīrīšanu no jūsu picu krāsnī. 2. praktiska krāsns suka: ar praktisku suka galvas, dizaina, šo picu krāsns suku var uzstādīt horizontāli vai vertikāli, kas ļauj jums, lai attīrītu stūrī picu krāsns ar vieglumu. 3.)

Izskatās arī
Virtuves Komposta Bin Bieza (Divi Veidi, Uzstādīšana) ministru Kabineta Durvīm Karājas Wastebasket Office Sadzīves Virtuves, Guļamistabas, Kempings
€5.98 €3.28

(apraksts: 【zem virtuves letes, tvertnes] aicina: virtuves trash var, var viegli pakārt pa kabineta durvīm dempinga veggie peelings, nav nepieciešams, lai saliekt vairāk. 【praktiskā dizaina] aicina: virtuves komposta tvertne ar vāku, paslīdēt un pārsegs atvēršana, viegli mest atkritumus atkritumu ērtāk. 【viegli karājas] aicina: mūsu virtuve atkritumu tvertnes var viegli pakārt uz skapja)

Izskatās arī
Pastorālā Tauriņš Ūdens Pīle Zaļā Slīpums Saulessargs Āra Pilna Automātiskā Astoņu Kauli Lietus Jumta Dāvanu Pieaugušajiem Lietussargi
€36.94 €24.76

(labdien!welcom, lai ameya! kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. produkta informācija: produkta nosaukums: automātiska locīšanas jumta, jumta materiāli: pgcloth jumta materiāls: šķiedras kaulu skaitu ribas: 8 kaulus stils: trīs reizes jumta piezīme: lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.sakarā ar gaismas & ekrāna)

Izskatās arī
Tīrīšanas Birste, Automātiskās Šķidruma Pievienošana Rokas Trauku mazgāšanai Birste Virtuves Sīkrīkus, Hidrauliskās Trauku mazgāšanai Birste Ērti
€5.58 €2.51

(tīrīšanas birste, automātiskās šķidruma pievienošana rokas trauku mazgāšanai birste virtuves sīkrīkus, hidrauliskās trauku mazgāšanai birste ērti apraksts: svars: 80 g) amats: tīrīšana materiāls: plastmasa stils: moderns un vienkāršs specifikācijas: 1. padarīt mājās vairāk silts: skaista, praktiska, viegli tīrāms, izmaksu efektīvu 2. izveidot)

Izskatās arī
Kanalizācijas Cauruļu Tīrīšanas Līdzekļi Mājas Virtuves Cauruļu Bagarēšanas Aģents Kanalizācijas Caurules Dezodorants Spēcīgu Cauruļvadu Draga Aģents Tualetes Spēcīgs Tīrīšanas Līdzeklis
€12.51 €6.25

(motīvs: 1. izgatavots no nekodīgas formula, droši un pavisam nesāpīgi, cauruļvadu, metāla cauruļu, pvc cauruļu, veco cauruļu funkcijas, worry-free, pēc tam, izmantojot to. 2. materiāls: sārmainu šķīdinātāju un virsmas aktīvā viela, attīrīšanas un deodorization, dubults efekts. 3. galvenās sekas: matu, augu lapu, īsāk sakot, cilvēka mēsli, dzīvnieku spalva, utt.bloķēšana. 4.)

Izskatās arī
Berzes dvieli Maroka vienslāņa, rupju smilšu vannas dvielis ārvalstu preču tirdzniecība pīlinga vannas birste jaunu.
€4.05 €1.54

(berzes dvieli maroka vienslāņa, rupju smilšu vannas dvielis ārvalstu preču tirdzniecība pīlinga vannas birste jaunu. produkta nosaukums: ikdienas vajadzībām produkta svars/izmērs: 30g gadījumā pūļa: visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru attēla,)

Izskatās arī
Jauns Turbīnas Gāzes Vējstikla Tieši Maksas Augsta Ugunsgrēka Metāla Lāpu Vieglāks Mājas Virtuvi, Āra Kempings Bārbekjū Cigāru Lgniting Rīks
€20.81 €11.03

