Cena €65.62 €95.11

Pilns apraksts

[HIGH QUALITY]Regulēšana Dakšiņu Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.Salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija.

[Precīzas Frekvences]Tuning Dakšiņu Komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm.

[Daudzfunkcionāls]Korekcijas Dakšiņu Komplekts ir piemērots ārstēšanai.DNS remonts, balansēšana enerģijas centri, veicinot koncentrēties, nomierina prātu un ķermeni, un arī lielisks wellness ārstēšanu un, spēlējoties ar mājdzīvniekiem.

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

krāsa: Zelta / Sudraba

Iepakojuma Saturs:

2 x āmuru(krāsu un stilu, ir izlases, un norādītajā krāsā un stilā, nevar izvēlēties)

10 x tuning dakšas(174HZ, 285HZ, 396HZ, 417HZ, 528HZ, 639HZ, 747HZ, 852HZ, 963HZ, 432HZ)

10 x Bāzes

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5X 200 Kg Elektronisko Mēroga Sensors Digitālā Slodzes Šūnu Svara Sensors Platforma Mērogā Slodzes Šūnu Vienā Punktā Staru Sensors
€84.23 €49.69

(5x 200 kg elektronisko mēroga sensors digitālā slodzes šūnu svara sensors platforma mērogā slodzes šūnu vienā punktā staru sensors visaptverošu kļūda: 0.02%f. s jutība: 1.0 +/- 0.1 mv/v nelinearitāti: 0.02%f. s histerēzes: 0.02%f. s atkārtojamība: 0.02%f. s creep: 0.02%f. s/10min nulles izejas: +/- 2%f. s ieejas pretestība: 405 +/- 10 omi izejas)

Izskatās arī
100 Gab Pārredzamu Kvadrātveida Stikla Slaidi Coverslips Coverslides Par Mikroskopa Optisko Instrumentu Mikroskopu Segtu Slīdēšanas
€0.99 €0.63

(apraksts : 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mūsu profesionālas klases stikla vāks kombinē laukumā un izgatavots no augstas kvalitātes stikla. ne-miglošanas, bez aizķeršanās un nav burbuļi, tos saskrāpējot vai svītrām. slaidus iepriekš notīrītas, dzīvoklis, un optiski skaidrs. superb seklums vienotu traucējumus-brīva virsma. specifikācijas : izmēru)

Izskatās arī
100 ml Šūnu Kultūru Kolbas Noliec Ar Skrūvējamu Vāciņu Parauga Pudele Laborary Stikla Izstrādājumi
€1.39 €1.31

(produkta vienība:100 ml šūnu kultūru kolbas noliec ar skrūvējamu vāciņu parauga pudele laborary stikla izstrādājumi materiāls:borsilikāta stikla tilpums:100 ml katra cena par 1 gab! uzmanību:bilde ir tikai atskaites! mums arī ir citi relavent produktiem.lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!)

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€92.07 €63.53

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
Plastmasas Square 100 Pozīcijām Laboratorijas 1,5 ml Centrifūgas Mēģenē Gadījumā Box
€7.46 €4.48

(produkta nosaukums : centrifūgas mēģenē kaste;piemērots : 1,5 ml centrifūgas mēģenē krāsa : skaidrs, zila;pozīcija : 100 pozīcijām materiāls : plastmasas;katru ligzdas diametrs : 12mm/0.47 izmērs(aptuveni) : 150 x150 x 55mm/5.9 x 5,9 x 2.2 (l*w*h);svars : 123.g pants ideāla laboratorija, ir ērta ievietošana un izņemšana no caurules.ideāli piemērots laboratorijas, var sniegt skaidru priekšstatu mēģenes)

Izskatās arī
6X Portatīvo Plastmasas Abacus Aritmētisko Abacus, Aprēķināšanas Rīks
€31.28 €18.15

(6x portatīvo plastmasas abacus aritmētisko abacus, aprēķināšanas rīks tradicionālo aritmētisko abacus, klasisks instruments, kas ir vēl pilnīgi funkcionālu 13 bambusa nūjām, ar 1 biezumu uz augšu un uz leju 4 krelles uz katra stieņa prece, kas izgatavota plastmasas rāmis un borti jauks instruments agrīnai matemātisko bērni izglītība var kā klasiskā datora birojā,)

