Cena €3.24 €6.75

Pilns apraksts

PRODUKTI DISPLEJA --> PRODUKTU APRAKSTS -->

Funkcijas :

* brand new augstas kvalitātes

*Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs

*Izgatavota no izturīga EVA materiāls, ērti rokturi.

*Viegls, viegli uzstādīt.

*EVA rokturis, mīksta un elpojoša, dos jums ērtu turēšanu sajūta.

*Kompakts izmērs, viegli pārnēsājams, ideāls ceļojuma, kempings, upes un dīķi, makšķerēšana, utt.

*Arī lieliska dāvana zvejas entuziasti vai uzpircējiem.

Specifikācija:

*Materiāls:EVA

*Krāsa:Melna( kā attēlā šovs)

*Izmērs:156*25mm(apm.)

*Iekšējais diametrs:6/7.5/8.5/10mm

*Svars: 15g (apm.)

*Daudzums: 1gab.

Iepakojums saraksts:

1*Stienis EVA Grip Roktura

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

DETALIZĒTI PARĀDĪTU -->

KUĢNIECĪBAS --> ATSAUKSMES -->

Specifikācijas

  • Magnēts Zvejas: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: TOOPRE

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Linkboy Loka šaušana 12pcs Plastmasas Bultiņas Nocks Oglekļa Bultas Savienojumu Parkošanās Priekšgala Medību Šaušanas
€4.34 €3.91

(10330667657222167 10330667657428560linkboy loka šaušana 24pcs plastmasas bultiņas nocks iestatīt savienojumu parkošanās priekšgala medību šaušanas linkboy loka šaušana 12pcs plastmasas bultiņas nocks oglekļa bultas savienojumu parkošanās priekšgala medību šaušanas apraksts : materiāls : plastmasa fit: 3.2/4.2/6.2 mm īpaša veida asti nagu pielietojums: oglekļa&)

Izskatās arī
22 Jomā Ziemas Siltuma Apsildāmā Jaka Sieviešu Veste Apsildāmi Apakšveļa USB Elektriskā Apkure Apģērbu Apakškrekls Vīriešu Slēpošanas Tērps, Moto
€113.45 €62.40

(funkcijas: izgatavots no tālo infrasarkano oglekļa šķiedras stieples sildelementu slāni un mīksta āda-draudzīgi materiāli, lai nodrošinātu siltu un ērtu pieskārienu. inteliģentās temperatūras kontrole, apsildāmi, ar ceļgaliem, muguras un jostasvietas. powered by jebkuru 5v / 2a usb portatīvo lādētāju, usb spraudnis ir saderīga ar lielāko portatīvo lādētājiem tirgū. kas)

Izskatās arī
Universāla Ādas Uzglabāšanas Soma, Rotaslietas, Monētas Mazie Aksesuāri
€32.19 €16.10

(funkcijas: ootdty augstas kvalitātes: soma, ir rokas-izgatavots no ļoti izturīga āda, gluda virsma.ilgtermiņa izmantošanai nav padarīt to izbalināt vai bojājumiem, bet padarīt tā ir unikāla spīdumu no ādas. unikālo dizainu:soma ar aukliņu, dizains ir viegli salocīt un izvērsties.jūs varat kontrolēt paplašinātas zonas ar relaksējošu vai pievelkot aukliņu.šī ir lieliska izvēle,)

Izskatās arī
8 Kūļi 50 Šķipsnas Silikona Svārki Vadu Zvejas Piederumi Buzzbait SpinnerBait Jig Bass Lure Q 016
€5.46

(8 kūļi 50 šķipsnas silikona svārki zvejas piederumi buzzbait spinnerbait jig bass lure. 1.tips: standarta svārki 2. daudzums: 8 kūļi uz paciņas, 50 šķipsnas komplektā 3.izmērs: 130mm, 5.12 collas apm. 4. krāsa: kā attēlu)

Izskatās arī
25Pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm Lidot ar Piesaisti Materiāls Jauki Izstrādāta Iešķeltu Volframa Lodītes Lidot ar Piesaisti Volframa Lodītēm
€6.35 €0.45

(25pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm lidot ar piesaisti materiāls jauki izstrādāta iešķeltu volframa lodītes lidot ar piesaisti volframa lodītēm izgatavots no videi draudzīgas volframa sakausējuma materiāla, 95% augsta blīvuma volframa un zeltītiem uz virsmas. stabilu sniegumu, pretkorozijas, pretrūsēšanas. volframs ir 60% smagākas, nekā svins un 240% smagākas, nekā no misiņa. krāsa)

