Cena €29.41 €40.28

Pilns apraksts

Funkcijas:

Visiem-alumīnija korpuss, ļaujiet fizelāžas slodze sasniedz maksimumu, augstas kvalitātes apakšējā platē, ideāls, lai uzlabotu precizitāti, glaimot, stabilāka, lielāka.

Ārējās oglekļa suku dizains padara nomaiņa vieglāk.

Dizains dzesēšanas caurumu apakšā fizelāžas, tērauda dzesēšanas spuras, efektīvu siltuma izkliedi, kad mašīna darbojas lielā ātrumā, lai nodrošinātu, ka mašīna nav karstā darbības laikā.

Pilnīga vara stieples brūces motors, vairāk spēcīgu, augstas kvalitātes plastmasas, strāvas slēdža pogu

Augstas kvalitātes gumijas, rokas neslīdoša mat, lai novērstu mašīnas slīdēšanu darbības laikā, droša un praktiska.Specifikācija: Tips:Maršrutētāju Trimmeris Materiāls:Alumīnija,metāla,plastmasas Spriegums: 220V/110V Jauda: 800 (W) Ātrums: 30000 apgr. / min Frekvence: 50-60HZ

Paketē iekļauts: 1 x Koka Laminātors Maršrutētāju 2 x Griežamo 1 x Skrūves 1 x lineārās rokasgrāmata, lineāls, 1 x Apgriešana rokasgrāmata riteņu 1 x Lietotāja rokasgrāmata

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: isfriday
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jetdry Pūtēju Turbo Jet Ventilatora Turbo Vardarbīgu Fan120000 apgr. / min 55MM/S Jaudīgu Ventilatoru Gaisa Duster Putekļu Ventilatora 3 Ātrumu Rokas Gaisa Pūtējs
€52.13 €39.10

(motīvs: 1.brushless turbīnu motors nodrošina spēcīgu dzinējspēku, un, efektīvi un ātri uzsūc spītīgs putekļiem.spēcīga iesūkšanas, ātri, vakuuma izrāvienu maksimālā jauda, jaudas ilgstoši bez pūšanas un karstuma. 2. gaisa izpūšanas+putekļu sūkšanas,multi-purpose funkcija, sausā un mitrā divējāda lietojuma preču,filtru var izjaukt tīrīšanai, padarot to izturīgāku. 3.bass)

Izskatās arī
FoodSaver Vakuuma Roņu Ruļļos (Multi-Pack, 3 Ruļļi (11" x 16") un 2 Ruļļi (8" x 20')
€76.89 €38.44

(foodsaver siltuma roņu ruļļos, kas ļauj jums izveidot pielāgotus izmēra maisi ar kompleksiem un pārtikas aizsardzība.vakuuma roņu rullīšu var izmantot uz pārtikas un ne-pārtikas preces, līdzīgi, lai saglabātu lietas svaigu un ierobežo vietu aizņem.ruļļus var izgriezt un salocīt uz jebkuru izmēru vai garumu, kas jums nepieciešams - vienkārši izgriezt gabalu, lai jūsu vajadzīgajā garumā, seal viens beigām,)

Izskatās arī
8X Bora Karbīda Smilšstrūklas Uzgalis Gaisa Sandblaster Padoms 8Mm
€49.40 €35.57

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! funkcija: zems blīvums, augsta cietība un korozijas izturība zema siltuma vadītspēja stāvoklis: jauns krāsa:melna materiāls:bora)

Izskatās arī
Super Dimanta Pulēšanas Spilventiņu Metāla Sveķu Wet Wet Polihing 100# 200# 4 Collu 50# Obligāciju Betona Vara Granīta
€9.90

(motīvs: *augstas kvalitātes ilgāku kalpošanas laiku. *pievienot augstas kvalitātes dimanta un metāla daļiņas. *super sharp,ātri, pulēšana.var ietaupīt daudz laika un būtiski uzlabot darba efektivitāti! *super * izturīga pret nodilumu.tā ir dzīves ilgums ir 3 līdz 5 reizes lielāks par parasto pulēta loksnes. *augstas glossiness.pulēta vafeles ir augsta glo. *nav)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
5X Bora Karbīda Smilšstrūklas Uzgalis Gaisa Sandblaster Padoms 8Mm
€35.85 €23.30

(funkcija: zems blīvums, augsta cietība un korozijas izturība zema siltuma vadītspēja stāvoklis: jauns krāsa:melna materiāls:bora karbīds izmērs:35x20 x 8mm iepakojuma saturs: 5 x bora karbīda sprauslu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu)

Izskatās arī
Jauns 2X Nomaiņa Bīdes Folija Bīdes Asmeņu Skūšanās Galvas Asmeņi 424 Par Braun 5419 5424 5469
€14.47 €10.13

