Cena €19.73 €31.82

Pilns apraksts

1 Gabals Rakstāmgalda Papīra Palīgrīki Failu Turētājs Dokumenta Vēstuli Kārtotāja Renes Pasta Plaukts

Ko Jūs iegūsiet: 5 slots koka noliktavu plaukts.Gatavā produkta izmērs: 32 x 24 x 16,5 cm.

5 automātu Dizains: Atvērt atvilktnes ļauj viegli ielādēt un glabāt dokumentus, kas būs, padarot to viegli, lai tos atrastu vienā mirklī.Izstrādātas ar piecām nišām, tas var klasificēt jūsu dažādus dokumentus un vēstules.

Premium Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes koka, stabila un izturīga, uzticama un spēcīga, nav viegli, lai izjauktu vai deformēties, var tikt lietots uz ilgu laiku.

Viegli Uzstādīt: Visas rievas ir glīti sakārtotas un nekādu citu instrumentu nav nepieciešams.lai pabeigtu instalēšanu 5-11 minūtes.Gala produkts ir cieši uzstādīt un neatvērsies.

Plašais pielietojums: Tā ir piemērota, lai uzglabātu un organizēt A4 formāta papīrs, mapes, vēstuļu, žurnāli, dokumenti, piezīmju grāmatas, un grāmatas, atvieglojot uzglabāšanu desktop failus, birojā un mājās.

Krāsa: Koks

Materiāls: koks

Iepakojuma Saturs:

1 x Uzglabāšanas plaukts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Slimnīcā Bagāžnieka PVC Žetons Turētājs Ruļļa Students, Medmāsa, Ārsts Izstāde ID Kartes Meitene Nosaukums Karti Krūtīm Kartes Turētāju
€1.48 €0.62

(krāsa: kā attēlā žetons klipu materiāls:pvc izmērs:apmēram 3,2 cm/collu 1.26 iepakojums:opp maisā bagāžnieka ruļļa garums:65cm/25.59 collas pakete ietver:1pc bagāžnieka žetona spoles piezīme: 1. tur var būt 0-1cm parastā mērīšanas kļūdas. 2.krāsas uz datora monitora var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas atkarībā no monitora iestatījumi.)

Izskatās arī
Restorānu Pakalpojumu Zvani Sakausējuma Gredzens Bell Vintage Galda Vakariņas Zvani Hotel Zvani Klientu Apkalpo Zvani 8.5x8.5x5.5cm
€8.89 €4.17

(apraksts tas ir praktisks galda zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla, vienkārši nospiediet pogu, tas piesaistīs uzmanību no citiem, ļoti piemērots visu veidu restorāni, sānu galdiņi un bāri. funkcijas tas ir aicinājums zvans, kas izgatavots no augstas kvalitātes metāla un izturīgs, gaismu svars, viegli pārvadāt un uzglabāt|ielieciet to uz stabilu rakstāmgalda, vienkārši)

Izskatās arī
Kartes Turētāju Tiny Bell Anti-magnetic Pārredzamu Karikatūra Unisex ID Karti Atslēgu piekariņi Gadījumā Soma Students
€1.03 €0.51

(apraksts: šīs kartes īpašnieks nāk ar sīkiem bell un atslēgu ķēdes konstrukcija, kas ir gudrs un viegli izmantot. šīs kartes īpašnieks var aizsargāt jūsu dažādas kartes no degaussing, rudenī, putekļu un zādzību. tas ir veidots no plastmasas materiāla. garums šis produkts ir 11.2 cm un platums ir 7cm. šīs kartes īpašniekam ir piemērots studentam. posteņa)

Izskatās arī
Spēcīga Keychain Siksniņa Regulējama Fāzēm Siksniņa ar Keyring Grozāms Id Kartes Turētājs, Stilīgs, Funkcionāls Keychain Darbu
€3.07 €2.21

(spēcīga keychain siksniņa regulējama fāzēm siksniņa ar keyring grozāms id kartes turētājs, stilīgs, funkcionāls keychain darbu apraksts: premium žetons siksniņa paredzēta izturību un stilu. izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, var droši turēt līdz 45 mārciņas. regulējams garums un noņemams drošības sprādzes papildu ērtības. roku darbs ar pārtikas)

Izskatās arī
1PC Karikatūra Dzīvnieku Kabeļu Organizatori Kabeļu Taupīšana Vāciņu Tālruņa USB Līniju Lādētājs Datu Bite Vadu Aizsargs Tālruņa Turētājs, Piederumu,
€2.74 €1.89

(funkcijas izgatavots no augstas kvalitātes, izturīga un ilgi kalpojoša perfekti atbilstu jūsu kabeli, nostiprināt kabeli, kontaktdakšu no iekšpuses uz ārpusi atbalsta usb kabeli, un novērstu to, velkot no kreka, plašāk izmantot dzīvē datu kabeli viegli uzstādīt un ekspluatēt cute karikatūra dzīvnieku stils, skaists rotājums jūsu usb datu kabelis tips:lādētāju)

Izskatās arī
Universālā Mobilo Tālruni Stāvēt Darbvirsmas Slinks Gultas Statīva Mobilo Telefonu Salokāms Teleskopiskie Paplašināt Atbalstu Organizatori
€7.20 €3.59

(materiāls:abs krāsa:kā picture rādīt izmērs:11*6.6 cm svars:140g iepakojums saraksts:1pc tālruņa turētājs(nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1. faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2. sakarā ar manuālo mērījumu, izmērs var būt no 0-1cm starpība.)