Izskatās arī
VIENU IZVĒLI 9.0 DM Karalis spēlēja Kārtis,DIY CUSTOM galda Spēles PROXY Kārtis Spēlē
€1.42

(uzmanību: 1.cenā visas iespējas ir tikai vienības cenu, nevis kopējo cenu. 2.lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties pareizo daudzumu un cenu pirms pirkšanas. piemēram: ja jūs vēlaties, lai 12 kartes ,jums ir nepieciešams izvēlēties 10-30 gribu iespēju.un pēc tam palielināt to skaitu līdz 12. 3. gribu zināt, sarakstus un attēlu?lūdzu, sazinieties ar mums pa pack24.lv)

Izskatās arī
Okeāna Klinšu Peldēt Astes Sensors Krāsu Izmaiņas Astes Krāsu 1 Segments/3 Segemnts Pieejami Boja Astes Rīku Risināt Piederumi
€2.00 €1.38

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:nano krāsa:kā parādīts attēlā daudzums:1 gab indukcijas elektronisko asti drift kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.modes dizains,100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!produkta veids: sensors astes materiāls: lastic iezīmes: 1, peldēt astes ir sensors astes, kas var mainīt krāsu, kad zivis nedaudz āķi. 2, ir 2 veidu astes)

Izskatās arī
Pool Cue Lentes PU Biljarda Kiju Rokturi Tape Anti Slip Iesaiņojuma Lentes 1,5 M Absorbēt Sviedri par Spēli Pool Biljarda Kijas Snooker Iekārtas
€11.38 €6.03

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina: šajā pool cue lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiāla, ērti justies, izturīgs ilgs lietošanas laiks. 【iezīme] aicina: biljards cue wrap rokturi tape iesaiņošana, absorbē sviedrus, kas nav slīdēšanu, viegli lietojams, liels piederumus, kas paredzēti jūsu biljarda pool cue. 【dizaina] aicina: modes biljarda pool cue rokturi tape)

Izskatās arī
16 Gab. Metāla Āķa Ēsmu Liešanas Karoti Lures Ērti Zvejas Rīku Svītrainām Bass
€5.98 €2.99

(apraksts zvejas vilinājums arī-izgatavoti no metāla praktisku un ilgstošai lietošanai.tas ir vienreizēji un ilgtermiņa saglabāšanu.šo zvejas lures ir brīnišķīgi instrumenti zvejas cienītājiem.perfekts dizains, kas var palielināt jūsu nozveju un radīt vairāk prieka. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:metāls -lielums:1.80x0.90x0.10cm/0.71x0.35x0.04in -)

Izskatās arī
30lbs 50lbs Ultraweight Jig Vērpšanai/Liešanas Stienis Jūras Laivu, Zvejas Augsta Oglekļa Šķiedras Sālsūdens Okeāna Jigger 5 Sekcijas Stienis
€98.44 €44.30

(30lbs 50lbs ultraweight vērpšanai jig stienis jūras laivu, zvejas augsta oglekļa šķiedras sālsūdens okeāna jigger 5 sekcijas stienis džiga spiningu stienis ir īpaši paredzēti vertikālu džiga,lai gan tas ir universāls pietiekami, lai varētu izmantot dažādiem jūras zvejas paņēmienu.stienis sagataves ir izgatavoti no cauruļveida tērauda kompozītu masveida stingrība.paaugstinātas izturības nerūsējošā)

Izskatās arī
JJ Airsoft Killflash Nogalināt Flash 1.25-4.5x26 Šautene Jomu
€14.22

(produkta apraksts posteņa nosaukums: jj airsoft killflash 1-4x24e sarkans / zaļš tīkliņš (melns) modelis: ja-5378-bk krāsa: melna firmas nosaukums: jj airsoft materiāls: alumīnija neto svars: 8 g bruto svars: 13 g produkta funkcijas metāla jākonstruē metāla sieta darbības joma aizsargs izturēt hit augstas jaudas airsoft šautene piķis)

Izskatās arī
Zvejas Cepurītes, Jumta Klp Varavīksnes Krāsas Ūdensizturīgs Spilgti Anti-Lietus Pret Sauli, Cepures Saule Klp Pārgājienu Zvejas
€3.13 €1.94

(apraksts: ko lietussarga cepure varam jums piedāvāt ir tas, ka to var izmantot, lai saglabātu no lietus un karstas saules, kad zvejas vai pārgājienu. tas ir jumta cepure funkcijas, kas var fit gandrīz galvas lielumu un ir ērti valkāt, jo no ļoti viegla un elastīga, regulējama josta dizains. izgatavota no poliestera materiāla, šis produkts ir nodiluma izturīga un elastīga. diametrs)

