Tagi: Tējas Filtrs

Cena €4.33 €6.98

Pilns apraksts

100 Gab Tējas Maisiņu, Vienreiz Tukšu Tējas Filtru Maisiņi Nav Haoss Acu Maisiņi ar Aukliņu, lai Koncentrāts/Ledus Kafija, Garšaugu, Vaļēju Lapu Tēja ( 3.54" x 2.75" ) ( 7 x 9 cm )

Daudzums un Lielums - Jūs saņemsiet 100 gabali kafijas filtru maisiņi, pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības.Par 4 * 6 collu / 10 * 15 cm katrā maisā, aukliņu garums ir 13 cm, ideāls izmērs, lai liekot aukstā brūvēt somas savā somā un ērti, lai jūs varētu izmantot.

Droša Materiāla - Mūsu acu alus maisi ir izgatavoti no neausta auduma, ar augstu temperatūru izturīgs, labas iespiešanās, bez smaržas, drošs un nav toksisks.Filtra materiāls ir super-spēcīgs un izturīgs pret asarošanu, bet filtrēšanas līdzīga papīra.Tas ir ērts lietošanai un sevis sadalās pēc izmešanas.

Ērti Lietot - Jo aukliņu filtru maisiņi ir pilnīgi vienreizējās lietošanas, nav nepieciešams mazgāt neausta auduma soma atkal un atkal.Aukstā brūvēt kafija ir apbrīnojami vienkārši pagatavot kafiju mājās.Ar vienreizējas lietošanas aukstā brūvēt kafijas maisiņi, jums ir lieliska stikla aukstā brūvēt un nekad nebūs, lai nopirkt no veikala atkal.

Plašu Lietojumu - Bez aukstās kafijas pagatavošanas, mūsu izmantojamā acs alus somas ir arī liels, lai beramās tējas, garšvielas, garšaugi, DIY, aromātisks tējas, fitoterapija pakete, kāju vanna pakete, karstā pot pakete, zupa paketi, tas arī var izmantot kā acu maska.

Aukliņu Dizains - aukliņu ir paredzēta plombēšanai katru maisu.Turklāt, jūs varat likt dažādus uzrakstus uz aukliņu, lai palīdzētu jums atšķirt dažādas sastāvdaļas.

------ Welcome uz manu veikalu, mans draugs! ------ Mēs esam iesaistīti pārdošanas un ražošanas aparatūra un instrumenti.Mūsu produkti ir augstas kvalitātes un zemas cenas.Laipni lūgti pirkt vai vairumtirdzniecību.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu un cenu, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.Par kuģniecības un piegādi: 1. Mēs kuģis pasaulē (izņemot īpašu iemeslu dēļ).

2. Pasūtījumiem lielāka nekā ASV$5, mēs izvēlēties augstas kvalitātes loģistikas, piemēram, Pack24.lv Standard Shipping, Epacket, vai Ķīnas ziņu.

Ja nepieciešams, jūs varat iegādāties daudz produktu vienā reizē, kas, lai kā mēs nosūtīsim jums ātrāk loģistika.

3. Parasti mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izņemot pielāgotas un īpašu produktu vai brīvdienās).

--- Par to, ka produktam: 1. Visiem produktiem, mēs jums pārbaudīt tos, pirms piegādes, un iepakot saskaņā ar pietiekamu aizsardzību.

2. Nav svarīgi, cik ilgu laiku pēc tam, kad jūs to iegādāties, ja jums ir kādi jautājumi par šī produkta lietošanu un citu problēmu, jūs varat sazināties ar mums un mēs sniegsim labāko apkalpošanas kvalitāti.Par klientu tērzēšanas: Parasti mēs atbildēsim jums, lai jūsu ziņojums dienas laikā no pirmdienas līdz sestdienai.

Ja jums nav savlaicīgi saņemtu atbildi, tā var būt, ka mūsu pusē ir nakts, vai tā ir brīvdiena, lūdzu, pagaidiet kādu laiku,

Pēc tam, kad mēs lasām informāciju, mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Par Atgriezenisko saiti: 1: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums novērtējums ir pozitīvs, un dot savu 5 zvaigznes, atsauksmes, būtu pateicīga, ja jūs varētu pievienot dažas bildes, liels paldies.

