Cena €0.33 €0.68

Pilns apraksts

Mini Portatīvie Portatīvo Džemperis Apģērbu, Vilnas Tableti Pūka Noņemšanas Matu Bumbu Trimmeris Audumi Pūciņa Skuveklis Elektriskais Lint Remover

Funkcijas:

1.Ar augsta blīvuma nerūsējošā Tērauda rotācijas asmeņi, lielīties asumu un rūsas izturība.

2.Apaļais asmens padara to viegli, lai novērstu pūciņa un auduma tabletes.

3.Ideāls dizains ir ērti un viegli turēt.

4.Tas ir piemērots īsiem vilnas džemperi, sporta, svārki, šalles, segas un tā tālāk.

5.Piemērots arī svīteri, segas, gultas veļa, apdare, un daudz vairāk.

Apraksts:

1.Izgatavota no premium plastmasas, tas ir spēcīgs un izturīgs.

2.Šī pūciņa skuveklis padarīs jūsu drēbes izskatās jauns.

3.Kompakts un pārnēsājamo, piemērots māju, ceļot, utt.

Specifikācijas:

Baterijas: 2x AA(nav komplektā)

Materiāls: plastmasa

Izmērs: 7.3*5*9.5 cm

Krāsa: random

Paketē iekļauts:

1 x Džemperis Lint Remover

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

Specifikācijas

  • Izmērs: 7.3*5*9.5cm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: ELEKTRISKĀ
  • Akumulators: 2x AA(nav komplektā)
  • Krāsa: Izlases
  • Modeļa Numurs: džemperis matu noņēmējs
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izmantošana: apģērbi
  • Ražošana: Lint Uzlīmēšanu Veltnis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par IonVac ZipVac 8842 Filtri, Filtri putekļu Sūcēju Aksesuārs 3-in-1 Aukstā Mirgo Sarkanā krāsā Pelēks Zaļš Rezerves Komplekts
€12.74 €6.37

(funkcijas: * vakuuma filtra nomaiņa komplekts palīdzēs saglabāt jūsu vakuuma darbojas nevainojami un paplašināt savu kopējo dzīvi. *filtri ionvac zipvac 8842 8200 3-in-1 viegls rievots stick putekļu sūcēju aksesuārs daļas *augsta blīvuma , novērš smalko putekļu, netīrumu, zāģskaidas, auksti pelni, koksnes šķelda, smalku pūderi, darba vietā būvgružus.filtra ierīce ir mazgājami. *tikai)

Izskatās arī
10pcs Atkārtoti Microfiber Tīrīšanas Audums Virtuves Attaukošanas Dishcloth Absorbējošu notīrīt Logu Stikls
€8.12 €5.68

(nosaukums : stikla tīrīšanas lupatas krāsa : random krāsa / mix krāsa izmērs : 24*24cm pakete ietver : 10pcs lupatas piezīme: 1.tur ir 1-2cm atšķirība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2.nelielas krāsu atšķirības ir jāpieņem sakarā ar gaismu un dažādus ekrāna.)

Izskatās arī
Jaunu Portatīvo Metāla Vieglāks Taisni Pretvēja Zilu Liesmu Piepūšamās Butāna Gāzes Šķiltavas Ziemassvētku Dāvanu-Cigarešu Aksesuāri
€3.27

(transporta iemeslu dēļ, šķiltavas, nevar būt petrolejas un butāna gāzes.lūdzu, pievienojiet nepieciešamo degvielas, lai vieglāks, ja jūs to izmantot viens.kā darboties ar pareizu inflācija 1. pirms palielinātas, izmantot nelielu rīku, lai pretoties inflācijas kodols, pilnībā atbrīvot no atlikušās gāzes iekšā, tā kā, lai novērstu spiediena gāzes tvertnes vieglāks; 2. nospiediet)

Izskatās arī
Izskatās arī
Mini USB Ledusskapis Deodorizer Samazinātu Smaku Uzlādējams Ledusskapis Pārtikas Saglabāšanā Rotaļlietu Istabā Skapī Drēbes Gaisa Attīrīšanai
€29.08 €14.54

(aizzīmju punktiem: 1. daudzfunkcionāls o3 deodorizer: šis mini usb ledusskapis deodorizer var efektīvi samazināt nepatīkamas smakas slēgtā vidē, piemēram, ledusskapjus, saldētavas, apavu skapji, skapji, skapji, automašīnas, pet telpas, utt. 2. augsta efektivitāte: o3 deodorizer izmanto gaisa, jo vidēji, ledusskapis usb smaku eliminator ir laba tolerance un labas izplatīšanās.tas ir arī spēcīga)

Izskatās arī
10Pcs Tukšu Konteineru Leakproof Portatīvo Šķidruma Tvertnes Losjons Roku Nospiediet Pudeli, Virtuves, Tualetes, Vannas Mājās Šķidrumi
€3.04 €1.88

