Cena €6.32

Pilns apraksts

Alumīnija Vidū Piedziņas Vārpstas Piedziņas Dogbone Par 1/10 HSP SCX10 D90 94180 RGT18000 RC Kāpurķēžu Auto

Izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiālu, anti-rūsas, viegls un izturīgs.

Ar M4*4 skrūvēm, lai viegli uzstādīšana, vienkārša demontāžu un montāžu.

Aizstājot vecās un garām piedziņas vārpstas vai modernizāciju, plastmasas vārpstas.

Jauki aksesuāri, lai mainītu savu RC kāpurķēžu auto.

Krāsa:melna/Sudraba/zaļa

Materiāls:metāla

Izmērs:Aptuveni 10 x 2 x 2cm

Garums: 106-138mm

Uzstādīšana Atvērums: 5mm

Svars: Aptuveni 24g

Iepakojuma Saturs:

1x Vidū Piedziņas Vārpsta

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu:

Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Materiāls: Metāla
  • Ieteikt Vecums: 12+y
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektroenerģijas Mācību Komplekts Fizikas Izglītības Rotaļlietas, Bērnu CILMES Eksperimentu Mācību Roku Uz Spēju Rotaļlietas Bērniem Pamata Ķēžu Komplekts
€11.66 €5.83

(aizzīmju punktiem: 1. mācīšanās caur spēlē: nepieciešama bērnu rokās-par spēju un iztēles, lai pilnībā samontētu.bērni pamata ķēdes komplektā ietilpst detaļas, kas ir nepieciešami, lai eksperiments veiksmīgs.pilnīgi jautri spēlēt. 2. laba kvalitāte, materiāls: plate bērniem rada drošības klienta pirmo, kas izgatavoti no triecienizturīga, nedegoša abs materiāla, kas ir droši un uzticami. 3.)

Izskatās arī
Krājumu Sākotnējā Bandai BANPRESTO VIBRĀCIJAS ZVAIGZNES Killua Zoldyck HUNTER X HUNTER Anime Darbības Rādītāji Kolekcijas Modelis, Rotaļlietas, Dāvanas,
€45.21 €33.90

(materiāls :pvc iepakojums : ar oriģinālo kasti izmērs : aptuveni 11cm iepakošanas metodi :mēs izmantojam putuplasta kastē iepakojumu, var efektīvāk aizsargāt produktu, ievērojami samazināt kaitējumu, jūs varat būt pārliecināti, lai nopirkt! 1. jautājums: ir darbības shēma, oriģināla? a: jā, tas ir sākotnējais attēls, parasti ar oriģinālo iepakojuma kasti 2.)

Izskatās arī
Kawaii Kuromi Bērnu Tracksuit Sanrios Rudens Ziemas Anime Sabiezēt Pulovers Karikatūra Ar Garām Piedurknēm, Garās Pidžamas Tērps Meitenei Dāvanu
€14.06 €10.54

(drošības līmenis: a klase auduma nosaukums: flaneļa piemērojamie dzimums: neitrāla/gan vīriešiem, gan sievietēm piemērots vecuma grupas: bērni (3~8 gadus vecs, 100~140cm) dzīvoklis pagrieziena adatu piķis 12~14 valdziņus/3cm: jā stils:personības piemērots augstums: 90cm, ieteicams, augstums 75-80cm piemērots augstums: 100, ieteicams augstums 80-90 piemērots)

Izskatās arī
Sanrio Hello Kitty Cinnamoroll Manu melodiju anime multfilmu keramikas šķīvītis ar alvu radošo mazas plāksnītes gudrs kawaii galda dāvana
€6.29 €4.09

(nosaukums: sanrio hello kitty cinnamoroll manu melodiju karikatūra keramikas plāksne ar alvu zīmols: sanrio vieta sūtījumu: ķīna materiāla veids: keramika stils: karikatūra)

Izskatās arī
JDM-190 Piekabes XS45 Plaša Riepu Tamiya Rc Kravas automašīnas Piekabe Pašizgāzējs Scania Cilvēks Actros Volvo Auto Daļas
€29.91 €14.96

(※jdm-190 piekabes xs45 plaša riepu ※100mm diametrs, iekšējais diametrs 38.5 mm, platums 45 mm, cena par vienu ※ja jums ir kādi jautājumi vai neesat pārliecināti, vai tas ir pareizs vienumu, ko vēlaties, pls justies brīvi uzdot man pirms iegādes. ※kuģniecības politika: 1, mēs kuģis uz asv, ca, uk, fr, de, ru, au, jp, vairumā es valstu.ja jums ir citā valstī, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
RC Auto 2.6" Riteņu 135x55mm Riteņu Riepu Loka Rezerves Daļas Savietojams 1/8 RC KĀPURĶĒŽU AUTO DAĻAS KM YIKONG CROSSRC EMO X
€165.63 €97.72

(apraksts: nosaukums: rc auto 2.6 collu riteņu 135x55mm riteņu riepu loka savietojams 1/8 rc kāpurķēžu auto daļas km yikong crossrc emo x iepakojuma saraksts: kā parādīts attēlā piezīme: sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdas 1-3 cm.paldies. objektīvu iemeslu dēļ, piemēram, ekrānā var būt daži krāsu atšķirība.lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
7,5 cm Anime Rīcības Attēls Den Den Mushi Luffy Rīku 5 Saules Dievs Nika Telefona Gliemeža Tārps Lelle PVC Kolekcionējamus Modelis Rotaļlietas
€5.05 €3.53

(materiāls: pvc izmērs: 7.5 cm gadījumā aina: dzimšanas dienas dāvana stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes piezīme: šis produkts s, kas izgatavoti no videi draudzīgiem materiāliem, esiet droši pirkt!)