Izskatās arī
2GAB Ziemassvētku Radošā Kawaii, Ņemiet vērā, Akrila Turētājs Roku Virsgrāmatu Pārbaudes, Ņemiet vērā, Skavas, Skolu, Biroja Piederumi Studentu Kancelejas preces
€0.92 €0.58

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: akrils krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: atsauces attēlu komplektā ietilpst: 2gab piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
M17F Kopīgā Trīsstūris Pildspalvu Turētājs Aplauzums Sukas Vāze Uzglabāšanas Kārba Mājas Biroja Galda O
€11.54 €7.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: ar kvalitātes stikla un metāla materiālu, tas ir izturīgs un izturīgs. gluds un izsmalcināts kopīgā trīsstūris dizains ar zelta malām sniegs jūsu office tik elegants touch. tā turēt daudz, pildspalvas, zīmuļi,aplauzums sukas,utt, tur viss diezgan organizēti un kas būs dress up jūsu galda un biroja vienkāršs un elegants)

Izskatās arī
Koka Foto Stends, Biznesa Turētājs Formas Klipu, Attēlu Turētājs Roku darbs Zīmīšu Turētājs, Mājas Birojam
€11.89 €5.95

(apraksts šis bizness turētājs ir izgatavots no un izturīga koksne, sabiezēt un sabiedrība pietiekami ikdienas lietošanai.ar formas dizains un pamatnes ir līdzenas, lieliski novietojiet to uz jūsu galda galda vai biroja galda.ar spraugu uz šī paaugstinājuma, turot kāzu galda numurs, biznesa kartes, id kartes, fotogrāfijas un daudzas citas lietas. funkcijas - krāsa: haki. - materiāls:)

Izskatās arī
1 Gab Mānīšanās Caurspīdīgs Kartes Turētājs Autobusu vizītkarti Gadījumā, ja Banka Kredītu ID Kartes Turētāja Vāku Identifikācijas Kartes, Trauka Turētājs
€0.51 €0.30

(apraksts: izgatavots no viegla, izturīga materiāla, ūdens necaurlaidīgs, asaru izturīgs. ideāli piemērots ceļošanai un ikdienas lietošanai, lai aizsargātu savu karti un personas informācijas drošību. kredītkartes lietā ir labs izmērs un atbilst viegli jūsu kabatā vai somā. drošības malas stūrī dizains novērš pirkstu vai ādu no izgriezti. id kartes, bankas karte,)

Izskatās arī
Zem Galda Uzglabāšanas Kaste Neredzams Atvilktnes Uzglabāšanas Kaste Ielīmējiet Veida Apdares Lodziņā Studentu Guļamistaba Darbvirsmas Radošo Kancelejas Piederumu Kaste
€14.40 €7.20

(tas zem galda atvilktnē ir izstrādāta ar punch-bezmaksas uzstādīšana un izgatavots no izturīga hips un pp materiālu.katru režģis ietver regulējamu starpsienu klāja, kas ļauj jums pielāgot uzglabāšanai, lai jūsu patikas.paplašināt noliktavas telpu jūsu galda, šo atvilktni ir ideāli piemērots birojiem un novērš jucekli ar vieglumu. produkta nosaukums: biroja atvilktņu uzglabāšanas kaste materiāls:)

Izskatās arī
Bez Slīdēšanas Peles Paliktņa Office,Astronautu Kaķis Miglājs Galaxy Kosmosā Peles Paliktņa
€3.14 €2.33

(interesanti unikālo dizainu, personalizētu pasūtījuma kaķis peles paliktņa, dod jums jaunu sajūtu jūsu biroja dzīvē. peles paliktnis izmērs: 9.5 x7.9 ( 240mm x 200mm x 3mm), paketē iekļauts:1* pele spilventiņu. mīkstu materiālu, lai būtu ērti plaukstas locītavu un rokām, gluds,neslīdošs gumijas undersurface stingri satver darbvirsmas.viegla tīrīšana un apkope. lielisku visiem peles)

Izskatās arī
Pildspalvu Turētājs Akrila Otas Grima Uzglabāšanas Kaste Countertop Konteineru Darbvirsmas Skaidrs, Dalīts Galda 4 Nodalījuma Organizators Gadījumā
€18.38 €9.18