Izskatās arī
jaunu ED068TG1 PLS CONFRIM KABELIS
€52.38

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
20Pcs Praktiska Plastmasas Paraugu Kausa Urīna Konteiners 60ml EO bez Laboratorijas Izmantošanu medicīnā (Random Krāsu)
€11.04 €5.75

(apraksts šis ir 20 gabali 60ml urīna trauciņiem.izgatavota no premium pp materiāla, tas ir izturīgs, par tās lietošanu. šo paraugu konteiners ir necaurlaidīgas un patoloģija/ histoloģiju/ citoloģijas reaģenta iepriekš aizpildot & paraugu sagatavošanas.dažiem mērījumiem var izmantot ne tikai izmantot urīna paraugu, to var izmantot arī citiem šķidrumiem. funkcijas - krāsa: random)

Izskatās arī
Borsilikāta Stikla Luer Lock Šļirci, 1Ml Precīzu Lab Šļirces Bez Adatas, 10 Gabali
€20.49 €9.22

(arī izgatavoti: izgatavota no premium siltumu, izturīgs pret vairākkārt lietojamu un izturīgu borsilikāta stikla, kas padara šļirces vairāk izturīgs pret termisko šoku.noplūdes-bezmaksas un labs blīvējums: šis labi izstrādāta luer lock, var izvairīties no noplūdēm un nodrošinātu labu blīvējumu.plaša lietošana: to var izmantot kasetne injekcijas, cbd eļļas, ejuices, šķidrumi, līme, veterinārās, mutes,)

Izskatās arī
500 Gabali 0.2 Ml, Izmantojamais Tilpums Beidzis Pārsūtīt Pipetes Polietilēna Pilinātāju
€9.96 €4.28

(500 gabali 0.2 ml, izmantojamais tilpums beidzis pārsūtīt pipetes polietilēna pilinātāju atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 0.2 ml polietilēna vienreizējās lietošanas graduētas pipetes ar pārskaitījumu polietilēna materiāls, precīzi dozētās šķidrumu pārsūknēšanai pipetes ķīmiski inertas un nav toksisks mīksts,)

Izskatās arī
Medicīniskā Modeļa Cilvēka Galvas Modeli Sveķu Reprodukcija Halloween Apdare, Augstas Kvalitātes Mājas Dekoratīvie Amatniecība Galvaskauss
€14.96 €14.65

(medicīniskā modeļa cilvēka galvas modeli sveķu reprodukcija halloween apdare, augstas kvalitātes mājas dekoratīvie amatniecība galvaskauss aprakstīt izgatavots no materiāls: sveķi izmērs:11*8*9cm mākslinieka zīmējums, skulptūra atsauci, raksturs, dizains, medicīna, skolas, izglītība, utt. anatomijas nodaļas vadītājs modeli, var tieši un detalizēti parādītu struktūras)

Izskatās arī
500pcs LABSELECT Polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 mL, Norādīja apakšā/Konusa apakšā, Microcentrifuge caurule
€26.70

(500pcs labselect polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 ml, norādīja apakšā/konusa apakšā, microcentrifuge caurule mikro centrifūgas mēģenē ir izgatavota no augstas kvalitātes polipropilēna (pp), un ir galvenokārt izmanto paraugu uzglabāšanas, darbību, un centrifugēšanu.piemērots saistībā ar micropipette uzglabāšanai, lietošanai, un centrifugēšanas nelielu daudzumu šķidruma. ·izgatavoti)

Izskatās arī
Laboratorijas Stikla Pudele Sver Skaidrs, kas Sver Pudele Laboratorijas Iekārtas, ar Vāku
€6.80 €3.40

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas sverglāzes, kas ir?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams instruments, ko var izmantot, lai darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu kvalitātes stikla sverglāzes, kas ir piemēroti jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums.plaši pielietotas mājas, laboratorijas, auditorijas, pētniecības iestādēm un citām vietām,)

Izskatās arī
5X Samazināt Līdz 12Mm 3/4 Collu Jaunākās Caurules, Cauruļu Griezējs Neilona, Pu Pvc Gumijas, Silikona Plastmasas Caurule, Caurules, Šļūtenes, Kuteri
€12.08 €9.05