2: Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums laiks, mēs sniegsim jums ir saprātīgs risinājums, paldies

Specifikācijas

  • gab. / komplekts: 100
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 9 x 7 cm
  • Zīmola Nosaukums: icobbler
  • CN: Zhejiang
  • Nosaukums: Vienreizējās Tējas Filtru Maisiņi
  • Materiāls: neausti audumi
  • Veids: soma ēdiena pagatavošanai, papīra tējas maisiņu paciņas, tējas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Spogulis Sudraba Rietumu Vakariņas Naži Dakšiņu, Karošu Komplekts 16/4gab Sudrablietas Luksusa 304 Nerūsējošā Tērauda Dinnerware Komplekts Galda piederumu Komplekts
€14.16 €7.22

(modname=ckeditor produkta informācija 1.izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla,dinnerware ir izturīgs un izturīgs, anti-rūsas. 2.piemērota dažādiem gadījumiem.ceļojuma,kempings,piknika vietu,skolas un tā tālāk. tīrīšana izmantojiet neitrālu mazgāšanas līdzekli, lai flush to, pls nekad izmantot stipru sārmu un stipru oksidējošu ķīmisko vielu)

Izskatās arī
Cute Sedz Cookie Cutter Pelējuma Karikatūra Dzīvnieku Polāro Lāču Cepumu Formas Zīmoga Spiedogs Pomādes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem Cepšanas Veidnes
€4.78 €2.91

(funkcijas: 100%pavisam jaunu un augstas kvalitātes tips:cepumu kūka pelējuma materiāls: plastmasa izmērs: kā parādīts attēlā noteikumi: kūka diy, cepumu pelējuma, maizes, kūku dekorēšanas paketē iekļauts: 1 x cookie cutter pelējuma piezīme: tas ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas nav izturīgs pret augstu temperatūru,)

Izskatās arī
Mini Kabatas Hip Kolbas Ar Atslēgu, Gredzenu Keychain 1Oz Nerūsējošā Tērauda Dzērienu Uzglabāšanas viskiju ruma alkoholu
€3.24 €2.08

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un mazs izmērs portatīvo veikt ērti lietot jauda 1oz par 28ml (var turēt par 25g vīns) britu modes, vīriešiem ir svarīgi, lai ceļošanai, makšķerēšana, āra. lieliska dāvana un atsevišķas dzērienu uzskaites. 1 oz kolbā, kas ir lieliski piemērots ceļojumiem, sporta notikumiem, koncertiem, dzimšanas)

Izskatās arī
Dimanta Asināšanas Akmens Leņķi Rokasgrāmata Virtuves Nažu Asināšanas Sistēma Rīks Sadzīves Profesiju Nažu Asinātāju Whetstone
€7.29 €3.64

(electroplated dimanta pārklājumu, vairākas daļiņu izmēri, pieejami atlasei izmērs :15cm*6cm*0.1 cm)

Izskatās arī
Jūras Viļņi Zilā Dabas Galda Pad Paklāji Pusdienu Galda Mājas Virtuvē Dekoru Piederumi Placemats Kalniņi
€12.07 €6.04

(ātri sausas drenāžas paklāja trauku žāvēšanas paklājus super absorbējoša kafijas automāts drenāžas pad galda piederumi izlietnes jaucējkrāns anti splash placemat paklājs motīvs: 1. šis virtuves drenāžas pad ir izturīgs, mīksts, un salokāma. 2. ūdens absorbcija: tā var ātri absorbēt ūdeni, palīdz mazgāt traukus, lai drenāžas ūdens, novērstu ūdens šļakatām, un saglabāt)

Izskatās arī
Fantasy Stila Krāns Iztukšošanas Mat, Diatomeju Dubļu Jaucējkrāns ar neslīdošu Drenāžas Paliktni, Izlietni, Mat, Žāvēšanas Mat Virtuves Letes & Vannas istaba Kitc
€30.52 €15.26

(fantasy stila krāns iztukšošanas mat, diatomeju dubļu jaucējkrāns ar neslīdošu drenāžas paliktni, izlietni, mat, žāvēšanas mat virtuves letes & vannas istaba kitc specifikācijas: materiāls: gumijas + tehnoloģiju departamentā izmērs: 30*40*0.3 cm/50*40*0.3 cm/60*50*0.3 cm piezīmes: sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes. sakarā)