(jauns turbīnas gāzes vējstikla tieši maksas augsta ugunsgrēka metāla lāpu vieglāks mājas virtuvi, āra kempings bārbekjū cigāru lgniting rīks)

Izskatās arī
90cm Kārtas Grīdas Paklājs Paklājs Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru Datora Krēsla Apgabala Paklāju Doormat Ūdens Absorbcija Vannas istabas Paklājiņš 1gab.
€19.69 €9.65

(produkta nosaukums: pastorālo stila neslīdošu vannas paklājiņš forma: taisnstūra/pusapaļas krāsas: 17 krāsās paketi, ieskaitot: 1 gab., vanna mat izmērs: taisnstūris:par 40x60cm/55x120cm/45x120cm/80x120cm/60x100cm/45x75cm/70x140cm pusloka:par 40x60cm/50x80cm/45x70cm izmanto: dzīvojamās istabas; guļamistaba; vannasistaba; tualete; gaitenis; utt 90cm)

Izskatās arī
Virtuves Tīrīšanas Pastas Virtuves Virtuves Ielīmējiet Tīrāku Portable Multi-Virsmas Tīrīšanas Pastas Dezinfekcijas Cleaner
€7.87 €5.51

(tauki un traipi ir viegli noņemt ar nerūsējošā tērauda tīrītājs, ietaupot laiku un pūles.nav kairinātājiem vai potenciāli kaitīgām sastāvdaļām tajā.citi nerūsējošā tērauda priekšmetus, piemēram, iekārtas, izlietnes un jaucējkrāni, var arī tīrīt ar to. specifikācija: nosaukums: virtuves tīrīšanas pastas krāsa: balta materiāls: kokosriekstu eļļa atribūts:)

Izskatās arī
Jaucējkrāns Pilienu Ķērējs Renes |Virtuves vannas jaucējkrāns silikona drenāžas paklāja silikona paklājiņš virtuves locīšanas drenāžas paklāja izlietne mat mat jaucējkrāns
€10.92 €5.46

(aizzīmju punktiem: 1. ilglaicīgu komfortu: izmantojot lielisku nodiluma izturīgs silikona materiāliem, tas drenāžas pad ir būvēts, lai pēdējā ar stipriem celtniecības un lielisku izturību.tas paliek elastīgs vairāk laika, lai kārtīgi fit saskaņā ar jebkuru virtuves jaucējkrāns, kas nodrošina maksimālu komfortu ilgstošai lietošanai. 2. novatorisks dizains: samazināt izlietne haoss un saglabāt)

Izskatās arī
Metāla Pavasara piemērots Dunhill 1/2/3/4/5 Paaudzes Rollagas Šķiltavu Liesmas Regulators Apakšējo Vārstu Universālā DIY Remonts Iekšējās Daļas
€1.37 €1.08

(metāla pavasara piemērots dunhill 1/2/3/4/5 paaudzes rollagas šķiltavu liesmas regulators apakšējo vārstu universālā diy remonts iekšējās daļas specifikācija: stāvoklis: 100% new izturīgs, augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāls, izmērs: diametrs 3 mm (apm.) derīgs dunhill 1/2/3/4/5 paaudzes rollagas vieglāks ,nav derīgas dunhill 6. paaudze, jaunu stilu vieglāks.( dunhill 1/2/3/4/5 paaudzes)

Izskatās arī
5V USB Sēdekļu Pamatni, Jostas Apkures aukstajiem Laika apstākļiem Piemērots Vidukļa Josta
€1.60 €0.88

(funkcijas: ootdty ātri, apkure: usb 5v jostas elektriskā apkure izmanto metāla apkure, kuru var ātri sakarst un nodrošinās siltu un ērtu lietošanas pieredzi. regulējama temperatūra: ar temperatūras regulēšanas funkciju, kas piemērotas temperatūras zvejas rīkiem, var izvēlēties pēc vajadzības, lai apmierinātu dažādu lietotāju. usb uzlāde: ir ērti lietot, un to var uzlādēt)

Izskatās arī