(apraksts: 【portatīvo] aicina: ceļojumu pudeles ar preses klp pudeles ir izgatavotas no augstas kvalitātes pārstrādāt pet un ir ļoti viegls, pārnēsājams, viegli pārvadāt. 【tualetes piederumi ans kosmētika] aicina: pudeles, kas ir ideāli piemērots lietošanai ar krēmiem, mitrinātājs,, , šampūns, kondicionieris, dušas želeja, ķermeņa krēms un viss šķidrums kosmētika. 【viegli)

Izskatās arī
Mazgāšanas Zīmogs Silikona Gredzenu Blīves Nomaiņa Atkritumu Seal Vannas Istabas Piederumi Vannas Piederumi Piederumi Praktiski
€0.73 €0.51

(funkcijas: *piemērots baseina sveces un pop-up atkritumi *saglabāt savu veco caurs plug *vienkārši fit pār vecās sveces groove *labojumi, baseinu sveces, ka nav ūdens izlietni specifikācijas: *izmērs (kā parādīts attēlā): 35*20mm; 38*31mm; 38*23,5 mm; 41.5*33mm; 43.5*29mm, asorti izmēra *materiāls: silikona *krāsa: kā parādīts foto iepakojuma)

Izskatās arī
Ēģiptes Karaliene, Karalis Dušas Aizkari Afro Tēma Poliestera Auduma Vannas Aizkaru Komplekts ar Āķi Āfrikas Māksla Sienas Vannas Dekori
€51.28 €25.64

(produktu veids: dušas aizkari materiāli: poliesters iepakojuma saturs: 1 x dušas aizkars un āķi (komplekts) radošu un unikālu modelis padara jūs baudīt jūsu vannas laiku. mēs izmantojam izgatavotas no augstas kvalitātes poliestera audums, kas ir ūdensizturīgs un izturīgs, super mīksts un ādai draudzīgiem, nav izbalināt.un tās ir tik viegli tīrīt.nevienu ķīmisko vielu vai kādu)

Izskatās arī
Pvc Drenāžas Caurule Smaku Segtu Deodorizes Un Novērš Smakas Silikona Drenāžas Caurules Smaku necaurlaidīgu Vāku Viegli Tīrīt Un Uzturēt pastāvīgu informācijas
€5.37 €3.12

(pvc drenāžas caurule smaku segtu deodorizes un novērš smakas silikona drenāžas caurules smaku necaurlaidīgu vāku viegli un uzturēt pastāvīgu informācijas apraksts: produkta nosaukums: silikona grīdā tips: mērķis grīdā ūdens zīmogs augstums: 1 cm (mm) specifikācijas: (advanced vidēja, pelēka) filtrs matu stilu, modernu vidēja, pelēka) dezodorants noslēgtā stilu,)

Izskatās arī
mājas dušu aizkariem, vannas ūdensnecaurlaidīga auduma Dabas Dzīvnieku Stila vannas Aizkari mūsdienu dušas aizkars 180x200 240x200
€10.98 €5.49

(140cm p x 180cm a (ar 10 caurumiem) 168cm p x 180cm a (ar 10holes) 180cm p x 180cm a ( ar 12 caurumiem) 200cm p x 200cm a ( ar 12holes) 200cm p x 180cm a ( ar 12holes) 240cm p x 180cm a ( ar 16holes) 240cm p x 200cm a ( ar 16holes) 1. izgatavots no 100% poliestera;antibakteriāla,ūdensizturīgs,pelējumu izturīgs,drošs un videi draudzīgs 2. izmērs 70 x 70 cm (180)

Izskatās arī
Pie sienas piestiprinātās zobu Suku Turētājs Vannas pašlīmējošās Virtuves Sūklis Uzglabāšanas T21C
€4.59

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: augstas kvalitātes materiāls: izgatavots ar uzticamu ps materiāls, tā ir augsta stingrība un triecienizturība.tas var tikt izmantots atkārtoti un nav viegli sadalīti. ātri drenāžas: projektēti ar drenāžas sloksnes, kas ir nosusināti un elpojošs, bez ūdens uzkrāšanās.jums un jūsu ģimenei labu dzīves vidi.saglabājot savu vietu)

Izskatās arī
90cm Kārtas Grīdas Paklājs Paklājs Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru Datora Krēsla Apgabala Paklāju Doormat Ūdens Absorbcija Vannas istabas Paklājiņš 1gab.
€19.69 €9.65

(produkta nosaukums: pastorālo stila neslīdošu vannas paklājiņš forma: taisnstūra/pusapaļas krāsas: 17 krāsās paketi, ieskaitot: 1 gab., vanna mat izmērs: taisnstūris:par 40x60cm/55x120cm/45x120cm/80x120cm/60x100cm/45x75cm/70x140cm pusloka:par 40x60cm/50x80cm/45x70cm izmanto: dzīvojamās istabas; guļamistaba; vannasistaba; tualete; gaitenis; utt 90cm)

Izskatās arī
Pludmales Jumta Enkura Smilšu Nerūsējošā Tērauda Smilšu Enkura Beach Jumta Bāzi Jumta Kalibra 1.1-1.4 Collas
€14.08