Izskatās arī
Rotācijas Siera Rīve Siera Griezējs Rokturi Nerūsējošā Tērauda Manuālā Rokas Rīve, lai Režģis, Cietais Siers, Šokolādes Riekstu
€25.53 €15.31

(produkta apraksts: augstas kvalitātes: izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, izturīgs un izturīgs.ultra-asu asmeni izpaužas darba darīts ātri un ražo tīru šķēlītēs vai rīvētu pārtikas, ietaupot laiku, enerģiju un locītavas! daudzfunkcionāls: izmanto režģis, cietā siera, šokolādes, rieksti, pistācijas, mandeles un vairāk, ideāls, lai sagatavotu bakes un deserti;)

Izskatās arī
350/550ml Nerūsējošā Tērauda Kokteilis Kratītājs Set Bārs Bārmenis, Mikseri Statīvā Instrumentu Komplekts
€22.87

(nerūsējošā tērauda kokteilis kratītājs miksera komplekts bārs instrumentu komplekts materiāls:nerūsējošais tērauds)

Izskatās arī
Spēcīgs Koka Sloksnes Magnētiskais Nažu Turētājs Pie Sienas Montējams Metāla Naži Akācijas Koka Bloku Magnēts Nažiem Plaukts Virtuves Rīki
€28.08 €19.65

(magnētiskā naži plaukts pie sienas piestiprinātās bambusa virtuves trauks naži turētājs bārs sloksnes organizētāja mājas restorāns informācija: telpas taupīšanas:saglabāt visus jūsu naži un instrumenti vienā ērtā, viegli pieejama vieta, padara jūsu virtuvē vairāk sakopta un veikls. magnētiskā adsorbcijas dizains:attēloti liels, spēcīgs magnēts nazi joslā būs droši turēt)

Izskatās arī
2022 Jaunu 16cm Melns Classic korejas Akmens Pot Virtuves Komplekti Keramikas Akmens Bļoda Pot Bibimbap Keramikas Ramen Zupa Rīsu Bļodas
€48.18 €23.13

(2022new 16cm melns classic korejas akmens pot virtuves komplekti keramikas akmens bļoda pot bibimbap keramikas ramen zupa rīsu bļodas apraksts: materiāls: keramikas+plastmasas krāsa: melna izmērs( d*h ): apm.16cm (1cm=10mm=0.39 collas) mērījumu datus pievienoto attēlu.paketē iekļauts : 1x 1x bļoda plastmasas paplātes iezīme: premium keramikas izstrādājumu (keramikas), kas izgatavoti no smalka māla droši izmantot)

Izskatās arī
Aveņu Pomādes Kūka Dekorēšanas Silikona Veidnē Mīklas Šokolādes Pelējuma, Konfektes, saldējums Pelējuma DIY Cepšanas Rīku
€5.70 €3.99

(funkcijas: ootdty materiāls: videi draudzīga silikona garšas, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs. izmanto: kūkas, maizi, gataviem pārtikas produktiem, šokolādi, utt. droša lietošanai krāsnī, mikroviļņu krāsns, trauku mazgājamā mašīna un ledusskapis. izturīga un viegli tīrāma specifikācijas: materiāls: silikona izmērs: attēlā krāsa:)

Izskatās arī
1x1m Marli Sietiem Pakāpe 100 Siera Lupatas Straining Atkārtoti Nebalinātas Kokvilnas Muslīnu Lupatas Riekstu Piena Straining
€10.04 €2.72

(pakāpe 100 marli - 100% grade 100 tīkliņveida ir daudz augstāka un labāka kvalitāte, salīdzinot ar zemākas pakāpes, piemēram, kvalitātes 50 vai pakāpes, 60, un tas marli var mazgāt un izmantot atkārtoti, atšķirībā no citiem marli zīmoli un tās aizstājēji, kas tikai vienreizējas lietošanas 100% nebalināta kokvilna - premium dabas nebalinātu kokvilnu, kas ir izvēlēts, lai atbilstu visaugstākajiem)

Izskatās arī
950ml/1200ml Nerūsējošā Tērauda Termosi Ūdens Pudeles Portatīvo Lielu Jaudu Akrobāts Termosa Pudeli, Āra Sporta Izolētas Kauss
€46.05 €23.03