(apraksts ar šo suku turētājs ir izgatavots ar piemaksu akrila materiālu izturīgu un ilgstošu izmantošanu.radošā vairāku tīklu projektēšanu un ar komfortablu tekstūru nodrošinās tās praktiskums un popularitāti sieviešu vidū.tā ir izturīga un nav viegli lauzt. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: akrils - izmērs: aptuveni 22.50x9.70x7.60cm/8.84x3.81x2.99inch -)

Izskatās arī
ABS Vārdiem Plastmasas DIY Scrapbooking Metāla Kontu Izkalt Roller Štancēšanai Dubļu Kopumu, Biroja Piederumi Datumu Spiedogi, Datums, Zīmogs
€2.36 €1.52

(krāsa: melna materiāls: abs+ sakausējuma mērķis: vāks datums motīvs: atpakaļ uz tintes teksts: angļu + arābu cipariem gads: 2017-2028 produkta izmērs: raksturs augstums: 4mm, izskatu izmērs: 6*10.5*4cm iepakojuma saraksts: 1x date stamp(nepieciešams pievienot tintes sevi) piezīme: datuma spiedogi nepieciešams pievienot tintes sevi klasiskā forma,)

Izskatās arī
4gab Izturīgs Skaitīšanas Sūkļi, Ziedu Formu Sūkļi Pirkstu Slapjš Amortizatori Office Banka
€7.11 €3.56

(apraksts šo pirkstu-mitru sūkli ir stipra un droša, lai plašāk izmantot.tas ir sūklis dizains, kas padara to pūkains un ērti.lietošanai ar bankas darbiniekiem un finanšu direktori.jums būs tērēt mazāk laika skaitīšanas pateicoties tai.tas ir gudrs lēmums par jums.un centienus un naudas sodu meistarība mēs likts uz padara šo produktu padara par izcilu uzticamību. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:plastmasa,sūklis -izmērs:7.50x7.50x3.80cm/2.95x2.95x1.49in -centienus)

Izskatās arī
1 Komplekts Loterijas Kastē Biznesa Ziedojumu Kaste Kubikmetru Izloze Lodziņā Loterijas Bumbiņas Uzglabāšanas Tvertnes
€37.59 €18.79

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas loterijas kastē?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama loterijas kastē, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi?ja tā, tad izskatās ne tālāk!mūsu redzams loterijas kastē, kas izgatavoti no plastmasas materiāla, tam jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:plastmasa -izmērs:20.00x20.00x20.00cm/7.86x7.86x7.86in -)

Izskatās arī
Japāņu Kalnu Ezers, Spēļu Pele Spilventiņu Pagarināts Peles Paliktņa Neslīdoša Gumijas Peļu Paliktņi Sašūtām Malām, 31.5x11.8 Collu Klēpjdatoru
€7.66 €5.43

(pagarināts liela pele pad: šis dienests pad pasākumi 31.06x11.8x0.12 collu, pietiekami liela, lai atbilstu jūsu peles, tastatūras, un citas galda priekšmetus, arī saglabāt jūsu galda tīra un kārtīga, kas ievērojami uzlabo spēļu pieredzi vai darba efektivitāti.premium materiāls/gluda virsma/bez smaržas - mūsu papildus ilgi gaming mouse pad būs jūsu ikdienas draiveris, kas ir paredzēti, lai bezgalu stundas izmantošanai,)

Izskatās arī
KARSTĀ 2024 Jaunākais Viegla, Caurspīdīga Akrila Pastmarku Bloks, Taisnstūra Forma, DIY Scrapbooking Krāsu Process Pastmarku Bloks, Instrumenti,
€0.65 €0.35

(funkcijas: fantastisku dizainu jūsu ielūgumi/ kartes/ aploksnes. skaidrs dizains ļauj jums redzēt, kur jūs esat spiešana. akrila materiāla, izturīgs, lai izmantotu. tāpēc šāda veida dizainu kļūst ērtāks par maz rokās, piemēram, mazā meitene. kvalitāti var ievērojami nodrošināta. apraksts: ideāli piemērots štancēšanas amatniecības projektiem, piemēram,)

Izskatās arī
Pildspalvu Turētājs Glabāšanas Kausa Mājas Piederumi Kompakts Izmērs ilgstošu Meistarība Kosmosa Taupīšanas Mājsaimniecības Piederumi, Rotājumi, Dekori
€17.79

(apraksts: premium materiāls: uzglabāšanas kauss ir izgatavots no premium kristāla materiāla, kas nodrošina izturību. naudas sodu meistarība: uzglabāšanas kausa nāk ar naudas sodu meistarība, kas ir diezgan ilgstoša. kompakts izmērs: uzglabāšanas kausa nāk ar kompakts izmērs, kas neaizņems off daudz telpas. izsmalcinātu: uzglabāšanas kausa nāk ar izsmalcinātu meklē, kas ir)

Izskatās arī