(jauns 2x nomaiņa bīdes folija bīdes asmeņu skūšanās galvas asmeņi 424 par braun 5419 5424 5469 viegli uzstādīt. labs skuvekli, pirms instalējat. lūdzu, pārliecinieties, arī savu skuvekli modeli. apraksts: modelis: 424 tips: skuveklis folija / folijas skuveklis+kuteris vadītājs savietojams ar: 5419 5424 5469 5470 5479 5564 5567 5569 5579 3550cc 424 285 krāsa:sudraba)

Izskatās arī
T Rokasgrāmata Tērauda Naglu Pistoli Mini Augsta spiediena Kniežu Pistoli Instrumenti Enkura Vadu Rievu Ierīces Mājas Sienas Stiprinājums Metālapstrādes DIY
€31.64 €22.14

(apraksts: 1. [spēcīgas iekļūšanas] betona naglu pistoli ir spēcīgas iekļūšanas spēkā, un betona naglu pistoli var izurbt 3 mm tērauda plāksnes solis tikai 0.1 sekundes.naglu pistole ir piemērota nagus ar nagu garums: 25mm.var perforators ar: sarkanu ķieģeļu sienas, betona, 3 mm tērauda plāksnes, biezas plāksnes. 2. [spēcīgas iekļūšanas] betona naglu pistoli ir spēcīgas iekļūšanas spēkā,)

Izskatās arī
Bezgaisa Spraygun Filtri-287033 100 Mesh Lateksa Un 287032 60 Acs Lateksa Lielāko Spiedienu Augstspiediena Spraygun
€7.01 €4.70

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! materiāls: plastmasas un nerūsējošā tērauda, padarot filtru spēcīgāka, augstas temperatūras izturīgi un nav viegli deformējas. iepakojumā:)

Izskatās arī
Uzlādējams Komplekts Ar Pulverizatoru, Gravitācijas Tipa smidzinātāju Nomainīt Bateriju Mākslas Modelis Ķermeņa Krāsa Mākslinieks, Grims Nagu Tetovējumiem Kūka
€91.89 €54.22

(uzlādējams komplekts ar pulverizatoru, gravitācijas tipa smidzinātāju nomainīt bateriju mākslas modelis ķermeņa krāsa mākslinieks, grims nagu tetovējumiem kūka specifikācijas: ar auto start un stop funkcija nomaināms akumulators varu parādīt, bet darba/uzlādes gaisa plūsma:7-10l/min uzlādes laiks: 1,5 stundas pilna darba laiks: 50 minūtes nepārtraukta)

Izskatās arī
8 Gabali Pulverizatoru, Elastīgu Adapteri Montāžas Savienotāju Komplekts Kompresora Un Pulverizatoru, Šļūtenes
€11.71 €7.49

(augstas kvalitātes un viegli izmantot. ērts līdzeklis ar pulverizatoru, standarta 8 veidu 1/8inch & 1/4inch bsp vīriešu & sieviešu savienojumi. profesionālās pulverizatoru, piederumi, uzticama un izturīga. liels pulverizatoru, savienotāji pulverizatoru, un gaisa šļūteni. ideāls pulverizatoru, adapteri uzstādīt. krāsa: sudraba materiāls: metāla iepakojuma)

Izskatās arī
Sadzīves Mop Pad Mop Lupatas Tīrīšanai, Spilventiņi Mop Piederumi Piederumi Microfiber Nomaiņa Atkārtoti Jauns
€3.34 €2.33

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *spilventiņi, lai atbilstu jūsu tīrīšana vajadzībām, mīksta microfiber mop pad ikdienas tīrīšana; *microfiber mop pad ar attīrīšana sloksnes grūts, stickier virtuves. *atkārtoti un izturīga bieza tīrīšanai, spilventiņi.lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
5gab Polisher/Rezerves komplektu Mīksta Vilnas Sunīti Pad Balts:4 inch
€5.20 €3.95

(krāsa: balta+melna diametrs: 100mm/ 4 collu pad max rpm:8500 apgr. / min. darbības joma: mēbeles,marmora,automašīnas, utt.prefekts komplekts pulēšana, pulēšanas, kā arī detalizēti darba.izgatavots no īpaša labs efekts un mīksta materiāla, viegli tīrāma.iepakojuma saturs: 1 x sūcējs 4 x vilnas spilventiņu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji)

Izskatās arī
2in Izplūdes Ventilators, Virtuve Cauruļu Kanāla Ventilators Vannas istaba Nosūcējs, Ventilācijas Ventilators
€29.75 €21.12

(funkcijas: ootdty piemērots ventilācijas maza telpa 3㎡.var būt 50mm šļūtenes/50mm pvc caurules; izplūdes ventilatoru korpuss ir noņemams un humanizēts dizains, kas ir viegli uzstādīt un ērtāk, lai vēlāk tīrīšanas un apkopes. 12v-dc motors: mehānisko, zema jauda, ātra un lielas vēja spiediena.klusa un enerģijas izplūdes ventilatoru: ietaupījums sniegums ir ļoti labs, tas)