Izskatās arī
L900 Pro SE Apelsīnu virsbūvi Rāmja Rezerves Daļu RC Dūkoņa L900PRO SE Augšu, uz Leju Vāciņu Nomaiņa Piederumu
€9.73

(l900 pro se apelsīnu virsbūvi rāmja rezerves daļu rc dūkoņa l900pro se augšu, uz leju vāciņu nomaiņa piederumu paketē iekļauts: 1gb augšu čaulas 1gb uz leju shell)

Izskatās arī
DIY 1gb/set dragon ball Anime kolekcija kartes Son Goku galda spēle Iedeguma kartes Flash karšu Karikatūra rotaļlietas Ziemassvētku dāvanu
€13.61 €10.89

(diy 1gb/set dragon ball anime kolekcija kartes son goku galda spēle iedeguma kartes flash karšu karikatūra rotaļlietas ziemassvētku dāvanu dragon ball fengyun limited edition metāla kartes izmērs: 5.9*8.6 cm sadalīta divās versijās, no zelta un sudraba,)

Izskatās arī
Easymodel 36323 1/72 USAF P-39N Galvenais V. F. Sirotin Padomju Gaisa Spēku Pabeigta 1944Military Statiskā Plastmasas Paraugu Kolekcija
€21.04

(izmērs - 1:72 mēroga,svars aptuveni 300 g, garums ir 5 cm, platums 5.8 cm,augstums 1. 9 collas. materiāls - plastmasa preču īpašībām - pelējuma precīzu + pirmās klases lakots + attīrīti atbilstoši stingru detaļas, lai sākotnējo daļu, piemērots displejs un militāro modelis entuziastu kolekcijas. produkta iepakojums - iepakojums, lai tas labi aizsargāts modelis box.)

Izskatās arī
Viens Gabals Skaitļi 17.5 cm FRANKY Salmu Cepure Pirāti Manga GK PVC Luffy Zoro Anime Rīcības Statuetes Modelis Rotājumu Kolekcija Rotaļlietas
€16.22 €11.35

(laipni lūdzam kk pasaules mēroga veikalu , sekojiet mūsu veikalu, lai iegūtu vairāk atlaides! [nosaukums] :franky [kategorija] :skaitļi [anime] : viens gabals [materiāls] :sveķi [izmērs] : aptuveni 17,5 cm [codition] :100% new noliktavā [iepakojumu] :krāsu kaste [piegāde] :bezmaksas piegāde priekšmeti [iegādes metodi] :vienā gabalā/ vairumtirdzniecība [piezīme)

Izskatās arī
30cm Comicave Brīnums Avengers Dzelzs Vīrs Mk44 Hulkbuster Kolekcija Anime Darbības Rādītāji Sakausējuma Modelis Dāvanu Rotaļlietas
€487.34 €302.15

(1/12 super sakausējums, dzelzs vīrs mk44 anti pontons izmēru attiecība-apmēram 30 cm augstas; produkta materiāls: sakausējums + plastmasas (abs), vieglmetāla saturu 75% izstrādājums piederumi 1. built-in led gaismas daudzās ķermeņa daļās. 2. visu ķermeni ietver 60 kustamo punkti bruņas. 3. krūšu bruņas izvietojami ar iebūvētu dzelzs vīrs mk43 krūtis (led acīm)

Izskatās arī
Iekšējā Svētnīca 5 Roger Crost - Burvju triki
€3.72 €2.42

(cienījamie jauno un veco klientiem, visiem mūsu produktiem ir noliktavā un var tikt nosūtīti, cik drīz vien iespējams.jūtieties brīvi nopirkt.man ir vairāk kā 30 000 produktus.mēs tikai parādīja, ka daži produkti.ja jūs nevarat atrast produkta jums ir nepieciešams, lūdzu, rakstiet man un es jums palīdzēšu.par labākām cenām un pakalpojumiem, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai manu veikalu, paldies. ātra)

Izskatās arī
WLtoys 104009 1/10 RC Auto Oriģinālās Rezerves Daļas 12401-0236 Bumbu Galvu Rezerves Daļas
€3.66 €3.36

(wltoys 104009 1/10 rc auto oriģinālās rezerves daļas 12401-0236 bumbu galvu rezerves daļas)

Izskatās arī
Metāla Taisnzobu Zobratu & Drive Rīku, lai HBX HAIBOXING 901 901A 903 903A 905 905A 1/12 RC Auto Uzlabojumus Daļas, Rezerves Piederumi
€12.26 €7.23

(funkcijas: 100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku viegli lietot,viegli nomainīt specifikācijas: krāsu, kā parādīts attēlā materiāls:metāla daudzums:3pcs piemērots:hbx haiboxing 901 901a 903 903a 905 905a 1/12 rc auto iepakojuma saturs: 1 x tērauda taisnzobu zobratu 2 x tērauda disku pārnesumu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas)

Izskatās arī
MINISO Sākotnējā Kuromi Manu Melodiju Cinnamoroll Keychain Sanrio Anime Multfilmu Kulons Cute Radošais Piederumi Meitene Dzimšanas dienas Dāvana
€3.05 €2.13

(nosaukums: sanrio kawaii kuromi manu melodiju cinnamoroll keychain izcelsmes valsts: ķīna stils: karikatūra krāsa: kuromi manu melodiju cinnamoroll)

Izskatās arī