(pludmales jumta enkura smilšu nerūsējošā tērauda smilšu enkura beach jumta bāzi jumta kalibra 1.1-1.4 collu [smago beach jumta enkura]-smilšu enkurs ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla, kas ir lielisks izturēt spēcīgu vēju.lai jūs varētu labi pavadīt brīvdienas ar savu ģimeni, tā vietā, lai nepārtraukti nosakot lietussargu, kas neietilpst. [viegls un pārnēsājamo]-tas enkurs sver tikai 0.4)

Izskatās arī
1~5GAB Rokas Noņemams Spēcīgu Tīrīšanas Suku Sarus Ir Elastīgi Un Elastīga, Viegli Attīrīšanas Suka
€6.89 €3.45

(1~5gab rokas noņemams spēcīgu tīrīšanas suku sarus ir elastīgi un elastīga, viegli attīrīšanas suka apraksts: produkta nosaukums: virtuves, tīrīšanas birste izmanto: virtuves, logu, tastatūra funkcijas: izturīgs, viegli izmantot, portatīvo, praktiski krāsa: zila, zaļa specifikācijas: 1. spēcīgu tīrīšanas jauda, dziļi šuves, plaisas, un stūriem,)

Izskatās arī
Regulējams kombinezoni ar Krūšdaļu Priekšauts Waterdrop Izturīgi pret Restorānā Dārzkopība Šefpavārs Priekšauts
€4.42 €2.74

(pelēks: apraksts: materiāls: vienotos audums ir izgatavots no poliestera un kokvilnas, grumbas izturīgs, oilproof, splashproof, pret nodilumu izturīgs, elpojošs un izturīgs. regulējamas siksnas: šī šefpavārs priekšauts ar 2 regulējamām lencēm, var viegli regulēšana saskaņā ar jūsu nepieciešamību, un izturīga siksnām, uz muguras viegla fiksācija. kabatas dizains: ar divām)

Izskatās arī
2X Palagi Būvgružu Tīrīšanas Suku Mīkstie Sari Drēbes, Rakstāmgalds, Dīvāns Duster Mazu Daļiņu Matu Noņēmējs (Zaļš)
€9.72 €7.00

(skaitītājs duster mīkstu saru mazām daļiņām, tīrīšanas birste mīkstu saru nav sabojāt virsmas apģērbu.rokturis ir izturīgs un pretslīdes, nav ievainots jūsu puses liela izmēra saru padara jūs tīru savu palagu vieglāk piemērots slaucīšana prom palagu, drēbēm, dīvāna, segas, kabinets, galda putekļu un tā tālāk krāsa: zaļa materiāls: plastmasa izmērs:)

Izskatās arī
8 Rullis 400 Vienreizējās Tīrīšanas Audums,Atkārtoti Virtuves Dvieļu,Trauku Lupatu,Neaustu Drānu,Multi-Purpose Rokasgrāmata Noslaucīt
€33.01 €22.78

(8 rullis 400 vienreizējās tīrīšanas audums,atkārtoti virtuves dvieļu,trauku lupatu,neaustu drānu,multi-purpose rokasgrāmata noslaucīt tas atkārtoti dvieļu žāvētājs ir izgatavots no veselības tīras dabas neausts audums, vides aizsardzības, tīru, mīkstu mazgāšanas izturīgs, absorbējošas un izturīgas. atkārtotas dvieļi var aizstāt tradicionālo papīra dvielis ruļļos, saglabāt kokus,)

Izskatās arī
2GAB Mazgājams Mopping Kluči, Nomaiņa iRobot Braava Jet M6 Smart Home Automātiski Mopping Robots Piederumi Mop Audums
€9.45 €3.40

(mazgājams mopping spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes wicking šķiedras, kas efektīvi tīra un nojauktu lipīgu netīrumu un virtuves smērvielu vietas tīrīšanas režīmu.mazgājams sausa sakopšana spilventiņi izmantot premium microfiber, lai attēlotu netīrumiem, putekļiem un dzīvnieku spalvas.šie izturīgs universāls tīrīšanas birsti mainot spilventiņi ir piemērots vairumam cieto grīdas virsmām,)

Izskatās arī
Grādu Rotācijas Inovatīvas Virtuves Jaucējkrāns Nerūsējošā Tērauda Šļakatu Izturīgs Universāls Pieskarieties Dušas Ūdens Grozāms Filtrs Smidzinātājs
€2.33

(grādu rotācijas inovatīvas virtuves jaucējkrāns nerūsējošā tērauda šļakatu izturīgs universāls pieskarieties dušas ūdens grozāms filtrs smidzinātājs apraksts: elastīga, ūdens taupīšanas, pret šļakatām, multi layer galvanizācijas uz virsmas, spilgti, kā jauns. augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda putošanas ierīci, kas novērš splash ūdens ziedu, mīkstu ūdeni, pretkorozijas)

Izskatās arī