Izskatās arī
Drillpro 36V 460W Elektriskie Siltuma Pistoli Bezvadu Rokas Karstā Gaisa Pistoli Mājās, Matu Fēns Jauda Instruments, 18V Akumulatoru
€138.47 €117.70

(funkcijas: problēmu-free darbībai: aizmirst sarežģījumi izveidot savu bbq.tikai ar vienkāršu nospiežot pogu, jūs varat savu ogli, kā ērti, kā, izmantojot gāzes grils.tas ļauj jums vairāk par pilnveidošanai jūsu grilling prasmes, nevis cīkstēšanās ar tradicionālajiem uguns starteri vai šķiltavu. ātra uzstādīšana: uz looft gaisa vieglāks ir spēcīgs 1540°f flameless siltumu nodrošina)

Izskatās arī
2gab Pacelšanas Ratiņi PA200-1000 Elektriskais Pacēlājs, 8 Riteņu Ratiņi, Montāža Unistrut 1-5/8Inch Glāžu Kanāli
€69.57 €52.87

(gadījumā glāžu kanāli: 1-5/8 collu (4.4 cm) plata un 1-5/8 collu (4.6 cm) augsta. (nepieciešams augstāks glāžu kanālu, ja jūsu stiprinājuma skrūve ir uzstādīta iekšā trasē) nesošo: 1260kg / 2800 lbs krāsa:sudraba materiāls:metāla iepakojuma saturs: 2 x 8 paturot ratiņu salikšana tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Elektrisko Vadu Attvaicētājs Ātrās Noņemšanas Rīku, Stieples Al Elektrisko Vadu Pīlings Mašīna Barošanas Urbi Vadītāja Vadu Noņemšanas Rīks
€23.79 €9.51

(elektrisko vadu attvaicētājs ātrās noņemšanas rīku, stieples al elektrisko vadu pīlings mašīna barošanas urbi vadītāja vadu noņemšanas rīks funkcija: 1.by elektrisko urbi, vads attvaicētājs būs pagriezt ārā pa groove stiepļu destilācija, kas ir ērtāk un ātrāk, nekā vecais rokasgrāmata vadu attvaices kolonnas. 2.divreiz devās dizains, otru galu savienojuma stienis ir krusta skrūvgriezi. 3.atņemšanu)

Izskatās arī
600Ml Krāsas Laistīšanas Varat Air Spray Līdzeklis Plastmasas Pot Vītne Savienotājs Spray Līdzeklis
€13.23 €6.75

(savienotājs jet 600ml plastmasas krāsas kausa pot sata smidzinātājs kausa nt smidzinātājs specifikācija:pilnīgi jauns noņemams vāciņš ar ventilācijas plastmasas nomaiņa kausa sata smidzināšanas pistoles viegli lietojams,izturīgs pret bojājumiem jauns krāsa: balta materiāls: plastmasa tilpums: 600ml vītnes diametrs: 20mm/0.79 collas kopējais izmērs: apm. 130*80mm augstas cietības plastmasas laistīšanas)

Izskatās arī
Ekspress Anti-sadursmes Iepakojuma Materiāla Burbulis Automātiskā Gaisa stabs Spilvenu Piepūšanas Iepakošanas Gaisa stabs Mašīna, Gaisa stabs
€667.28 €493.79

(nosaukums: gaisa stabs piepūšanas modelis: q15 gaisa tilpums: regulējama izmēra ieejas spriegums: noklusējuma ac 220v siltuma plombēšana ātrums: 15 m/min max nominālā jauda: 320w nominālā frekvence: 50hz/60hz anti-šoka kategorija: l klase mašīna neto svars: 22.8 kg mašīna bruto svars: 25kg piepūšanas izmērs: 760mm*340mm*610mm(l*w*h) piepūšanas)

Izskatās arī
Pilnībā Automātiska Nepārtrauktu Veida Elektromagnētiskās Indukcijas Alumīnija Folijas Aizzīmogošanas Mašīnas Komerciālo Alumīnija Folijas Blīvi Mašīna
€1 365.15 €1 023.86

(nosaukums: pilnībā automātiska elektromagnētiskā indukcijas aizzīmogošanas mašīnas produkta materiāls: nerūsējošais tērauds ķermeņa blīvējuma diametrs: 15-60/35-85/50-120mm motora jauda: 220v/50hz 1800w blīvējuma ātrums: 20-50 pudeles/minūtē nododot ātrums: 0-12.5 metri/minūtē pudele blīvējuma augstums: 20-300m ārējie izmēri: 90 * 45 * 50cm svarīgi,)

Izskatās arī