(sagriež ptfe ptfe caurulītes un citas caurules viegli un tīrs griezums,mala gluda samazināt līdz 12mm tube & šļūtenes griezuma tips: lāpsta daudzums: 5pc krāsa:zila materiāls:abs+ metāla izmērs:8 x 2,5 x 2,5 cm iepakojuma saturs: 5 x cauruļu griezējs tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas)

Izskatās arī
Cinka, Vara Elektrodu Sloksnes Augļu Enerģijas ražošana, Zinātne Eksperiments Piederumi
€7.50 €3.60

(apraksts objektam ir noteikta vara elektrodu sloksnes un cinka elektrodu strēmelēs.šie metāla elektrodu sloksnes var izmantot, lai izveidotu diy augļu baterijas, lielu mācību, prezentācijas un vairāk. ļaujiet bērniem veikt augļu akumulatora eksperimentus ar sevi, izzināt noslēpumus, kā arī uzlabot viņu roku-par spēju. funkcijas -krāsu: zelta, sudraba -materiāls: cinka,)

Izskatās arī
Daudzslāņu Kabatas Diagrammu Komplekts ar 10 Izdzēšami Tukšu Kartes Kabatā Diagramma
€3.51 €2.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: par viedo dizains:7 kabatām rādīt kartes priekšpusē vienu lielu kabatu kārtis, kuras nav paredzēts izmantot uz muguras kartes: nāk ar 10 x-large double sided sausās tīrīšanas kartes, eco-draudzīga un atkārtoti konfigurējams kartes: katra no kartes pasākuma 30*5cm, jūs varat samazināt tos 5 gabali vai vairāk, vienkārši)

Izskatās arī
2gab 45CM Cilvēka Mugurkaula Ar Iegurņa Modeli Cilvēka Anatomijas Anatomija Mugurkauls Modelis Mugurkaula Modelis+Statīvs Fexible
€52.22 €37.08

(tas ir ideāls, lai mācīšanas un mācās, ārsti vai citi speciālisti. šis modelis parāda galvenās iezīmes, kas katra skriemeļa, tajā skaitā muguras smadzeņu nervu saknes, mugurkaula artērija, a herniated disku utt. pierādīt, precīzāk ar bāzi. cilvēku ķermeņa modeļa, mugurkaula paraugs, iegurņa modeli, cilvēka anatomijas modelis, mugurkaula modelis materiāls:pvc krāsa:balta iepakojuma)

Izskatās arī
Advanced Trauma Novērtēšanas Moduli 16Pcs Traumas Novērtēšanas Modulis Neatliekamās Aprūpes Pirmo Medicīnisko Palīdzību Simulācijas Modeļa Mācību Aprūpe
€475.85 €404.47

(paketē iekļauts: 1 gabals traumas novērtēšanas modulis prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
Waveshare 30Kg ar Augstu Precizitāti, Augstu Griezes momentu Programmējams 360Degree Magnētisko Encoder Seriālās Kopnes Servo ST3215 12V divvirzienu Atsauksmes
€36.60 €21.59

(waveshare 30kg ar augstu precizitāti, augstu griezes momentu programmējams 360degree magnētisko encoder seriālās kopnes servo st3215 12v divvirzienu atsauksmes 1. pieņem 12-bitu augstas precizitātes magnētisko kodētāju .salīdzinājumā ar potenciometra, leņķis, kas ir paplašināts, lai 360degree , un tā izšķirtspēja ir palielināta par 4 reizes.jo tur ir telpa starp magnētisko encoder elementi un radiālo)

Izskatās arī
40 Gab. Sastrādātas Dzēšgumiju Lāpstiņu Papīra Toolss Spongesing Stiklu Tīrīšanas Sūklis Baltās Trimmera Galviņas, Asmens Rubs Students
€7.60 €2.97

(apraksts tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un drošu un maigu materiālu, tas ir lielisks izturību un praktiskumu.tā būs lieliska izvēle jūsu ieskicējot un krāsošana.turklāt, tas ir lielisks ieskicējot rīks. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: sūkli. - izmērs: aptuveni 2.70x1.10x0.50cm/ 1.06x0.43x0.20inch. - šie līdzekļi tiek izvēlēti ministru materiālu,)

Izskatās arī