(motīvs: 1. pārtikas klases 316 nerūsējošā tērauda, starplikas, izturīgs un siltuma izolācijas, veselīgs un nekaitīgs 2. atveriet vāku ar vienu klikšķi, baudīt veselīgu dzeramo ūdeni, un papildināt ūdens jebkurā laikā un vietā 3.divējāda lietojuma dubultā vāka dizainu, mazu malku, lēni degustācija, un lielu malku 4. nav noplūdes, ērtāk pārvadāt, dodoties ceļojumā 5.950)

Izskatās arī
Radošā Saulespuķu Keramikas Krūze Brokastis Piena Kauss ar Vāku Pāris Pēcpusdienas Tēja Kafijas Tasi Set Home Office Lielu Jaudu Kauss
€23.67 €16.33

(modname=ckeditor radošo saulespuķu keramikas krūze brokastis piena kauss ar vāku pāris pēcpusdienas tēja kafijas tasi set home office lielu jaudu kausa produkta apraksts nosaukums: krūze materiāls: keramikas dārgais draugs, paldies par pirkumu ar mums , lūdzu, pārbaudiet tālāk, pirms jūs iegādāties 1. par iepakojums, mēs izmantosim burbulis filma + putu + kartona, tāpēc nav jāuztraucas par produkta bojājumiem,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Mērīšanas Karotes Tases Kopums, Mazo Ēdamkarotes, Tējkarotes, Kas 12 Ar Piemaksu Nivelieris, Attiecībā Uz Sauso Un Šķidro
€16.05 €9.47

(cietais nerūsējošais tērauds - katru karoti ir izgatavots no viena gabala augstākās kvalitātes pārtikas klases 18/8 cieta nerūsējošā tērauda.šie karotes tika izstrādāta ar izturību un ilgmūžību prātā precīzu iegravēti mērīšana-šie ēdamkarotes ir u. s. un metrikas mērījumus par katru karoti tika iegravēts uz roktura.precīzus mērījumus garantē, ka jūsu ēdiens garšo ideāli, līdzsvarotu)

Izskatās arī
8 Gabali Eļļas Aizbāzni Pourer,Leakproof Pudeli Pourer,Olīveļļa Leakproof Spouts,Ar Putekļu Vāciņu,Eļļas,Olīvu Eļļas
€7.00 €4.62

(8 gabali eļļas aizbāzni pourer,leakproof pudeli pourer,olīveļļa leakproof spouts,ar putekļu vāciņu,eļļas,olīvu eļļas clamshell dizains un lieliska pour kontroli.ikviens var ieliet un iztikt eļļa ar skaistu plūsma bez noplūdes.vāku var aizsargāt šķidrumu no pudeles, no putekļiem un kukaiņiem.tas var pilnībā segtu ieliešanas caurule un aizsargāt savu pudeli. un tas var būt nonāk tiešā)

Izskatās arī
Spiralizer Spiralizer Nazis Zoodles Maker Nūdeles Maker Spiralizer Spirālveida Nazis Spageti Skvošs Maker
€29.35

(: ātrākais veids, kā padarīt dārzeņu nūdeles spiralize par ēdināšanu, ietaupot jūsu laiku, naudu & uzlabošanai, tajā pašā laikā.mūsu spirāles, dārzeņu nazis nāk ar asmeņiem, lai izvēlētos jebkurā gadījumā.augsta efektivitāte: dažādi augu formu var izvēlēties pēc vēlēšanās atbilstoši jūsu vajadzībām.negabarīta super spēcīgu piesūcekni mūsu zoodles maker paliks stingri turas uz countertop.aizstājot)

Izskatās arī
58mm Kafijas Dozēšanas Gredzenu 304 Nerūsējošā Tērauda Kafijas Mērīšanas Gredzens, šķīstošā Kafija Espresso Barista Piltuves Espresso Barista Rīks
€7.09 €4.26

(58mm kafijas dozēšanas gredzenu 304 nerūsējošā tērauda kafijas mērīšanas gredzens, šķīstošā kafija espresso barista piltuves espresso barista rīks pārdošanas punkts: 1.304 nerūsējošā tērauda materiāls: kafijas dozēšanas gredzens ir izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, kas ir rūsas-bezmaksas un izturīgs pret koroziju.tas ir fda kvalitātes materiāls un ir drošu)

Izskatās arī