Izskatās arī
Pelaģiskās Vīriešiem Zvejas Krekli UPF 50+ ar garām Piedurknēm Zvejas Kapuci Apģērbu ar UV Aizsardzību Ātri žāvēšanas Zvejas Topi Camisa De Pesca
€33.37 €16.35

(produkta izmērs: sūtījumu: veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, includingthe piegādes maksa.mēs nosūtīsim itemswithin 5 daysonce jūsu maksājumu ir pabeigta.mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.lūdzu,)

Izskatās arī
Magnētiskā Atbilstu Šaha spēle Puzzle Rotaļlieta, Ejot uz Pērkons Magnētiskās Indukcijas Vecāku Bērnu Mijiedarbība ar Bērnu Galda Spēli Magnētiskā E
€34.32 €17.15

(magnētiskā atbilstu šaha spēle puzzle rotaļlieta, ejot uz pērkons magnētiskās indukcijas vecāku bērnu mijiedarbība ar bērnu galda spēli magnētiskā e jauno labāko divu spēlētāju spēle ļaujiet mums jāgaida un redzēt, kas ir labākais kopējo skatu.tas, kurš zaudē, piekrīt sodu. spēles laikā,jūs uzvarēt, ja jums nav magnēti pa kreisi apraksts: šaha komplekts ir)

Izskatās arī
Smago Tenisa Mācību Līdzekli Izmantot Tenisa Bumbu Sporta Pamācību Atsitiens Bumbu Ar Tenisa Treneris Baseboard Sarunu Ierīces
€8.27 €5.46

(72160 smago tenisa mācību līdzekli izmantot tenisa bumbu sporta pamācību atsitiens bumbu ar tenisa treneris baseboard sarunu ierīces motīvs: 100% brand new materiāls:plastmasa izmērs: exerciser 20 * 20cm/7.87*7.87 collas bumbu diametrs ir aptuveni 6,5 cm/collu 2.56 virves garums aptuveni 390cm/153.54 collu (izvelkams) krāsa:zila iepakojums:1gab. stils)

Izskatās arī
1GB 5g/10g/15g/20g Metāla VIB Zvejas Vilinājums Ripu Grimst Rotējošo Karoti Pin Ēsmas Vizuļi Makšķerēšanas Piederumi Zvejas Vilinājums Komplekts
€3.24 €1.62

(funkcijas: tips: rotējošu metāla karoti vib ēsma garums: 22mm / 27mm / 32mm / 35mm svars: 5g / 10g / 15g / 20g niršanas dziļums: grimst, materiāls: sakausējums / nerūsējošā tērauda krāsas: 6 dažādās krāsās kvalitātes āķis: spēcīga treble āķis iepakojums iekļauti: 1* zvejas vilinājums piezīme: 1. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
7-19g Swimbait Līdaka Wobblers Crankbait Zvejas Vilinājums Multi Savienota Grūti Ēsma Grimst Musky
€6.91 €2.77

(veikt uzņēmējdarbību, nav nepieciešams pārāk daudz iedomātā, tikai nodrošina labāko produktu par izdevīgāko cenu! es uzskatu, ka es noteikti uzvarētu jūsu apstiprinājums! rūpnīcas tiešā pārdošana, laipni lielu vairumtirdzniecības! *produkta apraksts: - lure veids: 6/7/8-segmentu ar ķīļtapām ēsma - niršanas dziļums: grimst, - āķis: 2 zīmola treble āķi -)

Izskatās arī
Bērniem Slidot Apmācība Prop Modes Nodiluma izturība Parocīgi Nēsāt Saldu Dāvanu
€15.39 €9.23

(apraksts: premium materiāls: šajā roller skate ir izgatavota no premium acs, pp, alumīnija sakausējuma materiāla, kas nodrošina izturību. naudas sodu meistarība: šī roller skate nāk ar naudas sodu meistarība, kas ir diezgan ilgstoša. salda dāvana: tas roller skate ir laba izvēle, jo salda dāvana bērniem, jo tās interesanta iezīme. sporta piederumi: šī roller skate ir labs sporta)

Izskatās arī
Zvejas Aprīkojums 1.5-2.7 m Pārnēsājamo Teleskopisko Karpas Jūras Sālsūdens Saldūdens makšķeri Pole makšķeres zvejas rīki
€18.54 €4.63

(svarīga informācija materiāls: iepakojuma lielums: apskats: piezīme: specifikācijas: iepakojuma saturs:)

Izskatās arī